Csodás dolgok születhetnek most is! Várlak paverpolos textildekorációs kreatívkodásra 2013. szeptember 14-én!

FONTOS: maximum 8 főt tudok fogadni a 2013. szeptember 14-én, szombaton tartandó Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskola 2. Kezdő = Alapozó Kurzusára!Tájékozódj hát mihamarabb, mert nagyon gyorsan szoktak fogyni a helyek a kreatív programjaimra!  Minden hely elkelt! Hamarosan új időpontot teszek közzé!

paverpol lila grafit uveg Chi kreativ kollazs adj 1 feliratos szignosA tavasszal elindult Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskola folytatódik: most szeptemberben nálunk is becsengetnek! Azért kezdő kurzus, mert alapozunk, azaz az alapokkal ismerkedhetsz meg, illetve ezeket fejlesztheted tovább, ha már voltál nálam, és még NEM készítettél álló paverpolos textilszobrot. Azonnal el is árulom, hogy mit tudsz készíteni most szeptember 14-én, szombaton: ceruzatartót (vagy ha erre nincs szüksége senkinek a családodban, és neked sem, akkor vázát), illetve díszes üvegpalackot készíthetsz (erre láthatsz itt fentebb példát tőlem). A lényeg tehát ez: alkotni fogunk a Paverpol Kreatív Művészet jegyében…

A Paverpol technika forradalmian új még Magyarországon, és még mindig az elsők között lehetsz, aki elsajátítja, mert még sokan nem ismerik, terjedőben van még csak itthon. Meg ne ijedj: semmilyen előzetes tudás nem szükséges. Sőt! Bármilyen hihetetlennek tűnik számodra fényképen láthatóhoz hasonló alkotást te is elkészíthetsz, amit textil plasztika segítségével feldobunk (ehhez használjuk a Paverpol textil keményítő-ragasztót). És te is képes vagy ilyen alkotásra, erre, nekem elhiheted! Ráadásul sokszor hasznavehetetlennek ítélt, vagy otthon heverő dolgok (maradék ruhaanyagok, bizsuk, gyöngyök, kagylók stb.) felhasználásával, azaz ökotudatos újrahasznosításával. Viszont folytatásként nézzük meg a következőt (vagy ha olvastad már ezt az ismertető szöveget, akkor ugorj a következő kiemelt címhez):

Mi az a Paverpol?

A Paverpol termékcsalád újdonságként került Magyarországra, s ezzel forradalmosította a kreativitásban rejlő lehetőségeket mindenki (!) számára. Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag. Ezt textil, papír, selyem, puha bőr, gipsz és más természetese anyagokkal lehet felhasználni.

A Paverpol azért is örvend nagy népszerűségnek, ahol elterjedt vagy már terjedőben van, mert megunt ruhanemű, már nem használt kiegészítők, otthon heverő lim-lomok, kacatok nyernek új értelmet, tehát a Paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja a kreativitás mellett. Adott esetben még drót, alufólia az, ami segíti egyedi műalkotások, ajándék-, illetve dísztárgyak létrehozását alkotójuknak.

Készíthetünk vele domborműveket, ékszereket, kül- és beltéri szobrokat, és a már említett ajándéktárgyakat is – csak a képzeletünk szab határt a kreatív felhasználásának. De többnyire az a tapasztalat, hogy a Paverpol inkább felszabadítja a képzeletet, és árad a kreativitásunk miközben önfeledten alkotunk.

A termék maga is öko termék, ugyanis emberre, állatra és a környezetre teljesen ártalmatlan.

Kiket várok a 2013. szeptember 14-én, szombaton tartandó paverpolos kurzusra?

