Érzelmi kiteljesedés a Teli Holddal, a Tavaszi Napéjegyenlőséggel: Bölcs Hold Bőség Kör 2011. március 20-án

Az élet körforgása – szoktuk használni ezt a kifejezést. Voltaképpen ez a Hold körforgása is, hiszen ciklusának szimbolikájával mutatja számunkra az élet körforgását: a láthatatlanból a láthatóvá válást, a sötétből az elindulást, a fénnyé válást. Növekedés, kiteljesedés, csökkenés és elmúlás, eltűnés – havonta látjuk ezt, és az életünk maga is ilyen, de sok-sok minden más is körülöttünk és bennünk.

“A „Holddal-élés” ahhoz segíthet hozzá, hogy a hatások megfelelő analógiáit megélve életminőségünk javuljon.” (Imolai Judit asztrológus)

Ez a célja a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körének is: lehetőséget adni, női támogató teret biztosítani ahhoz, hogy a résztvevők életminősége javuljon, több öröm és elégedettség legyen az életükben, miközben egyre inkább maguk is kiteljesednek.

A Hold a női minőségével az örök titokzatos, és mi kapcsolódunk ehhez  a “titokhoz”, a Hold folyton változó arcához.

2011. március 20-án, vasárnap  a Teli Hold és a Tavaszi Napéjegyenlőség jegyében “zajlik” a találkozásunk, és ezúttal is támogató női körben.

Ha ismered már a részletes tájékoztatót,

és csak a jelentkezési űrlap érdekel, akkor klikkelj ide!

Az ÚjHolddal kezdtük 2011 februárjában, és a hathetente tartandó Bölcs Hold Bőség Kör programok segítségével együtt rezgünk/hullámzunk, fogyunk, növekszünk, gömbölyödünk= kiteljesedünk, és ismét fogyunk, növekszünk, kiteljesedünk vele. Ennek az örök és végtelen ciklusnak az ismétlődését egyre magasabb szinten meg- és átélve az életünk mind jobban bőséggel lesz áldott. Az alámerülés, szembenézés, tudatosítás fázisa után az elengedésen, el- és megbocsá(j)táson keresztül újra meg újra eljutunk a megújulásig, a teremtésig.

A hold ciklikus változásához, ha kapcsolódunk, akkor gyönyörű utat járhatunk be: a növekedés, kiteljesedés, alámerülés, szembenézés és elengedés ciklusát. És ezt megtehetjük anyagi helyzetünkkel kapcsolatban, de életünk sok más területével is: munka/hivatás, család, párkapcsolat, más emberi kapcsolataink, egészségünk, belső fejlődésünk stb. Ha megtesszük, akkor ez valóban kihat az életünkre, s hű kísérőnk lehet ebben a Hold, a nőiség örök szimbóluma folytonos változásával, állandóan ismétlődő ciklusával, minket nőket különösen támogató erejével, spirituális energiáival a Hold Istennők révén.

A Teli Hold jegyében 2011. március 20-án, vasárnap délután folytatjuk a 2011. évi Bölcs Hold Bőség Kört – itt a ragyogó lehetőség a további bekapcsolódásra! Ha nem voltál még eddig, akkor is gyere nyugodtan – minden “holdas” találkozónk önállóan is használható.

Ha voltál már, és máris tudod, hogy ismét itt a helyed, és csak a mostani program részletei érdekelnek, akkor klikkelj ide: máris olvashatod!

A vidékiek is be tudnak kapcsolódni most már, mert napközben és hétvégén lesznek a programok. 6 hetente találkozunk a Hold különböző fázisaihoz kötődően Budapesten 3-3.5 órás időtartamban. Legközelebb tehát tehát 2011. március 20-án, vasárnap 13.30 és 16.30 között Budapesten az Istennő Templomban (erről még további részleteket alább találsz).

Mire számíthatsz?

