Miért gyere a Bölcs Hold Bőség Körbe?

A Hold-ciklusokhoz kötődően már 150 nő részvételével zajlott tavaly = 2010 szeptemberétől több Bölcs Hold Bőség Kör program. Ezek egy-egy Hold Istennő mítoszához kapcsolódóan a pénz, a bőség, a jóLlét témáit járják körbe, mindig újat meg újat adva a visszatérő résztvevőknek is.
Akik többször jönnek azokban jobban elmélyül egy önismereti lelki és spirituális folyamat, és egyre erősebbek lesznek nőiségükben éppúgy, mint önbizalmukban és önismeretükben. Tehát gazdagodnak lelkiekben, szellemiekben, és ezek révén anyagilag is ;-)

Miért gyere közénk, azaz miért vegyél részt ezeken a 2.5-3 órás női, spirituális találkozókon?
Válaszolnak a már részt vett nőtársaid írásban és képben – olvasd el a mondandójukat, nézd meg a velük készült videókat! Köszönöm… :-)

… ezek veled is megtörténhetnek! Olvasd a véleményeket!

Megtapasztalni azt a szeretet, ami áradt… Nagyon köszönöm a csodálatos estét, amit együtt tölthettünk. Csodálatos érzés volt megtapasztalni azt a szeretetet, ami belőled áradt, és mindannyiunkat körül ölelt. Hosszú idő után úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Az utóbbi idők megpróbáltatásai miatt nagyon bezárultam mostanában, rengeteg barátot (?) elvesztettem, és úgy éreztem, hogy nincs senki, aki megértene, és a hozzám legközelebb állókat, a családomat is taszítani kezdtem. A párom fogalmazta meg egyszer, hogy tele vagyok szeretet vággyal, de mindent elkövetek, hogy senki ne szeressen.

Nagyon meglepődtem, hogy mennyien küzdenek ugyanolyan, vagy hasonló problémákkal, és újra éledt bennem a remény, hogy van megoldás, és amire már sokszor rájöttem, én vagyok saját magam legnagyobb akadályozója, illetve a gondolataim. Annyira jól tudom már az öszes elméletet, de a saját életemben nem tudom alkalmazni őket.

Úgy érzem Benned rokon lélekre találtam, Ida, és a segítségeddel kicsit könnyebben veszem majd az akadályokat. – Kuthy Gizella

Olyan nők között, akik feltöltenek, segítik a fejlődésemet… Köszönöm, hogy megrendezted a Bölcs Hold estét, Ida…  Nagyszerű dolog számomra, hogy olyan nők között tölthetek akár csak néhány órát is, akik energiáikkal feltöltenek és gondolataikkal (akár problémáikkal) elősegítik a fejlődésemet.

Hasznos tudnunk, hogy mások milyen gondokkal küszködnek. Kiderülhet, hogy lám a miénk sem nagyobb másokénál, sőőt!Tanulhatunk a mások megoldásaiból.
Köszönöm az eszközöket, amit a teremtéshez, pénz körüli pozitiv gondolkodáshoz közvetve vagy konkrétan a kezembe adtál. :))
Hamarosan 2 hétre elutazom a lányaimmal a Balatonra. Már kigondoltam, hogy mi lesz a programunk, hogy a termtésre az egyik legjobb helyet látogassuk meg. Gondolunk RÁTOK szeretettel! – Kisiván Krisztina

 Pénz állt a házhoz: biztosan hozzájárult a Bölcs Hold Bőség Kör…Nagyon köszönöm, Ida, hogy ilyen hasznos és kellemes programmal ajándékoztál meg!!

Az élmény azóta is kísér és bizony elmesélem mindenkinek, akivel találkozom.

A csoda igazán másnap történt…

… mert szerda reggel 1000.- Ft volt a pénztárcámban és a következő esedékes banki utalást csak legkorábban 1-én várhattam.  Akárhogy nézem, nem sok pénz három emberkének több mint egy hétre. Semmi esélyem nem volt rá, hogy pénzhez jussak, és azt gondoltam lesz, ami lesz, amikor is egy családtagom, pontosabban az apukám megajándékozott /teljesen váratlanul / 100 euróval. Most is megkönnyezem a váratlan ajándékot és igazán hálás vagyok, hogy ilyesmiben részesülhetek.
Ma délelőtt a lányom lepett 8000 forintos étkezési utalvánnyal, ami szintén egy ajándék számomra.
Biztos vagyok benne, hogy az estén eltöltött idő, illetve a részvétel nagyban hozzájárult ehhez a kellemes meglepetéshez.

Még egyszer köszönöm és biztos vagyok benne, hogy a következő lehetőséget is igyekszem megragadni, hogy egy ilyen nagy erejű programon részt vehessek. Szeretettel ölellek és nagyon hálás vagyok!! Köszönöm: Diószegi Zsuzsanna

Ha szeretnél a fentiekhez hasonlókat átélni, akkor tarts velünk a Gazdag Nők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. szeptember 10-i, szombat délutáni találkozójára TeliHold idején! 

