Csodálatos gyógyulás: Anita Moorjani teremtő ereje

Sok félelem kísérte az életet – többek között ezt a felismerést is tette Anita Moorjani kómában átélt élményei hatására4 nap alatt eltüntette a 4B stádiumú limfómáját. Nevével már találkozhattál itt a blogon is, egy interjúban említette őt dr. Dr. Wayne Dyer, s ezt az interjút közzétettem jómagam is.

Anita Moorjani indai családban született, aztán Hong Kongba került a szüleivel 2 évesen. Több nyelvet beszél, és sok évet dolgozott az üzleti világban. 2002-ben rákot diagnosztizáltak nála, és 4 év múlva már nagyon súlyos állapotban volt: az orvosok a halálát várták, mert kómába került. Családtagjai végig vele voltak, és ő egy halálközeli élményt átélve visszajött, és pár nap alatt felépült. A vele készült interjú az öngyógyítás/öngyógyulás megvilágosító folyamatát mutatja be, és kiváló példája a női teremtő erőnek is.

Nézd meg a lenyűgöző beszélgetést, a mintegy háromnegyed órás videót itt – biztos, hogy életed egyik fontos élménye lesz -, ill. alatta le tudod tölteni a videó interjú írásos változatát is. A feliratozás és a fordítás Szűcs Ágnes munkája, köszönet érte!

A videó magyar feliratos.  FONTOS viszont: a feliratok csak akkor jelennek meg, ha a kép alján található “CC” gomb piros. Ha nem piros, akkor egy kattintással bekapcsolhatod.

Innen le tudod tölteni a fenti interjú írásos változatát is – klikkelj ide érte: Anita Moorjani interju (1134)
Köszönöm, ha ennek a blogbejegyzésnek a linkjét másokkal is megosztod: hadd nézzék meg ők is ezt a csodálatos interjút, ill. tölthessék le írásos változatát.

Tízmilliószoros Női Teremtő Napot tartunk 2012. július 22-én, vasárnap a GazdagNőkkel! Légy kedvesebb magadhoz, és a pénzedhez is! BŐségesen megtérül!
A létszám limitált, s már nagyon fogynak a helyek! A további részleteket itt találod: klikkelj ide! —>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

1 Response to “Csodálatos gyógyulás: Anita Moorjani teremtő ereje”


  • Kedves Ida!
    csodálatos a film, gyönyörű a nő, az igazi örömöt sugárzó mosolya…
    gyönyörűen mutatja meg a film, hogy a feltétel nélküli szeretet mire képes :-) – csak miért kell kómába esni, hogy a hozzátartozók képesek legyenek feltétel nélküli szeretetet sugározni?
    mi, The Reconnection-practitionerek megtanultuk ezt megúszni :-)

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.