Spirálisan ismétlődő találkozási és fejlődési lehetőségre. A Hold különböző fázisaihoz, az Istennő-kultuszhoz, a nőiség ezen ősi és természeti oldalához kapcsolódunk, miközben

 • * feldolgozunk egy-egy olyan témát, ami az adott Hold-ciklushoz kapcsolható, közösen beszélgetünk ezekről tudatosítva kapcsolódó élethelyzeteink igazi üzeneteit,
 • * megismerkedünk olyan Hold- és Bőség-istennőkkel, akiket a hagyomány az adott Hold-ciklushoz köt, s energiájukat, szimbólumaikat használjuk a találkozásaink során, és ki-ki belátása szerint aztán a hétköznapi életben is,
 • * megtanuljuk, milyen eszközök, növények, állatok stb., és szertartások, rituálék, gyakorlatok kapcsolhatóak a Holdhoz, ezt ki-ki saját belátása szerint aztán maga is használhatja,
 • * közben egyre inkább előhívjuk női teremtő erőnket, női kreativításunkat,
 • * használni fogunk a találkozókon Hold-kártyát, a feldolgozást segítik még a kézműves kismesterségek, zene, meditáció, mozgás, vizualizációs gyakorlatok stb.

A megközelítés a GazdagNőknél megszokott módon hármas, mert az anyagi, lelki és szellemi gyarapodás lehetőségét egyaránt felkínálja a Bölcs Hold Bőség Kör a résztvevőknek. A hétköznapok világába hozzuk be a spiritualitás igazán női oldalát ily módon majd, tehát a Hold kísérte női energiáinkat.

“A nőnek van a legnagyobb kreatív ereje a természetben: életet ad. Történelmi áttekintések során a nőknek bizonyítható hatalmat biztosított a szülés képessége: ez maga az élő mágia…” (Imolai Judit asztrológus)

Ha szültél már, ha nem; ha van már gyermeked vagy gyermekeid, vagy ha nem lesznek soha, akkor is benned van nőként ennek az élő teremtő mágiának a magja, fénye. A megfoganás/fogantatás, a várakozás, odafigyelés, a kihordás, a folyamatos egyre növekedés, és aztán a szülés, megszületés ciklusa nem csak a gyerekszületést kíséri végig. Ez a fajta várandósság ott van minden teremtő pillanatunkban, s hogy mennyire és hogyan éljük meg, az határozza meg aztán a végkifejletet. Ami lehet örömmel teli, eredményes, siker érzésével tölthet el, úszhatsz a boldogság mámorában, de lehet kínkeserves, szorongásokkal teli és csalódottságot hozhat, s kudarc érzést végeredményként. Hogy ez ne történjen meg veled, nőként egy igazán ősi, természeti energiához fordulhatsz: a teremtő és Bölcs Hold végtelen körforgásához. Mindez az életünkben jelenlévő gazdagságot szolgálja (ha tudunk erről a gazdagságról, ha nem). És kapcsolódunk a pénzhez is, ami szintén jön-megy, fogy-nő, egyszóval: áramlik – miközben ugyanúgy bejár egy ciklikusságot.

Fontos: ez a folyamat járhat feszültségekkel, érhetnek kellemetlen dolgok, hiszen nem az eddig megszokott úton haladsz. Mindez változásodat jelzi, annak kísérő jelensége lehet, bár nem törvényszerű mindenkinél és minden esetben. Minél rugalmasabb vagy és elfogadóbb magaddal, másokkal és az új impulzusokkal, annál örömtelibb lehet változásod és fejlődésed folyamata is. Sosem leszel magadra hagyva, és támogató legkör, feltétel nélküli szeretet vesz körül, minősítések és elvárások nélkül.

Nem való neked ez a program,

 • – ha túlságosan az agyadban, a fejedben, az elmédben élsz,
 • – ha a világ racionális megközelítése az egyetlen mérvadó számodra,
 • – ha úgy érzed és gondolod, nálad minden rendben van: semmin nem kell változtatnod,
 • – ha idegen számodra a nőiség spirituális megközelítés,
 • – és ha nem érted, hogy miért szükségesek csak nőknek szóló programok.

