Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? 2. rész

A pénz-érzelmek kapcsán 2 történetet kezdtem elmesélni egy előző blogbejegyzésben egy videóval. Nagy érdeklődést váltott ki – 43 hozzászólás keletkezett jelen sorok írásáig – , hogy mi is lehet a történet folytatása. MOST rögtön kiderül az alábbi videóból – alább meg is tudod nézni, ha nagyon kíváncsi vagy, netán türelmetlen (ez sem szégyen, van amikor a türelmetlenség erény is lehet ;-))

A tartalék pénzeimhez, amikor azt gondoltam, hogy hozzá kell nyúlnom, akkor megjelent bennem egy nem teljesen pozitív érzés.  Hogy ennek milyen további folyományai lehetnek/vannak, lettek nálam, és mi hozhatja meg bármelyikünknek is a változást: erről szól az alábbi videófelvétel.  Ígértem, hogy ma közzéteszem a folytatást, csupán alig 3.5 perc – nézd meg itt:

A sok-sok tippet, ami a bevezető pénz-érzelem videó kapcsán íródott nagyon-nagyon köszönöm , igazán hálás vagyok nektek a hozzászólásaitokért, az aktivitásokért. A történet azonban a valóságban sincs befejezve – ígérem, mindenképp megírom, mi történt.

A tudatosított pénz érzelmek kapcsán számomra már most van tanulsága, azt mondtam el ebben a videófelvételben.  S bízom benne, nektek is tanulsággal szolgál(hat)nak a következtetéseim. Hogy így van-e, kaptatok-e új szempontot, vagy megerősítést az általam elmondottakból, írjátok meg itt a hozzászólásokban – örömmel veszem,  s valamennyiünk számára hasznos, ha megosztjuk egymással a véleményeket, saját tapasztalatokat, közösen épülhetünk általuk  – tegyétek hát meg!

Utóirat: online kurzust indítunk egyébként 2011 októberében  a GazdagNőkkel pénz-érzelmek témában! Azért, hogy ne kelljen küszködnöd a pénzzel kapcsolatos érzelmeid kapcsán, illetve ki tudj aknázni a pénzzel kapcsolatos pozitív érzelmeid segítségével is mind többet.
Ha érdekel az októberben indítandó pénz-érzelem online kurzust, akkor küldj egy e-mailt ide: penz-erzelmek – kukac – gazdagnok.hu , és ezt írd a tárgyba: kérek tájékoztatást a pénz-érzelmekkel kapcsolatos online kurzusról!


http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

4 Responses to “Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? 2. rész”


 • Kedves Ida, a korulmenyek egyre jobban arra kenyszeritenek, hogy az elhangzott video felvetelt ahol a penz es az erzelem osszefugeserol beszelsz meghalgassam. Gondjaim most is komolyak a penz ugyeim korul allnak. Koszonom tanacsod.

 • Ebben a videóban felhívtad a figyelmemet valamire, amire már én is régóta gondoltam/gondolok, csak valami miatt sosem kapott igazán hangsúlyt az életemben. Most viszont tudatosodott bennem, ahogy végighallgattam a pénzzel és érzelmeinkkel kapcsolatos mondandódat és pozitív értelemben adott egy kis lökést ahhoz, hogy a számomra legmegfelelőbb módon tudjam a továbbiakban alkalmazni az életemben. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. :)

 • Köszönöm Ida!
  Megértettél velünk egy fontos dolgot,hozzájárulsz
  a fejlődésünkhöz.A kendő szuper ötlet, szép az
  arcodhoz, kiemel.Adjon erőt Neked, sok jó tanítás
  szülessen benne.Minden jót Neked!

 • Kedves Marietta, Solya, Mariann…
  Szívesen :-)
  Örülök, ha bármilyen módon támogathatlak benneteket, és természetesen a hallgaTAGokat is :-)

  A Pénz-Vonzó Bőség Kendő még lesz téma itt :-)

  Bőség, Áldás! ;-)
  Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.