Megváltoztak a pénzügyi játékszabályok – követed őket?

Pénzügyi elakadásokat, ha tapasztalsz, vagy úgy érzed, egy helyeben topogsz az anyagiak terén, akkor könnyen lehet, hogy olyasmi változott meg közben, amit nem érzékelsz. A hétköznapok, a racionalitások világában a pénzügyek tekintetében 2008 fordulópont volt, s azóta sem tehetünk mást, mint tudatosítanunk kell azt, hogy

megváltoztak a pénzügyi játékszabályok!

Sallay Katalinnal, aki az immáron egyre szélesebb körben ismert Cashflow pénzügyi oktató játék fordítója, és aki  Magyarországon a Cashflow játékvezetőket először kezdte képezni, nos Katival a videóra rögzített beszélgetésünk egyik apropója a mára igencsak megváltozott pénzügyi játékszabályok, szóval ez volt a témánk. És az is, természetesen, hogy mit tegyél, hogyan követheted ezeket.

“A pénzteremtéshez pénz kell, de nem feltétlenül a sajátod!” – Robert T. Kyosaki

A fenti mondat igazságát tökéletesen megérted, ha játszod a Cashflow pénzügyi oktató játékot, amelyet Robert T. Kyosaki alkotott meg.

Többszáz Cashflow játékvezetésen van túl a rendkívül sokat tapasztalt, bölcs nő: Sallay Kati, és még mindig szenvedélyesen imádja a játékvezetést. Hogy miért? Mert jó pénzügyi intelligenciát fejlesztő tudást átadni, támogatni másokat, miközben ő is folyamatosan tanul, és újabb és újabb tudást adhat át a résztvevőknek. És – ugye :-) -, így is ragyogóan érvényesülhet az adás-kapás ősi (spirituális) törvénye is.

Gyakorlati megoldásokat nyújtó, másfajta anyagi szemléletre tanít meg a Cashflow játék!

Megmutatja: hogyan juss ki a pénzügyi mókuskerékből!

Sallay Katival folytatott beszélgetésemből megtudhatod a következőket:

 1. Mit tanít meg a Cashflow pénzügyi oktató játék?
 2. Más szemlélettel állni a pénzhez – ez mit jelent?
 3. Segítőd lesz  a játék során a Sallay Katalin által kifejlesztett munkafüzet – ez hogy néz ki?
 4. A Cashflow játék bemutatása
 5. Mitől különlegesebb az a Cashflow játék, amit Sallay Katalinnal játszhatsz?
 6. Nőknek különösen fontos – miért is?
 7. Kiknek ajánlott a Cashflow pénzügyi oktató játék, azaz kik, azok a nők, akik célszerű, hogy eljöjjenek egy Cashflow játékra?

A videó alaposan körbe járja a fenti kérdéseket, ezért közel 10 perc. Viszont ennek fényében már jól tudsz dönteni arról, hogy a GazdagNők szervezésében mikor kapcsolódj be azon nők táborába, akik már játszották velünk a Cashflow játékot – hogy legközelebb mikor, milyen feltételek mellett, milyen körülmények között játszhatsz, arról itt találsz  bővebb információt –>>

Nézd meg a videó felvételt itt Sallay Katival:

 • Követed a megváltozott pénzügyi játékszabályokat?
 • Hajlandó vagy változtatni pénzügyi EGÉSZséged érdekében a mostani pénzügyi szemléleteden?

Ragyogó alkalom erre a Cashflow játék! További részletek itt –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

3 Responses to “Megváltoztak a pénzügyi játékszabályok – követed őket?”


 • Kedves Ida!

  Azt szeretném kérdezni, hogy a GazdagNők keretében várhatóan szervezel/szerveztek-e Zalaegerszegen is ilyen Cash Flow játékot valamikor (nyár végén vagy ősszel)? Szerintem lenne rá érdeklődő, 1 főt már biztosra is vehetsz/vehettek ;-) Ha “véletlenül” szombatra esne, akkor 2 főt is.

  Válaszodat előre is köszönöm. Szép napot! :-)

  Andrea

 • Kíváncsian várom!:) Szerintem utána be is számolok róla a blogomban, érdemes lesz figyelni;)

  Szép napot,

  Mariann

 • Kedves Andrea,
  nem tervezünk ilyen játékot _jelenleg_ szervezni vidéki helyszínekre. Kati ugyanis jelenleg nem tud utazni (idős beteget gondoz, ami nem engedi meg a hosszabb távollétet számára).

  Én évtizedeken át utaztam Zalaegerszegről, a szülővárosomból Budapestre, és ezt nagyon érdemes megtenni. A Cash Flow játék esetében is!

  Várunk szeretettel benneteket, és másokat is természetesen :-)
  Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.