Felszabadult bőséges együttlét, energianövekedéssel… és sok érdekességgel :-) – Nagyon szépen volt felépítve a Bőség Kör programja az előkészítésekkel és az utórezgésekkel együtt.

Köszönöm kérdésedet, jól éreztem magam. Azt vártam, hogy energianövekedés legyen a Bőség Körben, és lett. Azt vártam, hogy csökkenjenek a pénz elkérésével kapcsolatos blokkjaim, ez ugyan még nem oldódott meg, de a hiedelem változtató módszer lehet, hogy erre is jó. Azt vártam, hogy méltón ünnepeljem a fontos születésnapomat (49.) az év leghosszabb napján, és úgy érzem, sikerült. Bízom benne, hogy az év második felét kicsit másfajta bőség jellemzi majd, mint az elsőt.

Több dolgot vittem magammal. Az egyik az, hogy legyen spirituális rituálém naponta, ha sikeres akarok lenni. Érdekes info, hogy Máltán kör alakú templomok vannak, ez vonzó lett számomra. Megvilágítottad, hogy miért érzem értéktelennek magam, ezért hála. Megmagyaráztad, hogy miért történnek velem mostanság furcsa dolgok (pl. mérgezés), és miért vagyok kizökkenve az összpontosításból (rezgésemelkedés). Rávilágítottál, hogy fogyó holdnál hatékonyabb az elengedés. Megtanultam, hogy a méz is kapcsolható a gazdagsághoz, most másképp eszem. :-) A meditáció felé irányítottad a figyelmem, amivel korábban már sikerrel próbálkoztam, de valahogy elsikkadt. Nélküled sosem jutott volna eszembe oltárt készíteni. Azt is megtanultam, hogy a gazdagságot a zöld szín szimbolizálja.

Megerősítettél abban, hogy jó felé haladok, és egy kellemes, felszabadult bőség estet tölthettem Veletek, amiért köszönet. –  Markó Krisztina (vegyészmérnök, FLP-igazgatóhelyettes, jógaoktató, EFT terapeuta) Szentendre; Krisztinews.com

Női energiák összeadósása + jó minta – Jó érzés volt megélni a közös női energiák összeadódását, koncentrálódását. Nagy szüksége van a Föld anyának erre!
Nagyon természetes és őszinte vagy, Ida…  Ezt köszönöm köszönjük, ez legalább akkora segítség, ez a jó minta és attitűd, amit nyújtasz, mutatsz nekünk. – Emi

A közös délutánunk varázslatos volt… – Még mindig 1 méterrel a föld felett járok! :) Annyira tetszik az élet “ebben a formában”… a Te”felfogásodban”!!!
A Gazdag nők hírlevelét már jó ideje kapom…
Az együtt töltött  “varázslós”, játékos délután óta már nyugodtabban, egyre jobb érzéssel gondolok a bőségre… Azért van még néhány dolog, amit meg kell “magyaráznom “az agyacskámak, de az elengedős gyakorlat szerintem nagy segítségemre lesz ebben is. Ja, és az is, ha egyszerűen csak felidézem az együtt töltött délutánt… :)

Végig olvastam az Artemisz istennőről szóló, általad küldött anyagot… Hát, már értem miért nem férek a bőrömben :)
Tehát: a közös délután számomra tényleg varázslatos volt. Más is rámutatott, milyen fontos az elengedés. Fontos, hogy tudjam mit szeretnék, és ezt helyesen fogalmazzam meg. És hogy rengeteg eszköz van, ami segítségünkre lehet ezekben, amelyeket érdemes alkalmazni!!!
Hálásan köszönök mindent! – Molnárné Nyíri Annamária

Ha szeretnél a fentiekhez hasonlókat, tarts velünk a Gazdag Nők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. szeptember 10-i, szombat délutáni találkozójára TeliHold idején! 

“Az ember lányának joga van a pénzhez…” – Eddig azt hittem, úgymond egyéni szociális problémám, hogy “nincs pénzem”, a fantáziátokra bízva, mi mindenre. Hát többünket is sújt (= “légy jó kislány”).
Akadályaim számosak (majd a férjed és az állam; szemét gazdagok; csak alkalmazottként létezhetsz; ne saját magadra hagyatkozz, hanem másra – olyanra, aki még annyit sem tud adott dologról, mint te.)
A bölcs holdas este megerősített abban, hogy az ember lányának joga van a pénzhez. (A pasik ugyan már, miért lennének kivételezettek?) Na, meg jogunk az önálló gondolatokhoz is. Anyám már másnap reggel próbált lehúzni – szokásához híven -, de már nem nagyon tudott befolyásolni. (Az ő anyja tanyáról származik, és anyu is, a nagyi is piszkosul szeretik ellenőrizni az embert. És természetesen mindent jobban akarnak tudni – főleg azt, amihez egyáltalán nem értenek. Utánajárni a dolgoknak – ugyan már, arra érdekes mód sosem érnek rá. De okoskodni – azt tudnak!)
A veletek megosztott tegnap esti felismerésen kívül még ez jutott eszembe. (Mára ülepedett le ennyire.) – Peszmeg Anna szedő-tördelő, Nagykovácsi

