Hatástöbbszörözés – pénzben, időben, EGÉSZségben! GazdagNők-szeminárium 2011. december 17-én, szombaton!

Szeretnél elegendő pénzt? Sőt!  Több pénzt a pénztárcádba, és megsokszorozni a jövedelmedet, a bevételeidet?
És szeretnéd ugyanezt az időd kapcsán is? Sőt? Azt érezni, hogy az internettel eltöltött időd nem rabolja az idődet, hanem inkább segít hatékonyan kihasználnod azt?

Szeretnél anyagi stabilitást, még erősebb anyagi biztonságot? Jó volna, ha kellő anyagi eszköz állna rendelkezésedre, és mindenre jutna? Sőt!

Szeretnél megismerni megtakarítási és befektetési formákat, illetve az eddiginél jobban eligazodni köztük?
Szívesen megismernéd a passzív jövedelem igazi titkait?
Örömmel látnád a hozzávezető utat, szívesen vennél konkrét lehetőségeket is?

Vágysz anyagi kiegyensúlyozottságra, mitöbb: anyagi függetlenségre, hogy ne legyél kiszolgáltatott semminek és senkinek, szabad ember és független nő lehessél? Sőt!
Örülnél, ha EGÉSZségesebb, energikusabb és fittebb lehetnél? Hiszen épp testben tud csak jól “muzsikálni” az ép lélek is! :-)

Szeretnél bőséget, anyagi jólétet magadnak és szeretteidnek, hogy ki-ki még jobban kibontakozhasson, s te is még inkább tudjál támogatni másokat anyagilag, lelkileg?

Ha legalább 2 kérdésre igen a válaszod, akkor

ott a helyed a Gazdag Nők 2011. december 17-i, szombati, igazán különleges szemináriumán, ahol a hatástöbbszörözést kiterjesztjük nem csak a pénzre, hanem az időre, főleg az online hatékonyság révén, de még az erőnlétünkre is!

FONTOS: gyerekfelügyelet is biztosított (100 Ft/óra áron- igen, jól látod: a résztvevőknek ennyiért, s erről még részletek alább)!

S még inkább ott a helyed, ha a következőket érzed:

 • tovább lépnél a megszokott kerékvágásból, de nincs elég információd, azaz tájékozottabb szeretnél lenni pénzügyekben, hatékonyságban, fittség terén,
 • szorongsz a 2.-ként emlegetett pénzügyi válságtól, és nem tudod, hogy most akkor van már, vagy nincs… vagy még rosszabb is jöhet ennél?
 • időhiánnyal küszködsz, és úgy érzed, a net netán feleslegesen rabolja az idődet,
 • anyagi = pénzügyi kihívásaid vannak,
 • általában fáradtnak érzed magadat, vagy gyakran vagy kimerült, netán fásult,
 • visszahúzó környezetben élsz, és vágynál feltöltekezésre,
 • örömmel töltenél együtt egy napot támogató, női közegben.
 • új információkra és további tudásra, ezek rendszerezésére vágysz,
 • nyitott vagy új lehetőségekre,
 • megoldásokat keresel a kihívásaidra,
 • női körben el akarsz tölteni egy inspiráló napot, olyan elfogadó és támogató légkörben, amikor és ahol megkapod arra a lehetőséget, hogy tényleg elköteleződj amellett, hogy kilépj a “kényelmi” zónádból.

Ha ki akarsz szállni a napi rutinból és/vagy tovább akarsz lépni az életedben, a saját belső utadon, az EGÉSZséged terén, akkor tarts velünk, és gyere el a GazdagNők igazán különleges szemináriumára, ahol 4 előadónő vár téged 2011. december 17-én szombaton Budapesten 10 és 17 óra között a Sziddhárta Közösségi Házban. Újat kapsz ezúttal is, mégpedig egy izgalmas összefüggésű, mondhatnánk holisztikus szemléletű női szeminárium során. Ezt az előadóink is garantálják.

Kik lesznek az előadók, és miről beszélnek?

