Lépjünk át együtt 2012-be egy különleges, magunk teremtette éjszakán! Spirituális Szilveszter a GazdagNőkkel…

2012-t sokféle várakozás előzi meg. Az idei év utolsó napjának éjszakáját különlegessé teheted, ha velünk tartasz, és közösen teremtünk: átmenetet az idei évből az új esztendőbe.

Szilveszter napjának az energetikáját a Növekvő Hold is kíséri, tehát valóban izgalmas lehetőség tovább haladni az utunkon, mitöbb: megemelni azt.  

Egy felejthetetlenül különleges éjszakával ajándékozhatjuk meg magunkat és egymást.

Gyere: tarts velünk 2011. december 31-én 19.30-tól 2012. január 1-én 1.30-ig Budapesten az Istennő Templomban! (Természetesen éjjel fél 2-kor senkit nem rakunk ki az utcára, még kötetlenül együtt lehet maradni…)

Mi vár ránk ezen a BŐségTeremtő  Spirituális Szilveszter éjszakán?

Egy spirituális, belső utazás vár ránk, amiben elmélyült gyakorlatok, szembesülések éppúgy lesznek, mint önfeledtség, könnyedség.

A Növekvő Hold által kísért BŐségTeremtő Spirituális Szilveszter első felében, a 2011-re eső részében:

 • beszélünk arról, mit is jelent igazából a BŐség;
 • ki-ki tudatosítja a saját felismerését a BŐséget akadályozó hiedelmeivel, blokkjaival, problémáival kapcsolatban főleg a leköszönő ÓÉvre: 2011-re vonatkozóan, továbbá az életének azon területével kapcsolatban, amivel az együttlétünk során a továbbiakban foglalkozni szeretne;
 • a saját akadályozókat, belső szabotőröket elengedjük támogató szertartás keretében;
 • megerősítjük (újfent) azt, hogy a hiány helyett a vágyott állapotra szükséges fókuszálni; ehhez támogató gyakorlatot, vizualizációt kötünk, amit a későbbiek során ki-ki saját maga otthon is tovább erősíthet 2012-ben, az ÚjEsztendőben, 
 • elkészítjük közösen a BŐség Asztalát, és közösen megtapasztaljuk milyen egy bőséges lakomát ;-) együtt elkölteni.

A BŐségTeremtő Spirituális Szilveszter második felében, a 2012-re eső részében:

 • átlépünk az újba, 2012 energetikájába, egy kreatív kézműves gyakorlat keretében befogadjuk a kreatív segítő energiákat, 
 • jó(l)létünkre, jó érzéseinkre, az örömre koncentrálva hálával köszönjük az ÚjEsztendőt, szertartásosan megáldva a vágyott életünket 2012-re,
 • kényeztetjük, megünnepeljük saját magunkat és egymást mint Tudatosan Teremtő lényeket,
 • végezetül egymást megajándékozva, szeretettel elbúcsúzunk egymástól, szívünkben a közösen átélt Spirituális Szilveszter élményével. 

Ha úgy érzed

 • szükséget, SZŰK-séget szenvedsz életed bizonyos területein,
 • valamilyen blokk(ok) akadályoz(nak) a gazdagság, az Igazi BŐség megélésében,
 • a múltad részei, bizonyos darabkái akadályoznak, susorog a füledbe egy benned élő szabotőr,
 • ugyanakkor az álmaidról, az  Igaz Vágyaidról nem tudsz, és nem is akarsz lemondani,
 • több örömre van szükséged, amiben általában részed van, 
 • szeretnéd a korábbinál jobban érezni magadat a bőrödben,
 • és ha unod már a hagyományos, megszokott Szilvesztereket, akkor

itt a helyed, tarts velünk a GazdagNők BŐségTeremtő Spirituális Szilveszterén!

Kik vehetnek részt a Spirituális Szilveszteren?

A GazdagNők hagyományaihoz híven elsősorban nőket várunk erre a különleges, éjszakát átfogó programra, de nyugodtan hozd magaddal férfi partneredet (barátodat, férjedet). FONTOS  viszont, hogy ezt csak abban az esetben tedd meg, ha férfi partnered is nyitott egy ilyen szellemiségű programra, ugyanis támogató, együttműködő energiákra van szüksége valamennyiünknek ezen a Spirituális Szilveszteren.

Majoros Melindával, aki a GazdagNők ügyfélszolgálatát is ellátja, vele várunk szeretettel! Melindát új oldaláról is megismerheted – tarts velünk!

Kik vezetik a GazdagNők BŐségTeremtő Spirituális Szilveszterének programját?

Majoros Melinda:

Ha megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom igazán szívesen, ez a  legjobb válaszom: mandalafestő, Bach-virágterápia és csakra-terápia tanácsadó vagyok.