 1. Elsősorban azokat várom, akik el akarnak sajátítani egy új technikát egy új alapanyag-család segítségével, és már kreatív késztetésűek, hobbiként vagy fő hivatásként alkotó életstílust élnek, és szívesen bővítenék a palettájukat (lehet, h. annyi kísérletezés után MOST fogsz rá találni arra a technikára, kreatív alapanyagra, amit mindig is kerestél, még ez is könnyen megeshet, ahogy másokkal is megtörtént ez már – pl. velem is :-))
 2. Kimondottan várok olyanokat, akik kétbalkezesnek hiszik/tudják magukat. Hogy miért? Hogy áttörjük meglévő hiedelmeidet, mert ez biztosan megtörténhet, garantálom!
 3. Várom azokat is, akiknek a kézzel fogható kreativitás jelen volt valaha/valamikor a hétköznapjaikban, és immáron újra elővennék. Hogy miért? Mert itt egy ragyogó új lehetőség: új módszert kipróbálni már ismert anyagokon/anyagokkal, tárgyakon/tárgyakkal. Garantálom neked is, hogy nagyon fogod élvezni, és újra a hétköznapjaid része lehet a kreatív ténykedés a Pavarpol Kreatív Művészet révén!
 4. És várom azokat is, akik jártak már nálam paverpolos kreatív művészeti kurzuson, mert ezúttal teljesen új tárgyakat készítünk, s új módszert is tanulhatsz! :-)

Kiknek nem való?

Azoknak nem való,

 • akiknek a saját kézügyességéről alkotott hitrendszere megingathatatlan,
 • akik nehezen fognak bele bármilyen új dologba,
 • akik tisztaságmániásak, és ódzkódnak attól, hogy a kezük ragacsos legyen bármilyen anyagtól (bár kesztyűt használni lehet természetesen, de vannak munkafolyamatok, amikor jobb enélkül dolgoznod, és óhatatlanul festékes, ragasztós, paverpolos lehetsz :-)),
 • akik nem szívesen osztoznak az alkotás folyamatában másokkal, s a saját ötleteiket mindenhatónak vélik, így nem szívesen merítenek mások tippjeiből,
 • akik nehezen fogadják el a vezetést olyan területen, amit még sosem próbáltak, v. ha próbálták már, akkor kevésbé nyitottak új megoldásokra, lehetőségekre, ötletekre, tippekre stb.

Mi a 2013. szeptember 14-én tartandó paverpolos textildekorációs kreatív kurzus részletesebb programja?

Előzetesen annyit, hogy a kezdő, de mondhatnánk inkább így, hogy az alapozó csoportokban elsajátított technikák, mesterségbeli fogások, több fontos “apróság” támogat téged abban, hogy valóban minőségi kreatív munkát adjál ki a kezedből. Természetesen az a legjobb, ha otthon is folytatod, és tovább alkotsz (ehhez alapanyagot rajtam keresztül be tudsz majd szerezni).

Nézzük, hogy konkrétan mi lesz most szeptember 14-én szombaton, azaz mit csinálunk, mit tanulsz meg a tervezett 4 óra alatt:

1. elkészíthetsz egy üvegpalackból, a fenti fotóhoz hasonló díszes üvegpalackot, amit döntésed alapján használhatsz a későbbiekben. Megtarthatod magadnak, de megtanulhatod azt is, hogy ajándék ital esetében hogyan dobjál fel, tegyél egyedivé egy italos üveget. A lényeg az, hogy az üvegpalackot textilekkel körbeborítjuk, strukturáljuk, díszítjük, festjük stb.

paverpol ceruzatarto femdoboz ezust kek Chi kreativ adj 1 feliratos szignos DSC036812. egy fém dobozt újrahasznosítunk, amit stílszerűen most a tanév kezdetekor odaajándékozhatsz ceruzatartónak gyermekednek, unokádnak (hátha jobban kedvet kap a tanuláshoz ;-)), vagy megtarthatod sajátmagadnak, de akár más felnőttnek is kedveskedhetsz vele. A jobb oldalt látható fotón egy fém konzerves doboz újrahasznosítását látod: saját munkám, és egy közönséges pamut blúz darabjait használtam fel hozzá. Ennek ráadásul az az érdekessége, hogy az egyik paverpolos alkalom után ott maradt, mert az egyik résztvevő nem használta fel teljesen, paverpolos is volt pár helyen, s úgy döntöttem, ne menjen veszendőbe, nem dobom ki. Elkezdtem alkotni, és ez lett a végeredménye. Öreg fa gombokat használtam hozzá díszítésként, és ezeket is átfestettem. Biztosítok én is többféle kelléket, de ha valamivel a sajátjaid közül szeretnék díszíteni majd paverpolos művedet, nyugodtan hozd magaddal őket.

