Bölcs Hold Bőség Kör változásra kész, spiritualitásra fogékony nőknek!

ÚjHoldkor december 5-én, vasárnap este 6 órától találkozunk legközelebb a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Köre keretében. Újabb Hold istennő kísér bennünket – fő témánk a vágyaink megerősítése, a jövő évünk megálmodása és megtervezés lesz.

Ha türelmetlen vagy ;-), akkor gördíts a lap aljára, ott a lényeget és a jelentkezési lehetőséget azonnal megtalálod.

A nőnek van a legnagyobb kreatív ereje a természetben: életet ad. Történelmi áttekintések során a nőknek bizonyítható hatalmat biztosított a szülés képessége: ez maga az élő mágia… (Imolai Judit asztrológus)

Ha szültél már, ha nem; ha van már gyermeked vagy gyermekeid, vagy ha nem lesznek soha, akkor is benned van nőként ennek az élő teremtő mágiának a magja, fénye. A megfoganás/fogantatás, a várakozás, odafigyelés, a kihordás, a folyamatos egyre növekedés, és aztán a szülés, megszületés ciklusa nem csak a gyerek születést kíséri végig. Ez a fajta várandósság ott van minden teremtő pillanatunkban, és hogy mennyire és hogyan éljük meg, az határozza meg aztán a végkifejletet. Ami lehet örömmel teli, eredményes, siker érzésével tölthet el, úszhatsz a boldogság mámorában, de lehet kínkeserves, szorongásokkal teli és csalódottságot hozhat, s kudarc érzést végeredményként. Hogy ez ne történjen meg veled, nőként egy igazán ősi, természeti energiához fordulhatsz: a teremtő és Bölcs Hold végtelen körforgásához.

A hold ciklikus változásához, ha kapcsolódunk, akkor gyönyörű utat járhatunk be:a növekedés, kiteljesedés, alámerülés, szembenézés és elengedés ciklusát. És ezt megtehetjük anyagi helyzetünkre is. És ha ezt megtesszük, akkor ez valójában kihat életünk más területeire is – s hű kísérőnk lehet ebben a Hold, a nőiség örök szimbóluma folytonos változásával, állandóan ismétlődő ciklusával.

Újholdkor szeptemberben indult a Bölcs Hold program – itt a további lehetőség a bekapcsolódásra!

Bölcs Hold Bőség Kör néven indított a GazdagNők új, fizetős programot – szeptember 8-a, szerdán kezdtünk Újhold idején, és a Téli Napforduló idején zárul a program első köre: december 21-én, kedden.

Két hetente lesznek a Hold ciklusaihoz, és elsősorban Teliholdhoz és az Újholdhoz kötődően élő találkozók Budapesten 2.5-3 órás időtartamban, de online módon is lehet kapcsolódni a mintegy 3.5 hónapos programhoz.

Mire számíthatsz?

Spirálisan ismétlődő találkozási és fejlődési lehetőség – ezt kínálja a Bölcs Hold program. Elsősorban élő találkozásokra építünk, de indul az online verzió is. Szeptember 8-án, szerdán 2.5 órás találkozóval indítottunk, de továbbra is be tudsz folyamatosan kapcsolódni!

Kötődik a Hold különböző fázisaihoz a Bölcs Hold program, miközben

 • * megtanulunk Hold-rítusokat, -mágiákat, előhívjuk női teremtő erőnket, kreativításunkat,
 • * megismerkedünk Hold- és Bőség-istennőkkel, energiájukat, szimbólumaikat használni fogjuk a hétköznapi életben,
 • * megtanuljuk milyen eszközök kapcsolhatóak a Holdhoz, miért készítsünk házi oltárt, hogyan végezzünk akár saját magunk is szertartásokat,
 • * használni fogunk kártyákat, kézműves kismesterségeket, zenét, meditációt, mozgást stb.

Mindez az életünkben jelenlévő gazdagságot szolgálja (ha tudunk erről a gazdagságról, ha nem). És kapcsolódunk a pénzhez is, ami szintén jön-megy, fogy-nő, egyszóval: áramlik – miközben ugyanúgy bejár egy ciklikusságot.

