Milyen témák érdekelnek? Ha hozzászólsz, nyerhetsz is!

Választ arra kapjál, ami téged érint, téged is érdekel. Ennek jegyében szeretnénk a további, illetve újabb programjainkat kialakítani, ugyanis terveznénk a GazdagNők további projektjeit.

Kérlek, hogy fusd át alább azt a 44 kérdést, ami sok-sok témát ölel fel, és jelöld be maximum azt a 17-et, ami téged leginkább érint és/vagy foglalkoztat. Ne ijedj meg a nagy számtól, gyorsan megy majd a kitöltés, meglátod! :-)
Köszönöm/köszönjük előre is.

Ha hozzá is szólsz, nyerhetsz!

Cserébe azt tudom ajánlani a kitöltőknek, hogy akik a hozzászólás részben itt alább néhány indokot is leírnak, hogy miért azokat a témákat választották, nos közöttük kisorsolunk 3 db bruttó 4 ezer forint értékű kupont, ami a GazdagNők bruttó 10 ezer forint feletti értékű programjaira váltható be.
Az e-mail címedet mindenképp add meg, amikor a hozzászólásodat írod, hogy nyeremény esetében fel tudjuk venni veled a kapcsolatot! FONTOS: az e-mail címedet mások nem látják, csak jómagam és a GazdagNők NetAngyala = ügyfélszolgálatosa, és természetesen az e-mail címedet 3. félnek nem adjuk tovább.
Lássuk tehát a felmérést – várjuk válaszaidat, hozzászólásodat! Tehát jelöld be maximum azt a 17 témakört, ami téged leginkább érint és/vagy foglalkoztat.

Kitöltési határidő: 2012. október 4-e, csütörtök éjfél!

Milyen témák érdekelnek?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Ne feledd itt a hozzászólásokban az indokaidat leírni, miért az adott témát választottad, mert akik 2012. október 4-e, csütörtök éjfélig a kérdőívet kitöltik, és ezt a hozzászólást is írnak, azok között kisorsolunk 3 db bruttó 4 ezer forint értékű kupont, ami a GazdagNők bruttó 10 ezer forint feletti értékű offline vagy online programjaira váltható be.
Az e-mail címedet mindenképp add meg, amikor a hozzászólásodat írod, hogy nyeremény esetében fel tudjuk venni veled a kapcsolatot! Köszönöm/köszönjük az együttműködésedet! :-)

MEGVAN az eredmény! :-) Gratulálok a nyerteseknek!

41-en szóltak hozzá a megadott határidőig.  Egy különleges formában ejtettem meg a sorsolást – itt láthatjátok:

A nyertesek, akiknek sok szeretettel gratulálunk:

2. Biróné Király Mária
23. Piroska
37. Klára

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

44 Responses to “Milyen témák érdekelnek? Ha hozzászólsz, nyerhetsz is!”


 • Azt gondolom, hogy a nők igyekeznek sokszor gondolati síkon megteremtenni a Sikert és a gyarapodás,gyakran érzelmet is belevíve a dologba.

 • Biróné Király Mária

  Kedves Ida!

  Sok téma érdekel a pénzügyekkel kapcsolatban, fent be is jelöltem őket, és nagyon várom, hogy valaki irányt mutasson, segítsen abban, hogy kis összegekből, de rendszeres takarékoskodással meg tudjam valósítani a céljaimat.
  Nagyon tetszett a lista sokszínűsége.

  Üdvözlettel:
  Biróné Király Mária.

 • önismereti lehetőségek, személyiség fejlesztéssel kapcsolatos témák, spiritualitás. Úgy gondolom, minél jobban tisztában vagyok magammal, annál hatékonyabban tudok élni.

 • Igaz, hogy eddig még csak 10-en válaszoltunk a kérdőívre, de nagyon érdekes figyelni a válaszok alakulását…

  Azt gyanítottam, hogy az időgazdálkodás mint klasszikus női probléma az élbolyban fog végezni, de hogy pl. az ingatlanbefektetés ennyire sereghajtó legyen, az számomra meglepő…

  És ami coachként nagyon fontos nekem: úgy néz ki, hogy a pénzzel kapcsolatos gátak oldása nagyon sokaknak jelent problémát…

  • Részt vettem már két különböző rendezvényen is, amit a Gazdagnők szervezett. Mégis, azt érzem, ha nem kapok újabb lendületet, lökést és inspirációt, akkor újra meg újra elvesztem a bőségtudatomat. Nagyon érdekelne, hogyan tudom ezt a képességemet fenntartani, hogyan tudom a jelenlegi válsághelyzetemet, azt, hogy épp nincs munkám hatékonyan kezelni és a magam és bőségem javára fordítani. Érdekel továbbá az is, hogy a pénzügyi személyiségemhez milyen pénzügyi stratégia illik.

