Töröl, töröl… Radír módszerrrel ;-)

Ismered a radír módszert?

“Töröl, törölˇ” – az agykontrollosok gyakran mondják ezt, ha valami olyasmit ejtettek ki, olyanra gondolnak, amit nem kellett volna: ami helyett inkább valami mást = jobbat szeretnének igazából. De még a Ho’oponopono is használja ezt a módszert.

Könyvében maga Joe Vitale írja le, hogy egy kézirata esetében milyen sikeresen alkalmazta. Rájött, hogy azért nem tudja kiadatni eme könyvét, mert valójában nehezteléssel gondol a saját művére, hogy ilyen nehezen talál kiadóra. Ezt a negatív energiát úgy közömbösítette, hogy a kéziratra rakott egy radíros végű ceruzást, és rendszeresen meg-megbökögette a radíros végével a kéziratot. Maga se nagyon hitte benne eleinte, de gondolta, miért is ne? És sejted, ugye a történet végét? ;-)

Mabel Katz is tanította ezt a radíros technikát nekünk, akik részt vettünk a budapesti hoponopono tanfolyamán.
Nem véletlenül tanácsolom hát neked én is ezt:

Legyen kéznél egy radírod, tartsd mindig szem előtt, de össze is gyűjthetsz egy csomót, amit otthon találsz!

Ha negatív, visszahúzó gondolatod támad, ha elkapsz egy korábban már tudatosított téves hiedelmedet, ami valahogy mégis visszatért, akkor képzeletben töröld ki egy radírral – azzal, ami netán pont ott is van a szemed előtt :-) Én is összeszedtem mind, amit csak találtam itthon (mellékelve a fotó róluk :-)). Te is megteheted! S hogy még mit tehetsz?

Add tovább az ismerőseidnek ezt a tippet, ennek a blogbejegyzésnek a linkjét – köszönöm :-)
Használjátok EGÉSZségetekre, kiteljesedésetekért anyagi, lelki és szellemi szinten egyaránt :-)

További pénzkezelési módszereket, immáron racionális síkon még itt találsz, s MOST kedvezményesen ráadásul: nézd meg minél előbb tehát itt –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

5 Responses to “Töröl, töröl… Radír módszerrrel ;-)”


 • Tök jó ötlet Ida, kipróbálom. Köszönöm.

 • Kedves Ida,
  Köszönöm, hogy megint egy egyszerű, de remek tippet adtál. Eddig is sok jó ötleted vált hasznomra. Élni fogok, ezzel is.

  szeretettel üdvözöl: Edit Rita

 • Budaváriné Dobai esztella

  Kedves Ida!!!
  A radír működik!! Kiradíroztam egy súlyos anyagi problémát az életemből. Hittem benne, hogy segíteni fog, és valóban működik! Amióta a probléma fogta magát, és eltűnt, azóta az önbizalmam is megnőtt – ha ezt megoldottam, akkor minden mást is meg fogok tudni oldani. KÖSZÖNÖM!!!!
  Szeretettel üdvözöllek: Stella

  • Szívesen, Stella (közben e-mailben is váltottunk szót veled :-))
   Remélem, hogy azóta a helyzet csak fokozódott, jó irányba természetesen :-)

   BŐség, Áldás – szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.