2012. 12. 21.: Új kor eljövend ~ Benned! ;-)

Ki ne hallott volna a misztikus dátumról, azaz 2012. 12. hó 21-éről?

Egyesek szerint a világvégét jelenti, mások = bizonyos irányzatok képviselő asztrológusok, illetve a maja naptárral hivatkozók szerint olyan értelemben szintén, hogy ez egy egyedülálló fordulópont az emberiség történetében. Mert hogy Új Kor jövend el, mégpedig az Arany Kor.

Hogy ez mit jelent, és számodra mit hozhat el? Bizonyára Te is észrevetted, hogy sokan érzékenyebbek, sokféle változásokban vannak, és egyre finomodnak az érzékeléseik, netán kileng az inga időnként, azaz fájdalmakat élnek meg belső útjukon haladva, egyre tudatosabban ébredezve, de mégis örömmel teszik mindezt. Hogy miért? Mert egyre szeretetteljesebbé válnak, és érzik, hogy az egyre emelkedő rezgésszintjük mellett egyre kiegyensúlyozottabbak lesznek, mind inkább harmonikussá válnak.

Ha te netán nem így éled meg, hanem több nehézséggel találkozol, úgy érzed, hogy a káoszban nem látod a kiutat, aztán mégis csak kivilágosodik valahogy minden, ez is teljesen rendjén van. Életünk belső útjának különböző szintjein járunk, ezért lehetnek különbségek. Amik szintén teljesen helyénvalóak. Egy biztos ez az utat könnyíti az eddig megszokottól eltérő nézőpontváltás. Hogy mire alapozhatunk leginkább? Az Isteni Forrásunkkal való kapcsolatra, az Önmagunk feltétel szabás nélküli Szeretetéra. Tévedés ugyanis azt hinni, hogy ezek nélkül lehet elegendő pénzünk, egészségesek lehetünk, gazdagodnának emberi kapcsolataink, valóban szívesen végeznénk a munkánkat, a hivatásunkat, de még a szabadidőnket sem tudjuk igazán gazdagon megélni az előzőek híján.
Új Energiákat tudsz mozgósítani, lelki és spirituális fejlődésed magasabb szintjére léphetsz, no és persze még tudatosabban tudsz teremteni mély, igazán belülről fakadó vágyaidnak megfelelő dolgokat, és ezért mások javára is.

Nos, mindezeket járjuk körbe egy egésznapos rendezvény keretében, s mikor máskor, mint pontosan 2012. december 21-én. A programot Budapesten tartjuk központi, azaz könnyen megközelíthető helyen.

Mi a célja a 2012. 12. 21-i egyre inkább érzékelhető Új Energiákat mozgósító egésznapos GazdgNők-programnak?

Hogy válaszokat keressünk és kapjunk a következő kérdésekre:

 • miért fontos, és hogyan tudsz folyamatosan kapcsolatban maradni az Isten(nő)i Forrással/Forrásoddal, a Belső Hangoddal,
 • hogyan tudod nemcsak meghallani hívásait, hanem az üzeneteket meg is valósítani,
 • miért fontos, és hogyan tudod az önelfogadást, az önmagad szeretetét gyakorolni, és ezek milyen változásokat hozhatnak az életedben,
 • a Forrásoddal való folyamatos kapcsolat és az Önmagad elfogadó/támogató Szeretete hogyan segíti a nézőpontjaid változását, és az életed kiteljesedését bármely vágyott területen (legyen szó anyagiakról, egészségről, emberi kapcsolatokról, munkáról, párkapcsolatról, családról, szabadidőről stb.)

Mottónk:
„Változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” ~ Paulo Coelho

Elengedhetetlen ugyanis, hogy új nézőpontokat vegyünk fel, új módszereket tanuljunk, illetve képesek legyünk integrálni, azaz egymással összhangba hozni a korábban általunk ismert, alkalmazott és a frissen tanult módszereket. Azért, hogy egyre éberebben és tudatosabban haladjunk belső utunkon, életünk kiteljesedésében, mások szolgálatában…

Mégis mi lesz a pontosabb program?

