Ha a halogatást végre abba akarod hagyni…

8 x 8 akció a GazdagNők Halogatás Kiseprűzőjére, azaz CSAK 8 jelentkezőnek CSAK 8 ezer forintért! Használd ki a lehetőséget MOST! Elfogytak a helyek – külön köszönet azoknak, akik éltek a lehetőséggel!

Az akció addig tart, amíg a 8 fizetős jelentkező be nem fut, érdemes tehát mielőbb döntened (közel 4.000-5.500 Ft-ot tudsz spórolni ezúttal)! Itt találod a további részleteket: klikkelj! –>>

Hogyan szokjál le a halogatásokról, hogy életed simábban haladjon?
Itt a GazdagNők halogatás hessegetője! Kiseprűzzük a rossz szokásokat! A pénzügyek terén is!

Tudtad, hogy a rossz szokásokról készült felmérésekben a válaszolok 60%-a megjelöli a halogatást, mint rossz szokást? A GazdagNők egyik felmérése szintén ezt az eredményt hozta: a válaszadók pontosan 59%-a jelezte azt, hogy kihívást jelent számára a saját halogatása, és megoldást vár erre.

És tudod, ugye, hogy a halogatást nem lehet elintézni néhány halogatásról szóló internetes cikk, vagy pár oldalas könyvfejezet elolvasásával – bárki is hitegetne ezzel -, igaz? De könnyen lehet, hogy egész könyveket is hiába olvasunk el a halogatásról, a szokások átalakításáról, sőt: járhatunk tréningről tréningre is, ha mi magunk nem köteleződünk el, ha – úgymond – nem tesszük oda igazán magunkat.

És az sem elég, ha valaki azt tanácsolja nekünk, hogy ne csináld, egyszerűen hagyd abba, amit addig tettél. Mert a régi szokások beégtek az idegrendszerünkbe, és átalakításuk nem megy máról holnapra, de nem kell verejtékes küzdelemnek sem lennie!

Változni – ugyan – gyakran és általában akkor tudunk, ha valami nagyon szorongat, netán egyre kellemetlenebb érzéseket vált ki belőlünk, vagy nyíltan szembesültünk már a hátrányokkal, az elszalasztott lehetőségek negatív következményeivel. Mégis azt mondom neked, hogy ne ostorozd magadat! Mert változtatni, fejlődni soha nem késő! És jobb, ha önmagad elfogadásával kezded, ami jelentheti a szembenézés bátorságát is adott esetben, de megéri – ebben biztos vagyok, és meglátod majd. Sok tapasztalat igazolta és támasztotta már ezt alá.

Most mindenesetre nézzük meg, honnan is indulhatunk.

Netán neked is ismerősek ezek?

 • Érezted már úgy, hogy túl nagy falat a feladat, és megrettenve tőle inkább csak halasztgattad, hogy nekiállj, miközben a bűntudatod elkezdett nőni, és egyre nagyobb lett?
 • Féltél már attól, hogy megint kudarc ér, és inkább bele sem kezdtél?
 • Vágtad valaha magad alatt a fát, kockáztatva akár az állásodat is, mégsem voltál képes valami fontosat megcsinálni?
 • Szalasztottál el – ismét – lehetőséget, miközben legszívesebben verted volna a fejed a falba, hogy miért nem vagy képes lépni?
 • Folyton elkéső vagy? Az utolsó pillanatig halogatsz dolgokat? Nem tudod kiszámítani a szükséges idõt?
 • Ültél már hosszan elmélázva feladatlan csekkek elõtt ahelyett, hogy számba vetted volna õket és postára indultál volna velük?
 • Vagy túl fáradtnak érezted magadat ahhoz, hogy bármibe is belefogjál, és inkább odébb toltad az elvégzendő teendőt?
 • Kerülgetted a vasalást, míg kupacokban nem állt a ruha, és a végén netán még újra ki is kell mosni egy részét – vagy az egészet?
 • Érezted azt, hogy képtelen vagy rá, hogy egyre inkább nehézséget okoz összeegyeztetni a munkádat, a családot, a gyereknevelést miközben sem a pároddal a kapcsolatodra, de legfõképpen magadra szinte egyáltalán nincs idõd?

Nos, akkor a GazdagNők Halogatás Kiseprűzője ;-) neked szól! Itt találod a további részleteket! –>>

Női boszorkánykonyhánkban megtaláljuk a módját annak, hogy először szembenézzünk, majd kiseprűzzük a halogatás rossz szokását azért, hogy női önértékelésedet, önbecsülésedet és önbizalmadat ne tépázza tovább, az önismereted tovább mélyüljön, és jobban be tudd osztani az idődet, meg tudd tervezni az életedet.

Mit kaphatsz? Mire számíthatsz?

Ha igénybe veszed a GazdagNõk Halogatás Kiseprűző online szolgáltatáscsomagját, akkor

 • veled közösen tisztázzuk és pontosítjuk a halogatás fogalmát (mert nem biztos, hogy minden az, ami annak látszik ;-)),
 • megismered a különböző halogatás típusokat, legalább 20 fajtát bemutatunk neked!
 • a halogatások fajtái közül be tudod azonosítani, hogy rád mi a jellemző leginkább, így lesz egy halogatás-térképed, ami jó kiindulási alap lehet a változtatáshoz,
 • megnézzük, együtt átgondoljuk milyen pszichológiai okai vannak a halogatásnak, és az okokból több mint 20 okkal megismertetünk téged,
 • tudatában leszel annak, hogy a halogatások mélyén gyökerező lélektani okok közül rád melyek a jellemzőek, tehát lesz erre nézve is egy önismereti térképed,
 • segítséget kapsz abban a tekintetben is, hogy megértsd a saját halogatásod valódi okait,
 • praktikus tanácsokat kapsz, jó módszereket arra, hogy a halogatás szokásán hogyan változtass, mi több: cselekvési és feladattervet is készíthetsz ehhez,
 • sőt: olyan önsegítő gyakorlatokkal szolgálunk, amelyek révén elkezdheted ezeket alkalmazva elkerülni a halogatás kísértését, hogy fokozatosan át tudd alakítani a halogatással kapcsolatos szokásaidat.8 x 8 akció, azaz CSAK 8 jelentkezőnek CSAK 8 ezer forintért! Használd ki a lehetőséget MOST!
  Az akció addig tart, amíg a 8 fizetős jelentkező be nem fut, érdemes tehát mielőbb döntened (közel 4.000-5.500 Ft-ot tudsz spórolni ezúttal)! 
   Itt találod a további részleteket: klikkelj! –>>
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Ha a halogatást végre abba akarod hagyni…”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.