Miért nem tudsz változni, változtatni?

Ha mást akarsz, másképp kell csinálnod – ez teljesen egyértelmű nyilván sokunk számára. Meg is van bennünk az elhatározás, az elszánás, de aztán azt vesszük észre, hogy pillanatok alatt porlad a szándékunk szét, és újra ugyanazt csináljuk, amit pedig pont nem szeretnénk.

Ezt a folyamatot tetten érhetjük az önmegfigyelés és a tudatosítás révén. Már ha eljutunk idáig. Pedig ezek nélkül el sem indulhat a változás, a változtatás folyamata. Az alábbi videóban arról beszélek, hogy ez miért fontos, és megosztom veled azt is, hogy mi a legfőbb oka annak, hogy nem tudsz változtatni (bár szeretnél). Akár a pénzügyeid esetében, de bármilyen más életterületen.

“Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.” – Albert Einstein

5 perces az alábbi videó, és nem véletlenül vettem fel a reggeli köntösömben :-). Nézd meg itt, tán akad mondandója számodra is – szeretettel adom át neked:

Ígéretemhez híven folytatom a fenti videót, várhatóan 2 nap múlva megtalálod itt egy új blogbejegyzésben, ill. elküldöm a GazdagNők hírlevélre feliratkozottaknak is.

Ha a változásaid terén élő, személyes, illetve hathatós segítségre van szükséged, akkor gyere el a 2012. március 31-i, szombati “Virágzó Nő” című egynapos programunkra. Itt  többek között a tavaszi pénzügyi méregtelenítés révén új idegpályákat kezdünk kialakítani, hogy minél inkább bőségben tudjál élni. :-)
Csak 20 nőnek van azonban lehetősége!
Részletek itt: klikkelj! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Miért nem tudsz változni, változtatni?”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.