Gyorsan vagy IGAZÁN akarsz anyagilag meggazdagodni?

Az egyik legnagyobb tévedés a gyorsan (meg)gazdagodás reménye. Több mint 4 éve foglalkozom nők pénzügyi intelligenciájának és pénzügyi önismeretének fejlesztésével, s támogatom őket az anyagi függetlenségük kibontakoztatásában. Ezen időszak tapasztalatai is alátámasztják a fentiek igazságát.

Ma egy érdekes írásra bukkantam, és meg akarom osztani veled, mert nagyon üt az utolsó mondata. De olvasd végig az elejétől, hogy teljesen érthető legyen maga a folyamat. Mégpedig annak a folyamata, hogy miből és hogyan tudsz IGAZÁN meggazdagodni, mi az, ami a legtöbbünk, az átlagemberek rendelkezésére áll. Azért, mert nem igényel nagy anyagi befektetést, nem jár folyamatosan magas kifizetni valókkal és fenntartási költségekkel.

 A network marketing egyik guruját hoztam neked, akitől sokat tanulhatunk spirituális, belső fejlődésünk során is. És aki nemcsak mondja, hanem csinálja is: mélyről jött, és ma már vagyonos ember, aki jól bánik a gazdagsággal annak minden szintjén.

Olvasd hát Randy Gage-t:

 Támassz reális elvárásokat…

Ebben a szakmában sokszor elcsigázottak vagyunk, és néha irreális elvárásaink vannak. Egyszer volt egy Gyémánt Igazgatóm, aki kilépett, mert kudarcnak ítélte meg, hogy csak 50 ezer dollárt keres havonta.

Vannak, akik állandóan kilépnek, mert nem lesznek 60 nap után milliomosok. Ők azt hiszik, hogy mesésen gazdagok lehetnek egy-két év alatt.

Azonban mi a valóság?

A Network Marketing általában egy 2-5 éves terv. Ez annyit jelent, hogy ennyi időn belül a komoly emberek képesek felváltani a jelenlegi állásukat vagy jövedelmüket egy általuk kialakított visszatérő (passzív) jövedelemre.

A legjobbak teljesíteni tudják ezt közel 2 év alatt is, míg másoknak 5 évre is szükségük lehet.  Ez nem azt jelenti, hogy kókuszdióból isznak majd, magán-repülővel utazgatnak, és az emberek rózsaszirmokat dobálnak majd az úton, amerre járnak. Egyszerűen csak annyit jelent, hogy a jelenlegi jövedelmüket, lecserélhetik és felépíthetnek egy stabil, visszatérő jövedelmet. Más szóval ki tudnak lépni a mókuskerékből, és létre tudják hozni egy igazi gazdagság alapjait.

Néha milliomosokat hozunk létre a semmiből néhány év alatt? Igen, de a kivétel erősíti a szabályt. Tehát, ne toborozz ilyen ígéretekkel!

Nézzük a lényeget…

Tegyük fel, hogy valaki összehoz egy 2, 4 vagy 10 ezer dolláros havi jövedelmet ezen időn belül. Ez valami olyan befektetés, amit mellékállásban vagy részmunkaidőben indított. Amit létrehozott a semmiből. Felállított egy nagyszerű jövedelmet, és rövid idő alatt áttörést ért el az életvitelében. Csupán néhány év alatt. Ez nem egy olyan dolog, amit le kellene szólni, sőt, inkább ünnepelni kell!

 • Tudod Te, hogy mennyi idő alatt lehet ezt elérni egy hagyományos munkahelyen?
 • Vagy hogy mekkora beruházás kell ehhez egy hagyományos vállalkozásban?

A Network Marketing mérföldekkel előzi meg a többi lehetőséget.
Tényleg felfogod hogy milyen pozitív, jelentős, és az egész életet átalakító ez a jövedelem a világ lakosságának 90 %-a számára?

Ez nem egy gazdagodj meg gyorsan, hanem gazdagodj meg igazán rendszer!

zárja végül is – Randy Gage, és maximálisan egyet értek vele. Ha szeretnél magadnak megalapozni egy ilyen üzletet, érted és érzed is a fentiek lényegét, tehát van benned kellő kitartás, akkor jelentkezz itt alább, hogy bemutathassam neked a legdinamikusabban fejlődő, leginnovatívabb kapcsolati marketingre épülő céget, a Talk Fusiont.

Fontos jellemzői még

 • otthonról, ill. a világon bárhonnan végezhető az internet segítségével,
 • globális, azaz több mint 200 országból lehet kapcsolódni hozzá,
 • azonnal kifizeti a jutalékodat (3 percen belül a bankkártyádon van),
 • a legkorszerűbb és leginnovatívabb internettechnológiára, az erőteljesen fejlődő videókommunikációra alapoz

hogy csak néhány fontos előnyét említsem.

