Jó kedvvel = BŐséggel! De hogyan, ha rossz a hangulatod? 2. rész

tenger sziv szines szikla eg  Ecolounge Portugalia 1970767_392818637525586_1999552973_nÉszrevetted, tudatosítottad? Ha rossz a hangulatod, akkor könnyen lehet, hogy sorba jönnek a rossz dolgok. Pedig!
A pénzvonzás/gazdagságvonzás is jobban működik, ha magas a rezgésszintünk. No, de mit csináljunk/mit csinálj, ha úgy érzed rossz napod/rossz hangulatod van?

Hoztam 16 újabb rezgésszintemelő ötletet az 1. rész folytatásaként :-):

17. Ölelj meg valakit!
18. Kezdj el nevetni! És folytasd! Nevess egyre hangosabban!

19. Masszírozd meg a fülcimpádat: alulról felfelé, aztán vissza. Ezt ismételd meg néhányszor!
20. A bergamott vagy a narancs illóolaj kellemes hatásával szintén felderíthet. Tedd bele egy illatmécsesbe!

21. Menj el rollerezni!
22. Rugdoss egy labdát!

23. Kérd meg a környezetedben lévőket, hogy meséljenek vicceket!
24. Édesség most megengedett! :-) Egyél meg néhány szelet csokit vagy süteményt (hatására endorfin termelődik a szervezetben, amit nem véletlenül hívnak boldogság-hormonnak).

25. Mosolyogj! Akkor is, ha nincs kedved, és akkor is, ha bosszantó dolgot tett vagy mondott valaki!
26. Kreatívkodj, alkoss valamit!  Rajzolhatsz, festhetsz, firkálhatsz… nem az a lényeg, hogy milyen lesz, hanem hogy neked jó eső érzés legyen. Mindenképpen figyelj közben azért arra, hogy semmiképpe se kritizáld magadat… Most az a fontos, hogy jobban érezd magadat, és nem a tökéletességre való törekvés a cél (arra amúgy is hiába törekszünk ~ inkább a teljesség, a teljes élet megélése felé célszerű haladnunk)

27. Tégy valami kedveset valakivel!
28. Simogasd meg a saját arcodat! Lehet, hogy ez eleinte furcsának tűnik, de meglátod, remek és felszabadító érzés lesz! :-)

29. Legyen egy hála köved, amit kézbe fogsz naponta legalább egyszer, és végig gondolod, miért lehetsz hálás az nap: felidézel magadban legalább 2-3 dolgot… (biztos van ennyi, de nyugodtan lehet több is)!
30. Fogj egy szép kavicsot, és egy alkoholos filccel írd rá ezt:  a legjobb MA ~ és esténként mielőtt aludni mennél fogd  a két tenyered közé, tedd a szíved elé a két összecsukott kezedet, s szaladj végig a napodon csukott szemmel, és a felidézett történésekből válassz ki egyet, ami a legjobb dologként történt veled… örömteli szívvel, mosolyogva gondolj rá, és így biztosan nyugodt álomra hajtod majd a fejed :-)

31. Gyújts meg egy füstölőt, és élvezd a kellemes illatát!
32. Képzelj el valamilyen színt! Felidézheted az ég vagy a tenger kékjét, a tenger zöld színét. S ha mindehhez kellemes emlékeket is fel tudsz idézni, biztosan jobb kedvre derülsz, tedd hát meg!

A sok tipp között remélem, hogy megtalálod az épp neked megfelelőt. De nyugodtan írd meg a saját bevált praktikáidat itt alább ~ köszönöm :-)

Keresd a GazdagNőket a Facebookon is: még több napi frissesség ott ~ lájkold itt! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Jó kedvvel = BŐséggel! De hogyan, ha rossz a hangulatod? 2. rész”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.