Légy kedvesebb magadhoz, és a pénzedhez is! BŐségesen megtérül! Női Tízmilliószoros Teremtő Nap 2011. november 17-én, csütörtökön a GazdagNőkkel!

Válság 2.0. Hallottad már ezt a kifejezést?
Spirituális tudatváltás; sorsfordító 2012. És ezeket?

Nos, tény, hogy van valami a levegőben! :-) Ami biztos ugyanakkor, hogy a külvilágban történő változásokat változatlanul úgy tudjuk igazán jól követni, úgy tudjuk magunkat egyensúlyban tartani (bármilyen elcsépelt frázis is legyen), s felkészülni a kinek-kinek a saját életében előkívánkozó változásokra, hogy Belül nézünk körül változatlanul és legelőször is. Anyagi kihívásaidat is csak így tudod karbantartani.
Ehhez kapcsolódunk frissében egy új, de immáron hagyományos programunkkal – tarts hát velünk kedves GazdagNők olvasó! ;-)

A létszám limitált! Már csak 4 hely van! 

“Arra buzdítunk most, hogy legyél kedvesebb saját magadhoz, szeress többet, játssz többet, kényeztesd magad többet, és vedd egy kicsit lazábban ezt az egészet…” (Abraham – Esther és Jerry Hicks)

Ismét ez az egyik legfontosabb vezérfonala a soron következő GazdagNők rendezvénynek, mégpedig a 2011. november 17-i, csütörtöki Női Tízmilliószoros Teremtő Napunknak.

De ki is egészül még azzal, hogy légy kedves a pénzedhez is – legyen is belőle bármennyi! És hogy miért?

 “Ha nincs elég pénzed, annak kizárólag az az oka, hogy több rossz érzést táplálsz és sugárzol kifelé a pénzzel kapcsolatban, mint jót.” (Rhonda Bryne)

Nos, akkor nézzük meg a kettőt együtt! ;-)

“…ha változtatni akarok a körülményeimen, meg kell változtatnom a pénzhez fűződő érzéseimet, és önmagamat is…” – írja Rhonda Bryne, akinek a nevét a világhír A Titok című film és könyv kapcsán kapta fel.

EZT fogjuk tenni a GazdagNők  2011. november 17-i, csütörtöki Női Tízmilliószoros Teremtő Napján! Mégpedig szelíd, azaz elfogadó módszerekkel. Ugyanis az elfogadás, a szeretet talaján tud bármelyikünk is változni. S ugyanakkor jó, ha tudjuk tudatosítani ezt is:

az önmagunkhoz való viszony bizony tükrözi az anyagiakhoz/a pénzhez való viszonyunkat,kihat az egészségünkre, a kapcsolatainkra, de még az időgazdálkodásunkra is!

Az újabb, támogató női körben zajló programunknak immáron hagyományosan az idei évi utolsó Tízmilliószoros Nap adja az apropóját. 10 milliószoros napoknak a tibeti (“nagy”) buddha napokat hívják. És azt tartják, hogy ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Az idén november 17-én, csütörtökön lesz az utolsó és imét egy különleges rendezvényre készülünk a GazdagNőkkel ez alkalomból.

Várunk a GazdagNők Tízmilliószoros Női Teremtő Napjára – tarts velünk hát 2011. november 17-i, csütörtöki egész napos budapesti rendezvényünkre!

A létszám korlátozott! 26 nő tud részt venni a rendezvényen, ezért célszerű mielőbb lefoglalni a helyedet! Már csak 4 hely van! 

Teremtsünk közösen, mégpedig egy rendkívüli női napot! Tudod a nőket teremtésnek :-) is hívják – tán nem véletlenül! ;-) A további részleteket a jelentkezési űrlappal együtt itt találod: klikkejl! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Légy kedvesebb magadhoz, és a pénzedhez is! BŐségesen megtérül! Női Tízmilliószoros Teremtő Nap 2011. november 17-én, csütörtökön a GazdagNőkkel!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.