Többszörözd meg a pénzed – “passzívan”, s tartsd kezedben a pénzügyi életed hajójának kormánykerekét!
Előadó: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista, a GazdagNők.hu honlap tulajdonosa és blogírója

Ida előadásában megmutatja az utat az anyagi védettségtől az anyagi biztonságon át az anyagi függetlenségig. Pontosan meg fogod érteni, miért fontos különösen a nőknek, hogy pénzügyi életük hajójának kormánykerekét a saját kezükben tartsák. A tőle megszokott módon Idától ezúttal is számíthatsz arra, hogy mondanivalójában megjelennek a racionális/hétköznapi síkon túl a lélektani vonatkozások, de a spirituális/szellemi dimenzió is.

Ida megismerteti veled annak titkát, alapvetéseit, hogy mi kell ahhoz, hogy az aktív jövedelmeden túl hogyan kreálj passzív jövedelmet, milyen forrásokból tehetsz szert erre – egyáltalán mit is jelent ez? Ida segít neked beazonosítani azt is, mennyire vagy benne a napi mókuskerékben, és milyen kitörési pontjaid lehetnek, milyen forrásokból tehetsz szert passzív jövedelemre, miközben/miután képes vagy tartalékot képezni, anyagi biztonságod után anyagi függetlenséget is teremteni. Összegzi számodra a különböző befektetési típusokat, megmutatva azt a folyamatot, hogy ne a pénzért dolgozz, hanem a pénzed dolgozzon neked.
Ida előadásában megismertet a passzív jövedelemszerzés fajtáival, az anyagi függetlenség formáival, s várhatóan beavat abba is, hogy saját portfólióját hogyan alakította ki.  Mindezek alapján ki-ki eldöntheti, hogy melyik lehetőséghez vonzódik leginkább, netán már gyakorolja is. De az is szóba kerülhet, vajon miért és mitől tartja valaki magát távol, és erre van-e jó oka, vagy ez változhat-e.
Szembesülhetünk az egyes passzív jövedelmekkel kapcsolatos előítéleteinkkel is, s ha kellően nyitottak vagyunk, elkezdhetjük ezek lebontását – saját anyagi boldogulásunk, anyagi függetlenségük megalapozása és kialakítása érdekében. Szokásához híven a racionális megközelítésen túl kitér a lélektani és spirituális oldalra, a bőségteremtésre is.

Ida célja az, hogy túl tudjál lépni önkorlátozó hiedelmeiden, pénztudatosságod mélyüljön, a hiány- és SZŰKség-gondolkodás helyett, a gazdagságtudatos és a bőségtudatosságod fejlődjön, erősödjön.

PÉNZÜGYI IQ – az anyagi talpon maradásod kulcsa.
Előadó: Sallay Katalin mérnök-közgazdász, v. főiskolai tanár, a “be-do-have” tanulója és tanítója, CASHFLOW játékvezető és játékvezető-képző.

Kati előadásának vázlata:

 • Egy kis gazdaságtörténet: régi válságok, új válság – nincs visszaút, ne higgy a pénzügyi tündérmesékben!
 • Új korszak: lásd a “nagy képet”: Ipari kor vége, Információ kora, sőt, Konceptuális kor – Mi változott? (sérülékeny világpénz, globalizált világ, Internet, “tudásmunkások”, automatizálás, kreativitás, alkotóképesség, kapcsolatteremtés, empátia, szolgáltatások, wellness, új generáció…)
 • Pénzügyi IQ: “tisztességtelen előny” – válságban könnyebb meggazdagodni; Nem hiszed?
 • Az öt pénzügyi IQ.
 • A pénz öt szabálya – és a hatodik szabály: a szavak ereje.
 • Ne panaszkodj: cselekedj! (be-do-have); A pénz a PIQ “derivatívája”.
 • Alapvetés: könyvek, Cashflow oktatójátékok.
 • Mit tegyek, mint átlagember? – Ne légy átlagos! Találj piaci rést magadnak, kedvenc tevékenységeddel.
 • Ötletbörze – induláshoz.