Kiket várunk a Bölcs Hold Bőség Kör résztvevői közé?

Azokat, akik

 • – nyitottak az újfajta megközelítésre,
 • – készek változni, változtatni,
 • – elkötelezettek saját belső fejlődésük mellett,
 • – igazán érdekli őket a spirituális nőiség sajátos megközelítése a Hold-ciklusokhoz kapcsolódva,
 • – készek arra, hogy új szokásokat vegyenek fel, a tanult rítusokat, gyakorlatokat beépítsék a hétköznapjaikba,
 • – hajlandóak másokat elfogadó módon támogatni pozitív rezgésükkel, ítélkezések nélkül stb.

Igen, én is ilyen vagyok, hadd lássam  a mostani program részleteit!

A tavaly szeptember indított Bölcs Hold Bőség Kör program eddigi 8 találkozóján már 70 nő vett részt.

A 2011. februári újholdas találkozó résztvevői megosztják  veled az élményeiket – ezek veled is megtörténhetnek!

A résztvevő nők visszajelzései “láttatják” valamelyest azt, amit együtt átélhettünk – neked is lehetnek hasonló tapasztalataid, ha velünk tartasz TeliHoldkor, a Tavaszi Napéjegyenlőség idején 2011. március 20-án, vasárnap (ismét az Istennő Templomban leszünk 13.30 és 16.30 között).

* Hálás vagyok a napért mindenkinek, és örülök, hogy megajándékoztam magamat. A hasznos gondolatokkal, gyertyalángokkal, teremtő energiákkal teli délutánon maradandó és gazdag születésnapi ajándékot kaptam. Köszönöm az élményt! Nagyon jól éreztem magam. Vajda Márta

** Újra megéljem azt a sokat emlegetett Egység-et a sorstársaimmal… Ebben támogatott a Bölcs hold találkozó. Bár jól tudom, hogy “nem vagyok egyedül” mégis van, hogy ezt alig érzem egy feloldatlan konfliktus, vagy fájdalom miatt. Mindig jelentőséget tulajdonítok annak, ki mellé ülök, vagy kikkel sikerül valamilyen kontaktust kialakítanom. A tegnapi napon számos megerősítést és sok derűs percet éltem meg Veletek. Az együttesen átélt élmények, szertartások minden alkalommal megsokszorozzák a résztvevők szándékait! Hazafelé menet pedig örültem, hogy újra felvehettem a kapcsolatot egy régebbi ismerős nőtársammal, akivel ezen a programon találkoztunk újra! Érdemes volt beküldenem a vágy koszorús képet a pályázatra:-) Annak idején, amikor kiderült, hogy én nyertem meg az ajándék részvételt erre a Bölcs Hold együttlétre, azonnal elhatároztam, hogy valamilyen módon ki fogom fejezni a bőség-tudatomat (amin már egy jó ideje dolgozom!…) és elősegítem a bőség áramlását! …és láss csodát: a rengeteg, lehangoló álláskeresési kísérlet után egy ígéretes elfoglaltságot (munkát) kaptam a következő héttől kezdve!  Jelszó:  “Jó kedvvel, bőséggel!” És szeretettel: Pintér Éva

*** Nagyon gyorsan eltelt ez a három óra, szívesen maradtam volna még! :) Sok értékes információt kaptam, meleg szeretettel és odafigyeléssel beburkolva. Amiben nagy segítségemre volt ez a délután: a korlátozó dolgok elengedésével már régóta foglalkozom, és most a Bölcs Hold Bőség Körnek köszönhetően sikerült rájönnöm és igazán pontosan megfogalmaznom azt, amire nincs szükségem és ezáltal elengedni. Nagyon szemléletes volt és tetszett, amikor a banyaüstben el is égettük ezeket a gátakat :-). Mindezt megkoronázta az, hogy utána megfogalmaztuk, mit is szeretnénk és “varázsoltunk” is a megteremtésük érdekében. :) Annyi pozitív energia és segítség hatására, amit itt kaptunk, biztosan meg fognak valósulni ezek a céljaink! Köszönöm hogy részese lehettem! A találkozón mondtad, hogy szívesen veszed az oltárképeket. Amikor hazajöttem a Bölcs Hold Körről Ő született meg :) Szeretettel: Majoros Melinda

