Női teremtő erővel tavaszi pénzügyi méregtelenítés: március 31-én 20 nőnek!

„A virágnak megtiltani nem lehet, hogy nyíljék, ha jő a szép kikelet.” Ki ne ismerné e sorokat Petőfi Sándortól? Nos, végérvényesen itt a tavasz, és itt a tavaszi napéjegyenlőség is.

Isteni és istennői ;-) sugallatra “Virágzó Nő” címmel egy izgalmas egész napos spirituális önismereti és önfejlesztő programot tartunk a GazdagNők szervezésében 2012. március 31-én, szombaton Budapesten az Istennő Templom varázslatos légkörében, egy igazán női teremtő helyen.

Mottónk:
tavaszi pénzügyi méregtelenítés női teremtő erővel :-)

FONTOS: a létszám limitált, csak 20 nő részvételét tudjuk fogadni!

Miről lesz szó?

Az önkorlátozó hiedelmek és az önmagunkkal kapcsolatos negatív vélemények, magyarul a saját magunkhoz való rossz viszony – ez a 2 dolog, ami tapasztalatom szerint a leginkább akadályozza azt, hogy azt az életet élhessük, amit szeretnénk, és olyan módon, ahogy szeretnénk. Éppen ezért ismét ezt a két témát járjuk körbe támogató női körben, saját női teremtő erőnket felhasználva.

Tavasszal gyakran ajánlott – mint minden évszakváltásnál – a böjt, a test méregtelenítése.
Mi ezúttal pénzügyi méregtelenítést végzünk, azaz mentálisan oldani fogjuk az anyagi javakkal kapcsolatos téves programozottságokat, az önkorlátozó hiedelmeket, a pénzügyi szabotázsokat. Eközben pedig rendezzük az önmagunkhoz való viszonyt, igyekszünk saját magunkkal kapcsolatban is igazán támogató törődést, odafigyelést biztosítani. Beazonosítjuk az önmagunkról alkotott negatív vélemények forrást, át fogjuk ezeket alakítani írásos egyéni gyakorlattal, de kiscsoportos módszereket is alkalmazunk majd a hiedelmek kiebrudalására – rituális, szertartásos feladatokkal kísérve.

A további részleteket a “Virágzó Nő” című egész napos spirituális önismereti és önfejlesztő programunkról, amit 2012. március 31-én, szombaton Budapesten az Istennő Templomban tartunk, itt találod –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Női teremtő erővel tavaszi pénzügyi méregtelenítés: március 31-én 20 nőnek!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.