 • Igazából az érdekel, hogyan lehet bevonzani a pénzt :-)

 • Rostásiné Ibolya

  Kedves Ida! Érdekes volt számomra, a százalék megoszlás. Amit nem gondoltam volna annyira fontosnak, az itt prioritást élvezett. Amit meg fontosnak éreztem, /úgy látszik csak számomra!/ az a végén kapott helyet. Persze ez be tudható már a koromnak. Hisz egy fiatalnak teljesen más a fontos, és ez természetes. Ilyenkor szembesülök azzal, hogy ebben a korban a dolgok mennyire átértékelődnek. Ettől függetlenül nagy érdeklődéssel olvasom írásaidat.Mindig találok olyant, ami nagyon érdekel. Még akkor is, ha a személyes találkozókon már nem tudok részt venni.Szeretettel üdvözöllek: Ibolya

 • Kedves Ida!
  Nagyon sokat tanultam eddig is a leveleidből..ezután is szeretnék, mivel egyéb lehetőségeim nincsenek.

 • Világéletemben családfenntartóként működtem, megszoktam, hogy minden pénzügyi döntést én hozok, de manapság az idő hiánya (vagy annak látszata) és a szűkülni látszó pénzügyi lehetőségek tekintetében egyre nehezebb megvalósítani a célokat. Márpedig én szeretem megvalósítani! Jelen pillanatban, ott akadtam el egy kicsit, hogy egy teljes házfelújításhoz – amihez elég sok pénz kell – hogyan álljak neki a tervezésnek úgy, hogy a lehető legszakszerűbb (tevékenységek időrendje) és a lehető legköltséghatékonyabb legyen. Ezen kívül persze, jó lenne mellé egy kis passzív jövedelemkiegészítés, hogy legyen miből megcsinálni is… :)

 • Érdekesek a felsorolt témák, de azért nem volt olyan nehéz választani. Mivel jelenleg nem éppen fényes (finoman fogalmazva) az anyagi helyzetünk, nagyon érdekelnek a passzív jövedelemmel, a megtakarítással, illetőleg az esetleges gátak blokkolásával kapcsolatos témák.

 • Kedves Ida! Ha kérhetnék egy kis “okosságot”, nagy vonalakban már olvashattunk a blogban és a hírlevélben arról a különbségről,ami a férfi és női pénzügyi gondolkodást jellemzi.Nagy örömömre megtaláltam a kérdőívben is ezt a témát, és be is jelöltem. Érdekel ezen kívül sok minden, pl:az életciklusonkénti p.ü. tervezés. Mert másként láttam a dolgot néhány évtizede, mint most. Érdekelne még az is,hogy van-e recept arra, hogy lányunknak milyen módon terelgethetjük az érdeklődését jó irányba a p.ü. terén. Kedves Ida! Megkérdezhetem a véleményed? Kialakult a jelenlegi,válságos időben az a gyakorlat, hogy hosszú ideig el kell tartani felnőtt gyermekeinket akiknek nincs munkájuk, jövedelmük. Nekik milyen pénzügyi intelligenciát adunk át, mi szülők? Köszönöm a lehetőséget, hogy elmondhattam! Anikó

