Miben gazdagodnál 2012-ben? Milyen támogatásra van szükséged?

Újévi nagy fogadkozásokról már leszokóban van – tapasztalatom szerint – sok ember, bár egyes kutatások szerint 80%-unk még ígéreteket tesz. Pedig valóban nem sok értelme a fellángolásszerű, bizonyos dátumokhoz kötött fogalmaknak, újat kezdeni, változtatni ugyanis bármikor/mindig lehet. A nagy fogadalmak helyett a kisebb változtatások a valóságban, az anyagi szinten, s főként lelkiséggel és spiritualitással is átitatva, nos, ezek valóban megtermik a magukét: megTERMtik, amire igazán vágyunk, amiben valóban hiszünk. Persze teremtő tettek nélkül ez sem megy.

A 2012-es ÚjÉvből néhány nap telt még csak el, de jómagam már jópár “apróságot” számbavehetek, és nem is kellett hozzájuk oly sok minden. Leginkább az, hogy hallgassak az intuíciómra, a Szívemre, a hirtelen égből ;-) pottyant inspirációkra, sugallatokra. Például arra, hogy legyen fényesebb a lakás! És ehhez inkább hófehér, minta nélküli, szinte átlátszó függönyök kellenek a korábbi halvány és sötétebb lila, a világos kék függönyök helyett. A 2011-es év utolsó napján nagyon gyorsan be tudtam szerezni az IKEA-ban, ahova már 7. éve járunk lányommal, Estee-vel évösszegzést tartani, s az előttünk álló ÚjÉvre angyal kártyát húzni. (Te Hold kártyát tudsz velünk húzni az évedre, nem is akármilyent ;-) –>>)

Január 1-e nálam munkával kezdődött – no, nem én dolgoztam agyon magam, hanem jött a hozzáértő férfiú és neki látott a sok-sok hónappal ezelőtt nagyon csúnyán beázott, mára már (végre!) biztonságosan kiszáradt konyhafal helyrehozatalához. Öröm volt látni, érzékelni, ahogy a káosz mögött érződni kezdődött a jövendő rend: egy újra rendezetté váló konyha bensőségessége.
Engem ezek az apróságok máris gazdagítottak 2012-ben. S még nem késő, így ebben a 2 alábbi videóban minden jót kívánok neked is 2012-re. Kérlek, hogy nézd meg őket olyan szeretettel, ahogy én készítettem őket Neked, nektek = a GazdagNők olvasóinak:

Életed valamennyi területét áthatják jókívánságaim, neked is érdemes végig gondolnod ezeket a területeket: te magad mit szeretnél e területeken? Érdemes számba venned még most az év elején, tedd hát meg! :-)

Te mivel/miben gazdagodnál szívesen 2012-ben? Írd le, és azt is, hogy milyen témákban lenne segítségre szükséged? Ne feledd közben természetesen, hogy a GazdagNők fő témája, a nők és pénz témája anyagi, lelki és spirituális oldalról is megközelítve.
Vannak már elképzeléseink a 2012-es évre, de fontos, hogy

mik az igényeid, mik az igényeitek?

Itt a hozzászólásokban ne kíméljetek hát bennünket/engem ;-), s jelezzétek a megoldásra váró kihívásaitokat – köszönöm előre is :-) -, hogy minél inkább olyan programokkal szolgáljunk benneteket, ami előrevisz benneteket s támogatást hoz számotokra.
Fontos ugyanakkor, hogy

ne felejts el cselekedni

– ahogy ezt fentebb már hangsúlyoztam. Például:

 1. Olvass el egy kimondottan nőknek szóló könyvet, ami megóv a pénzügyi hibák elkövetésétől! –>>
 2. Gondold át az elmúlt évet, és akár különleges módon foglalkozz az új, a 2012-es évvel –>>
 3. De változtathatsz a pénzügyi szemléleteden is – feltéve, ha unod a napi/pénzügyi mókuskereket –>>
 4. Na, és mind eközben kiváló segítőid lehetnek a tudatalattidat átalakító megerősítések –>>

Sok-sok ÁLDÁS 2012-re!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

6 Responses to “Miben gazdagodnál 2012-ben? Milyen támogatásra van szükséged?”


 • Kedves Ida!
  Köszönöm a sok jó kívánságot,meglehetősen jól esett.Én is akartam küldeni de sajnos nem tudtam az Ida email címét és így nem ment el.Sok nehézség vár talán ránk az eljövendőbe,de a pozitív gondolkodás segítségével talán jól zárjuk majd e évet is.Hogy mire is lenne szükségem 2012 ben,hát sok olyan erőbedobásra amit eddig is nyújtott Ida nekünk az elmúlt évbe.Néha az is erőt adott,hogy elolvastam az őn által küldött emaileket,a sok bátorítást az élet sok területére.

