Ésszerű, tanulható, megvalósítható, azaz hogyan mutat utat a Cashflow játék

Ki ne szeretne kilépni a pénzügyi mókuskerékből? Sokakat ez vezérel, amikor jelentkeznek az általunk szervezett Cashflow pénzügyi oktató táblajátékra.

Miklosi Adrienn facebook portre foto kis meret~ Mérhetetlenül hasznos volt a Cashflow játék, amin részt vettem a GazdagNők.hu szervezésében, mert bár nem titkokat árul el, mégis alap dolgokat ad, amivel pontosan látom, hogy mit hogyan kell gondoljak a pénzről, hogyan tervezzek ~ írta visszajelzésében Miklósi Adrienn, aki 2014 februárjában vett részt a GazdagNők által szervezett Casfhlow játékon. Adrienn így folytatta:

~ Hála Istennek nem szűkölködöm, de…. Vállalkozásunk, ami immár 20 éve működik, megélt sok szépet és kevésbé szépet, mára azt üzeni, hogy meddig akarsz napi 10-14 órát dolgozni? Hogyan szeretnél elutazni úgy, hogy közben  a kiesett idő, elvesztegetett munka és pénz, a behozhatatlannak tűnő idő ne jutna eszedbe? Hogyan lehetne olyan passzív jövedelmet kihozni belőle, amivel megválthatod a nyugdíjadat? És sorolhatnám tovább.

Az, hogy a kiadás és a passzív jövedelem azonos összeg legyen, vagy épp meghaladja, ez egy alap dolog, régóta törekszem erre, építek egy szuper üzletet a vállalkozás mellett, amivel elérhetem ezt, de….. Fontos, hogy több lábon álljunk, noha kettőn már állok, és félreértés ne essék nem habzsolás, hanem sokkal inkább az erő, a lelkesedés kiaknázása többet vállalni az utána következő időszak nyugalmáért, biztonságáért! Szóval ezért mentem én el erre a játékra, hogy ehhez olyan alapot adjon, ami ésszerű, tanulható és megvalósítható! És hiába tudom mindezeket már, más szemszögből, más módon történő megvilágítás is lehet az első lépés az áttörés, a sikerhez vezető úton!

Kiknek ajánlható a Cashflow játék?

~ Ajánlom azoknak, akik alkalmazotti életükben nem érzik azt, hogy a keresetük méltó a munkájukhoz!, ha a fentiekre Te is vágysz! Miért? Egyszerűen azért, mert gyorsítósávra leszel „rakva” és onnantól kezdve már csak rajtad múlik, hogy valósítod meg álmaidat! Munkás dolog ez, de megéri „játszani” vele!

Sallay Kati, a Cashflow játék vezetője fantasztikus, őszinte és energikus, már önmagában a vele töltött idő is megérte, az egyes „helyzetek-lehetőségek”-re való reagálása pedig könyörtelen, és vicces!  Mert Te döntesz, ugyan ott áll melletted, elmondja pro és kontra, de a döntés a Tied úgy, mint az életben mindenben! És ehhez mosolyog és hagyja, hogy meghozd a döntést! Annyit elárulok, hogy érdemes kockáztatni, hiszen ez „csak” egy játék,  de valós alapokon nyugvó, lehetőségekkel teli őrületes valóság!  Ezen kívül volt még a játék során valami, amit nem tudok konkréttá tenni, de ami ott volt, az a plusz, nos ezt át kell élni személyesen.

Köszönet a GazdagNők.hu tulajdonosának, Csapó Idának, hogy ezt „elém dobta”, Sallay Katinak, hogy  évek óta nem hagyja annyiban és viszi a játékot! Ne hagyd ki, játssz, tanulj, fejlődj, mert csak akkor van lehetőség kitörni, haladni, elérni számodra fontos dolgokat!

Miklósi Adrienn,  FM Group munkatárs (Szentendre)

Te is átélheted, amit Adrienn! Gyere tanulj velünk! –>>

Legközelebb 2016. március 19-én, szombaton lesz Cashflow pénzügyi oktatójáték a GazdagNők szervezésében. Még van néhány hely! Itt találod a további részleteket a jelentkezési űrlappal együtt: klikkelj!  –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Ésszerű, tanulható, megvalósítható, azaz hogyan mutat utat a Cashflow játék”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.