November 6-án, kedden Tízmilliószoros Teremtő Estre várunk!

45 jelentkezés érkezett a 35 helyre! EZÉRT új helyszínt kerestünk, hogy minél többen tudjatok jönni! Olvasd el mielőbb az alábbit, és dönts gyorsan, mert így is csak 70 főt tudunk maximum fogadni!

Köszönjük, MINDEN HELY ELKELT!

Egy újszerű rendezvényünknek az idei évi utolsó Tízmilliószoros Nap adja az apropóját 2012. november 6-án, kedd este Budapesten.

10 milliószoros napoknak a tibeti (“nagy”) buddha napokat hívják. És azt tartják, hogy ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat – a pozitívak és a negatívak egyaránt. Tízmilliószoros erővel tudsz teremteni, és elengedni is már nem kívánatos dolgokat.

Célunk:

Engedjük ismét a Fókuszba Teremtés és a Bőség témáit, sőt!
Ismerkedj meg újabb és újabb érdekességekkel a Teremtés és Bőség témakörben!

Ismét együtt ismerhetjük fel, miként válhatunk tudatosabbá pénzügyeink terén – erre kiváló lehetőséget ad 2012. november 6-án, kedd este 2 spirituális előadás teremtő gyakorlatokkal fűszerezve.

Mit jelent számunkra a Teremtés és a Bőség fogalma és érzésvilága?

Ezeket a számunkra nem minden esetben nyilvánvaló érzelmeket és hiedelmeket járhatjuk körbe és adhatunk egy újabb megértést a 2 spirituális, önfejlesztő előadás segítségével.

Legtöbbször körülményeinktől, sőt, sokszor még anyagi jólétünktől sem függ miként vélekedünk magunkról. Ennek kapcsán érdemes elgondolkodni arról, miként formáljuk gondolatainkat magunkban napról napra. A szegényeket a gazdagoktól, a sikereseket a nehezen boldogulókat először csupán a gondolkodásuk különbözteti meg egymástól. Ez azonban meghatározza a célok kitűzését, ami egyenesen elvezet minket a tetteink sikerességéhez. Ezeket a gondolatébresztő sorokkal várunk minden érdeklődőt Budapesten a Tízmilliószoros Teremtő Esten.

Legyen az est mottója:

“Könnyedén fókuszált gondolatokkal fogjuk átalakítani és megteremteni a világunk!”

Mit kaphatsz ettől a bőségteremtő estétől? –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “November 6-án, kedden Tízmilliószoros Teremtő Estre várunk!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.