 • Kedves Ida!
  Nagyon motivált az elmult évben.Mindig is szerettem volna “többet”csinálni,kihozni magamból.Az hogy rátaláltam az Ön weboldalára-talán a vonzás törvényének köszönve-csak megerősitette bennem a vágyat.De a családi helyzetem és anyai tudatosságom nem enged kibontakozni a munka terén.Két piciny csemetém van-1,5 és 3 évesek-és hál’Istennek nem is kell munkahelyre rohannom.Vagyis férjem szerint -ő vállalkozó-a férj dolgozzon,a nő nevelje csemetéket.Persze ez azért változott a gyakorlatban,délután vagy este szivesen vállalja őket,és azt is becsüli bennem hogy “tenni”akaró vagyok.DE!Úgy tudom,és érzem,hogy még ebben a korban nagy szükség van az anyukára.Nehezen hagyom őket a mamánál vagy otthon.Persze végül ez mindhármunknak jó-ők is vannak kicsit mással is,anya se morog ha kikapcsolódik.csak a másik énem…Nagyon szeretnék kilépni a mindennapos “már megint szűkösen vagyunk pénzügyileg”helyzetből,sőt,sokkal másképpen szeretnék élni.A gyerekeknek is járna több élmény… Nem tudom,érthető-e a problémám,szeretnék arról olvasni,hogy egy anya ilyen helyzetben merre és hogyan alakitsa lelke egyensúlyát,szeretném ha mindenkinek jó lenne.A munkámban pedig (ami menészettel jár)nagyot szeretnék dobbantani,addig mig nem kezdenek el iskolába járni,hisz akor megint kell a segitség.Tudom azt mondják áldozattal jár,de ha én anyának is jó akarok lenni?!
  Remélem,tud valaki hozzászólni!És remélem,hogy tapasztalatból!

 • Egy bukósisak jól jönne, mert már annyiszor ütköztem falba, hogy nem maradt több hely még egy dudornak a fejemen!

 • Kedves Ida!

  Az egyik szilveszteri fogadalmam az, hogy szeretnék leszokni a túlzott takarékosságról. Az ésszerű pénzköltés, ami örömet is ad, nem egyszerű művészet, legalábbis nekem, aki édesanyám szerint egy “smucig hörcsög” vagyok.
  Szóval, pénzügyi-érzelmi egyensúly a cél nálam is.

  Köszönöm a rengeteg tippet és tapasztalatot, amit eddig is kaptam e témában Tőletek és Idától!

 • Melihercsik Jánosné

  Kedves Ida!

  Majdnem eltűnt a süllyesztőben ez a leveled, mert nem győztem “végigrágni” magam a sok-sok beérkezett anyagon! A feladatokat is szeretném maradéktalanul megcsinálni – persze mint tudjuk, ez tökéletesen úgysem lehetséges!
  Ennek ellenére mindég örömmel veszem a sok helyről kapott információt. Nagyon sokszor éppen arra kapok valamire választ, ami adott pillanatban a leginkább foglalkoztat!
  Legtöbbször a “bőség zavarával” küzdök,mert nagyon sok minden érdekel, szeretném a tudásomat minél magasabb szintre emelni, szeretnék minél kézzelfoghatóbb eredményt elérni a saját tapasztalatom, tudásom átadásával, és ehhez minél több módszert megismerni. Egy biztos:minden tudás annyit ér, amennyit megvalósítunk belőle!
  Gátló tényező számomra a Bp-től lévő távolság is. Nem lehetek mindég minden rendezvényen ott, ahol szeretnék! (Pláne télen, amikor még az útviszonyok sem mindég ideálisak, sötétben pedig egyébként sem szeretek vezetni…) Ezért is végzek sok tanfolyamot online – de ez nem pótolhatja a személyes kapcsolatot, a közösség erejét!
  Tehát, Ida: Neked mindég nagyon jó ötleteid vannak, örömmel vagyok a rendezvényeiden amikor csak lehet, minden érdekel!!
  Sikeres évet, jó egészséget kívánok Neked és mindannyiunknak!

 • Rá kellett jönnöm, hogy nem mindig vezet eredményre a túlzott spórolás. Minél jobban spóroltam, annál több előre nem látható kiadásaim keletkeztek. Idén taktikát váltok! Kockáztatok. Többet törődöm magammal, a rezgésszintemmel, félelmeim felszámolásával.Azzal, hogy erősnek látszottam, nem segítettem magamon. Magabiztosság fontos,de nem vezet sehová, ha eltitkoljuk a gondjainkat. Köszönöm, hogy itt lehetek köztetek. Hálás vagyok Ida írásaiért, kisugárzásáért, lelkesedéséért. Engem ez motivál. Köszönöm.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.