Miért (pont) a Talk Fusion? Annyi mlm-cég közül…

Network marketinggel sejtettem, hogy talán még foglalkozom életemben, de fogalmam sem volt, hogy ez tényleg megtörténik-e valaha.
Nem véletlenül hozom ide ezt az idézetet – lehet, hogy te is voltál már így vele:

“Mikor azt hinnéd a történet már a végéhez ért, új dallam kezdődik el…”
– Macskafogó 2 (főcímdal)

Az mlm-rendszereket valójában már leírtam, mert egyszerűen nem láttam a perspektívákat azokban, amik elém kerültek. Lehet, hogy te is voltál már így vele? ;-) Mert…
…nem inspirált,

 • hogy havonta újra építsem a jutalék alapját (akkor mi ebben a passzív jövedelem? – gondoltam),
 • hogy termékekkel foglalkozzak (még fogyasztóként is meggondolom, hogy elmenjek-e értük, ha nem éri meg a házhoz szállíttatás = mert voltaképpen minden nyereség elveszik így; és ha találok hasonlóan megfelelő terméket valamelyik közeli drogériában, patikában például),
 • hogy bemutatókat szervezzek, beengedjek a lakásomba népesebb társaságot, vagy erre alkalmas helyet keressek,
 • vagy hogy, ha időlegesen is, de feladjam a lassan több évtizede megszokott élet- és munkastílusom alapját: az itthonról és a virtuálisan dolgozás sok-sok előnyét.

Hogy lehet ezt másképp is, ezt fokozatosan tanultam meg.
2010 júliusában belebotlottam egy olyan blogba network marketing témában, aminek nagyon szimpatikus volt a szemlélete, a felfogása, mert számomra is fontos, hogy az üzleti életet is áthassa a spiritualitás. Feliratkoztam a hírlevélre, rendszeresen olvastam a blogbejegyzéseket, sokat tanultam belőlük, sőt! Több ott talált videót meg is osztottam itt a GazdagNők honlapon is bőség, gazdagság, pénz témában…
Aztán amikor azt hittem volna, hogy a történet végéhez ér, hirtelen új dallam kezdődött. Hogy miért is?

Hogyan választott új network marketing céget magának – Randy Gage-től láttam egy olyan videót, amiben ennek szempontjait mondta el részletesen. Ez teljesen felvillanyozott! Mert Randy magyarázatából megértettem, mennyire megváltozott az mlm! Főleg annak jutalék/kompenzációs tervei, mégpedig azokban az években, amióta nem követtem az mlm világát mélyebben.
Ezt tovább erősítette, amikor láttam még egy újabb videót, ami egyfajta mlm-történetet mutatott be számomra igencsak kecsegtető új lehetőségekkel.
Nem cifrázom írásban ezt tovább… A lényeg: végül is legalább évtizednyi kihagyás után beléptem egy nagyon innovatív, internettechnológiákra alapozó, 4 éves világcég hálózatába, mégpedig a Talk Fusion-be (indokaimat részletesen elmondom itt alább egy videóban).

A GazdagNők honlapot több mint három éve működtetem. Eddig (!) soha semmit nem ajánlottam még konkrétan passzív jövedelem, anyagi függetlenség témában – sem a blog-, sem a hírlevél-olvasóimnak, sem az ügyfeleinknek. Azonban most ennek is vége van, új dallam kezdődik e téren is ;-). Ez az első ajánlatom, de több is követi majd még (ennyi idő kellett ahhoz, hogy megtaláljam, mit ajánljak, mi mellett tehetem le én is a voksomat, de természetesen neked kell döntened :-)). Nos…

“Nem átlagos embereket keresünk, hanem olyan embereket, akik beleuntak abba, hogy átlagosak legyenek, hogy átlagos életet éljenek.” – Bob Reina

A Talk Fusion cég vezetői, csúcs szinten dolgozó hálózatépítői a jövő héten európai körútjuk első állomásaként Magyarországra érkeznek. Te is eljöhetsz a nyilvános rendezvényekre, hogy megismerkedj ezúttal élőben és személyesen a Talk Fusion által kínált passzív jövedelmet termelő gépezettel mint anyagi függetlenségedet biztosító lehetőséggel. A részvételedhez találsz egy jelentkezési űrlapot a blogbejegyzés végén, de előbb nézzük mire is jelentkezhetsz ingyenesen, ill. jelképes összegért.

