Megtöbbszöröznéd a pénzedet az internet segítségével?

Az időnk véges, ezt valamennyien tudjuk. Éppen ezért lehetetlen csak konkrétan a saját munkánkból, a saját hivatásunk gyakorlásából nem véges = végtelen, de legalább nagyon sok pénz szerezni.
Azonban az ún. multiplikáló, hatástöbbszöröző lehetőségek biztosíthatják számunkra azt, hogy olyan mennyiségben jusson el hozzánk pénz, amiről sokan még álmodni is alig merünk/mernek. Ezekben a lehetőségekben mindig van passzív jövedelem, azaz olyan pénz, amiért nem kell neked magadnak személy szerint újra meg újra napról napra, hétről hétre folyton megdolgoznod.

A 90-es évek elejétől, amikor Magyarországra bejöttek az MLM-cégek, többet is kipróbáltam… Aztán elveszítettem a lelkesedésem, majd volt egy újabb hullám, amikor egy újabb lendület után végképp feladtam,
és jó, ha termékvásárló maradtam egyáltalán…

Az MLM-rendszerek jó rendszerek – ezt viszont mindig is tudtam. Csak én nem találom a nekem valót = AZT, amivel igazán tudok azonosulni, és amelyik VALÓBAN rendelkezik multiplikáló hatással, azaz nem kell havonta
még itt is újra előről kezdeni mindent, és bizonyítani folyton.

Lehet, hogy neked is ismerős ez a történet, és ezek az érzések, ezek a vágyak?

Amit itt fentebb leírtam? És talán lehet még egy hasonlóság köztünk? :-) Nézzük csak:

Én 1997 óta napi szinten internetezem, és imádom az internetet használni, mint eszközt. Saját tapasztalatból tudom, hogy az internet nemhogy nem idegenít el, hanem a személyes kapcsolatokat is segít ápolni. Ugyanakkor egy vállalkozásban, egy-egy munkafeladatnál, egy hivatás gyakorlásnál is kiváló lehetőségeket ad – tartottam már Skype-konzultációt néhány évvel ezelőtt Sartiból, Görögországból, hogy közben kiláttam az ablakomon át a tengerpartra, a tengerre.

Az internet is jelentősen segítheti a korábban már említett hatástöbbszörözést!

Feltéve, ha kellően ügyes aZember Jánya :-)

 • Ha neked fontos az internet,
 • ha izgatnak az új dolgok,
 • és ha szeretnél kikerülni a pénzügyi mókuskerékből,

akkor igencsak nagy esélyed van arra, hogy most jó helyen vagy :-)

Valaki nagyon közel került hozzám, a világlátása, és a szemlélete miatt (jó, elárulom: férfi ;-)), aki a 21. századi network marketing világában otthonosan mozog.
Az ő segítségével elkezdtem érzékelni, hogy

mennyire megváltozott az MLM is!

Régóta figyelem a blogját, nagyon sokat kaptam tőle… Őt figyelve fokozatosan megértettem azt is, hogy mennyire mások ma már a lehetőségek a network marketingben is, és ez rendkívül lelkesítő! :-) Számomra legalábbis… Ráadásul az ő szlogenjének lényege ez: … ahol az üzlet és a spiritualitás találkozik. A GazdagNőknél is nagyon fontos a racionális, a lelki és a spirituális megközelítés – pénzügyekben is!
Mindketten készek vagyunk arra, hogy tovább adjuk mindezeket, egy passzív jövedelmet termelő gépezetet, amiben nagyon is emberi, támogató módon működnek együtt emberek a legkorszerűbb internet technológiákat használva, ajánlva

– de csak azoknak, akik nyitottak rá!

Az a kérdés, hogy Te ilyen vagy-e?‎

“A világnak nincs szüksége több emberre, aki kicsiben játszik.

 • Ideje felhagyni a rejtőzködéssel, és kiállni végre.
 • Ideje felhagyni a másokra utaltsággal, és az élre állni.
 • Ideje elkezdenünk megosztani másokkal, amit kaptunk, ahelyett, hogy gyűjtögetnénk, vagy úgy tennénk, mintha nem lenne semmink.
 • Ideje “nagyban” játszani a játékot.

Aki kicsiben gondolkozik és kis tetteket hajt végre, az végül szegény lesz, és nem teljesedik ki.
A nagy gondolatok és nagy tettek pénzt hoznak, és értelmet adnak az életünknek.
Mindenki maga dönt.” – T. Harv Eker

Otthonról dolgozni, passzív jövedelemhez jutni – ez sok nő álma.

