Hogyan akadályozd meg, hogy anyagilag mélybe süllyedj? Itt van pénzügyi őrangyalod! :-)

Aznap, amikor először érezted azt, hogy hiába zsonglőrködsz a pénzzel, mégis itt az anyagi csőd, máris elkapott a pánik: mi lesz veled, mi lesz veletek? Eddig úgy tűnt, hogy megúszod, megúsztátok, miközben a bedőlt devizahitelekről szóló hírektől volt hangos a média.

De lehet, hogy enyhébb érzelmi tüneteid voltak,  mert nem volt ennyire éles az anyagi helyzeted, ennyire kritikusak a pénzügyeitek a családoddal?

Bárhogy is, ki tagadná, hogy ebben a negatív rezgésű pénzügyi környezetben olykor még a magas rezgésszintű embereknek is kihívás  szinten tartani magukat érzelmileg, mentálisan, lelkileg és szellemileg a pénztárcájuk tekintetében is. Ezért is lehet jogos benned is a vágy:

megakadályozni, hogy anyagilag mélybe süllyedj, bármilyen legyen is most az anyagi helyzeted…

És sorolhatnánk az újabb kérdéseket:

 • Hogyan tudod szinten tartani magadat racionálisan, azaz ne kezdjen elapadni a pénzed, vagy ha fogyóban van, akkor képes legyél ezt megállítani, sőt: visszafordítani, ha már eladósodtál.
 • És hogyan tudod szinten tartani magadat érzelmileg, azaz hogyan tudod elkerülni az aggódás, a félelem, a szorongás negatív érzelmét, és még ki tudja hány hasonló társát, ami rossz érzésekkel a pénzhez kötődik benned.
 • Mi az a lelki és szellemi kiindulási pont, ami sosem engedni, hogy átéld azt, amit lehet, hogy már sokszor megtapasztaltál: nem jutott neked és/vagy a családodnak sem elegendő a pénzből, illetve a pénz  segítségével megszerezhető javakból. Azaz arra vágysz, hogy mindig legyen részed a Bőség Kosarából. :-)
 • És főleg, hogyan kerüld el, hogy hasson rád mások negatív pénzügyi tapasztalatának rezgése, és téged is magával rántson a pénzügyi süllyesztőbe?

Nos, ha ezek a kérdések és témák foglalkoztatnak akkor

tanulj velünk a GazdagNők egy hónapos PénzAngyal című online kurzusán!

Tarts velünk, ha

 • változtatni akarsz az anyagi helyzeteden,
 • kiutat keresel a jövőre vonatkozóan a pénzügyeid kapcsán,
 • belefáradtál a pénzügyi zsonglőrködésbe,
 • a pénzügyek miatt megtépázott idegeidet tényleg rendbe akarod tenni a szembenézés bátorságával,
 • jobban akarod magadat érezni, amikor a pénz egyáltalán szóba kerül, hát ha még konkrétan foglalkoznod is kell vele,
 • nagyobb biztonságot szeretnél a pénzügyi jövődet illetően.

Amit mi is szem előtt fogunk tartani:

Ha azt a célt tűzöd ki magad elé, hogy megszabadulj az adósságaidtól, örök adóslétre kárhoztatod magad. Hiszen azt vonzod be, ami a fejedben jár. “De hát én csak ki akarok mászni belőle!” Mindegy – ha az adósságra összpontosítasz, újratermeled azt. Keress egy automatikus visszafizetési konstrukciót, és fókuszálj a gyarapításra. – Bob Proctor

Felvetődhet még egy további fontos kérdés:

kinek való a GazdagNők egy hónapos PénzAngyal című online kurzusa?

