Hogy szereted, hogy szeressenek? Szeretet Ünnepe előtt ÚjHoldkor 1 misztikus napon: 2012. 12. 12-én :-)

9 hely már elkelt! A létszám limitált, így érdemes mielőbb tájékozódnod – olvass hát tovább! Köszönöm :-)

2012. 12. hó 12-e – micsoda dátum! Egyszerre van jelen benne a női és a férfi energia, és a spirituális kiteljesedésre  hívó üzenet is. Miközben hétköznapi életünkben a Karácsonyra, a Szeretet Ünnepére készülünk – ki-ki a maga módján. Hogy ez utóbbi emlékezetes legyen számodra, ez a készülődés, ezért hívunk téged egy önismereti/spirituális kalandra. Ez a nap, 2012. 12. hó 12-e ráadásul pont Új Hold előtt van, így az Új megerősítését, megteremtését érzékelő energetika is támogathat bennünket – hát ha akarjuk! :-)
Remélem, hogy igen, és mind többeket érdekel a december 12-én, szerdán késő délutántól tervezett mintegy 4 órás programunk.

Kinek érdemes eljönni?

Azoknak, akik

 • akik ki akarnak szakadni a karácsonyi vásárlósdi, ajándékozási láz “őrületéből”, illetve bele sem akarnak kerülni :-),
 • akik készek új dolgokat felfedezni, önismereti/spirituális kalandra vállalkozni,
 • akiket vonzanak a különleges számsorú napok,
 • akiket hív a különböző Hold ciklusok női teremtést segítő energetikája,
 • akik szeretnék előkészíteni magukat az emberiség életében fordulópontot jelentő 2012. 12. 21-i időpontra,
 • akik több, Igaz Szeretetet, azaz feltétel támasztás, elvárás nélküli Szeretet szeretnének megélni az életükben (önmaguk és mások felé egyaránt),
 • akik szívesen töltenek időt támogató női körben stb.

Hogy néz ki részletesebben a GazdagNők  programja Szeretet Ünnepe előtt ÚjHoldkor 1 misztikus napon: 2012. 12. 12-én?

A program 2 részből áll majd:

1. Karácsonyi Bőség Vásár, amit azért találtunk ki, hogy egy tréning programok helyszínéül szolgáló lakás kellemes légkörében tudj ajándékot választani szeretteidnek, de akár magadnak is. Lesznek önfejlesztő, spirituális könyvek, kézzel készített csodaszép glicerines szappanok, mágikus ékszerek, kristálycsomagok, keleties hangulatú pénztárcák (kiváló ajándék!), szertartás gyertyák stb.
Meghívunk egy teára is, ami jól eshet a hirtelen beköszöntött télben – szeretettel kínáljuk neked :-)

2. Kártyavetés, ami ÚJdonságokkal szolgál – reményeink szerint – számodra. Saját szeretetnyelvedet tudod beazonosítani a kártyavetés elején Tarot kártyahúzással egybekötve. Majd az általam kreált ÚjHold kártyák segítségével megnézzük, hogyan fókuszálj saját szeretetnyelved ismeretében is a belőled fakadó újra, újdonságokra, Új Kezdet(ek)re.

Miért ezt a 2 témát választottuk?

A Karácsonyt a Szeretet Ünnepének tartják/tartjuk. Ezért is választottuk azt, hogy a szeretettel ily módon, a saját szeretetnyelved beazonosításával foglalkozzunk, és önismeretedben egy izgalmas terület felfedezésével léphess tovább.

S mint bizonyára tudod, sokan tartják úgy, hogy egy szintén izgalmas számsort tartalmazó napon, 2012. 12. 21-én Új Kor küszöbéhez érkezett az emberiség spirituális szempontból. Nos, erre az Újra elkezdhetsz még inkább ráhangolódni ÚjHoldkor egy izgalmas ÚjHold kártya segítségével is, de a Tarot kártya is támogatni fog belső utadon.

 “A szeretet az, ami karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani.”  ~ egy 7 éves kisgyermek szerint

Igyekszünk ezt a hangulatot megteremteni azoknak, akiket megszólít a programunk, és akik eljönnek hozzánk.

9 hely már elkelt! A létszám limitált, így érdemes mielőbb tájékozódnod – olvass hát tovább! Köszönöm :-)

Kik tartják a programot?

Jómagam, Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista, ezúttal az Istennő papnője minőségében vezetem a programnak az ÚjHoldhoz, illetve Hold Kártyavetéshez kötődő részét. A Hold 4 ciklusához kötődően inspirálódtam Hold Kártyacsomagok megalkotására, ezúttal az ÚjHold kártyát fogjuk használni – természetesen kapcsolódva a program másik részéhez, azzal is összehangolódva.

Számtalan olyan spirituális programot vezettem 2010 ősze óta nőknek, amik a különböző holdfázisokhoz kötődtek. Mindig igyekszem egyedivé tenni ezeket az alkalmakat, és valóban mindegyik egyedi és megismételhetetlen. Közösen teremtjük őket a jelenlévő nőkkel. S én ezúttal is csupán eszköz leszek, hogy a jelenlévők nők önmagukra találását, új kezdeteit segítsem a feltétel támasztás nélküli Szeretet jegyében, s ezúttal az Új Hold energetikája mellett.

Filipidisz Ildikó life/életvezetési coach, a komfortzónát átlépők segítője abban támogat, hogy megismerd a saját szeretet-nyelvedet, mert önismereted ezen része révén jobban tudsz kapcsolódni saját igényeidhez, önmagad lényegéhez, és ezen keresztül másokhoz is.