Az egésznapos program témái lesznek.

 1. Hol tartasz most, miért célszerű ezt elfogadni, de főleg hogyan tudod jótékony hatással elfogadni a továbblépésed érdekében?
 2. Mi a 3 fő kapcsolat, ami segíti a nézőpontváltásainkat, a finomabb energiák megélését, szeretetteljesebbé válásunkat? Azaz hogyan is tovább?
 3. Mik azok az erők, amelyek ha áthatnak, akkor utad, spirituális fejlődésed könnyebb lesz? Hogyan gyakorold ezek használatát a hétköznapokban?
 4. Mi határoz meg igazán Téged, és hogyan bontsd ki ezt? Miért nem tudsz változni, pedig elhatározod? S ennek hogyan van köze az önmagad elfogadásához, önmagad szeretetéhez?
 5. Mi az, amit nem mondanak el az álmok megvalósításnál, a célkitűzések módszereinél (és így aztán nem is csoda, hogy össze vagy zavarodva, ellentmondásokat érzel)?
 6. Mi a tudatosság 4 szintje, és hogyan tudsz eljutni ezek közül a leginspiratívabb teremtő szinthez?

S mindez az Új Energiák, a még tudatosabb teremtés jegyében.

“Az ember természetes vágyódással szereti az örömet is, az igazságot is, de mindegyiket gyakran rossz helyen keresi.” ~ mondja Szent Ágoston. Nos, arra törekszünk, hogy ez veled ne történjen meg.

Ki tartja a programot?

Jómagam, Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista, ezúttal az Istennő papnője minőségében is. Hívom azokat, akik úgy érzik, hogy együtt kell töltenünk ezt a különleges napot: 2012. december 21-ét, pénteket.

A 2012-es év számomra is bizonyos lezárások és az új kezdetek éve. Az egyik legizgalmasabb évem volt – például azért is, mert több, a tanulási folyamattal együttjáró tévedésemet tudtam korrigálni, képes voltam visszahozni néhány régi, igazán jó hangulatot/érzésvilágot, energiát miközben hagynom kellett, és kell is még, hogy az időnkénti káoszban vagy abból megnyilvánuljon az új. Olyan régi vágyaim kiélését kezdtem megvalósítani, amik régóta ki nem élt részeim, oldalaim, és nagy örömömre szolgál, hogy elindultam feléjük, vagy ők felém, mert most jött el az ideje, hogy engedjem őket.

Jelenleg leginkább az foglalkoztat, hogyan érhetek el, illetve érhet is el bárki, tartós áttörést az egyhelyben toporgás, a folytonos visszacsúszás helyett. Nem véletlenül vettem részt főleg az idén ősztől mostanáig több önismereti lehetőségen, hogy magamat jobbá formáljam, jobban szeressem, elfogadjam magam, és így többet tudjak adni magam is. Minden tudásomat és tapasztalatomat átadom, amit fel tudtam hozni a tudattalanomból, amit a Belső Hangom és a Teremtő Isten(nő)i Forrásommal való kapcsolatom jelenleg enged. S mindezt spritiuális, alkotó kreativitással is megfűszerezve! ;-)

Egy biztos: igazán érdekes nap vár ránk! :-) Tarts velem, ha megszólítva érzed magadat!

Az évkörön ez a nap, azaz december 21-e nemcsak a téli napforduló ideje, hanem a Levegő Úrnője mintegy hat hetes időszakának pont a kezdő napja: a lecsendesedés és életünk újraálmodásának ideje. Vágjunk bele hát közösen!

Mit kapsz az egy napos közös együttlétünktől?

Legfőképpen annak a tévedésnek az elhagyását, hogy racionális síkon az egyes életterületek rendbeszedése a megoldás, a továbblépés kulcsa.