****  A közös női energiák összeadódását, koncentrálódását jó érzés volt megélni. Nagy szüksége van a Föld Anyának erre! Nagyon természetes és őszinte vagy, Ida… Ezt köszönöm, köszönjük, ez legalább akkora segítség jó minta és attitűd, amit mutatsz és nyújtasz,  mint bármi más tőled! Jó egészséget és kitartást ehhez! – Emi

Ki lesz a vezetőd?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Második évemet kezdtem el 2010 novemberében Veres Kriszta Papnő iskolájában – sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.

Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

Mi vár rád a Bölcs Hold Bőség Körben Teli Holdkor, Tavaszi Napéjegyenlőség idején 2011. március 20-án, vasárnap 13.30 és 16.30 között?

A Teli Holdhoz kötődünk – logikusan, mert annak ideje vagyon akkor :-). Remek alkalom lesz arra, hogy egy kelta Hold Istennőhöz kapcsolódjunk, aki a Teli Hold archetipikus istennője, és a női lét anyai oldalát testesíti meg. Az anyai oldal – ha van gyermekünk, ha nincs – a kiteljesedést jelenti számunkra, nők számára.

Fő témánk a kiteljesedést segítő pozitív érzések megerősítése lesz a Teli Holddal, a Tavaszi Napéjegyenlőség energiájával és a Víz Úrnőjének beköszöntő időszakával kísérten. Ez lesz hangsúlyozottabban, azaz nagyobb időtartamban a figyelmünk fókuszában, de foglalkozunk az akadályozó érzelmekkel és  azok elengedésével is, mert ezek felismerése és tisztázása nélkül nem lehetséges új teremtése, változások elindítása, megalapozása vagy továbblendítése. Az Istennő Évkörén (Veres Kriszta útmutatásain haladva) ez már a Víz Úrnőjének időszaka – mottó: kiáradás és egyensúly. A Víz energiáját használjuk majd abban, hogy gyógyítson, átmosson, támogasson bennünket.

Mert az érzés mindent visz! Talán már te magad is megtapasztaltad, hogy az érzelmeink milyen sokat jelentenek, az érzéseink milyen erősen befolyásolnak bennünket, és különösen a teremtést. A Víz energiájához a hagyomány, de a pszichológia is kapcsolja az érzelmeket, így a Víz Úrnője időszakában érthetően foglalkozunk ezen Bölcs Hold Bőség Körön az érzéseink teremtő erejével, és a gátló, leblokkoló érzelmekkel, azok elengedésével. Megtanulod azt is, hogyan tanuld meg átalakítani a negatív érzelmeidet, egyre inkább megemelni magadat a pozitív, azaz a magasabb rezgés szintet jelentő érzelmek felé.

Lesznek különleges gyakorlatok ezúttal is (varázsolni fogunk most is ;-)). Megidézzük az ehhez az időszakhoz kapcsolható római Hold Istennőt, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre kiteljesedettebb legyen. Mindehhez ezúttal is támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiség számodra tán az újszerűségén túl egyre természetesebbé váló megközelítéséhez.

A találkozó során a rituális gyakorlatok, a szertartás elemek, a mostani alkalomhoz kapcsolható Hold-állat szimbolikájának tudatosítása, a közös tapasztalatok mély átélést, elmélyülést tesznek lehetővé – kinek-kinek a nyitottsága szerint.  Az együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejtszintű élmények ott helyben hatnak, és felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik mivel gazdagodsz! A Bölcs Hold találkozók résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak (ahogy magad is olvashattad fentebb beszámolójukban).

