A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? Hibák, amiket Te is kijavíthatsz egy ragyogó könyv segítségével!

Már nem kapható nálunk a könyv, de bizonyára be tudod szerezni másutt (kiadótól és/v. könyvesboltból), mert változatlanul nagyon ajánlom!

“Egy nő pénzhez való viszonya ugyanolyan komplex, mint az összes többi viszonya az életében.”

Éppen ezért van helye minden olyan pénzzel kapcsolatos könyvnek, ami kimondottan nőknek szól. Nőknek szánt olvasnivaló, de nagyon hasznos lehet, ha férfiak is elolvasnak egy-egy ilyen könyvet. A megjelenése előtt ismertem már a kéziratot – egyszerűen megkerestem az Illia Kiadót, amikor hírét vettem, hogy tervezik e könyv kiadását. A kapcsolatfelvételnek az lett a vége, hogy jómagam írtam a könyv előszavát, és amennyiben megrendeled, szívesen dedikálom neked személyre szólóan meg is áldva Neked, hogy minél több Bőséget hozzon az életedbe.

 

Miről szól “A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?” című könyv?

A RENDES LÁNYOK MIÉRT NEM LESZNEK GAZDAGOK?
75 hiba, amivel a nők szabotálják a gazdagság útját

Lois P. Frankel első Magyarországon is megjelent kötete oly nagy közönségsikert aratott, hogy annak kiadása után alig egy évvel megírta a nők pénzhez való viszonyáról szóló tanácsadó könyvét is. Egy nő pénzhez való viszonya ugyanolyan komplex, mint az összes többi viszonya az életében. És éppen ez az, amiben “A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?” különlegessége rejlik. Ez nem egyszerűen csak egy könyv a pénzügyi tervezésről. Ez a könyv a pénzügyi gondolkodásmódról szól. Ez nem azért van így, mert a férfiakhoz képest mi nők egy dollár helyett csak 75 centet keresünk, és mert nem lesz belőlünk soha főnök. Ezek csak a szimptómák, de nem az okok.

A nők azért nem keresnek sok pénzt, mert egész életük során ellenkező előjelű útmutatásokat kapnak – már kislánykoruktól csak azt hallják, hogy légy jó, és viselkedj rendesen. Csodálkozva állapítottam meg, hogy eredeti hipotézisünk, miszerint gyerekkorban a lányok a pénzre vonatkozóan gyökeresen különböző útmutatást kapnak, mint a fiúk, tévesnek bizonyult.
A megkérdezettek többsége helyes információt kapott valójában:

 • Spórolj a szűk napokra.
 • Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.
 • Teremtsd meg a saját anyagi függetlenségedet.
 • Módszeresen kövesd figyelemmel, mi történik a pénzeddel.
 • Már most gondolj a nyugdíjadra.

Ugyanakkor olyan információkat, üzeneteket is kaptak, amit a legtöbb fiú sosem hall:

 • Ugyanolyan egyszerű egy gazdag férjhez hozzámenni, mint egy szegényhez.
 • Egy férfi jobban ért a pénzhez, mint te.
 • A pénz nem boldogít.
 • Nem való a pénzről beszélni, mert nem elegáns.
 • Helyesebb, ha jót teszel, mintsem hogy gazdagságra törekedj.
 • A lányok nem jók matekból.

Na, itt a bökkenő! Az utolsó néhány évtizedben új lehetőségek nyíltak a nők számára. Bár a játszma mezeje még mindig nem egyenlő, de legalább a nők is labdába rúghatnak – ha nem is éppen sztár hátsó összekötőként.

Miért való neked is “A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?” című könyv?

A nők elképesztő hibákat követnek el a pénzügyeik terén. Az összes (!) hibát taglalja Lois P. Frankel. De nem csak taglalja őket, hanem gyakorlati megoldásokat is javasol, hasznos tippekkel lát el téged. Ez a könyv pénzügyi önismereti, pénzügyi intelligenciádat fejlesztő Bibliád lehet! Ezt nyugodtan állíthatom. 2008 tavasza óta működik a GazdagNők honlap, és ez idő alatt a személyes és virtuális programjaim/programjaink során többszáz nővel kerültem kapcsolatba, és rengeteg női pénztörténetet ismertem meg: némelyiket a maga teljességében, többet pedig részleteiben.

Lois P. Frankel könyve támogat téged abban, hogy EGÉSZségesebb viszonyt alakíts ki a pénzügyeid kapcsán – akár a magánéletedről, akár az üzleti életedről legyen szó (ha vállalkozó vagy). Életed egyik legjobb befektetése lesz ennek a könyvnek a megvásárlása.

Nézz bele itt az egyik, a 4.  fejezetbe – ingyenesen letöltheted innen, klikkelj ide:

 A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? 4. fejezet (3949)

Már nem kapható nálunk a könyv, de bizonyára be tudod szerezni másutt (kiadótól és/v. könyvesboltból), mert változatlanul nagyon ajánlom!