Mi kell a (pénz)teremtéshez (többek között)?

Elkeseredett e-mailt kaptam egyik hírlevél-, ill. blogolvasómtól. Miszerint mindent megpróbált,  mégsem tud változtatni a helyzetén, hiába dolgozik rendszeresen hónapok óta. Kétszer is leírta az elkeserítő szót a levelében: a mostani állapotára és sárga csekkjei befizetési nehézségei kapcsán is. Úgy érezte, hogy a maga részéről mindent megtett, hiszen nagyon bízott és hitt a teremtő erejében, és mégsem mennek a dolgai. Jogosan vetődhet fel, vajon miért nem?

A gondolkodásunk is megszokásaink mentén halad – itt az alábbi videóban nem véletlenül említem ismét a szokásokat. És bizony a szokásaink szorosan összefüggnek a teremtéssel, azaz azzal, hogy mit és hogyan teremtünk meg magunknak, másoknak… Sokszor elhangzott már, ha nem megy valami, akkor valószínűleg a gondolataink főleg akörül járnak, amit NEM akarunk. Lehet ez az első hiba, ami a téves teremtésekhez visz. Ráadásul amikor spontán, és valljuk be, folyamatosan arra fókuszálunk = mert a gondolataink többnyire akörül járnak, amit nem szeretnénk, akkor nem csoda, hogy nem mozdulunk el tapodtat sem.  És valószínűleg ezek nem járnak jó érzéssel sem, mert aggódhatunk, kétségbeesünk stb. Ráadásul észre sem vesszük a negatív megerősítéseinket, az “önbeteljesítő jóslatainkat”.

Ha pedig már a tudatos teremtés útjára léptünk, akkor is újra meg újra meg kell ismételnünk bizonyos lépéseket, hogy elérjük a célunkat. Például ha már megvannak a pozitív megerősítő mondataid, amiket el is hiszel (!), az még nem elég! Ki kell alakítanod egy teremtő praxist – méghozzá napi szinten! Ehhez pedig még két fontos dolog kell – erről beszélek alábbi videómban. Köszönöm, hogy megnézed :-)

A tudatos teremtés eddig még másutt nem eléggé hangsúlyozott fontos ismérveit vesszük át Tízmilliószoros Női Teremtő Esten 2013. február 25-e, hétfőn 18 és 20 óra között. Ha neked is vannak hiányok az életedben, területek, ahol változtatni szeretnél, akkor gyere, és tarts velünk.
Mivel a létszám limitált, ezért tájékozódj mielőbb: itt találod a további részleteket, klikkelj! –>>

 

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

4 Responses to “Mi kell a (pénz)teremtéshez (többek között)?”


 • Kedves Ida!!
  Tudnék segíteni az elkeseredett levélíródnak! Az email címem kiadható!
  Bőség Veled!
  Dohi Gyöngyi

  • Milyen segítségre gondolsz pontosabban, Gyöngyi?

   Őszintén érdekelne, h. mi szólított meg az ő vélekedéséből, és mire kéne kapnia válaszokat szerinted – köszönöm előre is.

   Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!

  Konkrét állás tudnék ajánlani ami egyenlőre másodállásban is végezhető,amiről tudjuk,hogy előléphet főállássá is.
  Valamint aki a munkatársammá válik konkrét segítséget kap tőlem abban ,hogy mit tegyen, vagy mit tehetne addig amíg bevételhez jut.Mindenki ért valamihez.Ebből bevételt is lehet csinálni,csak nem vesszük észre a lehetőséget.Sokszor annyi is elég hogy egy idegen azt mondja csináld!Ja!Mindezt persze díjmentesen!Szívesen segítek egyébként bárkinek aki hagyja.Persze tudjuk ,hogy sokan vannak akik segítséget kérnek ,de nem lehet segíteni rajtuk ,mert nem hagyják.Rendszeresen olvasom a blogodat és nem tudok rá válaszolni ,hogy miért akarok ennek az ismeretlennek segíteni.Ez nem egy kósza gondolat vagy érzés volt,hanem egy késztetés ,hogy nekem segítenem kell rajta.Érdekes nem?Remélem nem nagyon zagyva amit írtam.
  Szép napot!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.