Mi az a többlet, amit még kapsz?

Átadok némi elméleti tudást a színekről ezúttal is, illetve a díszítő formákról, bár a gyakorlaton van a hangsúly természetesen. Fontos tudatosítani, hogy például a színek, díszítő formák esetében mit mitől érezünk harmonikusnak, s így mire célszerű törekedned a paverpolos textildekoráció során.
Valószínűleg végzünk kreatív teremtő szertartást is, de az is előfordulhat, hogy lesz egy meglepetés tesztem a saját kreativitásodat illetően ;-) 
Amit mindenképpen kapsz még, mert a Paverpol Kreatív Művészet alapvetően erre épül: ökotudatos újrahasznosítást.

Ez alkalommal is látni fogod, hogy szinte bármi lehet e módszer/technika alapja: bármilyen tárgy, sokféle anyag, bár a természetes alapanyagok a legjobbak. Jómagam számára a kreativitás és a spiritualitás mellett az ökotudatosság rendkívül fontos, ezért is lettem azonnal a Paverpol rajongója. És nem utolsó sorban igazán szeretettel várunk családias, bensőséges légkörben, támogató női térben, hogy elkezdd vagy folytasd kreatív életedet.

paverpol Pandi Ani kollazs 3. Kikelet Kreativ Kor 2013 apr. 18 Vas adj 1 feliratosA kreativitás senkinek nem kiváltsága! Ráadásul a Paverpol Kreatív Művészet magyarországi képviselői azt hangsúlyozzák, hogy mindenki művész! Jómagam ezzel maximálisan egyetértek: hiszen mindenkiben lakozik egy művész – kérdés: ki mennyire engedi ezt kibontakozni? A tapasztalat szerint a Paverpol Kreatív Művészet még azokra is nagyon felszabadítóan hat, akik magukat ügyetlennek, kétbalkezesnek tartják. Olvasd csak el mit mond a 3. Kikelet Kreatív Köröm egyik résztvevője, aki a Magyarországon még mindig forradalmian újnak számító Paverol segítségével alkotott:

Nem hittem el, hogy előképzettség nélkül csodálatos dolgokat tudok alkotni, ezzel önbizalmamat erősíteni. Hihetetlennek tűnt, hogy kidobásra szánt dolgokból, csodákat lehet készíteni! A Paverpol módszer új lehetőség az alkotni vágyó kreatív emberek körében……., de ha nem kreatív, akkor is pillanatokon belül azzá válik.

A hatás nem maradt el, aki látta “műveimet”, attól elismerésben részesültem.

Ajánlom minden alkotó kedvű Nő-társnak, hiszen a sikert a nap végére foghatóan a kezünkben tarthatjuk, köszönhetően magunknak, és nem utolsó sorban Idának, aki a rejtelmek tudója és átadója!
Köszönöm, hogy részt vehettem a “Kikelet Kreatív Kör” c. csoportodban, amely a mai napig hatással van rám.
Szeretetteljes üdvözlettel: Pándi Ani (Bp.)
~~ A fotón Anit láthatjátok az alkotásaival.

Itt alább pedig megnézheted azt a 3 videót, amiben a paverpolos textildekorációs alkalmakon résztvevők beszélnek élményeikről.

Szlaukó Ági, aki épp Dániából volt itthon, és részt vett a Kreatív Tízmilliószoros Teremtő Napon 2013. július 12-én, pénteken, amikor is az egésznapos program része volt a paverpolozás is :-):

Horváth Éva a lánytestévérével együtt jött az egyik legutóbbi paverpolos textildekorációs kurzusra, s ő is örömmel osztja meg ebben a videóban az élményeit:

Megulesz Bertalanné Terike az egyike azon nagyon keveseknek, akik elégedetlenek voltak, no nem az általam tartott paverpolos textildekorációs kreatív kurzussal! Nem véletlenül utazott kétszer is Miskolcról Budapestre, egymást követő hétvégi napokon, hogy mindinkább elsajátítsa a paverpolos textildekoráció csínját-bínját. Nézd meg alkotásait, és hallgasd meg mit mesél azzal a bizonyos elégedetlenkedéssel kapcsolatban is:

Minden hely elkelt! Hamarosan új időpontot teszek közzé!

