PénzTükröm, mondd meg nékem..

Volt egyszer egy 3 hónapos, KincsTár névre hallgató pénzügyi tervezési és önismereti online kurzus. Miért érdekes most ez? Mert ebből készült 2 olyan online információs szolgáltatáscsomag, ami bármikor bárki számára elérhető ~ jelenleg is. Egyik a PénzTündér (=pénzügyi tervezésről szól, a pénz racionális oldaláról), a másik a PénzTükör (= pénzügyi önismeretről szól, a pénz lelki oldaláról). FONTOS: mindkettő jelenleg is kapható KEDVEZMÉNYESEN!

Lucza Csilla budapesti könyvelő résztvevője volt a KincsTár pénzügyi tervezési és önismereti online kurzusunknak. Vele készült az alábbi videós beszélgetés, ami számodra is érdekes lehet. Miért is?

Beszélgetésünk témái Csillával ezek voltak:
~ mi a meglepő és mi nem, amikor belenézel a PénzTükörbe,
~ pénzhiedelmek, amiket örököltünk, és aminek segítségével eltüntetjük a pénzt,
~ miben segít a PénzTükörbe nézés, és miben nem ;-),
~ ha elrohansz azonnal az írószerben, akkor miért is lehetsz költekező pénzügyi személyiségtípus,
~ kinek ajánlhatóak az online lehetőségek?

Nézd meg ezt a jó 4 perces beszélgetést itt:

Nézz bele PénzTükrödbe!
MOST kedvezményesen tudsz hozzájutni a 8×8 akciónk keretében: 3-5 ezer forintot megspórolhatsz ÉS életreszóló pénzügyi önismereti útravalót kapsz!
Nézd meg mielőbb itt, mert már csak 3 kedvezményes helyünk van!  — >>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “PénzTükröm, mondd meg nékem..”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.