Hogyan haladj a Pénz Érzelmi Létrán?

A pénz áramlását a negatív érzések blokkolják: ha ezek uralnak téged, egyszerűen nem tud visszajönni hozzád elég, vagy annyi pénz sem, amire szükséged van.

A pénz-érzelmeket elsöprően/rendkívül fontosnak tartom épp az előzőek miatt, de sok-sok spirituális tanítónak, pénzügyi önismereti útján haladónak ez a tapasztalata. Mert valóban a láthatatlan világban dőlnek el a dolgok, és sokszor a tudattalanunk nem ismert területein. Ezért érdemes őket feltárni!

A pénz-érzelmekről Sartiból, Görögországból hoztam neked most egy élő, valós, friss sztorit… Ugyanis itt Sartiban is van alkalmam figyelni a saját pénz-érzelmeimet, és javaslom neked is, hogy tedd ezt te is folyamatosan.

 Nézzünk akkor a pénz-érzelem történetet! 

Amikor a múlt héten eljöttem Magyarországról, akkor tudtam, hogy több sárga csekket is kell rendeznem: ezeket online utalással szoktam intézni. A minap egy elég nagy összeget kellett befizetnem, és ahhoz, hogy a pénz-érzelmeim egyértelműek, mitöbb: egyértelműen pozitívak (! :-)) legyenek, racionális oldalról kezdtem megnyugtatni őket :-).

Egyszerűen kiszámoltam, hogy az összeg, amit 2 évre fizettem ki, havi szinten milyen kiadást jelent. ÉS nagyon alacsony ár jött ki! Tehát racionálisan mindenképpen megéri – ez ott állt előttem teljesen nyilvánvalóan.

Az érzelmeinknek azonban a racionalitás egy szelete nem biztos, hogy elég. Ezért…

…jómagam is végig gondoltam, ami gyakran elhangzik javaslatként, és javaslom, hogy te is tedd meg, tehát azt, hogy mi mindent kapok én ezért cserében, sőt: mi mindent kaptam már ettől a cégtől korábban:  hogyan segítették a programjaikkal vállalkozásom működtetését… S ezen közben valójában tudatosíthattam, hogy jelenleg nem lennék az, aki éppen vagyok – nélkülük. Tehát már eddig is igazán jó befektetés volt nekik fizetnem, náluk tanulnom, képeznem magamat!

Nagyon sokat tanultam a szakértőiktől, sok kapcsolatot építettem rajtuk keresztül – hirtelen az is eszembe jutott, hogy itt van velünk egy olyan nőtársunk Sartiban a GazdagNők 1. Bőségteremtő Női Elvonulásán, prózaian szólva: ügyfelem lett, akivel az ő egyik rendezvényükön ismerkedtem meg, ráadásul nem is olyan régen. Az érzéseim fokozatosan kezdtek megtelni a hála érzésével… és annak bizonyosságával, hogy jó helyre küldöm, adom a pénzt, tegyem ezt nyugodtan…

ÍGY tudod te is egyre feljebb húzni a Pénz Érzelmi Létrán a saját érzéseidet

ezért írtam le neked a saját történetemet.
A pénzzel kapcsolatos érzelmek kezelésének megtanulására, ezen képességed megtartására, elmélyítésére lesz lehetőséged a GazdagNők 2011 októberben induló, pénz-érzelmekkel foglalkozó online kurzusán.

Még több minden történhet benned, veled a pénz-érzelmek kapcsán, most én is csak egy szeletét ragadtam ki. És azért, hogy láttassam, ezek mennyire fontosak.

Ha rossz érzéssel adsz ki pénzt, akkor ezt a folyamatot le kell tudnod állítani.

Először a rossz érzés tudatosításával… Hogy miért? Mert a negatív érzések blokkolják a pénz áramlását, egyszerűen nem tud visszajönni hozzád elég vagy annyi sem, amire szükséged van.

A tervezett pénz-érzelem online kurzuson azt is tanuljuk majd, hogy a negatív érzéseinket hogyan fordítsuk át, illetve a pénzzel kapcsolatos jó érzéseinket hogyan erősítsük még tovább.

Ha LEGELŐSZÖR szeretnél információt kapni a GazdagNők ügyfelei között a pénz-érzelem online kurzusról, amire jelentkezni csak egy rövid határidővel lehet, várhatóan majd a jövő hétfőtől: szeptember 26-tól, akkor jelentkezz itt az alábbi adataid megadásával:

Név:*
E-mail:*
Keresztnév, ahogy szólíthatunk:*
Innen értesültem:: 

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Hogyan haladj a Pénz Érzelmi Létrán?”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.