Anyagi kihívásaid vannak? Figyeld a jeleket is!

Pénzügyi gondjaid vannak? Vagy fogalmazzunk pozitívabban: anyagi kihívásaid vannak?
Megoldásokat kereshetünk racionális síkon is, de érdemes a lelki tartalmak mögé is nézni, sőt! Ott van a pénz spirituális vetülete is.

Javaslom, hogy

 • amikor nagyon el vagy akadva,
 • amikor nagyon bele vagy ragadva az anyagba,
 • amikor az Elméd túl sok mindent locsog, és a zűrzavar inkább még nagyobb lesz,
 • és egyre jobban elhatalmasodna rajtad a szorongás, 

akkor hagyd el a racionális síkot!
És még azt tanácsolom:

figyeld a jeleket!

Előfordult már veled, hogy váratlan helyről érkezett egy válasz a kérdésedre? És hirtelen kristálytisztán ott állt előtted a megoldás, amit előtte hiába kerestél, többnyire görcsösen. Na ez az! Sokan tudjuk, hogy a görcsösség mennyire árt, mégis időről időre belesétálhatunk ebbe a csapdába, bár talán már egyre kevésbé és egyre rövidebb időre, és kisebb erősséggel.

Tudatosan is irányíthatod a jelek érkeztét. Hogy hogyan?
Ennek első lépése az, hogy elhagyod a görcsös, mindenáron megoldást siettető hozzáállást. Lehet, hogy az alábbi módszerek közül, te is alkalmaztál már néhányat, fordulj inkább ezekhez!

 • Üss fel egy könyvet, ami megszólít a könyvespolcodról vagy a könyvüzletben! És lehet, hogy ahol beleolvasol, pont onnan érkezik válasz.
 • Idézetek is üzenhetnek neked. A Face Book oldalakon én gyakran futok bele mások által kirakott olyan idézetekbe, amik megszólítanak. Ezek veled is megeshetnek.
 • Figyelj a másoktól elhangzó mondatokra! Felhívhat valaki váratlanul, vagy te hívtál valami más ok miatt valakit, és egyszer csak megüti a füledet egy nagyon-nagyon fontos mondata! Én nemrégen voltam így, és már azért az egy mondatért érdemes volt az amúgy fél órás beszélgetést lefolytatni – nagy megnyugvást hozott nekem.
 • Cselekedj az intuíciód szerint! Ha azt érzed, hogy valamit meg kell tenned, de nem tudod a pontos okát, ne kezdd el magadat lebeszélni, megmagyarázni, hogy miért nem… Engedd az ösztöneidet működni, ez is egy nagyon jól bevált módszer. A tudattalanod sokkal jobban vezet, amúgy is ő a meghatározóbb részünk, mint a tudatos elménk.
 • Kártyát is vethetsz, ha vonz ez a módszer. Találsz az interneten is online kártyahúzó helyeket, de saját kártyáid is lehetnek. Használd hát őket akkor is, ha anyagi kihívásaid, pénzügyi gondjaid vannak – miért is ne? ;-)

A saját magam által kreált Hold Kártyámmal kártyát vetettem én is mielőtt belefogtam ebbe az írásba. Több holdciklushoz tartozó kártyacsomagot is használtam, de aztán csak a Növekvő Hold Kártyacsomagból húztam magamnak kártyát.

Hogy milyen módszerrel,arról nézd meg ezt kis videót, amit nagy szeretettel készítettem. Ezt a kártyavetési módszert te is használhatod. Ha pedig érdekel az én Hold Kártyasorozatom akkor érdeklődj itt! —>>
(Vagy írj az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címre!)

Gyönyörködj a videóban, és használd EGÉSZségedre – szolgáljon téged! És ha gondolod, akkor nyugodtan oszd meg másokkal ezt a bejegyzést és a videót is, köszönöm :-):


A Hold Kártyavetés-húzást élőben is kipróbálhatod
2012. február 5-én, vasárnap délután –>>
FONTOS: a létszám limitált, és gyorsan fogynak a helyek!
Tehát érdemes mielőbb tájékozódni, és jelentkezni!
További részletek, információk itt –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

1 Response to “Anyagi kihívásaid vannak? Figyeld a jeleket is!”


 • Kedves Ida!
  A jelek figyelése remek játék, nekem még az álmok is fontos tanácsadók. Volt már olyan (szó szerint) álmom, amit nekiláttam megvalósítani, és azóta is sikert hoz. Volt olyan álmom is, ami éppenséggel lebeszélt arról, amibe terveztem belekezdeni, és ez is bejött. Szóval “beépített tanácsadóm” van, éjjel dolgozik, és filmeket forgat… Évek óta írom az álmaimat, és bizony vannak benne ötletek. Rendszerint több, mint ami ébren eszembe jutna.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.