Állítsd az internetet a magad oldalára, szolgáljon ő téged (ez a dolga ;)!
Hogyan érhetsz el pénztárcabarát módon hatástöbbszörözést az internetes alkalmazások használatával?

Előadó: Kéner Eszter Estee, a NetAngyal a Gugliságok.hu honlap tulajdonosa, a GazdagNők technikai hátterének biztosítója, több GazdagNők-program sikeres előadója, online szolgáltatásának tartalomfejlesztője is.

Estee 14 éves internetes tapasztalattal rendelkezik, nagy rutinja van online eszközökkel elérhető hatékonyság terén – ezeket a tapasztalatait eddig többek között a Guglisagok.hu weboldalon és a GugliSuliban osztotta meg online kurzus formájában. Ezúttal az online hatékonyság újabb oldalait mutatja meg, s átad a tudásából néhány hasznos, azonnal használható gyakorlati tippet is. Teszi ezt azért, hogy az online eszközökkel elérhető eredményesség terén hatástöbbszörözést tudjanak elérni a GazdagNők-szeminárium résztvevői.
Estee NetAngyalként voltaképpen megmutatja neked, hogy a női pénztárcádat hogyan kíméld meg, ugyanis az ingyenes eszközökkel még sikeresebben menedzselheted az életedet és az idődet egyaránt.

Fitt, energikus test hatástöbbszörözéssel – a hatástöbbszörözéshez. Előadó: Schillinger Zsuzsanna, az online fittnesszterem, a CsodaNő.hu ötletadó alapítója, blogírója.
Zsú legújabb projektje a Hétköznapi Csodanő. Itt is vallja eredeti hitvallását, hogy komplex rendszert adjon át, mégpedig úgy a nőknek, hogy áléljék  a jó kedvű, harmonikus, otthoni, élvezetes, napirendedhez igazodó, önsanyargatás és bűvös bogyók nélküli testformálódást, no és az energetizálódást is.

Zsú általában könnyen alkalmazható, egyszerű, hétköznapokra szabott szolgáltatásokat állít össze, mégpedig úgy, hogy a nők valóban be is tudják illeszteni az életükbe a mozgást.
Előadásában arról lesz szó, hogyan tudjuk töretlenül megőrizni a fittségünket, mi kell ahhoz, hogy ne csak belevágjunk a testmozgásba, hanem valóban ki is tartsunk mellette nagyobb hullámvölgyek-hullámhegyek nélkül – magyarul hogyan érhetünk el fittség és energikusság terén hatástöbbszörözést, azért is, hogy életünk más területén is képesek legyünk hatástöbbszörözésre. ;-)
Még az is elképzelhető, hogy megmozgat bennünket, vagy magával hozza meglepetés szakértőjét. :-)

Mi nem a GazdagNők ezen szemináriuma?

 • Nem saját élményű tréning lesz.
 • Nem work shop és konferencia lesz.
 • Nem mondjuk meg neked a tutit sem (a kapott információk alapján neked magadnak kell majd döntened).
 • Nem lesz adó-, hiteltanácsadás.
 • Nem agitálunk egyetlen konkrét befektetés mellett sem.

Mikor lesz és milyen időtartamban?

2011. december 17-én, szombaton tartjuk 10 és 17 óra között a GazdagNők szemináriumot. Azért a hétvégét választottuk, hogy alkalmazottak és vállalkozónők egyaránt el tudjanak jönni, de természetesen bármilyen más státuszban lévő nőtársunkat is szívesen látjuk (gyerekkel otthon tartózkodó kismamákat, nyugdíjas nőket stb. egyaránt)

9.30-tól regisztráció.

Mit veszítesz, ha nem jössz?

 • Minden marad, ahogy eddig volt – pénz- és időgazdálkodásod, testi fittség, pénzügyi intelligencia stb. terén.
 • Továbbfejlődési és tanulási lehetőségtől fosztod meg magadat – lehet, hogy pont olyantól, amire éppen most van szükséged.
 • Inspiratív, energiát és erőt adó női együttlétről maradsz le, noha rezgés szintedet közösen, velünk együtt emelhetnéd meg, és sikeresebben működhetnének a bevonzásaid.

