Lélekgazdagító filmajánló: évszakok körforgása…

Ez a film biztosan kell neked!
~ gondolom én :-)
Rám fantasztikus hatással volt   a Tavasz, nyár, ősz, tél… és tavasz című színes, magyarul beszélő, dél-koreai-német filmdráma. Csupán 99 percet igényel tőled Ki-duk Kim rendező fantasztikus filmje, ami egyértelműen lélekgazdagító lesz számodra is.

Nézd meg itt (de ha előtte még olvasnál róla, akkor alább még további információkat találsz):

Senki sem mentes az évszakok hatalmától, azok évenkénti születési, fejlődési és hanyatlási ciklusától. Még az a két szerzetes sem, akik a hegyekkel körülvett tavacska mellett osztoznak egy remetelakon. Az évszakok változása nem csak a természetre, hanem a benne élő emberekre is erős hatást gyakorol. Felpezsdít, energiával tölt meg, sebeket gyógyít és elmélkedésre késztet. Az öreg szerzetes vigyázó szemei előtt, egy gyermekből lassan fiatalember lesz, aki megtapasztalja az ártatlanság elvesztését, amikor a játék kegyetlenségbe torkollik… a szerelem ébredését, amikor egy nő belép zárt világukba… a féltékenység és a megszállottság gyilkos hatalmát… a megváltás árát… a tapasztalat adta felvilágosodását. Éppúgy, ahogyan örök az évszakok váltakozása, úgy lesz a remetelak mindig a lélek otthona a jelen és az örökkévalóság között lebegve.

~ kíváncsian várom véleményedet, ha megnézted a filmet; oszd meg velem/velünk a hozzászólásokban.

Ha pedig Te is túllépnél saját magadon, könnyen lehet, hogy itt találsz megoldást – klikkelj! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Lélekgazdagító filmajánló: évszakok körforgása…”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.