Teremtő Teljesség: találkozzunk Teli Holdkor 2012. november 28-án este!

Már csak 7 hely van! Tájékozódj tehát mielőbb, mert a létszám limitált! –>>

Teremtő Teljesség – ez lesz a mottója 2012. november 28-án, szerda este 6 órától annak a spirituális önfejlesztő programunknak, amit pont Teli Hold idején tartunk Budapesten.

A Teli Hold mint a várandós anya gyönyörű hasa a női kiteljesedés szimbóluma. Ezen az estén a Teli Hold támogató energiáját fogjuk használni egy támogató és biztonságos női térben, ahol minden feltétel elvárás nélkül önmagad lehetsz. Hozhatod életednek a kritikus területét, bár most épp a teljesség jegyében valamennyi fontos életterületünket áttekintjük.

Mire számíthatsz?

  • Egy spirituális előadásra a női teljességről és kiteljesedésről, ami kihat bőség-tudatosságodra, anyagi jólétedre is. Az előadást jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner fogon tartani ezúttal elsősorban azonban mint az Istennő papnője minőségemben.
  • Az előadás része egy gyakorlat, aminek segítségével át tudod tekinteni valamennyi életterületedet, és látni fogod a köztük lévő összefüggéseket, de azt is, hol kellene jobban kiteljesedned – hát, ha te is ezt szeretnéd! ;-)
  • Kérdezz-felelek lesz az előadás után a témáról.
  • Végül záró meditációt vezetek számotokra a Teremtő Teljesség jegyében.

A további részleteket itt találod a 2012. november 28-i teliholdas programról: klikkelj! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Teremtő Teljesség: találkozzunk Teli Holdkor 2012. november 28-án este!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.