Ildikó munkája során sokféle kártyát használ, hogy ily módon is segítse azokat, akik életüket jobbá szeretnék  tenni, akik készek a komfort zónájuk elhagyására. Ebben a mostani folyamatban a Tarot kártyát fogja használni a szeretet-nyelvhez kötődően.

Mi lesz a pontos időbeosztás?

2012. 12. hó 12-én, szerdán 17 és 21 óra között lesz a teázással egybekötött Karácsonyi Bőség Vásár.

A kártyavetést 2 kis csoportban tartjuk limitált létszámban!
1 csoportban maximum 12 főt tudunk fogadni.

 • 17 és 19 óra között várjuk az 1. csoportba jelentkezőket,
 • ill. 19 és 21 óra között a 2. csoportba jelentkezőket.
Az ismertető alján található jelentkezési űrlapban tudod jelölni a neked megfelelő időpontot, ill. azt is, hogy érdekel-e a karácsonyi vásár. FONTOS: csak a karácsonyi vásárra is jöhetsz!
És természetesen,
ha a kártyavetésre érkezel az nem jelent számodra kötelezettséget karácsonyi vásárlásra. Mindenképp szeretettel várunk és örömmel fogadunk téged bárhogy is döntesz, bármire is jössz :-)
9 hely már elkelt! A létszám limitált, így érdemes mielőbb tájékozódnod – olvass hát tovább! Köszönöm :-)

Hol lesz?

Budapesten könnyen megközelíthető helyszínen tartjuk a teázással egybekötött Karácsonyi Bőség Vásárt, illetve a 2 kiscsoportos önismereti/spirituális Kártyavetést.

Helyszín: Kultúr Kuckó (Filipidisz)
Cím: VI. ker. Budapest, Arady utca 59. II. 5.

Megközelíthetőség: kis földalatti vagy 105-ös busz Bajza utcai megállója a legegyszerűbb, de jó lehet még a 72-es troli Bajza utcai megállója is.
A bejutáshoz a pontosabb információt megadjuk a jelentkezőknek e-mailben.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Mennyibe kerül a kártyavetés?

Olyan árat alakítunk/alakítottunk ki, hogy nyugodtan el tudj jönni, ha megszólít téged a fenti program, azaz ki akarod használni az ÚjHold energiáját, és ezt a különleges dátumot is, amiben egyszerre van jelen a női és a férfi energia: 2012. 12. 12.

Sőt: kedvezményt is adunk! 4000,- Ft helyett ugyanis 3000,- Ft-ért vehetsz rész az önismereti/spirituális kártyavetésen, hogy útmutatót találj magadnak, és ezen keresztül szeretteid felé is. Mitöbb: az első 5 jelentkező, aki a részvételi díját el is utalja masszázs kedvezménykártyát kap, amit Budapesten vehet igénybe (vagy elajándékozhatja) 6 féle masszázs között választva (thai, lélek, frissítő hát, talp, cellulit, nyirok).

A kártyavetésen résztvevők a Hold különböző ciklusaihoz kötődő Holdkártyákat 1000,- Ft-tal olcsóbban vásárolhatják meg, azaz eredeti 2500,- Ft-os ár helyett csupán 1500,- Ft-ba kerülnek a Holdkártya csomagok. Filipidisz Ildikó Szeretetnyelv CD-jéhez szintén kedvezményesen lehet hozzájutni, de csak a kártyavetésen résztvevőknek: 1800,- Ft helyett 1000,- Ft-ért.

Mikor ne gyere el?

 • Ha nagyon a fejedben élsz,
 • ha nem vagy nyitott az érzelmekre, az önismereti és spirituális élményekre,
 • ha szívesebben nyüzsögsz a karácsonyi vásárlási lázban,
 • ha pár órád sem vagy hajlandó szánni arra, hogy önmagaddal foglalkozz, mert ezt önzésnek tartod,
 • ha nehezedre esik a megszokott dolgaidon változtatni,
 • ha nem szívesen vagy inspiráló emberek társaságában,
 • ha semmi kedved új emberekhez, és főleg nem új élményekhez.

De ha mindennek az ellenkezője igaz rád csak néhány pontban legalább, akkor gyere, és tarts velünk!

FONTOS: a létszám limitált a Kártyavetéseknél ÉS 9 hely már elkelt!
1-1 csoportban csupán 12 főt tudunk fogadni. Kérlek, hogy erre figyelj a jelentkezésednél, tehát dönts minél előbb, ha tényleg megszólít téged az ajánlatunk. Nem érdemes haboznod, ez biztos, mert gyorsan betelhetnek a helyek. A helyedet a kedvezményes részvételi díj: 3000,- Ft utalásával tudod lefoglalni.
Amíg látod az alábbi jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni!

Amennyiben érdekel erre a különleges számsort tartalmazó napra, azaz 2012. 12. 12-e estéjére tervezett programunk, ha megszólít kínálatunk, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és foglald le a részvételi díjad utalásával a helyedet:

Teljes neved:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod, ha van (szintén szervezés miatt kérjük):
Skype (nem kötelező, de ha megadod, köszönjük :-)):
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Részvételi díj időpont választással:* 17 és 19 óra között jövök a kártyavetésre (3000,- Ft kedvezményesen)
19 és 21 óra között jövök a kártyavetésre (3000,- Ft kedvezményesen)
Érdekel a Karácsonyi Bőség Vásár, a teázás – jövök:* igen
nem
Megjegyzés/üzenet:

Ha ezt elküldted a jelentkezésedet, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted az előadásra való feliratkozásodat.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566