Kis pénzügyi hibát nagyban követed el, ha sok pénzed lesz…

Régi pénzügyi bölcsesség, hogy a kis pénzügyi hibát nagyban követi el valaki, ha nem tanulja meg kezelni, és sok pénzhez jut.  Nem véletlenül szól így az egyik sokak által ismert idézet is:

“A pénz csak felnagyítja, ki vagy valójában. Ha boldog ember vagy, a több pénz még boldogabbá tesz. Ha elégedetlen ember vagy, a több pénz szerencsétlenné tesz.” ~ Robert T. Kiyosaki ♥


Tudta jól ezt annak a filmnek az idős főszereplője, aki különös örökséged hagyott az unokájára. Vagy tán az unoka lenne a főszereplő?

Döntsd el magad, ha megnézed “A legszebb ajándék” című filmet. Bemásolom ide neked rövid ismertetőjét is a You Tube-ról:

A nagy hatalmú olajmágnás, Red Stevens halála után a hátramaradt pénzéhes családtagok az örökségén civakodnak. A mindeddig önző és költekező életet élő unoka, Jason Stevens is csak mielőbb meg akarja kapni a részét, hogy tovább folytathassa fényűző életvitelét. A pénzhez azonban csak akkor juthat hozzá, ha előtte teljesíti a nagyapja végrendeletében szereplő 12 próbát, vagy ahogy ő nevezi: ajándékot. A fiú kénytelen elvállalni a feladatot, amely során új barátokat szerez, és ahogy elkezd átalakulni az addig megszokott értékrendje, fokozatosan ráébred, hogy létezik a pénznél sokkal hatalmasabb ajándék is.

Nyerhetsz! Sorold fel az ajándékokat! :-)

Aki először beírja itt alább a 12 ajándékot magyarul és angolul is szépen pontokba szedve helyesen, amit a fiatalember végül is kapott, nos ő bruttó 3.500,- forint értékű ajándék kupont kap a Gazdag Nők bruttó 12.500,- forint feletti szolgáltatásaiból (legyen szó online vagy offline programról). Árucikk vásárlása nem tartozik ide (könyv, CD, mágikus ékszer stb.)

További ajándék lehetőség, hogy még tudsz jelentkezni a pénz-érzelem online kurzusra, mert visszamondások történtek. Tekints el a jelentkezési határidőtől, és használd ki a lehetőséget – amíg látod a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni!

Nyereséges érzések: gazdagodj – pénzzel és érzelmekkel

6 hetes pénzügyi önismereti online kurzus indul a GazdagNőknél “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” címmel 2012, október 26-án, pénteken! Itt tudsz még jelentkezni! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

18 Responses to “Kis pénzügyi hibát nagyban követed el, ha sok pénzed lesz…”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.