 • Ha épp csak annyi pénzed van, amennyi kell, azaz ellavírozol valahogy a pénzeddel, tehát nincsen anyagi tartalékod,
 • ha ide-oda tologatod a pénzeidet, foltozgatod a hiányokat, azaz mondjuk ki: valahol te is tudod az eladósodás réme fenyeget,
 • ha tartozásaid, kölcsöneid vannak rövidebb, hosszabb távon,
 • ha még tudsz mosolyogni, de ott van benned a félsz: mi lesz, ha beüt az anyagi krach, valamilyen váratlan kisebb-nagyobb anyagi kiadás,
 • ha már most is sok szorongással telnek a napjaid az anyagiak, a pénz miatt,
 • ha úgy érzed, elég régóta nem jutsz ötről hatra az anyagiak terén.

És különösen neked való a PénzAngyal online kurzusunk, ha csak kicsi reményt is érzel magadban arra, hogy a fentieken változtass, és igazából csak a támogató, ösztökélő erő hiányzik számodra.
Sejted, tudod, hogy támogató légkörben megoldásokat találva te magad is könnyebben boldogulnál, egy idő után nyugodtabban már egyedül is. És ha kell, kész vagy az őszinte szembenézésre, s azt követően az anyagi helyzeted rendezésére egy gyakorlatias séma alapján, amit megkapsz az online kurzusunkon. De kapsz még pénzügyi önismereti alapokat is, amik támogatni fognak téged a felismeréseid révén.

A PénzAngyal elsősorban azoknak való, akik anyagi gondokkal küszködnek, nem igazán látják belőle a kiutat, és inkább racionálisabban gondolkodnak. Előre megjegyzem azonban, hogy ennek a racionalitásnak a korlátait, határait feszegetni fogja az online kurzus, mert megoldásokat nem az anyagba beleragadva találunk! Pont hogy ki kell tudni “törni” abból a gondolkodási sémából, körből, amibe ki-ki bele van ragadva.

Semmi baj azzal, ha valaki anyagilag hullámvölgybe kerül (ez valamennyiünk életében előfordul) – az a gond, ha ott is marad. A GazdagNők PénzAngyala támogat téged abban, hogy tudj változni, változtatni – tarts hát velünk!

A létszám limitált, dönts hát mielőbb!
Ha látod a jelentkezési űrlaprészt ennek az oldalnak az alján, akkor tudsz jelentkezni – még van hely!

Kinek NEM való a PénzAngyal online kurzus?

 • aki teljesen lebénultan, cselekvésre képtelenül ül anyagi helyzete romhalmazain,
 • aki feladta, hogy valaha rendben tegye, átlássa a pénzügyeit,
 • aki csak panaszkodik a pénzügyi válsággal kapcsolatban, és elsüllyed ebben a panaszáradatban semmilyen saját megoldást sem keresve,
 • aki csak szidja azt is, aki egyáltalán kitalálta a pénzt, élete megrontóját, egyszóval haragszik, dühös a pénzre,
 • aki szidja a kormányt, a bankokat, és ugyan ettől nem érzi magát jobban, de csak tovább folytatja,
 • aki képtelen felvállalni, hogy neki magának is köze van a jelenlegi anyagi helyzetéhez.

Nos, nekik nem való a GazdagNők egy hónapos PénzAngyal nevű online kurzusa.
Hogy miért?

“Pénzt és különféle dolgokat birtokolni nem olyan fontos, mint uralni megteremtésük folyamatát.” – Orin-DaBen

Ez az idézet mottója is lehet új online programunknak. Lássuk tehát kicsit részletesebben most már azt, hogy

miről szól a GazdagNők egy hónapos PénzAngyal című online kurzusa? 

