Hírlevél

  1. Anyagi gondjaid vannak?
  2. Blokkolod a pénz áramlását, ezt érzed és vagy gondolod/látod a saját magad esetében?
  3. Sokszor hallottad, hogy tervezned kéne a pénzügyeidet, de nem tudod, hogy hol és hogyan állj neki?
  4. Anyagilag kiszolgáltatott helyzetben vagy (függsz a munkahelyedtől, netán párodtól, vagy a változó szabályozóktól, a külső gazdasági és pénzügyi helyzettől)?
  5. Nőként szeretnél nagyobb pénzügyi intelligenciára, önismeretre és önbizalomra szert tenni?
  6. Érdekel az EGÉSZséges, és minőségi élet?
  7. Passzív jövedelmet szeretnél kreálni, mert eleged van a pénzügyi mókuskerékből?

Nos, akkor a GazdagNők oldal és a kapcsolódó hírlevele neked szól!

  • Ha tanulsz, kontrollálni tudod a pénzt, az idődet – szorongásod elmúlik.
  • Munkád – jó állásod, sikeres vállalkozásod – mellett pénzed és időd is legyen BŐségesen, egyik se folyjon ki a kezedből! Ez is célod lehet!
  • Női önismereted mélyítésével, önbizalmad erősítésével egyre EGÉSZségesebb lehetsz, egyre kiegyensúlyozottabb és boldogabb – drukkolok neked ezért, és támogatlak benne úgy és akkor, ahogy hagyod. :-)

Informálódni tudsz a hírlevél segítségével, várhatóan 2-3 naponta a GazdagNők.hu honlap aktuális blogbejegyzéseiről, továbbá az ingyenes lehetőségekről és fizetős programokról. Viszont kampányok idején, akár naponta is érkezhetnek hozzád e-mailek, ugyanis a jó döntések meghozatalához alapos tájékoztatás szükséges, több emlékeztető kell, hogy senki ne maradjon le :-). Ehhez köszönöm előre is a türelmedet.

Iratkozz fel mielőbb, s hamarosan megkapod regisztrációd megerősítése után a “4 (nyílt) titok, amely segítheti női pénzügyi önismeretedet és spirituális tudatosodásodat is” című ingyenes e-könyvet ajándékba!

Tudd, hogy adataidat 3. félnek nem szolgáltatjuk ki – jómagam sem kedvelem a spamet, az e-levélszemetet.

Kérlek, hogy add meg az adataidat, majd kattints a feliratkozás gombra, hogy bekerülj a GazdagNők.hu blogértesítő hírlevelének adatbázisába, és megkaphasd az ingyenes e-könyvet ajándékba: 

Név:*
Keresztnév, ahogy szólíthatunk:*
E-mail címed:*
Honnan értesültél a Gazdagnők.hu oldalról?:

Köszönöm a figyelmedet…
Örülök, hogy itt vagy, s várlak szeretettel a GazdagNők virtuális birodalmában! :-)

Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista

FONTOS utóirat: vannak olyan ingyenes e-mail címet biztosító szolgáltatók, amelyeknek a rendszere túl erős beállításokat tartalmaz, azaz ha valahonnan rövid időn belül egymás után levelek érkeznek, a küldőt spamelőnek minősítik. Teljesen mindegy, hogy valójában mi egy-egy e-mailt tartalma.

A GazdagNők.hu esetében jól látjuk a visszapattanó e-mail címek esetében, hogy semmi garancia nincs arra, hogy a citromail, az indamail, a vipmail, a freemail e-mailek tulajdonosai is megkapják a tőlünk érkező blogértesítő hírleveleket. Ha ilyen e-mail címed van, figyeld, hogy a bejövő/inbox mappád helyett nem került-e a GazdagNőktől a levél a spam mappádba – ez esetben állítsd be biztonságosnak a tőlünk érkező leveleket. Így valószínűleg meg fogod kapni. De célszerűbb lehet új, ingyenes e-mail címet létrehoznod – erre leginkább a Google Gmail-szolgáltatását javasoljuk.