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a kérdőívet, önmagában a válaszadás is már fókuszálja az ember figyelmét, és örömmel vettem észre, hogy a témák listája már nem olyan ijesztően idegen, mint annak idején, amikor rájöttem, hogy nem élhetek tovább pénzügyi alien-ként :) Igyekszem folyamatos tanulással behozni a lemaradást, de még sok-sok izgalmas téma van, amellyel szeretnék mélyen és részletesen foglalkozni. A fentebb Anikó által említett pénzügyi gyermeknevelés is ezek közé tartozik, de a passzív jövedelem fogalmát is hiába értem már, gyakorlati lépéseket nem tudnék tenni egyedül ezen a területen. Számomra mindig végtelenül hasznos, ha mások tapasztalatait, gondolatait, kérdéseit olvashatom. Ha éppen engem is az a probléma foglalkoztat, akkor azért, ha már túl vagyok az adott kérdésen, akkor átérzem, milyen is éppen azt tapasztalni, ha meg még nem vetődött fel valami bennem, amiről más ír, akkor az sokszor új irányokat mutat meg.
  A gyakorlati tudás elsajátítása mellett állandó elfoglaltságom a dolgok mögé nézés, a spirituális szint kutatása, hiszen oly sokszor kell bármilyen változtatást egyszerre több szinten is beindítani ahhoz, hogy az sikeres és tartós legyen! Milyen örömteli megtalálni és leküzdeni az akadályt, hogy ne érezzük azt, amit talán már mindenki érzett valamikor, hogy “én már mindent megtettem, mindent kipróbáltam, mégsem működik a dolog”.
  Szóval igazából én mindent szívesen fogadok, olvasok (mondjuk a háztartási napló vezetésének szükségességéről nem kell már meggyőzni:)és már pénzügyi személyiségemet is azonosítottam…)!
  Szeretettel üdvözöllek Benneteket, Ida és Eszter, és kedves GazdagNő Társaimat is: Ildikó

 • Kedves Ida!
  Számomra elég mély nyomokat hagyott a családi / szülői / pénzügyek kezelése Alapjában véve átlagos anyagi körülmények között nőttem fel, de mindig meg kellett gondolni, mire kell a pénz.
  A saját családi életemet viszont sok-sok negatív élmény befolyásolta.
  E két meghatározó dolgot feloldandó jelenleg a passzív jövedelem, anyagi önállóság megteremtése legfőbb célom. Nem idegenkedem a befektetések alkalmazása iránt sem.
  Van mit tanulnom a pénzügyek terén.
  Üdvözlettel Anikó

 • Kedves Ida!

  Az eddigi leveleidből és a tanfolyamokból is sokat tanultam. Kíváncsian várom a következőket is. A százalékos megoszlásból azt látom, én is a többséget érdelő témát választottam.
  Köszönettel: Andrea

 • SZALMÁS ZSUZSANNA

  Átlag munkás családban , nőttem fel. MA nagyon gyorsan változnak a világ dolgai szeretnék naprakész lenni , hogy meglegyen az anyagi biztonságom , tudom hogy sok lehetőség van ennek megteremtéséhez, de sajnos nem sokat ismerek . Ezért szeretném megismerni a többi lehetőségeket, hogy ne keljen meggondolnom mire költöm a rendelkezésemre álló anyagi keretet. Kedves IDA nagyon sok segítséget kaptam már az eddig küldött e-mailjeidből , köszönöm , és kívánok sok örömteli napot . Üdvözlettel Zsuzsa

 • Szikszainé Ibolya

  Kedves Ida!
  Köszönöm a lehetőséget, hogy választhatok. Már eddig is sokat tanultam, remélem az általam megjelölt témák is sorra kerülnek. Elsősorban a befektetés téma.

 • Kedves Ida!
  Valóban sokoldalú megközelítéssel foglalkoztok a pénzügyek megoldásával, ezzel sok nőnek nyújtva segítséget,ebben jómagam is benne vagyok.
  Kívánom nektek további sok sikerben legyen részetek,ezzel még nagyon sok nő helyzetén javítva.
  Üdvözlettel:Icu

 • Takácsné Pataki Csilla

  Kedves Ida!
  Két évvel ezelőtt voltam nálad egy előadáson, ami óriási változást hozott a gondolkodásomban. Az eltelt időben több könyvet elolvastam, más tanácsadók véleményét is meghallgattam. Elindultam a változás útján vezetjük a családi bevétel-kiadást, próbálunk a rossz hitelből kilábalni.A passzív jövedelem és a többlet bevétel szerzés most a kitűzött célom. A fent megjelölt témák a céljaim eléréséhez adnak segítséget és megerősítést.
  Üdvözlettel: Csilla

 • Kedves Ida!
  Nagyon szeretnék ki lábalni az adoság spirálból ezért amit lehet azt mindent elolvasok, és meg is csinálom.
  Üdvözlettel: Erzsébet

 • Kedves Ida

  én hónapról hónapra élek, nagyon kevés pénzt sikerült tartalékolnom. az idővel is hadilábon állok és a halogatással is vannak gondjaim.