A megközelítés a GazdagNőknél megszokott módon hármas, mert az anyagi, lelki és szellemi gyarapodás lehetőségét egyaránt felkínálja a Bölcs Hold Bőségkör a résztvevőknek.

A hétköznapok világába hozzuk be a spiritualitás igazán női oldalát ily módon majd, a Hold kísérte női energiákat.

„A „Holddal-élés” ahhoz segíthet hozzá, hogy a hatások megfelelõ analógiáit megélve életminőségünk javuljon.” (Imolai Judit asztrológus)

A Hold a női minőségével az örök titokzatos, mi kapcsolódunk ehhez  a “titokhoz”, a Hold folyton változó arcához. 2010 szeptember 8-ától tehát a rendszeres Bőség Kör programok segítségével együtt rezgünk/hullámzunk, fogyunk, növekszünk, gömbölyödünk=kiteljesedünk, és ismét fogyunk, növekszünk, kiteljesedünk vele. Ennek az örök és végtelen ciklusnak az ismétlődését egyre magasabb szinten meg- és átélve az életünk mind jobban bőséggel lesz áldott. Az alámerülés, szembenézés, tudatosítás fázisa után az elengedésen, el- és megbocsá(j)táson keresztül újra meg újra eljutunk a megújulásig, a teremtésig.

Fontos: ez a folyamat járhat feszültségekkel, érhetnek kellemetlen dolgok, hiszen nem az eddig megszokott úton haladsz. Mindez változásodat jelzi, annak kísérő jelensége lehet, bár nem törvényszerű mindenkinél és minden esetben. Minél rugalmasabb vagy és elfogadóbb magaddal, másokkal, az új impulzusokkal annál örömtelibb lehet változásod és fejlődésed folyamata is. Sosem leszel magadra hagyva, és támogató legkör, feltétel nélküli szeretet vesz körül, minősítések és elvárások nélkül.

Nem való neked ez a program,

 • – ha túlságosan az agyadban, a fejedben, az elmédben élsz,
 • – ha a világ racionális megközelítése az egyetlen mérvadó számodra,
 • – ha úgy érzed és gondolod, nálad minden rendben van: semmin nem kell változtatnod,
 • – ha idegen számodra a női megközelítés, és nem érted, hogy miért szükségesek csak nőknek szóló programok.

Kiket várunk a Bölcs Hold Bőség Kör résztvevői közé?

Azokat, akik

 • – készek változni, változtatni,
 • – elkötelezettek saját belső fejlődésük mellett,
 • – kitartanak legalább 3.5 hónapig, ha a teljes időszakot választják (ennyi idő igazán hatékony lehet a változások elindulásához és az új beépüléséhez),
 • – vagy 1-1 alkalomra, vagy 3-4 alkalomra képesek elköteleződni,
 • – igazán érdekli őket a spirituális nőiség sajátos megközelítése a Hold ciklusokhoz kapcsolódva,
 • – készek arra, hogy új szokásokat vegyenek fel, a tanult rítusokat, gyakorlatokat beépítsék a hétköznapjaikba,
 • – hajlandóak másokat elfogadó módon támogatni pozitív rezgésükkel, ítélkezések nélkül stb.

Igen, én is ilyen vagyok, máris jelentkezem!

Akik már ott voltak a szeptemberi kezdésnél most megosztják az élményeiket – ezek veled is megtörténhetnek!

Melihercsik Jánosné Marika egészséges életmód tanácsadó (Salgótarján):

Számomra a “holdas könyvek” évek óta kapaszkodót és útmutatót jelentettek – már amennyit magamtól el tudtam sajátítani belőlük. Bizonyos tevékenységeket csak a holdállásnak megfelelően részesítek előnyben (nagytakarítás, kertészkedés, szépségápolás stb.) De mindenképpen inspirálóbb egy tapasztalt vezető, és mint tudjuk, egységben az erő, a légkör sem elhanyagolható! Nem is mertem hinni, hogy ennyi hasonló gondolkodású nőtársam van!

Nekem sokat jelentett a közös Bölcs Hold esténk, és újabb megerősítést kaptam. Az ágacskámat dugdosnom kell, mert rövid úton a szemétben landolna (a környezetem támogatása híján), de napközben találok rá módot foglalkozni vele!