Miért érdemes velünk tartanod? Korábbi programjaink résztvevő írták:

A magam útját járni elindítottatok… Boldog vagyok, hogy megismerhettelek Titeket, közel két éve egy gödöllői ingyenes rendezvényen vettem részt a nővéremmel egy barátnőm ajánlására.  Azóta is hálás vagyok neki!!
Abban az időszakban határoztam el, hogy ki kell lépnem a mindennapi taposómalomból, az unokáim is már oviba, iskolába mentek, nem kellett a mindennapos segítségem.
Az útmutatásotok alapján “beleástam” magam az önfejlesztésbe – mondjuk az ismeretszerzés, ezotéria, egészséges életód, mások segítése mindig közel állt hozzám. Elindítottatok a magam útját járni, a saját erőmből az anyagi biztonságomat megteremteni. Sokat segített a G-mail Suli is Eszternél, számomra eddig ismeretlen “fortélyokat” ismertem meg.
Az önbizalmam megerősödött, és magam is képes lettem a lelkesedésemmel lelket önteni a közelemben lévő rászorultakba.
És még egy: több kedves barátnőt, sőt üzlettársat is szereztem segítségetekkel, ez oda-vissza működik!

További sikeres munkát, sok résztvevőt a rendezvényeitekre, kurzusaitokra! Remélem, még sokszor találkozunk! Baráti öleléssel: Melihercsik Jánosné Marika

…teljesen átlendített egy másik életstílusba; gyakorlatilag minden megvalósult… 2009 februárjában került a Gazdagnők a látóterembe, akkor hirdetted, Ida, a március 8-i konferenciát (Mitől dől a lé?). Ez a hirdetés válasz volt a kb. két hónappal azelőtti nagy kérdésemre, amikor is rátaláltam a valódi hivatásomra, ami egyelőre az otthonoktatás (ha a gyerekeim már elég nagyok lesznek, lehet ebből még sok minden :)). Csak az izgatott, hogy megélni hogy fogok belőle.
Így nem volt kérdés, hogy megyek :) És ezzel elindult a “lavina” önképzés, önfejlesztés terén, amelyben a legtöbbet Tőled kaptam, Ida :) A Kincstár volt az, ami teljesen átlendített egy másik életstílusba, egymás után léptem ki a mindenféle komfortzónából

1. Megváltozott az életem, a pénzhez való hozzáállásom. Érdekes módon amire kell, amikorra kell, mindig lesz pénz :)
2. Tudom, hogy a helyemen vagyok, és hogy merre kell továbblépnem, még akkor is, amikor úgy érzem, állóvízben vagyok.
3. Nagyon sok értékes ismeretséget kaptam, női támogató kört.
4. Rengeteg hasznos irodalmat, hitet, energiát, kitartást.

2 éven keresztül már magam sem tudom, hány programon vettem részt. Érdekes módon mindig megkaptam azt a “lökést”, amire éppen szükségem volt. Aztán jött a telítődés, emésztés, “szellemi diéta”, most május beköszöntével érzem, hogy újra befogadóképes vagyok :)
Az azért érdekes, hogy kb. két hete olvastam újra a 2009-es Kincstár idején összeírt szokásátalakító programot (3 teleírt füzet), valamint a célfüzetemet. Gyakorlatilag két év alatt jócskán felülmúlva minden megvalósult, kivéve azt a párat, ami időközben úgy alakult, hogy már nem célom :)
Szeretettel, köszönettel: Kováts-Szőcs Anita

Ennyi gyakorlati tanácsot sehol nem kaptam a pénzzel kapcsolatban… Az EZOtér magazin 2009. októberi számában olvastam a “Pénzügyeid is gyógyíthatók” című cikkedet és ezután kerestem meg a honlapodat. Amit ott találtam, az számomra kinyitotta a pénzügyi világot. Egycsapásra annyi pénzzel kapcsolatos ismeretanyag “zúdult” rám, hogy csak kapkodtam a fejemet. Középiskolát és nagyon sok szakmai tanfolyamot elvégeztem, de ennyi gyakorlati tanácsot sehol nem kaptam a pénzzel kapcsolatban. Ingyenes online kurzusod következményeként megtanultam, hogy nagyon fontos vezetni a bevétel-kiadás naplót, hogy nem kell görcsölni, miből lesz mindig pénzem, amire kell, mert igen is bevonzom a megfelelő időben, ha erősen akarom és teszek is érte.