 • Kedves Ida!

  Koszonom szepen az eddigi hirleveleidet. Anyagi helyzetemre nem panaszkodom, hiszen ezidaig mindig volt annyi, amire szuksegem volt. Inkabb az erdekelne, hogy a mellettem elo negativan gondolkodokat, hogyan lehet kikapcsolni a sajat gondolkodasombol. Pontosan arra gondolok, hogy sokszor a kornyezetemben levok lehuznak a penzrol alkotott fogalmaikkal, s bar mar elolvastam es tanulmanyoztam sok pozitiv gondolkodasos konyvet, s folyton kutatok a lehetosegek utan, hogy beivodjanak a szavak a tudatalattimba, megsem tudom oket a magameva tenni teljesen.
  Fokent a penzvonzasos tema erdekelne, spiritulas es noi teremto erok.
  Nagyon koszonom.
  Szeretettel udvozollek Csilla

 • Kedves Ida!

  Folyamatosan figyelemmel kísérem a kérdések százalék megoszlását. Érdekes, hogy milyen sokan vagyunk (járunk) hasonló “cipőben”. Nekem is vannak gondjaim, – hitelek- végrehajtás- stb. De tudom, hogy meg fogom oldani őket, csak idő kérdése. Sokat segítenek a leveleid, melyeket folyamatosan kapok. Jelenleg nincs munkám, de nemrég kaptam egy lehetőséget, hogy akár passzív jövedelemhez is jussak, és ezzel megoldhatom pénzügyi gondjaimat. Természetesen célokat mindig kitűzök magam elé, most a legfontosabb a végrehajtástól való “menekülés”. Két ingatlan megmentése, különben 7-ed magammal kerülök utcára. De nem adom fel, és másoknak is azt mondom, soha ne adják fel, mert mindig van remény. Csak tenni kell érte. Én is eddig másra vártam, hogy megoldja a problémáimat, de rájöttem, hogy rajtam kívül senki sem fogja megoldani, úgy hogy Kedves Ida a Te segítségeddel meg is fogom tenni.
  Sajnos az előadásaidra nem tudok elmenni, mert egyenlőre anyagilag nem tehetem meg, ráadásul 200 km-re is lakom. De remélem, egyszer személyesen is tudunk találkozni!
  Sok sikert mindenkinek!

 • Kedves Ida !

  Én nyugdíjas vagyok. /Nincsenek családi pozitív örökségeim, helyes pénzügyi modellek. Én megpróbálok dolgozni azon hogy hogyan tudnék több pénzt keresni. Elakadok, már ott, amikor megjelenítem gondolataimban a több pénzt, és hogy meg is kapom, olyan érzés kerít hatalmában mintha ezt én nem tudom elérni.
  Hogyan szabaduljak meg ettől az önkorlátozó érzéstől?Üdvözlettel:Piroska

 • Kedves Ida !
  Sajnos én a munkanélküliek táborába tartozom, elég rég óta próbálok elhelyezkedni, de bízom benne hogy egyszer sikerül..
  A családi hátterem olyan , aminek egy rugalmas munkaidejű pénzkereseti lehetőség felelne meg, épp ezért nehéz elhelyezkednem … Az anyagi helyzetünk még egyenlőre elfogadható, de szeretnék valahogy kilábalni ebből a helyzetből… Szeretnék más szemléletmódot tanulni és alkalmazni az eddigiek helyett …

 • Kedves Ida!

  Először is szívből szeretném megköszönni, hogy VAGY NEKÜNK NŐKNEK, illetve MINDENKINEK aki kíváncsi RÁD!
  Továbbá itt szeretném megköszönni még, hogy több alkalommal felhívtad a figyelmet a 6 havi tartalékra! Milyen szerencse, mert váratlanul szükségem volt rá. Pedig először hitetlenkedve olvastam, honnan lehet annyit összekaparni a rendes havi jövedelemből?! Lehet, bár nemcsak a havi jövedelemből. Igaz a HIT és a VÁGY mindig Velem van ma is a Hálával együtt!
  A lényeg, azért ezeket a témákat jelöltem be, mert itt szeretnék még fejlődni.
  Azért hála Neked és még egy-két
  pénzügyi szakembernek több éve észbe kaptam és még “talpon” vagyok a havi jövedelemből, amihez tartozik egy rossz hitel is, de nem önszántamból lettem “hiteles”.
  Köszönettel