Témáink lesznek a következők:

 1. Látlelet az aktuális anyagi helyzetről, azaz pénzügyi diagnózis. Mert hogy ezt világosan látva lehet bármilyen irányban is tovább lépni.
 2. Melyik pénzügyi életvitel jellemző rám? Egyáltalán milyen pénzügyi életstílusok vannak, mit fontos tudni ezekről?
 3. Mi a legsikeresebb megközelítési mód a pénz esetében, főleg ha a meglévő anyagi helyzetet jobbá akarjuk tenni, ha a pénzügyeinket stabilizálni akarjuk?
 4. Mi tartozik a pénz racionális oldalához?
 5. Hogyan alakítható ki az anyagi védettség, az anyagi biztonság, egyáltalán: hogyan lehet eljutni az anyagi függetlenségig?
 6. Miért van szükség a bevétel-kiadások rendszeres vezetése?
 7. Melyek a pénz lelki vonatkozásai?
 8. Hogyan tudjuk felismerni a hozott/kapott hiedelmeket az anyagiak kapcsán, hogyan oldhatóak ezek?
 9. Mivel tudjuk elérni, hogy a pénzzel kapcsolatos érzelmeink inkább pozitívak mint negatívak legyenek?
 10. Mi jelenti a pénz spirituális oldalát?
 11. Hogyan hat a Vonzás Törvénye az anyagiakra? Egyáltalán mi az a bőség-tudatosság, a gazdagság-tudat?
Miért online? 

OnLány kurzusokat azért hirdetünk időről időre, mert többen nem tudtak már eljönni a személyes részvételt igénylő programjainkra.  Ez az online kurzusunk, a PénzAngyal segít rendbe szedni, és rendben is tartani pénzügyeidet, bármilyen kevés anyagiakkal is rendelkezz most.

A PénzAngyal online kurzust mire elvégzed, neked is lehetnek hasonló gondolataid és érzéseid, mint Gizusnak – olvasd el itt alább!
Ő egyik résztvevője volt egy olyan korábbi programunknak, amelynek témáit elhozza neked pénzügyi őrangyalunk, a GazdagNők PénzAngyala.

nagy-gizella
Nagy Gizella (Törökbálint)
:

“Egy komplex program volt számomra, hiszen úgy szemléletbeli, mint konkrét gyakorlati lépésekre irányuló segítséget kaptam.

Világos lett számomra:

– miért fontos a bevétel-kiadás vezetése, és azt hogyan vezessük hatékonyan,
– hogyan tudom kialakítani anyagi védettségemet, biztonságomat,
– hogyan épül fel egy pénzügyileg sikeres életvitel,
– miért fontos időben gondoskodni a nyugdíjról,
– hogyan lehet még adósság mellett is takarékoskodni,
– hogyan tudom stresszmentesíteni magam az anyagi problémáktól,
– miként tudom bőségtudatomat fejleszteni.

Köszönöm, hogy ott lehettem!”

Hogyan tervezd meg pénzügyeidet, hogy mindig (!) biztonságban érezd magad, hogy ne kelljen rettegned a jövőtől? Azaz hogyan legyenek nyugodtak a napjaid – még válság idején is! Ezt is tudja biztosítani számodra legújabb online kurzusunk, a PénzAngyal.
FONTOS: még mindig kedvező áron tudsz jelentkezni, de már csak 2013.  október 11-e  éjfélig, hogy elsajátítsd a pénzügyeid rendbetételének és rendben tartásának alapjait!  MOST használd ki a lehetőséget!

Kik vezeti a PénzAngyal online kurzust?

Jómagam, Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista, a GazdagNők.hu honlap tulajdonosa és blogírója leszek ennek az online kurzusnak a vezetője, s ötletadó kitalálója is jómagam vagyok. Hogy mire alapoztam az ötletet? A GazdagNők ügyfeleinek, blogolvasóinak visszajelzéseire, a tőlük érkező információkra és sugallatokra. ;-)

Megjártam a pénzügyek sokféle útját én magam is. Amit tanítani fogok, amiről tudást adok át neked, mind ismerem saját tapasztalatból. A gyakorlatoknál is ugyanez a helyzet, tehát magam is kipróbáltam, illetve használom őket. Megmutatom az utat az anyagi védettségtől az anyagi biztonságig – PénzAngyalod segítségével ;-).
És a tőlem megszokott módon ezúttal is számíthatsz arra, hogy az 1 hónapos online kurzsut során megjelennek a racionális/hétköznapi síkon túl a lélektani vonatkozások, illetve a spirituális/szellemi dimenzió is, DE ezúttal a fő hangsúly a pénz racionális oldalán lesz.