Az újabb könyveknek is nagyon örülök, az előző alkalommal vásároltak is nagyon hasznosak voltak! A legnagyobb örömöm, hogy ELKEZDETT ÁRAMOLNI A PÉNZ! (Nem sajnálom kiadni az önképzésemre, ugyanakkor megtalálom azokat az embereket, akik velem együtt építik a hálózatomat! Ha egy-egy ember csak halogat, ámít, biztosan jön helyette másik, aki tenni is akar magáért!)

Köszönöm, hogy jelen lehettem ezen az újholdas szerdai estén!

Péczeli Gabriella irodavezető (Budapest):

Én még mindig hatása alatt vagyok a szerda estének (pedig eltelt közben már jónéhány nap). A Bölcs Hold Bőség Körben fantasztikus élményben volt részem, és úgy érzem, hogy ott végérvényesen lezárult az életem addigi része és valami új, csodás dolog kezdődött el, amit Ida Neked és a Többieknek köszönhetek.

Annyira jó érzés volt látni, hogy hogyan kezdenek percről-percre oldódni a “csajok”, hisz valószínűleg mindannyian azért voltunk ott, mert az életünk valamiért megfeneklett, és valami új dolgot, valami mást szeretnénk csinálni, és sokkal érdekesebb és tartalmas életet élni. Egész úton, míg hazaértem folyamatosan mondogattam magamban a megerősítő mondataimat, amit azóta is sokszor megteszek napjában többször is. Még az éjszaka készítettem a nappalim egy sarkában egy ún. szentélyt, ahogy javasoltad Ida. Odatettem a holdköveimet, a fácskámat, a pénzdarabot, még egy piros kőszívet (kőből van – tényleg!), amit egy kedves barátnőmtől kaptam, és természetesen egy gyertyát is. Olyan jó érzés mindig ránézni és akkor eszembe jutnak a megerősítő mondataim és az, hogy képes leszek megvalósítani az álmaimat, most már tudom!

Mikor hazaértem csodás meglepetésben volt részem, ugyanis volt egy ún. “kupiszobám” (félszoba), amibe mindenféle dolgot felhalmoztam, ami a tavaly nyári felújítás után feleslegessé vált és ott gyűjtögettem azokat, de valahogyan sosem éreztem akkora lelkierőt, hogy kipakoljam és rendet csináljak és természetesen mindig halogattam, hogy majd holnap. Most már tudom, hogy nem véletlen, hogy a húgom és a papám pont azt a szerdai napot választották ki, hogy meglepjenek vele és rendet csináljanak, aminek nagyon-nagyon örültem és teljesen meghatódtam tőle.

…szinte érzem a felszabadult energiákat, mert most már szép lassan nemcsak a lakásomban, de a lelkemben és a fejemben is kezd minden a helyére kerülni. És ez annyira, de annyira jó érzés!

Tudom, hogy még csak az út legelején tartok és még nagyon sokat kell tanulnom, de a lényeg az, hogy elindultam, mert rájöttem, hogy csak én tudom megváltoztatni a saját életemet. Évekig panaszkodtam, sajnáltattam magam és természetesen másokat hibáztattam, irigyeltem a boldogtalan életemért. Már mind a két könyvet el kezdtem olvasni, amit szerdán este vettem és alig bírom letenni őket.

Rájöttem, hogy azért igenis tenni kell, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, keresni kell a lehetőségeket és nyitni kell a Világra. Elkezdtem pédául zumbázni (táncos aerobic főleg latin zenére), amit imádok és talán szintén nem véletlen, de pont szerdán délután vettem meg a bérletemet a Párkapcsolati mesterkurzusra, ahol havonta 2 előadó tart majd előadást – szerintem nagyon jó lesz. Mert megértettem, hogy igen is “áldozni” kell arra, hogy képezzük magunkat és folyamatosan új ismeretekkel bővüljön a tudásunk.

Én a pénzre eddig úgy tekintettem, mint egy szükséges valamire, amitől inkább féltem, de az biztos, hogy nem szerettem. Nem tudtam megtartani, mert állandóan kifolyt a kezem közül, képtelen voltam spórolni, ezért még haragudtam is rá:). Szerettem volna, hogy ha sok lenne belőle (mert igényeim, álmaim azok bőven vannak :)), de nem úgy viszonyultam eddig hozzá, ahogy kellett volna. Most már megértettem, hogy a pénzt igenis szeretni kell, és ezáltal be fogod vonzani azt.