Ki alapította a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolát, és ki vezeti az egyes kurzusokat?

paverpol oktatoi oklevelellel Chi Katonane Toth Judit kepzok oktatoja Tata 2013 apr 17 szerda vagva DSC09080 Chi*** Csapó Ida Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskoláját értelemszerűen jómagam alapítottam, és vezetem ennek keretében a kezdő, középhaladó és haladó kurzusokat. Teszem ezt kreatív lelki egészségőr, azaz mentálhigiénés szakember, illetve az Istennő ökotudatos papnőjeként.

A Paverpol technikáról, amikor először hallottam azonnal utánanéztem, és rögtön beleszerettem. Nagyon rövid időn belül ki is próbáltam, és azonnal feltett szándékom lett, hogy EZT tanítani akarom másoknak is! Elvégeztem a Paverpol Oktatói Tanfolyamot, és immáron hivatalosan is oktathatom Paverpol Kreatív Művészetet. (A mellékelt fotón az oktatói tanfolyam elvégzése után a kapott oklevéllel Katonáné Tóth Judit társaságában láthatsz, aki hazánkban nemcsak a Paverpol márkaképviseletet látja el, hanem ő jogosult a Paverpol Kreatív Művészet oktatóinak képzésére is.)

Hogy miért akartam azonnal és miért akarom változatlan elszántsággal tanítani a Paverpolt (nevezzük most egyszerűen csak így)? Nézzük tehát, hogy

mi a Paverpol Kreatív Művészet gyakorlásának eredménye?

 • Nagyon gyorsan sikerélményt ad bárkinek is, ezáltal önbizalomnövelő.
 • Látványos, aminek ráadásul gyorsan érzékeled a kézzelfogható eredményét.
 • Lelkessé tesz, felvillanyozza az egész lényedet (az előbbiek hatására is).
 • És mindezek révén az élet elevenségét magát tapasztalod meg azonnal és a saját bőrödön.
 • Boldog órákat adhat neked a Paverpol technika, amikor engeded a saját kreativitásodat áramolni, hagyod hogy a Benned Élő Művész megnyilvánuljon. Csak rajtad múlik!

A lényeg tehát az, hogy örömtelibb, és alkotóbb lehet az életed a korábbiakhoz képest, bővül ugyanis egy új technikával, az ökotudatos és 3dimenziós Paverpol Kreatív Művészettel. Érdemes kipróbálnod a textildekorációt: először textilplasztikát és majd a textilszobrászatot is, ezt nyugodtan és jó szívvel ajánlom neked!

A kézzel végzett tevékenység bizonyítottan nagyobb kiegyensúlyozottságot, megelégedettebb életet, több harmóniát, boldog és kreatív pillanatokat hoz neked, és mindezt teheted ráadásul jó társaságban, támogató létkörben, egy remek aurájú, pozitív kisugárzású lakás hangulatában. Ráadásul most az úttörők között lehetsz, ugyanis az első között vehetsz részt az épp induló Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolám folytatásán. Ha mindezt te is szeretnéd, akkor tarts velem a 2013. szeptember 14-én szombaton!

Teremtsük újra, teremtsük meg az együttlét örömét, a kreatív alkotás közös élményét, még ha ki-ki maga is dolgozik saját tárgyán, másnak vagy magának készítendő ajándékán, hiszen mindig vannak közös találkozási pontok, tapasztalatok és élmények az előzőek tekintetében is.

FONTOS: csak 8 résztvevőt tudok fogadni! Így érdemes mielőbb tájékozódnod, és döntened a jelentkezésedről! Minden hely elkelt! Hamarosan új időpontot teszek közzé!

Mikor lesz pontosan és hol?

kikelet Chi kreativ vilagom tavasszal reszlet ablak kozeli adj 1 Chi szignos DSC07698A paverpol kezdő kurzus 2013. szeptember 14-én, szombat 10 és 14 óra között lesz.
Regisztráció 9.45-től.

