Gazdagítsd magadat, s másokat is, most év végén is!

Két ünnep között több időd van arra, hogy lelassulj. S célszerű is ezt ilyenkor, december vége táján megtennünk, összhangban a természet, befelé fordulóbb időszakában. Hogy minek áldozhatod ezt az időszakot?

A szeretetnek például. Mert több időt tölthetsz azokkal, akiket szeretsz, és azzal, amit szeretsz. Ezt teheted akár közösen is családtagjaiddal, ismerősökkel, de akár ismeretlenekkel is. Ahogy írom ezeket a sorokat eszembe jut egy néhány évvel ezelőtt női kreatívkodás, amikor dekupázsoltunk: hűtőmágneseket, kis ajándéktárgyakat. Olyan jó, otthonias légköre volt az egésznek, ahogy egy amúgy irodaként funkcionáló lakás nyitott konyhájában a kihúzott asztalon elmélyülten, de mégis vidám alkottunk. Közösen, de mégis ki-ki a magáét régi ismerősökkel, és addig ismeretlenekkel. Mire elmentünk a közös élmény összekovácsolt bennünket, és most is melengeti ez az emlék a szívemet. Biztosan neked is van hasonló élményed…

Gazdagíthatod a kapcsolataidat, élhetsz a kreatívitásodnak, vagy olvashatsz is ilyenkor. Jómagam ezt tettem egy Karácsonykor nem igazán megszokott módon: órákon át ültem idős szüleim s gyerek-, kamasz és fiatal felnőttkorom házának teraszán, jó melegen felöltözve, a decemberi ajándék-napsütésben fürdőzve.

Nem számít, mennyire vagy elfoglalt, mindenképp időt a pároddal, a gyerekekkel, szóval azokkal, akikkel szorosabb közösségben élsz, és nézzétek át a céljaitokat, az álmaitokat a következő évre. Izgalmasabb lehet, mint a tévé vagy a számítógép előtt ülni, és olyan változásokat indíthat el, amire tán magad sem számítanál. Ez lehet az egyik legfontosabb gyakorlat, amit tehetünk, hogy valóban pozitív hatással legyünk a következő 12 hónapra. Mert 2011 sem volt mindennapi év, amit magunk mögött hagyunk, de 2012 sem lesz mindennapi, ami közeleg. Semmilyen téren sem.

Érdemes számba venni sok-sok életterületet, és természetesen a pénzügyeidet, a pénzügyeiteket is. Célszerű elkötelezni magunkat a vágyaink, a terveink mellett, de legfőképpen amellett, ami ma már elodázhatatlan mindenkinek, aki tovább akar lépni az úton, amin halad. És ez nem más, mint a tudatosan élt élet.  Ha ebben társaink vannak a magánéletben és az üzleti életben, ez nagy ajándék.

Mit gyűjtsünk össze az elmúlt évből? Győzelmeket és vereségeket, az álcázott lehetőségeket rejtő kudarcokat, a növekvő, vagy a stagnálás időszakának tanulságait. Vegyük számba a korlátozó hiedelmeinket, az önszabotázsainkat, és bármilyen fura, azt javaslom, hogy öleljük magunkhoz őket, és nézzük meg, mit akarnak igazából üzenni nekünk. És tegyük meg még mindazt, amit az intuíciónk üzen, amit a Szívünk súg nekünk. S mindezekre is alapozva tiszta lappal, azaz TUDATOSAN kezdhetjük 2012-t, a ránk váró nem mindennapi évet.

Így gazdagíthatjuk magunkat most év végén, 2011 decemberének utolsó hetében. De még az év utolsó napján is tehetünk magunkért. Jómagam ismét több órát töltök aznap együtt a lányommal, ez már több éve megszokott rítusunk december 31-én, amikor is 1 évet visszatekintünk, egyet pedig előre, és Angyal-kártyát is húzunk ilyenkor az ÚjÉvre. Ezt a kártyahúzást kiegészíti majd az idéntől az általam megalkotott Hold Kártya is: s stílszerűen a Növekvő Hold kártya pakliból húzunk majd 2012-re.

Egy Spirituális Szilveszter keretében lépek át 2012-be, s még nem késő: te is velünk tarthatsz! –>>


Hagyjuk magunk mögött 2011-et egy különleges, Szilveszter éjszakán!

BőségTeremtő Spirituális Szilveszter a GazdagNőkkel!

További részletek a jelentkezési űrlappal itt: klikkelj! —>>> 

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Gazdagítsd magadat, s másokat is, most év végén is!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.