Mi hozhat BŐséget? 1.

Vonzódunk a misztikum(ok)hoz mi, emberek… Valahogy sikerült ezt újra megállapítanom, ugyanis a Facebookon a Chi*** Kreatív oldalamon sikerült egy olyan hihetetlennek tűnő természeti tünemény fotóját közzétenni, ami nagyon sokakat vonzott. S valóban:  szívesen hiszünk, várunk segítséget a megfoghatatlan, láthatatlan világból. Most mindennek jegyében

BŐség szimbólumokat hoztam – használd anyagi kiteljesedésedre őket!

hal arany gold fish nagy meret sxc 599833_583919591. A hal a Bőség szimbólumok egyike. Különösen az arany hal! :-)

A halnak sok pikkelye van, és minden, ami sok dolgot tartalmaz, BŐség szimbólumnak tekinthető. S a hal esetében a pikkelyeit nem véletlenül nevezik halpénznek! :-)

Hogy pénzvonzó/BŐségvonzó gondolataid legyenek, emlékeztetőnek akár a monitorodra is kiteheted egy hal képét (de csak akkor, ha kedveled, jó érzéseid vannak a halakkal és/v. a halat ábrázoló képpel kapcsolatban). Akár ezt a fotót is lementheted magadnak, mit szólsz?

napraforgok street art artaide 998107_10152083230779302_693550318_n2.  A napraforgó a növények közül az egyik, amelyik a BŐség szimbóluma. Ahogy a halpikkelynél, itt is az az indok/ok, hogy valamiből sok van benne, ami természetesen nem más, mint a virág tányérjában lévő sok magocska.
Rakj ki egy napraforgós képet a helyiség falára, ahol a legtöbbet vagy, vagy tedd ki magad elé az író/dolgozó asztalodra. Természetesen őt is lehet  képernyőfotónak használni a monitorodra, h. így emlékeztesd magadat a mindenütt jelenlévő BŐségre! S hogy mindig visszatalálj hozzá, ha netán leszakadnál erről a Forrásról, ha gátló hiedelmek jelennének meg a gondolataidban, v. negatív érzéseid támadnának.

A mellékelt fotón egy ún. street art alkotást látsz (szerintem nagyon szép példája az utca művészetnek/festészetnek :-), forrása: Arteide), de természetesen Te kereshetsz más napraforgós felvételt, posztert magadnak. Én éveken keresztül egy Van Gogh napraforgós képet néztem, mert kint volt a szobám falán (noha akkor még fogalmam sem volt a szimbolikus jelentéséről, de valahogy vonzódtam hozzá :-))

szerencse malac bankok alatta jopofa sxc  1102931_877956123.  A malac nyilván a szaporasága miatt került a szimbólumok közé.
Nem véletlenül vannak malac formájú perselyeink! :-)

Te egyébként gyűjtöd a pénzt, félreteszed az aprókat?
Malacformájúba, vagy bármilyen más pénzes bödönbe?


A pénz spirituális megközelítése mellett
– amire a fentiek egyfajta példát szolgáltattak – a pénz racionális megközelítése is nagyon fontos. MOST kedvezményesen tudsz hozzájut a pénzügyi tervezés online szolgáltatáscsomagunkhoz: nézd meg gyorsan itt! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Mi hozhat BŐséget? 1.”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.