Mikor való neked ez a lehetőség?

FONTOS! Ne ijedj meg a felsorolástól, nem kell mindnek igaznak lennie rád! Ha csak néhány igaz, akkor elkezdheted az ismerkedést, saját eddigi tapasztalataim alapján szívesen bővítem Talk Fusion csapatomat! :-) Tehát…

Olyan embereket keresek,

 • akik többre vágynak annál, mint amivel jelenleg rendelkeznek,
 • akik olyan helyekre vágynak, ahol még soha sem jártak,
 • akik segíteni akarnak másokon, de eddig még nem volt rá lehetőségük,
 • akik belefáradtak a középszerűségbe,
 • akiknek még maradtak álmaik, és hajlandóak is ezért tenni,
 • akiket lelkesedéssel tölt el a gondolat, hogy otthonról plusz pénzt kereshetnek,
 • akiket örömmel tölt el az, hogy 3 percen belül a bankkártyájukon van a megérdemelt munkájuk után a jutalék,
 • akiket lelkesít, hogy a legdinamikusabban fejlődő internetes iparág részesei lehetnek egy rendkívül innovatív globális cég lehetőségeivel élve.

 Előnyt jelent számodra, ha

 • dolgoztál már a network marketing iparágban, volt/van mlm-üzleted, és főleg, ha itt komolyabb sikereket értél el, sikeres vagy jelenleg is
 • egyáltalán: sikeresnek érzed és tudod magadat jelenleg is abban, amit csinálsz, mégha nem is tökéletes minden,
 • üzletasszony, vállalkozó nő vagy,
 • pedagógus vagy,
 • pozitív gondolkodású, a saját sorsáért felelősséget vállaló nő vagy,
 • nyitott, barátságos személyiség vagy,
 • általában szimpatikusnak tartanak az emberek,
 • vezető típus vagy,
 • jó csapatjátékos vagy, szívesen együttműködsz másokkal, mert tudod, hogy egyfelé “huzó” emberekkel közösen többre mégy, mint egyedül, vagy néhány hasonló magányos farkassal,
 • szeretnél változtatni a jelenlegi helyzeteden, megújulásra, egyfajta kitörésre vágysz a pénzügyi mókuskerékből még akkor is, ha szívesen végzed, ami éppen a munkád, a feladatod,
 • képes vagy fókuszálni, jól koncentrálni, odafigyelni (pl. ha kérem, akkor elsőre megadod a telefonszámodat ;-)), amúgy tényleg),
 • van minimális angol tudásod legalább passzív szinten, még jobb, ha beszélsz idegen nyelvet/nyelveket, és külföldi kapcsolati rendszered is van,
 • rutinosan kezeled a számítógépet, könnyen és szívesen használod az internetet.

Ha jelenleg külföldön élsz, és nincs munkád, de kezdenél valamit magaddal, mert újra fogékony, nyitott egyéniség vagy, akkor pedig igazán izgalmas lehetőség kínálkozik számodra a Talk Fusionnel. Ebben az üzletben valóban nagy előny számodra, hogy tényleg otthonról dolgozhatsz, építhetsz fel egy valóban globális üzlet úgy, hogy ugyanannyi munkával egyre több lesz a jövedelmed.

Néhány jellemző biztosan igaz rád, tehát keress meg az alábbi űrlapon történő jelentkezéssel.

Hosszú hétvégéken is vannak online bemutatók, tehát otthonról kényelmesen tudod megnézni a neked megfelelőt – ezt telefonon tudom veled egyeztetni, töltsd ki hát az alábbi jelentkezési lapot:

Teljes neved:*
Keresztnév, ahogy szólíthatunk:*
E-mail címed:*
Telefonszámod (fel tudjalak hívni időpont egyeztetése miatt):*
Üzeneted Idának (pl. miért érdekel a passzív jövedelem kreálása, milyen mlm-rendszert ismersz, miben vagy benne stb.):


Javaslom, hogy dönts az igazán meggazdagodás, semmint a gyors meggazdagodás kártyavára mellett.
Igazán inspiráló érzés, amikor átéled, hogy ugyanannyi munkával lesz egyre több pénzed! EZT adja neked a network marketing, a Talk Fusion passzív jövedelemtermelő rendszere!
Szívesen látlak egyre bővülő csapatomban! Jelentkezz hát a fenti űrlap segítségével, és megkereslek!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Gyorsan vagy IGAZÁN akarsz anyagilag meggazdagodni?”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.