Hogyan tudsz tanulni PénzAngyalunkkal?

Az otthonodból kényelmesen és pénztárcabarát módon tanulhatsz. Mert nem kell utaznod, s ezzel nemcsak pénzt, hanem időt is meg tudsz spórolni. Az árakat is úgy alakítottuk ki, hogy minél többen hozzá tudjanak jutni.

Hetente érkeznek majd hozzád a leckék a fenti témákban – várhatóan hetente 2 alkalommal. Ezekről e-mailben kapsz értesítést. A leckék formája lehet szöveg illusztrációkkal, vagy videó, esetleg hanganyag.

Kétféle díjcsomag lesz, így attól függően kapsz további szolgáltatásokat, hogy melyiket veszed igénybe.

Hogy mennyi időt töltesz tanulással, illetve önfejlesztéssel ez kizárólag rajtad múlik. Ha naponta rendszeresen foglalkozol a kapott anyagok feldolgozásával kevesebb időben, az többet érhet számodra, mintha csak hetente egyszer több órán át. Szokásokat kell átalakítanod, elmélyedned magadban, és ez akkor működhet hathatósan, ha inkább folyamatosan teszed, sem mint rohamszerűen: egyszerre nagyobb adagban és ritkán.

Mennyibe kerül a PénzAngyal online kurzus?

Alap díjcsomag: ára 1 hónapra 6.200 forint (október 11-e, péntek éjfélig van  jelentkezési lehetőség!).
Tartalma: 4×2, azaz 1 hónap alatt összesen 8 szöveges lecke  + 10 videó lecke üzenet gyakorlattal. Tehát ebben a díjcsomagban csak leckéket kapsz + 1 levelező lista áll rendelkezésre csoportos konzultációként.

Prémium díjcsomag
: ára 1 hónapra 8.500 forint (utóbbi 2013.  október 11-e péntek éjfélig történő jelentkezési lehetőség!).
Tartalma:

 • 4×2, azaz 1 hónap alatt összesen 8 szöveges lecke  + 10 videó lecke üzenet gyakorlattal,
 • egy levelező lista áll rendelkezésre csoportos konzultációként,
 • + egyéni konzultációs lehetőség 2 féle formában: 15 perc Skype-megbeszélés, 2x egyéni e-mail kérdezési lehetőség, amikor ennek szükségességét érzed az online kurzus során.

A részvételi díjat utalással kell kiegyenlíteni előre. Ehhez minden szükséges információt a bankszámlaszámmal együtt e-mailben megadunk majd számodra. Lényeges, hogy olyan bankszámláról utalj, amelyik kapcsán el akarod számolni a részvételi díjadat.

FONTOS: ha külföldről akarsz utalást indítani, akkor erről külön kell egyeztetnünk, ugyanis ez esetben a megnövekedett bankköltségek miatt (amit ilyen olcsó terméknél nem tudunk átvállalni)  ez +10 eurot jelent, azaz ennyi még hozzájön a részvételi díjakhoz. Ezt vagy átvállalod, vagy magyar bankszámláról indított utalással meg tudod spórolni a 10 eurot. Mindig találtunk megoldást – tehát ez esetben írjál e-mailt nekünk a jelentkezésed után, ill. mi is keresünk téged e-mailben (e-mail cím: penzangyal – kukac – gazdagnok.hu)

Miért ilyen olcsó a PénzAngyal online kurzus? ÉS mit mondanak a korábbi résztvevők?