Már alig várom a következő Bölcs Hold Estét, ahová szerintem biztosan nem egyedül megyek.

Németh Andrea 20 éves, stylistnak tanul Budapesten:

Először 13 éves koromban találkoztam az ezotériával és azóta is nagyban meghatározza az életemet. Anyukámnak is köszönhetően (aki lélekgyógyászként dolgozik) sok spirituális előadáson részt vettem már, de sokszor éreztem azt, hogy hiányzik valami. Amikor a honlapodon olvastam a Bölcs Hold Körröl, azonnal éreztem, hogy el kell rá mennem.

Mindig is vonzott a Hold, és az, hogy a Holddal összhangban éljek. Emellett sajnos nehezen tudom elfogadni magam, mint nő… Mivel a Hold a női energiák képviselője, azt gondoltam, segíteni fog ez a program. És igazam is lett! Teljesen elvarázsolt az oltár, amit a terem közepén rendeztél be, azóta már én is megcsináltam a saját kis oltáram. Az ágacska, amit készítettünk, tényleg erőt sugároz: ha megfogom, érzem, hogy áramlik belőle az energia és erősebben tudok a vágyaimra koncentrálni. A táncot is nagyon jó ötletnek tartottam, bár először megijedtem tőle (talán az önbizalomhiányom miatt), végül sikerült beleélnem magam, és remélem idővel ez még inkább sikerülni fog.

Végezetül azt szeretném elmesélni, hogy amikor otthon kibontottam a csomagocskát (amit Te állítottál össze és a foglalkozás után meg lehett vásárolni), nagy élmény volt, hogy szó szerint éreztem belőle kiáramlani a szeretetedet. Köszönök mindent!

Dr. Jeszencsák Edit ügyvéd Budapesten:

Csodálatosan jó élmény volt. Nyugalmat, békességet, harmóniát sugárzott ott minden. Felemelő érzés volt az energiák áramlásának befogadása. Nekem éppen a spirituális iskolában lett volna foglalkozásom, mert szerdán és hétfőn is éppen ebben az időben folyik a foglalkozás, ami szintén csodálatos, de nem bántam meg, sőt örültem is, hogy inkább Hozzád jöttem, mert erősített az ottani energiák alkalmazásában is, és valóban, életem új szakaszát szeretném élni, más alapokra helyezve – azaz a negatív energiák teljes kiszűrésével való létre törekszem.

Leírtuk, hogy miben, ill. mikben szeretnénk kiteljesedni, én a spirituális fejlődés, és az azzal kapcsolatos feladatok mellett, annak támogatásaként. Amikor elindultunk haza, megkérdezte valaki, hogy ki jön a metró felé. Én jelentkeztem. Kiderült, hogy őt is érdekli az aranytömbök forgalmazása, vásárlása. Ez most a Te közreműködésednek eredménye. Köszönöm ezt is! És az Artemiszről szóló ismertetőt is. Én is őt húztam a kártyában (Nyilas).

Foglalkozom a Fácskámmal továbbra is a kis oltáromnál, és meditációs zenéket (kínai) hallgatok mellé. Csodálatos élmény! Nagyon várom a következő találkozót! Én köszönöm, hogy részt vehettem az Általad vezetett foglalkozáson, Ida…

Ki lesz a vezetőd?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Második évemet kezdtem el 2010 novemberében Veres Kriszta Papnő iskolájában – sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.
Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

Szeretnék részt venni a Bölcs Hold programjain, jelentkezem!

Tervezett időpontok, élő találkozási lehetőségek 18.00-20.30 óra között:

(Új Hold:1.  szeptember 8-a, szerda, 2. Teli Hold: szeptember 23-a, csütörtök, 3. Telő/Növekvő Hold: október 13-a, szerda, 4. Fogyó Hold: október 27-a, szerda, 5. Új Hold: november 6-a, szombat, 6. Teli Hold: november 21-e, vasárnap 18.00-20.30 között (ezeket már  megtartottuk nagyon sikeresen).)