Egy egész napos lelki és spirituális utazás és vezetés során együtt haladhatunk végig azon az úton,

 • hogy mérleget vonjunk, és világosabban lássuk a “hogyan tovább?”-ot,
 • még tudatosabb teremtőkké váljunk,
 • még inkább tudjuk értékelni már azt, amink van,
 • illetve mindenki képes legyen  a “lecsupaszításra”, és aztán a “felépítésre”, mert  ezzel vesszük le az előző énünk minket már nem szolgáló darabjait, ami így aztán teljesebben állunk készen a továbblépésre.

Az együttlétünk egyik izgalmas része lesz a spirituális kreativitás, amikor megalkothatod vágyott világodat vizuálisan, és aztán tevőlegesen is, hogy a még meg nem nyilvánult eredményre tudjál fókuszálni, és erre legyen egy magaddal vihető emlékeztetőd kollázs-montázs, vagy másfajta “kézműveskedés” révén.
Szertartásos elemeket is használni fogok, s hozom a tibeti hangtálaimat is. Minden azt a célt szolgálja, hogy megemelkedett, támogató légkörben legyünk együtt, és mindenki magasabb rezgésszint mellett távozzon, mint ahogy jött. És ez vele is maradjon, bármikor fel tudja idézni :-)

Mikor lesz pontosan a program, hánytól hány óráig tart?

2012. december 21-én, pénteken 10 és 17 óra között leszünk együtt. Természetesen lesz közben ebédszünet is.

Regisztráció 9.45-től.

A szokásoknak megfelelően spirituális vásár is lesz. A kínálatot a regisztráció után, a szünetekben vagy a program végeztével tudod megnézni, és tudsz dönteni arról, mi szólít meg

Mennyibe kerül? 

A belépő díjat 4000,- Ft előleggel tudod foglalni. Az egynapos program ára csupán bruttó 8000,- Ft ~ tudatosan tartom ilyen alacsonyan az árat, hogy senkinek ne legyen akadály a pénz!

+ Ajándékok várnak a résztvevőkre!
Nyereményjátékot csinálunk majd, amin MIND a 21 résztvevő nyer, illetve ajándékkuponokra is lehet számítani.
Ezeknek a részleteit folyamatosan közöljük a honlapon.

Hányan és kik vehetnek részt a programon?

A létszám limitált a helyszín befogadó képessége miatt!
Csupán 21 résztvevő tud jönni, és a jelentkezési, illetve az előleg befizetési sorrendjének megfelelően tudod lefoglalni a helyedet.

A létszám állásáról itt ezen az oldalon folyamatos információt adunk, illetve a GazdagNők hírlevelek olvasói is értesülnek róla.

Hol lesz a program?

Budapesten könnyen megközelíthető helyszínen tartjuk a programot 2012. 12. 21. jegyében.

Helyszín: KultúrPartner Kuckó (Filipidisz)
Cím: VI. ker. Budapest, Arady utca 59. II. 5.

Megközelíthetőség: kis földalatti vagy 105-ös busz Bajza utcai megállója a legegyszerűbb, de jó lehet még a 72-es troli Bajza utcai megállója is.
A pontos bejutáshoz a részletesebb információt megadjuk a jelentkezőknek e-mailben.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Ha úgy érzed, ott a helyed a 2012. december 21-én, pénteken a spirituális fejlődésedet, belső utadat támogató egésznapos programunkon, akkor jelentkezéseddel és az előleg utalásával foglald le a helyedet az alábbi űrlap segítségével:

Teljes neved :*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod, ha van (szintén szervezés miatt kérjük):
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Részvételi díj :* bruttó 8.000,- Ft (4.000,- Ft előleg befizetésével)
Megjegyzés/üzenet:

Ha ezt elküldted a jelentkezésedet, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted az előadásra való feliratkozásodat.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566