Helyszín: Budapest, III. kerület Kaszásdűlő
A pontos címet a jelentkezőknek megadjuk e-mailben a bejutási lehetőséggel együtt. Előzetesen annyit, hogy a megközelíthetőség tömegközlekedéssel legegyszerűbben a HÉV Kaszásdülő megállójától lehetséges.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Ez mind szép, de mennyibe kerül?

A részvételi díj bruttó 5.900,- Ft 4 óra hosszára. Azért ennyi, mert szükség van megfelelő mennyiségű paverpolos textilkeményítő-ragasztóra, többféle kellékre, mint amit a korábban szokásos Kreatív Körökön használtunk eddig.

FONTOS! A helyedet elég 3.000,- Ft előleggel foglalnod, a fennmaradó részt pedig majd a helyszínen rendezzük.

Az ár tartalmazza a helyszínen felhasznált anyagokat, elsősorban a Paverpol textilkeményítő-ragasztót, és amit elkészítesz, azt természetesen magaddal viheted. Hozhatsz magaddal otthonról fémdobozt, üvegpalackot,  illetve díszítéshez, amit te szeretnél használni, vagy maradék ruhaanyagot, csipkét – minden olyasmit, amire amúgy nem kell költened, és szívesen újrahasznosítanád. Természetesen én magam is szolgálok ezekkel, hogy legyen elegendő választék (egyébként is az a tapasztalat, hogy a másé sokszor izgalmasabb, érdekesebb, ezért is érdemes alkalmasint bedobni a közösbe, amit feleslegesnek ítélünk/gondolunk, mert gyakran “kincseket” kapunk/lelünk cserében ;-)).

Teára vendégem vagy – ha kedved van: többféléből tudsz majd választani.
Ha hozol magaddal ennivalót, azt el tudod fogyasztani a helyszínen, melegítésre is van lehetőség.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Kik kaphatnak ajándékot?

A Fürgén Fizetők, azaz azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki napon belül eljuttatják hozzánk részvételi díjukat ők további ajándékokat kapnak, nevezetesen:

 • olyan egyszínű anyagokból egy csomagot, amelynek anyagai kiválóak a paverpolos textildekorációhoz,
 • olyan mintás anyagokból egy csomagot, amelynek anyagai a paverpolos textildekorációhoz.Javaslom, hogy jelentkezésed után mielőbb indítsd el az utalást, s ne feledd: elég most a 3.000,- forintos előleggel lefoglalni a helyedet! A maradék összeget elég lesz, ha a helyszínre hozod szeptember 14-én, szombaton.

Hányan jöhetnek?

paverpol 3. kikelet kreativ kor 2013. apr. 28 Vas csoportkep DSC09444FONTOS tudnod, hogy a létszám limitált! Maximum 8 főt tudok fogadni! A létszám állásáról itt a honlapon folyamatosan informálódhatsz, illetve a hírlevélből is.  Dönts hát mielőbb – köszönöm :-)
A lényeg: amíg itt alább látod a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni. Ezek az alkalmak családias hangulatban, afféle “lakás-tréningként” zajlanak, és csak a kis létszám biztosítja a szükséges meghittséget.

Minden hely elkelt! Hamarosan új időpontot teszek közzé!

Javaslom, ha úgy érzed megérintett ez a lehetőség, akkor mielőbb foglald le a részvételi díj előre utalásával a helyedet. (A mellékelt fotón egy korábbi paverpolos csoportomat láthatod, hasonlóan kis létszámban és a mostani kurzus helyszínén egyébként.)

Most úttörő lehetsz, mert még mindig az elsők között tanulhatod meg a Magyarországon még forradalmian újnak számító Paverpol technikát, illetve továbbmélyítheted tudásodat – csatlakozz hát hozzánk a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskola most őszi, tanévkezdős folytatásához!
Ezúttal is egy új izgalmas folyamat része lehetsz, amit együtt élünk át. Remélem, hogy hamarosan találkozunk személyesen :-)

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566.

A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted a programra való feliratkozásodat.

Ha megszólítva érzed magad, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és tarts velem önfeledt és örömteli kreatívkodásra 2013. szeptember 14-én, szombaton:

Minden hely elkelt! Hamarosan új időpontot teszek közzé!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566