Nos, amit kínálok neked, pontosabban amivel kapcsolatban javaslom,
hogy ismerkedj meg vele, az egyesít magában sok mindent, amikről a fentiekben írtam.

Bevezetőként nézd meg ezt a videót, amiben velem találkozol majd :-)
A videó 4.41 perc, és egy különleges helyszínen készítettem ;-))

Ha a videó megnézése után úgy döntesz, hogy érdekel a további folytatás, akkor itt alább, a szöveg végén az űrlapban jelentkezzél be (tehát változás van ahhoz képest, amit a videóban említettem – nem e-mailben várom a jelentkezésedet, hanem az alábbi űrlap segítségével, köszönöm :-)).

Ha szeretnéd a tovább folytatást, még több információt megtudnál, akkor meghívlak egy olyan online bemutatóra, amit otthonról a számítógéped mellől kényelmesen meg tudsz nézni… Ugyanakkor élő embereket fogsz látni, élő bemutatón, “csak” online, és természetesen én is ott leszek (valószínűleg a  szponzorommal együtt). :-)
Tehát akár együtt élhetjük át azt az érzést, amit én egyre inkább kedvelek ebben a remek csapatban! :-)

S egyre világosabb lesz számodra is, hogy mi is pontosabban ez a lehetőség, amelyik a internet legújabb csúcstechnológiáit használja, ami gazdagíthatja a magánéletedet, de a munkádat is. És nem mellesleg ÚGY kereshetsz vele pénzt, amin magad is meg fogsz lepődni!
Fontos: ha már van MLM-üzleted, azt is ragyogóan kiegészítheti ez az alkalmazás.

Várom tehát tőled a bejelentkezést, hogy akarod-e a folytatást, azaz velem/velünk tartasz-e egy online bemutatóra valamelyik nap: hétköznap 4 időpont közül tudsz választani, de hétvégén este is vannak online bemutatók.
Azért kérlek, hogy legyen Skype-elérhetőséged. Ha nincs, létesítsél – köszönöm előre is.
Skype-elérhetőség híján nem tudsz jelentkezni, ezt most előre jelzem neked. Muszáj az üzletépítést több ok miatt (hadd ne soroljam ezt neked) költséghatékonyan tartani, kölcsönösen – ez az ingyenes megoldás, amit a Skype nyújt mindenkinek rendkívül előnyös, és az otthoni vagy a világban bárhonnan végezhető munkához szinte alapkövetelmény. Köszönöm a megértésedet, és az együttműködésedet.

A telefonszámodra azért van szükségem, hogy mielőbb és zökkenőmentesen tudjunk időpontot egyeztetni.
Természetesen a telefonszámodat senkinek nem adom ki, nem adom tovább.
Tehát itt tudsz bejelentkezni az alábbi űrlapban, mert csak azokat akarom a továbbiakról informálni, akiket tényleg érdekel ez a lehetőség:

Teljes neved:*
Keresztnév, ahogy szólíthatunk:*
E-mail címed:*
Telefonszámod (fel tudjalak hívni időpont egyeztetése miatt):*
Skype-elérhetőséged (ha nincs, akkor kérlek, hogy létesítsél, és akkor jelentkezzél újra, mert üzletet építeni költséghatékonyan szükséges):*
Ország, ahol élsz:*
Helység neve, ahol élsz:*
Üzeneted Idának (pl. miért érdekel a passzív jövedelem kreálása, milyen mlm-rendszert ismersz, miben vagy benne stb.):

Köszönöm a bizalmadat és a figyelmedet…

A lehető legsikeresebb hatástöbbszörözést kívánom neked, a pénzügyeid terén :-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

2 Responses to “Megtöbbszöröznéd a pénzedet az internet segítségével?”


 • Kedves Ida!

  Én “megtöbbszörözném a pénzem az internet segítségével” ha találnék olyan terméket vagy szolgáltatást mögé, ami közel áll hozzám.
  Mindenesetre kíváncsi vagyok a lehetőségre.

  Üdv: Lilla (Új tel.: 003620 3206160)

  • Lilla,
   elküldtem neked e-mailben a lehetőséget.
   Kérlek benneteket, hogy a megadott formában jelentkezzetek be, mert ha itt a hozzászólásban jön érdeklődés, nem biztos, hogy észreveszem, illetve időben észreveszem.
   Köszönöm,
   Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.