  Némike

 • Köszönöm a lehetőséget, nagyon sajnálom hogy én gyerek koromban nem tanultam, nem tanítottak meg a pénzzel bánni. Sok millióm bánja, többek között az idősebb, tapasztaltabb énem is. Tudom hogy nem késő még most sem a tanulás, és itt szeretném megköszönni hogy vagy és nem adod fel a tanításunkat. Sajnos ebben az anyagi világban a pénz körül forog minden. Legalább is most. Most már én is tanítom a gyerekeknek hogy míg élnek soha ne vegyenek fel hitelt, kölcsönt stb. Én még nem találtam meg a kivezető utat. Úgy hogy ha van valaki aki ebből a hitelcsapdából kitalált akkor nagyon kíváncsi lennék hogy hogy csinálta. Köszönet a lehetőségért. Tünde

 • Az ezoterikus oldal azért nem érdekel ebben az esetben, mert annak megvan a maga – nagyon komoly – helye az életemben, de teljesen más megközelítésben.
  Konkrét segítségre van szükségem a pénzügyek terén, mert ebben a kérdésben igen kezdetleges szinten vagyok.

 • Kedves Ida!

  Sokat tanultam tőled. Sok információ megerősített eddigi tudásomban. A továbbiakban “látni” szeretnék, észrevenni a lehetőségeket magam körül. “Meg tudom csinálni, nem adok ki pénzt érte” – e szemlélet mellé szeretnék újfajta megközelítéseket.

 • A rítusok, mágiák eleve misztikus, csodálatos dolgok, pénzteremtés tekintetében is hasznosak lehetnek!
  A tőzsde számomra még “titok”- éppen ezért vonz!
  A passzív jövedelem mindig hasznos, tehát érdekel!
  Bőségtudat!- Vonzás törvénye! Eleve nem zárkózhatunk el a fejlődés elől, bővítsük hát ismereteinket, mindenhol- mindenkor!
  Köszönet Neked Ida a sok hasznos, segítő- támogató anyagért, információért! Továbbra is sikeres munkát kívánok!

 • Kedves Ida!

  Mivel mindenféle életbiztosításba nem hiszek, arany és másfajta befektetésekhez nem értek, most épp az ingatlan vásárlás rejtelmeibe szeretnék bepillantást nyerni. Tervben van, hogy vásárolnék egy kisebb garzon lakást amit ki lehetne adni. Ám ehhez is jó lenne tudni, hogy mire kell vigyázni és, hogyan lehetne ebből jövedelmet kihozni.

  Gyöngyi

  • Kedves Gyöngyi! Amennyiben elfogadod a segítségemet ebben az ügyben szívesen teszem. Mindnyájunknak szüksége van egy vmennyi tartalékra az un kevésbé-jó napokra. Valóban felelősségteljes gondolkodásra vall, ha a befektetésnél az Ingatlanra gondolsz. A mai ingatlanárak lényegesen alacsonyabbak, mint néhány éve, pedig a Garzon mindég aránytalanul drágább volt, mint pl.a 2 szobás lakás. Tehát a Garzon valóban képes -az adózás után- passziv jövedelmet biztosítani.Tudni kellene, hogy már kp-val vásárolnád meg, vagy valami egyéb konstrukcióra gondoltál?? Amennyiben kp. befektetésnek pl. felsőoktatási intézmények közelében, kiváló infrastrukturális helyen a legkifizetődőbb a bérbeadás, a diákok szivesebben laknak önállóan , költségeket megosztva! Ajánlom ingyenes regisztrációt követően a figyelmedbe: https://www.fren-system.co.uk/let.php?id=11142937/

 • Úgy gondolom, minél jobban tisztában vagyok magammal, annál hatékonyabban tudok élni, ezért mindenféle önismereti téma érdekel, el is olvasom. A baj, hogy nem igen használom a gyakorlatban. Ezen kívül a spirituális témák, a feng shui is érdekel.

 • Jelenleg hatunk nevén van egy ingatlan, nem tudjuk eladni, mert a bátyám pl. nem akarja aláírni a beleegyezését, hogy kevesebbért adjuk el, csak már túl legyünk az egészen. Nem tudunk megegyezni.Édesanyánk ránk hagyta, de romlik rohamosan az állapota, mert senki nem lakik benne.