Szeretem a szépet, a művészetet, az érzelmeket/érzéseket. Egy hang, egy dallam, egy szín, egy festmény oly’ sokat rejthet magában, oly’ sok mindennel megajándékozhat. Érzések, melyek magukkal ragadhatnak, felemelhetnek és megváltoztathatják a világot, megváltoztathatnak engem, hiszen új dolgokat, új érzéseket mutatnak, melyeknek köszönhetően több “más” leszek.
Eddigi utam során oly’ csodás módszereket tanulhattam meg és használhatom őket a mindennapi életemben, amik nem csak a gyógyulást, de a szépséget és a teremtést is elhozták nekem. Megtapasztalhattam és láthattam, mind magam, mind mások életében a Bach-virágeszenciák szeretetteljes, gyengéd érintését/gyógyítását; a csakrákkal való munka áldásos gyógyító és teremtő erejét és a mandalákban rejlő erőt, szépséget és tudatosságot.

Hitvallásom, ami (úgy érzem) legjobban leírja az életünket:
Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás és a legcsodálatosabb élmény! Ehhez a csodálatos utazáshoz és találkozáshoz számtalan eszköz áll a rendelkezésünkre, melyek segítenek minket abban, hogy minél inkább eljussunk oda, ahová mindannyian vágyunk, még pedig önmagunkhoz!

Ha szeretnéd, és hívást érzel rá, akkor 2011. december 31-én, szilveszter éjjelén elkészítheted velem a személyes bőség-mandaládat, mely segít téged a kiteljesedésed útján. 

Chi*** Csapó Ida: 

Ha megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom, jelenleg ez a legmegfelelőbb válaszom: női önismereti tréner, nők és pénz specialista, s az Istennő papnője vagyok.

A Gazdagnők.hu honlapot azért hoztam létre, hogy a nők gazdagok lehessenek ne csak lelkiekben, hanem anyagiakban és szellemi téren is. Tehát a megközelítésem hármas: anyagi/racionális/fizikai sík, lelki/pszichológia és  szellemi/spirituális.

Fontosnak tartom, hogy a  honlap és hozzá kapcsolódó programjaim online és valóságos formában egyaránt a női spiritualitást és a nők anyagi függetlenségének megalapozását kart karba öltve járják körbe figyelve a lélektani elakadásokra, azok oldására is.

Úgy vélem, hogy mai világunkban nagy szükség van a lelkileg érzékeny, a spiritualitásra is fogékony férfiakra is, így ha szívesen jönnek nőtársaikkal, őket is örömmel fogadjuk a Gazdag Nők BőségTeremtő Spirituális Szilveszterén.

Számomra a BŐség a végtelen lehetőségek tárháza – legyen szó élményekről, kapcsolatokról, munkáról-hivatásról, vagy pénzről. Erre azóta gondolok így, hogy láttam a “Mi a csudát tudunk a világról?” című filmet. Ott és akkor értettem meg – remélem végérvényesen -, hogy milliárd számra állnak rendelkezésre a lehetőségek! Aki ezzel tisztában van, jó, ha tízet észre vesz egyszerre, a legtöbb ember azonban alig lát 2-3-at egyáltalán. Vagy egyet sem :-(

Mi magunk korlátozzuk magunkat. De ha nyitottá válunk, akkor olyan nagy mértékben adatnak lehetőségek, hogy a befogadásuk, feldolgozásuk megértését és folyamatát kell gyakorolunk – kopogtat ugyanis ajtónkon a bőség. A legkülönbözőbb formákban. Akár most majd 2011-ről, az ÓÉv Éjszakájáról 2012-re az ÚjEsztendőre virradóan.
Jogunkban áll, lehetőségünk van rá, hogy EZT válasszuk! ;-)

 „A választás az erő, melyet arra használhatunk, hogy a helyes irányba mozduljunk, kilépjünk a fájdalomból és megérkezzünk a szeretetbe és bőségbe.” – Chuck Spezzano

Mit hozzál magaddal, miben gyere?

Gyere kényelmes ruhában, de ünnepibb ruhában, és hozz magaddal egy másik öltözéket, amit az est egy bizonyos pontján majd felveszel, azaz amibe átöltözöl majd.

Hozz magaddal

 • olyan ételt, ami a BŐséget szimbolizálj, és amit a közös BŐség asztalunkra el tudsz helyezni, és természetesen hozhatsz innivalót is (csak annyit, amennyit saját magad elfogyasztanál),
 • BŐség mandalád elkészítéshez színeseket, amikkel szívesen dolgoznál (pasztell vagy zsírkréta, filctoll, színes ceruza stb.)
 • olyan tárgyakat, köveket, kristályt stb., amik a bőséget szimbolizálják neked, amit be tudsz tenni a spirituális szilveszteri oltárra, és amit közös Spirituális Szilveszterünk energiájával feltöltötten tudsz majd hazavinni,
 • keress odahaza egy már meglévő olyan tárgyadat, amit szívesen elajándékoznál másnak.