Az ingyenes esti prezentáció, a Talk Fusion marketing bemutatója 2011. október 25-én kedden 18.30-kor kezdődik Budapesten az Ében Hotelben (pontos cím: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 15-17.) Előadók: Julie & Minh Ho Grand Blue Gyémánt házaspár és Rob Roder Blue Gyémánt.
Ehhez hasonló rendezvény lesz még egyébként Pécsett és Békéscsabán is (ha ezek valamelyike érdekel, írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu)

Az egésznapos Talk Fusion rendezvény 2011. október 29-én, szombaton lesz Budapesten 10.00 és 16.00 óra között. Teremnyitás 8:00 órakor, mert a részvételi jegy a helyszínen az esemény előtt közvetlenül vásárolható meg 2.500,- FT/fő áron (vagy az előzőekben említett kedd esti marketing bemutatón).
Vendégek, előadók az Amerikai Egyesült Államokból: Bob Reina cégtulajdonos; Allison Roberts oktatási és fejlesztési alelnök; Julie & Minh Ho Grand Blue Gyémánt házaspár; Rob Roder Blue Gyémánt.
Magyar házigazdák: Ács Zoltán Tripla Gyémánt, Kalmár Krisztian Gyémánt, Nagy János Gyémánt, Szabó István Gyémánt.
Helyszín: Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
FONTOS: jelentkezési űrlapot a blogbejegyzés végén találsz! A jelentkezést azért kérem, hogy tudjunk személyesen találkozni ezeken a rendezvényeken – a további részleteket e-mailben pontosítjuk/pontosítom majd a jelentkezőkkel!

Az alábbi mintegy 10 perces videóban pedig az én szempontjaimat, a döntésem folyamatát és okát nézheted, hallgathatod meg. Azért ilyen hosszú, mert jó alaposan igyekeztem elmondani azt, ami a blogbejegyzés címe is:

Miért (pont) a Talk Fusion? Annyi mlm-cég közül…

(Miután vetettél néhány pillantást a videó elejére, akár nem is fontos egyfolytában nézned, ha valami miatt sajnálnád rá az időt – egyébként szerinte ne sajnáld, mert megéri, ebben biztos vagyok. De ha gondolod, csak hallgathatod is valamilyen tevékenység közben, ami nem zavarja a szellemi odafigyelést ;-).)

FONTOS: az alábbi jelentkez(tet)ésnek az a célja, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot, és tudjunk személyesen is találkozni a program(ok) során. Számodra ez a jelentkezés semmiféle kötelezettséget/elköteleződést nem jelent.
A szombati rendezvényre a jegyed megvásárlását (2.500,- Ft) majd sajátmagad intézed/intézheted (előzetesen a kedd esti rendezvényen v. szombaton reggel a helyszínen), tehát ebben jómagam részvételi díj beszedésével nem veszek részt.

Jelentkezési űrlap
a 2011. október végi budapesti Talk Fusion rendezvényekre:

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Keresztneved:*
Mobilszámod (szervezési okok miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):
Részt veszek az esti ingyenes Talk Fusion marketing terv bemutatón (2011. okt. 25. Bp Ében Hotel):* igen nem
Részt veszek az egésznapos Talk Fusion rendezvényen (2011. okt. 29. Bp Lurdy Ház):* igen nem
Megjegyzés/üzenet: :


Utóirat:
kérlek itt a hozzászólásokban jelezd, ha valamilyen oknál fogva nem tudtad nézni a fenti videót. Írd meg milyen sávszélesség mellett, és milyen böngészővel nem ment esetleg, de nagyon bízom benne, hogy ilyen fennakadás nem lesz. Áldás! :-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

2 Responses to “Miért (pont) a Talk Fusion? Annyi mlm-cég közül…”


 • Kedves Ida!

  Egy időben jövő segítség és információ számodra és a kevésbé tájékozottak számára, a már működő mlm hálózatépítők megkeresésére. Mint tapasztalt és sikeres mlm üzletépítő úgy tudom, hogy a legtöbb, említésre méltó mlm cég üzleti szabályzata szigorúan nem engedélyezi a más mlm cégben történő aktív közreműködést. E szerint tehát, ők (mi) már nem lehetünk a célcsoportod. Az FLP- ben legalábbis így van!!

  Sok sikert! Ági

  • Kedves Ági,
   egyszerűen nem értem, amit írsz. A Talk Fusion eszközrendszerét nagyon sokan használják, más mlm-esek is – egyáltalán nem konkurencia számukra, sőt: kiválóan támogathatja más mlm-esek munkáját is.
   Ha azt akarod mondani, hogy az FLP-ben, ha valaki tag, akkor más mlm-rendszerben sehol nem lehet, akkor ezt azt hiszem felfogtam… bár csodálkozom rajta.
   És mondjuk az is kérdés, hogy mi nem lehet? Üzletépítő? mert fogyasztó gondolom, igen…

   Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.