Hatásos volt – A Veletek töltött 3 óra határozottan kellemes volt. Elüldögéltem volna még egy ideig a társasággal. Azt még nem tudom, milyen hatással lesz az anyagi helyzetemre, hisz én elsősorban ezért jöttem. Azt is tudom, hogy ez csakis rajtam múlik, de ehhez megerősítésre van szükségem, ezért mentem Hozzád. …újat lényegében nem kaptam, de ahogy összeszedted, előadtad, az hatásos volt. Összességében jól éreztem magam. – Ódry Károlyné Ary

Hatalmas nyugalmat találtam, és olyan egyszerű megoldást! – Én nagyon köszönöm, hogy tudásodat megosztottad velem is. Nem tudtam neked ott pontosan meghatározni, hogy miért mentem el hozzád. El kellett mennem, régóta járom már úgy az utamat, hogy a célom felé haladva a megérzéseimre hagyatkozva teszem meg a következő lépésemet. Most is így tettem, sok esetben később értem meg, hogy miért is kellett az a lépés, hogy előbbre jussak. Lassan bontakoznak ki a dolgok, mert most ismerkedem magammal igazán. Kb. fél éve, hogy tudatosan figyelek arra, hogy hogyan éljem az életem. Eddig hagytam sodródni az árral. Sok olyan probléma okozott akadályt a minden napi éetemben, ami belülről belőlem fakadt. Ezeket egyenként gyógyítgattam. Mindig másképp. A pénz mint mumus volt jelen az életemben. Én nem szerettem őt, ő pedig ritkán volt jelen, ha pedig jelen volt gyorsan távozott. Jelenleg azon munkálkodom, hogy szeretem azt amit nyújtani tud. “Egyre gazdagabb és gazdagabb vagyok!”

Az Istennő Templomban hatalmas nyugalmat találtam. Olyan egyszerűen megoldottad számomra, hogy milyen könnyen megszabadulhatok a rossz gondolattól, és helyette hogyan tehetem sajátommá és természetes érzetté azt, amire vágyom. Nők voltunk, csak úgy természetesen, ha csak három órára is, még is olyan volt mintha mindíg így éltem volna. Köszönöm a szombat délutánt, köszönöm hogy tovább bővíted tudásodat, hogy tovább taníthass majd minket.

Akkor szombaton a második szünetben a határidőnaplómba mára felírtam két összeget, amit be kell fizetnem a bankba, mert hitel törlesztésem van. Akkor az összeg még nem állt rendelkezésemre, még kilátás sem volt rá. Ma felhívott a nővérem, hogy szívesen kölcsön ad. Így holnap be tudom fizetni. Ezt az összeget ugyan vissza kell fizetnem neki, de így nyertem egy kis időt magamnak.
Működik.
Jó egészséget kívánok neked!
Nevemet büszkén adom a véleményemhez, nyugodtan tedd közzé: Vastag Gabi

Most először kapcsoltam össze… Az együtt töltött délután abban segített, hogy pontosabban fogalmazzam meg, hogy mit szeretnék elengedni, és mit szeretnék elérni, sőt! Most először kapcsoltam össze a kettőt, azaz azt engedtem el, ami abban a célomban akadályozott, amit akkor a legjobban akartam.
Bőség, Áldás!  Mészáros Marianna

Ha szeretnél a fentiekhez hasonlókat átélni, akkor tarts velünk a Gazdag Nők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. szeptember 10-i, szombat délutáni találkozójára TeliHold idején! 

 … ezek veled is megtörténhetnek! Nézd meg a videós véleményeket is!

Geréné Kovács Anna szintén 2011. július 30-án tartott velünk, az ő legfontosabb élménye ez volt: “Hurrá, hogy lehet hibázni! .. és utána abból tanulni és újrakezdeni.”

Károlyiné Anikó szerint “Sokkal többet kellene női körben együtt lenni!”. S hogy miért mondta ezt Anikó? Nézd meg e rövidke videóban:

Tarts velünk a Gazdag Nők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. szeptember 10-i, szombat délutáni találkozójára TeliHold idején! 

Témáink: Milyen a pénzügyi ÉNed? Ne húzzon vissza se ez, se a környezeted! 

További részletek, jelentkezési lehetőség itt –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

2 Responses to “Miért gyere a Bölcs Hold Bőség Körbe?”


 • Én vidéki vagyok,de eljutok ebbe a női körbe, már le is írtam.

  • Márta,
   szívből drukkolok neked :-)
   Direkt azért tettem többször is hétvégére a programot, és délutánra, hogy vidékről és alkalmazottak is el tudjanak jönni.
   Örömmel látunk majd téged is – Áldás! ;-)
   Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.