Való igaz, jóval alacsonyabb áron kínáljuk, mint hasonló szolgáltatásainkat. Ennek az a fő oka, hogy célunk/célom, hogy minél többen jobbá tudják tenni pénzügyeiket, el tudjanak indulni a változás útján. Ragadd meg hát ezt a kedvező lehetőséget!

Az 1. PénzAngyal  online kurzust 50-en végezték el egy évvel ezelőtt. Olvasd el, mit mondanak ők (egyelőre csak név nélkül, mert nem kértünk engedély tőlük a nyilvános közzétételre, szóval a záró visszajelző kérdőívünkre adott válaszaikból idézve):

 • Jó döntés volt, hogy jelentkeztem…
 • Reményt adott, hogy van kiút. Nem a homokba kell dugni a fejünket, hanem tudatosan figyelni a pénzkezelésre.
 • Ráébredtem, hogy én görgetek akadályokat magam elé. Így sokkal jobban figyelek a gondolataimra, a beszédemre, mindenre. Sokkal jobbá tette a mindennapi életemet.
 • Sokkal tudatosabb vagyok, élettervet írok…, vezetem a pénzügyeimet…
 • …máshogy viszonyulok a pénzhez. Egyfajta kedvességet érzek iránta, mint aki nekem akar jót tenni. Már nem emlékszem melyik videó volt, vagy lecke, ami megbillentette az érzelmeimet, de nagyon jót tett…  Köszönöm szépen! :)

Mikor indul az online kurzus? 

2012. október 22-én kedden indulunk.

Mi a helyzet a létszámmal? Hogyan és meddig lehet jelentkezni?

FONTOS: a létszám limitált! 
17 fő
jelentkezhet az Alap Díjcsomagra, 8 fő jelentkezhet a Prémium Díjcsomagra.
4 hely van még az Alap Díjcsomagnál, 5 hely pedig a Prémium Díjcsomagnál…

A létszám alakulását folyamatosan közzétesszük itt a honlapon, illetve a GazdagNők hírlevelében.

Ha még látod a jelentkezési űrlaprészt ennek az oldalnak az alján, akkor tudsz jelentkezni! Helyedet az általad választott részvételi díj utalásával tudod foglalni!

Az ismertető szöveg végén találsz egy jelentkezési űrlapot, ezt kell majd kitöltened.

Ha 2013. október 11-e péntek éjfélig jelentkezel, akkor

 • 6.200 az Alap díjcsomag ára,
 • 8.500 Ft a Prémium díjcsomag ára.

A megrendelésedet követően a tényleges befizetéssel tudod biztosítani, hogy ott lehess a PénzAngyal online kurzuson.
Fizetni átutalással előre kell – természetesen számlát adunk. A megrendelőknek jelentkezésüket követően azonnal megadjuk a pontos bankszámlaszámot e-mailben. Nézd a spam mappádat is, mert előfordul időnként, hogy odakerülnek a leveleink…

FONTOS: a létszám limitált ~ érdemes hát mielőbb döntened! Ha még látod a jelentkezési űrlaprészt, akkor tudsz jelentkezni! 
4 hely van még az Alap Díjcsomagnál, 5 hely pedig a Prémium Díjcsomagnál…
Helyedet az általad választott részvételi díj utalásával tudod foglalni!

Itt alább add meg az adataidat a jelentkezéshez, majd nyomd meg az „Igen, jelentkezem a PénzAngyal online kurzusra!” feliratú gombot. Ha ezt elküldted, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell a megrendelésedet.

Jelentkezési űrlap a PénzAngyal online kurzushoz:

Teljes név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod (szintén szervezés miatt kérjük – ha nincs, akkor írd be ezt):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom :* 6.200,- Ft Alap díjcsomag 2013. 10. 11-ig történő jelentkezésse
l8.500,- Ft Prémium díjcsomag 2013. 10. 11-ig történő jelentkezéssel
Megjegyzés/üzenet:


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a PénzAngyal online kurzussal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen! Vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566.