Hold-kártyát is húzunk minden alkalommal: ilyenkor ki-ki megnézheti, hogy milyen üzenetet kap (nem véletlenül ;-))

Amit átélsz, megtapasztalsz a teliholdas Bőség Körben, be tudod építeni a hétköznapjaidba, és a mágikus/teremtő gyakorlatokat te magad is tudod használni. Képes leszel egyre inkább kreatívan átalakítani őket, akár figyelve az új helyzeteidre és belső késztetéseidre, női intuíciódra.

Hol lesz a Bölcs Hold Bőség Kör találkozója 2011. március 20-án, vasárnap délután?

Helyszín: Istennő Templom – Budapest, 1073, Erzsébet krt. 58. I/4. (Ki kell jönnöd a körfolyosóra, és átellenben szemben a sarokban találod a 4. számú ajtót.)

Megközelíthetőség tömegközelekedéssel: az épület előtt van a 4-es és 6-os villamos Király utcai megállója, illetve a sarkon a 70-es és 78-as trolik megállója. A bejutáshoz a jelentkezőknek megadjuk a kapukódot.

Mennyibe kerül a Bölcs Hold Bőség Kör programja?

Minél előbb jelentkezel és befizeted a részvételi díjat, annál kedvezőbbek a lehetőségeid, s régi ügyfeleinket ezúttal is előnybe részesítjük kedvezőbb árral.

Jelenleg érvényes árak: régi ügyfeleinknek bruttó 8090,- forint, új ügyfeleinknek bruttó 9290,- forint.


A jelentkezési díj tartalmazza

 • * a találkozó programján a részvételt,
 • * a helyszínen használt anyagokat (mintegy ezer forint értékben),
 • * továbbá tartalmaz egy 30 ml-es Hold parfümöt is (2200,- Ft értékben)!

 

Nem tartalmazza az utazási és étkezési költséget. Kérjük, hogy a részvételi díjadat utalással egyenlítsd ki.

Amennyiben bankfiókban készpénzben fizetnél be, vagy rózsaszínű postai csekken postán adnád fel az e-mailben eljuttatott bankszámlaszámra, akkor a részvételi díjhoz szíveskedjél hozzáadni +100 forintot, ugyanis még ennyivel több banki költség terheli – ezért is célszerű inkább utalnod. Köszönjük a megértésedet…

Régi ügyfélnek az számít, aki a GazdagNőknél igénybe vett már fizetős szolgáltatást (a termékeladások, tehát a könyv- és magazin megrendelések, kristály- és ékszervásárlások stb. nem számítanak ide).

A jogosultságot a régi ügyfél státuszra mindenkinél ellenőrizzük, és az esetleges eltérést e-mailben jelezzük. Ha bármiben bizonytalan lennél írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

Ajándékcsomag a Fürgén Fizetőknek!

Akik a megrendelésüket követően 3 banki napon belül kifizetik részvételi díjukat, őket ajándékcsomaggal örvendeztetjük meg. Az ajándékcsomag tartalma:

 • – Hold mécses,
 • – Hold “befőttes üveg” ;-),
 • – Teli Hold istennő nagyobb méretű képe.

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várlak szeretettel!

Ha érdekel a Bölcs Hold Bőség Kör 2011. március 20-án, vasárnap a délutáni Teli Holdhoz kötődő programja, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot!

Jelentkezési lap:

Név:*
E-mail:*
Keresztneved:*
Ezt a részvételi díjat választottam jogosultságom alapján:* régi ügyfeleinknek bruttó 8090,- új ügyfeleinknek bruttó 9290,-
Mobil telefonszámod:*
Számlázási név és pontos számlázási cím:*
Megjegyzés:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Bölcs Hold Bőség Körrel kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen!