Kreatív és önfeledt boldog órák: lelki gazdagodásodat segítik…

paverpol bolondozas csipke tal kalapkent Kovacs Maria nevet hatterben Hne Agi fest Chi felv. adj 1Bolondozás, nevetés… kreatív, örömteli, boldog együttlét a legutóbbi, pont Teli Hold idejére esett paverpolos textildekorációs kurzusomon is ~ ahogy a fényképen is láthatod. S itt olvashatod is Kovács Mária (jobb oldalt a képen) nagyon is inspiráló és felemelő élményeit (amiben neked is részed lehet akár itt 2013. november 10-én vagy november 24-én vasárnap):

” Fantasztikusan éreztem magam az egész paverpolozás közben! Hosszú ideje már, hogy nem tapasztaltam meg életemben azt a nyugalmat, s azt a belső csendet, amit ezen a napon kaptam.
Most itthon is elkezdtem újra kötögetni, meg ruhákat tervezni, kiszabni, illetve egy farmertáskát is csináltam, saját tervek alapján, s ami a legfantasztikusabb volt, hogy sikerült! Teljesen egyedi, és Neked köszönhetem, mert már kb. 2,5 éve halogatom a táska elkészítését. Nagyon sok ötletet a Holdasszony napjából merítettem: próbáld a saját ízlésed szerint – mondtad -, s ezenkívül még 4 régi pulóveremet alakítottam át különböző ötletekkel, amihez volt kiegészítő itthon.
Valami hatalmas dologra hívtad fel a figyelmemet! Szeretnék a továbbiakban is elmenni az ilyen foglalkozásokra.”

Próbáld ki hát te is!  Várlak téged is szeretettel lélekemelő gazdagodásra 2013. november 10-én vasárnap kezdő/alapozó, november 14-én, szintén vasárnap pedig haladó paverpolos textildekorációs/textillszobrászat kurzusokra – részletek itt! –>>

S köszönöm, ha továbbadod másoknak is, azaz megosztod ezt az információt…

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Kreatív és önfeledt boldog órák: lelki gazdagodásodat segítik…”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.