FONTOS: férfiakat is várunk a Cashflow pénzügyi oktatójátékra!

ferfi hattal konyvet olvas grafika OpenClipArt Gartus_Man_with_bookEgy GYORShír a tévedések elkerülése végett: FÉRFIAK is jöhetnek = őket is várjuk a Cashflow pénzügyi oktatójátékra,

  • ami a pénzügyi intelligenciát fejleszti,
  • és amit 2015. november 21-ére, szombatra szervezünk budapesti helyszínnel.

Nagyon szerencsés, ha a pároddal együtt vesztek részt rajta, mert

  • közös tudást/információt,
  • közös élményt/tapasztalatot szereztek.

S mindezek birtokában remélhetőleg jobb döntést hoztok meg olyan esetekben, ami mindkettőtöket érint. Ha 12 éves vagy afeletti fiad van, akkor őt is nyugodtan hozhatod magaddal, de akár jóapádat is! :-) Vagy férfi ismerőseidet, kollégáidat. Jelentkezzenek be ők is nyugodtan…

A férfiak pedig alanyi jogon jelentkezzenek bátran!

A létszám limitált =  maximum 10 hely van, így érdemes a részletekről, az aktuális létszámállásról mielőbb tájékozódni – itt megteheted te is máris: klikkelj! –>>

Eleged van a pénzügyi mókuskerékből? Akkor tarts velünk a Cashflow oktatójátékra 2015. november 21-én, szombaton! No, de MIÉRT IS?

Íme 2 vélemény (1 női és 1 férfi), tapasztalat a Cashflow játékról:

Fekete Andrea portre 431449_2851044631606_1495393880_n“Belső késztetésre jelentkeztem a játékra, amely magasan túlszárnyalta az elképzeléseimet. A játék tulajdonképpen nem is annyira játék, mint inkább a valóság bizonyos leképezése. Ebben a kreált valóságban vezetett, tanított bennünket nagy-nagy türelemmel csodás játékvezetőnk, Sallay Katalin, akinek hálás köszönet ezért.

A csoportfoglalkozás alkalmával – a saját és mások példáján okulva – felismertem, hogy miért és hogyan kell változtatnom a pénzhez való viszonyomon. Továbbra is vallom, hogy a pénz nem a cél, hanem az eszköz céljaink eléréséhez. Ezzel az eszközzel viszont tudni kell bánni, tudni kell működtetni. A Cash Flow játék segíti a szemléletváltást, és annak megtapasztalását, hogy bárki megvalósíthatja álmait, ha ügyesen sáfárkodik az anyagi javakkal – akár bizonyos kockázat vállalásával.

Szívből ajánlom a játékot mindazoknak, akik már elindultak a céljaikhoz vezető úton, de elakadtak, és azoknak is, akik még csak az utat keresik.” ~ Fekete Andrea, Budapest (Harmoniaekszer.hu)

Bálint Gábor Miskolcról jött, foglalkozása független pénzügyi tanácsadó.

“Azért jöttem el a játékra, mert igaz sok mindent tanítottak nekem a szakmáról, a szakmában, de ez a játék a szakma, “a pult” másik oldala. Ezen kívül és is – bármennyire hihetetlen – magánember is vagyok.

1./ nagyon sajnálom, hogy az én fiatalabbik fiam (25 éves) nem tartott velem.
2./ nagyon régen éreztem magam ilyen jól, mint aznap = a játék napján (igaz, előre eldöntöttem, hogy jó napom lesz), de ez csak egy dolog.
3./ számomra fontos volt, hogy kikkel találkozom, (a társadalom melyik rétegéből) kik azok, akik nyitottak az “új” gondolkodásmódra. Ért is meglepetés. Ezúton köszönöm a játékostársak hozzáállását a játékhoz és egymáshoz. Igazán élmény volt számomra a Veletek töltött nap.
4./ milyen új, számomra hasznosítható vagy megerősítő gondolatokat hallok? ~ ezért is mentem, s nem csalatkoztam,
5./ az csak hab volt a tortán, hogy én mentem ki elsőnek a nagy körből.
6./ köszönöm Sallay Kati csodálatra méltó türelmét, hogy a játék hevében egyre hangosabb társaságot is kiválóan kezelte az Ő halk, de határozott stílusával.
8./ végül, de nem utolsó sorban minden elismerésem Idának és családjának – Idának,  Eszter lányának és Bence unokájának-, hogy ők is ugyan olyan játékosként vettek részt, mint bár ki más. Ez növelte az egész szituáció hitelességét számomra.
9./ valamint köszönöm egykori páromnak, hogy lehetővé tette számomra a részvételt: felhívta erre a lehetőségre a figyelmemet.

Felmerül a kérdés, kinek ajánlom, hogy belekóstoljon ebbe a játékba?
Semmi képen sem mindenkinek!
Csak és kizárólag azoknak, akik rendelkeznek alázattal a pénzügyi ismeretek és az embertársaik iránt. Valamint nyitottak új információk befogadására azzal a szándékkal, hogy jobbá, teljesebbé tegyék az életüket.

ÉLŐBEN, azaz személyesen az ország egyik legjobb Cashflow játékvezetőjénél tudod azt megtanulni, hogyan lépj ki az anyagi mókuskerékből, s éld át, amit Andrea és Gábor leírt az élményeiről (a tévedések elkerülése végett itt megjegyzem azonban, h. jómagam nem mindig veszek részt játékosként ~ kis családommal ~ a programban).

Fél éves kihagyás után ezúttal 2015. november 21-e, szombatra szervezünk a GazdagNőkkel Cashflow játékot! Tájékozódj mielőbb róla, mert a létszám itt is limtált! Részletek és jelentkezési lehetőség itt, s ahogy már írtam FONTOS: FÉRFIAK is jöhetnek (hozd nyugodtan a párodat v. 12 év feletti fiadat is akár, vagy férfiként alanyi jogon gyere :-))! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “FONTOS: férfiakat is várunk a Cashflow pénzügyi oktatójátékra!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.