2010-ben nagy örömömre személyesen is találkoztunk a “Mitől dől a lé?” női pénzügyi konferencián. Kedves ölelésed azóta is kísér és nagyon jó érzést kelt bennem. Olyan volt, mintha sok éve ismertük volna egymást.

Egész életemben nem kaptam annyi jókívánságot, szeretetet, áldást, mint ezalatt a két év alatt. amióta kapom Tőled az e-maileket. Hálás vagyok a sorsnak és persze Neked ezekért. Kívánom, hogy még sok-sok éven át tanítsd a nőket a pénzzel kapcsolatos jó dolgokra,a belőled kisugárzó szeretet segítsen nekik is a nehéz helyzetek megoldásában. További munkádhoz/ munkátokhoz/ jó egészséget és sok sikert kívánok szeretettel: Kisné Zsuzsa

Megerősítés a gazdagságtudat felé vezető úton… Ami engem illet, a kezdetektől veletek vagyok. Te jó ég, már három éve? Akkor született a lányom. :) Még meg sem volt a GazdagNők honlap, amikor az Elixír magazinban cikket olvastam Idától, és vártam, hogy elinduljatok.

Amiken részt vettem többek között: Kincstár 1., néhány rendezvény (CashFlow játék, Mitől dől a lé stb.), A pénz: szeretet című könyv olvasása…
Amit kaptam:

 • Megerősítést a gazdagságtudat felé vezető úton, a családiból hozott szegénységtudat alapos megrengetését.
 • Fantasztikus barátnőket és új ismerősöket, elfogadó és támogató közösséget, kiváló tanárokat.
 • Lökéseket a hivatásom megtalálása és elkezdése felé, vállalkozás indításához biztatást és tudást.

KÖSZÖNÖM. – Szalkai Titi

Többet kaptam, mint amennyit vártam… Hálával gondolok Rátok, mert egy igazán jó női közösséget tudtatok teremteni virtuálisan is! Hálás vagyok azért is, mert sokat tanultam a KincsTár online tanfolyam anyagából, változott a pénzhez fűződő viszonyom, gondolkodásom. Hálás vagyok a társak őszinte véleményéért és egyéni történeteiért, tapasztalataiért. Többet kaptam, mint amennyit vártam!

És végül hálás vagyok azért a lehetőségért, amihez ennek a tanfolyamnak a tapasztalatai, élménye is hozzájárult: hogy az általam korábban meg nem értett, félreismert network marketingnek ma már én is lelkes építője vagyok – mert tőletek inspirálódva kerestem a lehetőséget, hogyan juthatnék passzív jövedelemhez. KÖSZÖNÖM!
– Sváb Csilla

Ki vele: mennyibe kerül?

Minél előbb jelentkezel, s érvényesíted befizetéssel a díjadat, annál kedvezőbbek a lehetőségek számodra. Lássuk a részleteket:

 • Első 9 jelentkezőben régi ügyfél: bruttó 10 ezer forint
 • Első 9 jelentkezőben új ügyfél: bruttó 12 ezer forint
 • Második 9 jelentkezőben régi ügyfél: bruttó 11 ezer forint
 • Második 9 jelentkezőben új ügyfél: bruttó 13 ezer forint
 • 19. jelentkezőtől egyformán bruttó 14 ezer forint

FONTOS: régi ügyfélnek az számít, aki a GazdagNőktől fizetős szolgáltatást már igénybe vett (a könyvrendelés, egyéb áruvásárlás nem tartozik ide). Minden jelentkezést ellenőrzünk, és aki szerintünk nem tartozik régi, visszatérő ügyfeleink közé, vele egyeztetjük e-mailben a téves jelentkezését, és tisztázzuk a helyzetet.