 • 7. Új Hold: december 5-e, vasárnap 18.00-20.30 között
 • 8. Teli Hold: december 21-e, kedd 18.00-20.30 között. Téli Napforduló ideje is, ezért még inkább különleges alkalom…

Mi vár rád a Bölcs Hold Bőség Kör 7. találkozóján Új Holdkor 2010. december 5-én vasárnap 18.00-20.30 között?

Az Új Holdhoz kapcsolódunk – logikusan :-). Remek alkalom lesz arra, hogy egy újabb Hold Istennőhöz kapcsolódjunk, aki a női lét anyai oldalát testesíti meg.

Fő témánk a vágyaink megerősítése, a közelgő jövő évünk megálmodása és megtervezés lesz. Az Új Hold energiájához, a mostani Hold Istennőhöz kötődnek az est folyamán a rituális gyakorlatok, és esetleg lesz megint mágikus kézműveskedés.  Az együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejt színtű élmények ott helyben hatnak, és felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik mivel gazdagodsz! Az első találkozók résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak (ahogy magad is olvashattad fentebb beszámolójukban).

Lesznek különleges gyakorlatok ezúttal is (varázsolni fogunk most is ;-)),  megidézzük az ehhez az időszakhoz kapcsolható Hold Istennőt, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal is, immáron az 6. Bölcs Hold Bőség Kör keretében támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiség számodra tán az újszerűségén túl egyre természetesebbé váló megközelítését.

Hol lesz a 7. Bölcs Hold Bőség Kör találkozója?

Helyszín: Sziddhárta Spirituális Központ.

Cím: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98. I. emelet Kankalin-terem

Megközelíthetőség: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

Mennyibe kerül a Bölcs Hold Bőség Kör programja?

A részvételi díjak a következők:

 • 1-1 alkalom személyes részvételi díja + online utánkövetés: 8.000,- Ft (bruttó ár), azaz a személyes találkozó után még 2-3 e-mailben feladatot, gyakorlatot, további információkat kapsz, hogy belső fejlődésed még sikeresebb, változásod még mélyrehatolóbb lehessen,
 • 1-1 alkalom csak személyes részvételi díja 5500,-  Ft (bruttó ár – online utánkövetés nem kíséri,  kizárólag a helyszíni szolgáltatás részvételi díjáról van szó),

Az ár tartalmazza:

 • * a személyes alkalmak 2.5-3 órás, Hold-ciklusokhoz kötődő rituális programjának, és jelentős részben az itt felhasznált anyagok díját is a résztvevők által készített kellékekhez, eszközökhöz,
 • * a személyes találkozó után 2 vagy 3. írásos anyagot, feladatot, gyakorlatot, további információkat, amik a résztvevő nők változását segítik, belső útját, fejlődését támogatják, bátorítást adnak, ha az online utánkövetést is megrendelted.

Régi, hűséges ügyfeleinket változatlanul szeretnénk megbecsülni, így őket meglepetés ajándék várja minden alkalommal. (Régi ügyfélnek az számít, aki már igénybe vett fizetős szolgáltatást a GazdagNőknél.)

Az első 8 jelentkező szintén ajándékot kap mindig – legyen még titok az övék is, hogy mit! ;-). Döntsd el hát minél előbb: benne leszel-e az első 8 jelentkezőben?

Az online kísérést igénybevevők (8000 forintos díj) a közösen eltöltött, együtt átélt este után a következő találkozásig e-mailben megerősítést, belső fejlődésüket segítő feladatot kapnak (ahogy ezt már fentebb írtam). Ez a szolgáltatás tovább növeli a program értékét, továbbra is támogatunk, ha már elindultál ezen az úton (természetesen, ha hagyod :-)).

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várlak szeretettel!

Ha érdekel a 7. Bölcs Hold Bőség Kör 2010. december 5-én, vasárnap este ÚJ Holdkor, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot:

 

Név:*
Keresztneved :*
E-mail:*
Ezt a részvételi díjat választom:*
Régi ügyfél vagyok:*
Mobilszám:*
Pontos számlázási név és cím :*
Megjegyzés:A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Bölcs Hold Bőség Körrel kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen!