Etka anyó: A végtelen erő veled van!

A végtelen erő veled van! Azt éreztem, hogy ez a mondat összegzi leginkább azt a videót, ami elém sodródott, és amit szeretnék megosztani veletek.
Etka anyóról szól, legtöbben ezen a néven ismerjük Kártyikné Benke Etkát. Példa értékű lehet minden ember, de különösen minden nő számára. 55 éves koráig fájdalmak között élt, betegséggel született, de aztán egyszer csak ÚGY döntött, hogy elég volt: változtatni fog!

Ha van az életedben valami, legyen szó pénzről, egészségről, emberi kapcsolatokról, munkáról, amint változtatni szeretnél, akkor mindenképpen nézd meg ezt az igencsak inspiráló filmet! Megemeli a rezgésszintedet, ez biztos, és lendületet és erőt is meríthetsz benne. Etka anyó 1920-ban (!) született, sokan tudjuk, bámuljuk, micsoda teljesítményre idős nőként. Mégis EZT egy videón látva nagy ajándék – nézd meg mindenképp!

Példaképek követése, róluk sokat olvasni, őket nézni videóról, filmről, ha személyesen nem is tudjuk, EZ is egy változásunkat támogató módszer. Nézd meg hát itt az Etka anyóval készült beszélgetést, a róla készült filmet, és meríts belőle saját magadnak is végtelen erőt, legyen szó bármiről is, amihez neked szükséged van. A film Etka anyó 83 éves korában készült – ÍGY nézd! :-)

Etka anyó – Kártyikné Benke Etka from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

Ha pedig a pénzügyeid terén szeretnél változást, ehhez kapnál szívesen inspirációkat, akkor nézz körül itt! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

4 Responses to “Etka anyó: A végtelen erő veled van!”


 • Kedves Ida!

  Nagyon örülök, hogy a Mental Focus programról irtál, illetve felhivod a figyelmet erre. A pozitiv megerősitéseket egy éve használom az életemben nagy sikerrel. A Mental Focus-t pedig másfél hónapja. Imádom! Minden napom a pozitiv gondolatok légkörében telik el. Nincs visszaesés. Bella dalát, az Imádok élni-t pedig kineveztem az Életindulómnak.

  Tiszta szivvel kivánom, hogy nagyon sokan fedezzék fel ennek a programnak a jóságát és fontosságát a saját életük jobbitására.

  Szeretettel. Ibolya Nagykanizsa

 • Etka anyó példája nagyon ispiráló és példaértékű, jó volt újra látni ezt a videót. Köszönöm Neked Ida, hogy elhoztad és emlékeztettél rá minket,hogy igy is lehet :) Engem személy szerint mindig lenyűgöz, ha valaki az “önfejlesztésben” ( bármilyen területen) olyan eredményt ér el amit később másoknak taníthat, továbbadhat. Etka anyó példája ilyen …és ha jól számolom ez a hölgy ma már 92 éves! Fantasztikus

 • Kedves Ida!

  Hálás vagyok az Etka Anyó kis filmjéért. Jó volt látni őt. Én 1998.-ban egy nyári jógatáborban ismertem meg, Miskolcon. Nagy tisztelője voltam, és csodálom őt a mai napig is. Neked mégegyszer nagyon köszönöm.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.