Pénz számolva, nő anyagi jólétben jó! ;-)

Emlékszel a régi közmondásra? Pénz számolva, asszony verve jó… Szerencsére ennek mára már leáldozott, és fennen hirdetni senki nem meri már a 21. század elején ezt a tipikusan férfi mondást. Nos, csavarjunk egyet ezen a közmondáson! És tartsuk meg ugyan az elejét, de aztán alakítsuk át jócskán – imígyen:

Pénz számolva, nő anyagi jólétben jó! ;-)

Nyugodtan lehet ez a mottója a pénzügyi terezés online szolgáltatás csomagunknak itt a GazdagNőknél, amikor is PénzTündérünk vezet téged.. Mégpedig ezúttal nagyon racionális módon, ugyanakkor nagyon gyakorlatiasan is pénzügyi tervezés világában. Hogy minél többen igénybe vehessék PénzTündérünk segítségét, ezért egy akciót indítottunk, ami még tart!

De már csak 3 nőnek van lehetősége – nézd meg itt! –>>
4 ezer forintot spórolhatsz! Tehát mielőbb tájékozódj, ha eddig még nem tetted volna meg, mégpedig pénzügyeid EGÉSZségéért! –>>
 

Hogy dönteni tudjál PénzTündérünk online szolgáltatásainak igénybevételéről, gondold végig azt, hogy igennel válaszolnál-e ezeknek a kérdéseknek a többségére:

  • Gondoltad-e már azt, hogy teljesen felesleges vezetned a bevétel-kiadásaidat, attól nem lesz több pénzed?
  • Érezted-e már azt, bármilyen kimutatást csinálsz, egyszerűen értelmetlen az egész, mert így sem, úgy sem jössz ki a pénzből?
  • Ha el is kezdted vezetni a bevétel-kiadásaidat, derült-e ki utólag legalább egyszer, vagy többször, hogy hol ezt, hol azt a tételt kifelejtetted, és borultak az elképzeléseid?
  • Nem látod teljesen világosan, bár csinálod rendszeresen, hogy mire jó napi szinten vezetni a bevétel-kiadásaidat, számon tartani a költségeidet?
  • Nem érted, hogyan tudsz félretenni arra, amit annyian emlegetnek: tartalékra, rendkívüli kiadásra, na a befektetésekről már nem is beszélve?
  • És hogyan adományozzál, amikor alig jössz ki a pénzből?
  • Ha hallottál róla, de akkor sem világos számodra mi a különbség az anyagi védettség, az anyagi biztonság és az anyagi függetlenség között?
  • Lehet, hogy tudnál még rövid távú pénzügyi terveket készíteni, de nem érted mit és hogyan is kell pontosabban tervezned a pénzügyeid terén közép- és hosszú távra? Na, és egyáltalán: mi az a családi pénzügyi tervezés?
  • Valójában fogalmad sincs, hogy az álmaidat miért kergeted örökké/hiába? Vagy legalább is így tűnik… elég gyakran. Netán nem látod ennek összefüggéseit a pénzügyi tervezéssel? Hm… erre igazából még sosem gondoltál volna?
  • Egyáltalán: eleged van a pénzügyekkel kapcsolatos örökös, vagy visszatérő, vagy kisebb-nagyobb gondokból?

Nos, ha ismerősek neked a fenti kérdések, netán némelyik érzékenyen érintett, és EZ legalább 2 esetében előfordult veled, akkor tarts velünk egy nagyon gyakorlatias pénzügyi tervezés online szemináriumra, és vedd igénybe PénzTündérünk támogatását, fogadd meg jó tanácsait! –>>

4 ezer forintot spórolhatsz, de már csak 3 nőtársunknak áll rendelkezésére ez a lehetőség!
További részletek a pénzügyi tervezés online szolgáltatás csomagunkról és jelentkezési lehetőség téged segítő és támogató PénzTündérünkhöz itt –>

 

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Pénz számolva, nő anyagi jólétben jó! ;-)”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.