Milyen érzés lenne, ha…?

Mi az ember természetes LÉTállapota? 
Ezt a kérdést teszi fel Esther Hicks közvetítésével Ábrahám. Válaszok: boldogság, gyönyör, öröm, önbizalom, nagyrabecsülés, jólét, szeretet, életerő, bőség.

Ha elszakítod magadat a természetes létállapotodtól, akkor engeded, hogy a megfigyelt körülmények uralják a rezgésedet, s ekkor az Univerzum a megfigyelt körülményeknek megfelelő eseményeket, helyzeteket sodor az utadba.

Ebben a 6.15 perces gyönyörűen összeállított, magas rezgésszintet közvetítő videóban itt alább szintén elhangzik az, hogy mindenkinek joga van megválasztania a saját élettapasztalatait.

DE ma választhatsz megfontoltabban! Mert az a legfontosabb, AHOGY érzed magadat.

Az ún. Érzelmi Vezérlőrendszered segítségével tudatosan választhatsz te is, megtanulhatod jobban használni azt.
Ez a leggyorsabb és legsimább út, hogy változtass az életeden, és ez által a világban/a világon is. És újfent megerősíti ez a közvetítés is, hogy ha arra fókuszálsz, amit nem akarsz, az még inkább megteremtődik!

Gondolj csak a pénzzel kapcsolatos érzelmeidre!

Ha az Ábrahám által említett Érzelmi Vezérlőrendszered ún. érzelmi létráján a félelem lépcsőfokát járod épp például azzal, hogy attól tartasz nem lesz elég pénzed, akkor a szorongás rezgés szintjén nem tudod megteremteni azt, hogy több pénzed legyen. Gondold csak végig ésszel, ha nehéz a szíveddel, a lelkeddel követni ezt a gondolatsort. Minden negatív érzelem beszűkít, és nem fogod észrevenni a feléd jövő lehetőségeket, el fognak menni melletted, vagy késve érkezel valahova, netán túl korán (ezt értsd képletesen főleg). Magyarul: nem vagy jó időben, jó helyen.

Képtelenség megoldást találni tehát, ha a hiányra fókuszálsz: még távolabb kerülsz attól, amire vágysz. Mit mond erről Ábrahám? Válasza: sokkal könnyebb és egyszerűbb megoldási módja a problémáknak, ha felteszed magadnak azt a kérdést,

milyen érzés lenne, ha…

Találd meg az érzést aztán, és menj bele mélyen – hangzik el a javaslat. Ne azon gondolkodj, hogy hogyan oldódik meg a probléma. Figyeld csak a jó tanácsot! “Mert ha azt fürkészed, hogyan és milyen módon oldódik meg a probléma, akkor egy csomó nem kívánatos dolgot keversz a rezgésedbe, és így fenntartod a jelenlegi problémás helyzetet.”
De ha azt kérdeznéd magadtól:

  • Milyen érzés lenne, ha megtalálnám álmaim munkáját, és annyi pénzt keresnék, amennyit szeretnék  – könnyen és erőfeszítésmentesen?
  • Milyen érzés lenne, ha ennyi meg ennyi pénz lenne a bankszámlámon, függetlenül attól, hogy mi történik körülöttem?
  • Milyen érzés lenne, ha a pénz mindig gyorsabban folyna be a bankszámlámra, mint amilyen gyorsan költeni tudom?
  • Hogy érezném magamat, ha a fent felsoroltakat érezném? És egyáltalán: milyen érzés lenne, ha igazán jól érezném magadat?

“Az Univerzum reagálni fog az Új Rezgésmintáidra” – mondja Ábrahám Esther Hicks hangján.  Magam is tudom ezt, mert számtalanszor megtapasztaltam, és te is lehetsz vele így. “Egyre több olyan érzés tárul eléd, ami megegyezik azzal az érzéssel, amit korábban már kerestél” – erősíti meg Ábrahám-Hicks.

FONTOS: ehhez tudnod kell, tudatosítanod kell az érzéseidet: azt, hogy milyen érzelmek vezérelnek téged. A pénzhez fűződő érzelmeidet például jól be tudod azonosítani, mert ehhez egy tesztet készítettem neked a GazdagNők blog olvasói által leírt pénz-érzelmek alapján – töltsd ki itt –>>

Abraham-Hicks: Milyen érzés lenne, ha… ?
Nézd meg a 6.15 perces rezgésszint emelő videót!

(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a “cc”-re! Ha nem látsz “cc”-t, akkor a “=”-re!)

Utóirat: hogy ne kelljen küszködnöd a pénzzel kapcsolatos érzelmeid kapcsán, illetve ki tudj aknázni a pénzzel kapcsolatos pozitív érzelmeidből is mind többet, nos ehhez kapcsolódóan hamarosan online kurzust indítunk a GazdagNőkkel! Ha érdekel, akkor küldj egy e-mailt ide: penz-erzelmek – kukac – gazdagnok.hu , és ezt írd a tárgyba: kérek tájékoztatást a pénz-érzelmekkel kapcsolatos online kurzusról!

Légy résen tehát, és figyeld a folyamatosan érkező információkat elsősorban a blogbejegyzésekben, a hírlevelekben a GazdagNők hamarosan induló online kurzusáról!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

8 Responses to “Milyen érzés lenne, ha…?”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.