A Fürgén Fizetők ajándékot kapnak!

Akik a jelentkezésüket követően úgy utalják el a részvételi díjukat, hogy az 3 banki napon belül megérkezik hozzánk, ők mint Fürgén Fizetők

 • ingyenes, 15 perces masszázst kapnak Major Andrea budapesti masszőrtől (az utalvány átruházható) – tudod: hatástöbbszörözéshez gondoskodni kell az arany tojást tojó tyúkról, azaz rólad ;-),
 • ajándék Elixír Magazint kapnak (várhatóan olyant, amely tartalmazza Chi*** Csapó Ida írását is), tudod: szellemileg is sikeresen kell megtöbbszöröznöd magadat ;-)

Az átutalási bankszámlaszám adatait a jelentkezők a további részletekkel együtt a megrendelésük után e-mailben kapják meg.
FONTOS: ha cégnévre kéred a számlát, csak akkor tudjuk arra a névre kiállítani, ha az átutalás is a cég számlájáról érkezik!

Az ár tartalmazza a részvételi lehetőséget az egész napos konferencián, nem tartalmazza az utazási és étkezési költséget.

Rendelhetsz vegetáriánus ebédet, gyerekfelügyeletet igényelhetsz nagyon-nagyon kedvezményes áron!

Igényed esetén ebédet tudsz rendelni. 1300,- forintos áron 3 fogásos, elképesztően finom vegetáriánus ebédet kaphatsz, aminek az árát a helyszínen kell befizetned a regisztrációkor, és az alábbi jelentkezési űrlapban tudod jelezni, hogy kéred-e. (Mi magunk is ezt fogyasztjuk, és őszintén tudjuk ajánlani számodra.)

Ha gyermeked van, és nem tudod senkire rábízni, ez sem akadály! Ugyanis a Sziddhárta Közösségi Házban elképesztően kedvező áron, 100 Ft/óra díjért vigyáznak a gyermekedre hozzáértők. Ez a mi rendezvényünk idejére 1 gyermek felügyelete után egész napra mindösszesen 700 Ft. A gyermeked étkezéséről viszont neked kell gondoskodnod. A szünetekben, ebédszünetben tudsz is, illetve célszerű a gyermekeddel találkozni.

A mellékelt fényképen láthatod a gyerekfelügyeletnek helyszínt adó nagyon hangulatos szobát. (Az üvegajtón keresztül készítettem a mobiltelefonommal :-))

Mit hozzál magaddal?

 • Elsősorban a nyitottságodat, az együttműködési szándékodat…
 • Jegyzetfüzetet és tollat mindenképpen.
 • A helyszínen a témákhoz kötődő könyvekből, CD-kből, kristályokból, ékszerekből árusítás is lesz, így célszerű némi pénzmagot ;-) majd magatokkal hozni. A kínálatról még tájékoztatunk benneteket itt, illetve a jelentkezőket e-mailben.
 • Szünetekre frissítő innivalót, esetleg szendvicset szintén hozhatsz magaddal, bár a helyszínen vannak italautomaták, és büfé is működik.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 06–30/584-39-75.

Hol lesz pontosan?

sziddharta-andrassy_latkep Helyszín: Sziddhárta Közösségi Ház – Rekettye terem (magas földszint balra). Cím: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

Igen, érdekel a GazdagNők ezen különleges szemináriuma,
szívesen jövök 2011. december 17-én, szombaton!
Máris kitöltöm a jelentkezési lapot:

 

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod, ha van (szintén szervezés miatt kérjük):
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom jogosultságom alapján:* Második 9 jelentkezőben régi ügyfél: bruttó 11 ezer forint
Második 9 jelentkezőben új ügyfél: bruttó 13 ezer forint
Kérem a 3 fogásos vegetáriánus ebédet (ára 1300,- Ft):* igen
nem
Gyerekfelügyeletet kérek (100 Ft/óra; összesen 700 Ft):* igen
nem
Megjegyzés/üzenet:


A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 06–30/584-39-75.