 • Kedves Ida,

  szeretném végre megoldani az anyagi nehézségeimet, és pénzügyileg függetlenné válni. Ez biztosan segítené a női önbecsülésem fejlődését is… :-) Egyáltalán, szeretném már jól érezni magam a bőrömben, és azt az életet élni, amire – remélem – méltó vagyok.

  Köszönöm a lehetőséget!

 • Azért érdekelnek ezek a témakörök, mert szeretném jobbá tenni a saját és mások életét is, itt gondolok pl. a szüleimre, akiknek nagyon sok mindent köszönhetek. Egyébként a pénzügyi terület nagyon vonz.
  Betti

 • Számomra most a legfontosabb az anyagi biztonság megteremtése, és ehhez természetesen ki kell alakítanom egy bőségtudatot is. Mindezt szívesen megtámogatnám spirituális “eszközökkel”: feng shuival, bőségvarázslással, stb. Köszönöm!

 • Kedves Ida!
  Én most veszek részt épp egy kurzusodon és amióta szinte minden nap a tudatomban tartom a pénzzel való foglalkozást, azóta minden nap jönnek meglepetésszerű bevételek, mintegy régi befektetések hozadékai.
  Szerettem volna a bőségbe anyagilag is bekerülni. Megfogalmaztam a kérésemet és láss csodát, valóra is válik.
  Érdemes tehát a témát a lehető legtöbb oldalról körbejárni, nem mint misztikus és érthetetlen, irányíthatatlan dolgot kezelni.

 • Gál Sándorné Marika

  Ida!
  A pénzügyi lehetőségek érdekelnek, többféle megközelítésből. Nincs adósságom, de megtakarításom se nagyon. Nem tanultam erről eddig, most értékelem a lehetőséget, hogy ezekről a dolgokról olvashatok, fejlődhetek. Úgy érzem, ez sohasem késő. Szeretném, ha nagyobb biztonságban érezhetném magam, anyagiakban. Önismeret terén mindig érdemes új ismereteket olvasni. Örülök, hogy általad elérhetővé vált számomra, hogy kicsit járatosabb legyek ezen a téren is.

 • Szia Ida!

  Pénzről már sokat tanultam az általad irt cikkekből, valamint az összejövetelek alkalmából, és az ajánlott könyvekből. Még mindig a vonzás, spórolás, befektetés ami jobban érdekel, hisz még sajnos nagyon elveszek a pénz világában.

 • Kedves Ida! Nagyon SOKAT Köszönhetek Neked! Sajnos én is a kevésből-sokat kifizetni-akarók táborához tartoztam. Szembe kellett nézni a tényekkel, melyek hozzásegitenek, hogy még nincs sokkaltöbb, de könnyebben viselem, teszek érte, másképp értékelem a lehetőségeket. Engem az sohasem “zavart”, hogy a másik pénztárcája tömöttebb volt, az enyémbe is legyen! ez volt a mottóm: ezért megtettem-e mindent (ami tőlem tellett!) ez képezte az önvizsgálat tárgyát. Amikor sztem Te ezt a hon lapot elkezdted üzemeltetni azon időszakban ismerkedtem a számitógépkezeléssel, amit azóta is folyamatosan fejlesztek, mindig vmennyit hozzátanulva. ‘Hisz sztem a Tanulás az egyik legjobb befektetés! Tanulni sohasem késő- elvet valljuk mindnyájan, akik itt vannak és a Te Táborodhoz tartoznak. GAZDAG NŐK! Legelőször feltettem magamnak a kérdést: vajon idesorolhatnám-e magamat is? Te a kérdés nélkül feleletet adtál: az alcimmel. Köszönöm, hogy vagy Nekünk és kivánom, hogy még sokáig tedd ilyen lelkesedéssel a dolgodat, hisz Nagyon Sokan Szeretünk! Jó egészséget kívánok: Klára

 • Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólását!
  Közben megejtettem a sorsolást, be is illesztem az erről szóló videót a bejegyzésbe – gratulálok a nyerteseknek!

  Szeretettel: Ida ***

 • A nyertesek, akiknek sok szeretettel gratulálunk:

  2. Biróné Király Mária
  23. Piroska
  37. Klára

 • Rostásiné Ibolya

  Gratulálok a nyerteseknek!!!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.