Természetesen Melindával mi is hozzátesszük a fentiekhez a magunkét, hiszen mi is bőségesen adni is szeretnénk nektek. De ez hadd legyen meglepetés számotokra/számodra!  ;-))

Hol lesz a BŐségTeremtő Spirituális Szilveszter, és milyen időtartamban leszünk együtt?

Az Istennő Templom különleges légköre ad helyszínt a GazdagNők Spirituális Szilveszterének a fővárosban.

Pontos cím:
Budapest, 1073, Erzsébet krt. 58. I./4.
(Ki kell jönnöd a körfolyosóra, és átellenben szemben a sarokban találod a 4. számú ajtót.)
A bejutáshoz a kapukódot megadjuk a résztvevőknek.

Megközelíthetőség tömegközelekedéssel:
 az épület előtt van a 4-es és 6-os villamos Király utcai megállója, illetve a sarkon a 70-es és 78-as trolik megállója. A bejutáshoz a jelentkezőknek megadjuk a kapukódot.

Időtartam: 2011. december 31-én, szombaton 19.30-tól 2012. január 1-én, vasárnap (hajnali) 1.30-ig leszünk együtt.  Érkezni 19.00 órától lehet. És természetesen éjjel fél 2-kor senkit nem rakunk ki az utcára, még kötetlenül együtt lehet maradni ;-)…

Hozhatsz magaddal ismerősöket, családtagokat, de ennek csak abban az esetben van értelme (ahogy már fentebb jeleztem), ha ők is szívesen jönnek, nyitottak egy ilyen különleges Szilveszter éjszakára.

Ha bármi kérdeznivalód lenne e téren, akkor tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen! Vagy hívd Majoros Melindát ügyfélkapcsolati menedzseri minőségében :-): 30 – 584-39-75

Jönnél szívesen, no, de mennyibe kerül? És mi a helyzet a létszámmal?

Az árak annál kedvezőbbek, minél előbb dönt valaki.

FONTOS: a létszám limitált! 26 fő jelentkezését tudjuk fogadni!

Lássuk a lehetőségeket az árakkal és a létszámokkal egybevetve!
Válaszd ki, ami neked leginkább megfelel, illetve amire jogosult vagy:

 • A második 8 jelentkezőben régi ügyfelünknek: bruttó 11.600 forint
 • A második 8 jelentkezőben új ügyfelünknek: bruttó 13.400 forint

Régi ügyfélnek az számít, aki igénybe vett már a GazdagNőktől fizetős szolgáltatást: részt vett konferencián, bőség körön, szemináriumon stb. (a könyvrendelések, termékvásárlások nem tartoznak ide).

A jelentkezési űrlapban mindig csak az éppen aktuális jelentkezési lehetőséget találod!
A befizetések beérkeztének megfelelően folyamatosan korrigáljuk a jelentkezési űrlapot, ill. itt is tájékoztatást adunk, továbbá a GazdagNők hírlevelében is a jelentkezések/befizetések állásáról.

 Figyelem: Fürgén Fizetőknek ajándék!

A Fürgén Fizetők, azaz azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki napon belül eljuttatják hozzánk részvételi díjukat. Nekik 1.700 forint értékben spirituális újságcsomagot adunk ajándékba bőség vagy szerencsehozó füstölő kíséretében. Ezt a helyszínen adjuk majd át neked! :-)

A részvételedet biztosítani csak előzetes bejelentkezéssel, és a részvételi díj előzetes és mielőbbi utalásával tudod. Az utaláshoz szükséges információkat a jelentkezésed után e-mailben küldjük el számodra.

Jelentkezz mielőbb, mert az Istennő Templom befogadó képessége korlátozott, és ezért a létszám limitált! 

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges bankszámla adatokat is ideértve a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

FONTOS: a részvételi díjadat arról a névről és számláról utald, ahol el tudod számolni a számlát – csak erre áll módunkban azt kiállítani.

Jelentkezési lap a részvételedhez
a különleges Növő Holdas BŐségTeremtő Spirituális Szilveszterre

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod, ha van (szintén szervezés miatt kérjük):
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom jogosultságom alapján:* A második 8 jelentkezőben régi ügyfelünknek: bruttó 11.600 forint A második 8 jelentkezőben új ügyfelünknek: bruttó 13.400 forint
Megjegyzés/üzenet:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a BőségTeremtő Spirituális Szilveszterrel kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975.