Hibázz, szórakozz és gazdagodj meg!

Hibázz, szórakozz játék közben és gazdagodj meg! Ezt tanácsolja, mert voltaképpen ezért találta ki Robert Kiyosaki a Cashflow játékot. Ez a játék abban segít téged, hogy racionális síkon elsajátítsd azokat az alapokat, amelyek anyagi védettséget és biztonságot jelentenek számodra. És hogy elérd a sokak által csak áhított, de megfelelő hozzáállás mellett elérhető anyagi függetlenséget.

Az alábbi videóban Robert Kiyosaki részletesen bemutatja a Cashflow játék mindkét rendkívül fontos elemét

  •   a mókuskereket és a gyorsító sávot (ahol az átlag ember teper, és ahova a gazdagság tudatú ember eljuthat),
  •   valamint a nagy  többség számára rémisztőnek hitt eredménykimutatást: annak lényegét és fontosságát.

Utóbbiról elmondja azt is, hogy ezt a még unalmasnak tartott kimutatást (ami az élet pénzügyi iskolájának bizonyítványa amúgy szerinte), hogyan tették bele egy szórakoztató, pénzügyi intelligenciát fejlesztő oktató játékba. És ez nem más, mint a Cashflow játék.

A videó 6 perces Robert Kiyosakival – itt tudod megnézni:

TE is részt vehetsz a Cashflow pénzügyi oktató táblajátékon!
S utána, ahogy Robert Kiyosaki is említette a videó nyilatkozatban, nyugodtan játszhatod már másokkal, akár klubot is alkotva, mert első alkalommal szakértőtől tanulva biztonságosabban “tévedhetsz” számodra addig ismeretlen terepre.

A GazdagNők.hu rendszeresen szervez Cashflow játékokat, de általában gyorsan fogynak a helyek, így érdemes mielőbb informálódnod és döntened a jelentkezésedről – további részletek itt: klikkelj ide értük! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Hibázz, szórakozz és gazdagodj meg!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.