Hogyan használd ki a lehetőségeidet több pénz vonzásához – új módon?

Szegénységtudat-felismerő és átalakító, Téged gazdagító Bölcs Hold Bőség Kör 2011. július 30-án, szombaton délután ÚjHoldkor!

“…noha lettek volna lehetőségek, hogy pénzt vonzzak az életembe, ám mivel szegény emberként gondoltam magamra, nem vettem észre azokat.” – Carolyn Deal

Te tudod, hogy mikor gondolsz magadra szegény emberként, szegény nőként?

Mert az a tapasztalatom, hogy EZT sokan észre sem veszik, és a nők közül is nagyon sokan nem. De akad itt még több más érdekes kérdés is.

Hinnéd, hogy a nemcsak az alulköltekezés, de a túlköltekezés mögött is valójában szegénységtudat húzódik meg? Vagy a hirtelen, váratlanul jött pénz gyors eltékozlása mögött is? És még számtalan pénzügyi forgatókönyv létezik, amelyek a szegénységtudatot mutatják. De vannak bizonyos hozzáállások, életfelfogások is, amik szintén megakadályozzák a gazdagságtudat kialakulását, és főként a gazdagság- és bőség TUDATOSságot.

Ha ismerősek neked az alábbiak:

 • ° sosincs elég pénzed, ezt tapasztalod a folytonos küszködés érzése mellett,
 • ° amit nem kemény munkával keresel meg, arról valahol azt érzed, gondolod, hogy nem is érdemled meg igazán,
 • ° bűntudatod van, ha több pénzed van a családtagjaidnál: szüleidnél, testvérednél, párodnál stb., vagy ha ez még nincs így, akkor is úgy gondolsz rá, hogy az esetlegesen több pénz lelkiismeret-furdalást okozna számodra másokkal szemben,
 • ° sosem fogod elérni, amire igazán vágysz, ezt érzed, s valójában kételkedsz a vágyaid jogosságában is,
 • ° be mered vallani legalább magadnak, hogy negatív és/vagy sztereotipikus gondolataid, érzéseid vannak a gazdagokkal, a gazdagsággal kapcsolatban,
 • ° ha jó ember vagy, az elég az anyagi boldoguláshoz is, ezt hiszed és gondolod,
 • ° nem kapod meg a munkádért a szerinted járó pénzt, ezért úgy érezd, alulértékelnek,
 • ° fogalmad sincs róla, vagy esetleg csak nagyjából sejted, mit ér pénzben kifejezve a munkád, milyen árat kérhetnél meg érte nyugodtan,
 • ° ha több pénzed lesz, túlságosan megváltoznak az emberi kapcsolataid – gondolod,
 • ° nem tudhatja egy gazdag, hogy őt, vagy a pénzét szeretik – lehet ilyen gondolatod is stb.

Tehát, ha a fentihez hasonlókat gondolsz/érzel

akkor gyere el a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. július 30-i, szombati találkozójára, amit 13.30 és 16.30 között tartunk

Hogyan állsz a gazdagság-szegénységtudat területén, ezt az érzések, a saját érzelmeid is jelzik. Például az, hogy mit érzel, mennyi befolyásod van a saját életedre, van-e egyáltalán; hogy a nagyrabecsülés vagy a neheztelés érzése hogyan és mennyire van jelen az életedben, no és nem utolsósorban az, hogy hogyan állsz a félelemmel.

Ezek mind jelzik, hogy a szegénység- vagy a gazdagságtudat a jellemzőbb-e rád.

És az sem mindegy, hogy képesek vagyunk-e eladni magunkat, az értékeinket (utóbbi esetben tudjuk-e egyáltalán, mik ezek), és/vagy háborgunk azon: nekünk mindig el akarnak adni valamit, „ez is csak azért csinálja, mert rá akar sózni az emberekre valamit, amiből neki van haszna.” Ezek is összefüggnek a bőségtudattal, a SZŰKség-gondolkodással.

A gondolkodásunk, a szemléletmódunk is jelzi az érzéseken túl, hogy a gazdagság- vagy szegénységtudat-e a jellemző ránk inkább. Nem mindegy ugyanis, hogy kicsiben vagy nagyban gondolkodunk eleve, mennyire látjuk a lehetőségeket, a megoldásokat, illetve az akadályokat, a problémákat. Ahogyan az sem, hogy miért és mennyire gondoljuk azt, hogy a pénzünk minden forintjáért keményen meg kell dolgoznunk, és ezt havi fix-szel tudjuk főleg elérni. Miközben vagyonteremtésre nem is gondolunk, és erre a legkülönbözőbb indokaink vannak. Meg arra is, hogy mi alapján akarjuk kapni a javadalmazást.

Hogy készek vagyunk-e folyton folyvást tanulni, vagy úgy gondoljuk, elég volt a tanulásból, mindent tudunk már – nem utolsósorban ez is fontos szempont a gazdagság-szegénység tudat esetében. És az is, hogy tényleg elköteleződünk-e az anyagi, lelki és szellemi gazdagság mellett, vagy “csak” akarjuk, és kikben és hol keresünk ehhez társakat, kapcsolatokat.

Kecske is jól lakjon, káposzta is megmaradjon..

Még ennek a magyar közmondás IGAZSÁG-magjának is köze van a gazdagság-szegénység tudathoz – tán nem is hinnéd, hogy mennyire! Hogy hogyan, azt megtudhatod a legközelebbi GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körben, amikor is ÚjHoldkor új gondolkodást sajátíthatsz el, másképp nézhetsz a gazdagságra, szegénységre – sajátodéra, és másokéra egyaránt.

Mi nem lesz?

 • tanfolyami oktatás,
 • hagyományos képzés,
 • előadás,
 • egyéni tanácsadás.

Mire számíthatsz?

“Bontsd szét az egyéniségedet, és ne félj, hogy elszegényedsz: mert helyébe-tódul a határtalan összefüggések gazdagsága.” – Weöres Sándor

Nézzük meg azt bővebben, hogy ha valóban kész vagy arra, hogy legalább valamelyest szétbontod a személyiséged, bekukkantasz az egyes hagymalevél-rétegek közé/mögé, nos ekkor milyen gyakorlatokra, módszerekre számíthatsz a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. július 30-i, szombati találkozóján, amit 13.30 és 16.30 között tartunk Budapesten.

Előrejelzem, hogy semmi sem kötelező, de annál többet ér számodra ez az újholdas Bölcs Hold Bőség Kör, minél inkább “beleteszed” magadat.

Tesztet töltenek ki a résztvevők, hogy be tudják azonosítani, mennyire jellemző rájuk a szegénység-, illetve a gazdagságtudat.

A szegénység- és gazdagságtudat beazonosítása után elengedjük a téveszméket a gazdagsággal és a gazdagokkal, de mindenképpen a szegénység “jó”-ságával kapcsolatban.

Távozásra bírjuk a szegénységtudat kapcsán bennünk lévő belső szabotőreinket – erőteljes, szertartásos elemeket is tartalmazó gyakorlat keretében. Ehhez felhasználjuk az ÚjHold energiáját és szimbolikáját is – nem véletlenül választottuk ezt az napot/délutánt a Bölcs Hold Bőség Kör idejére! :-)

Új, változást segítő és mélyrehatoló megerősítéseket alkotunk, hogy ki-ki személy szerint rá tudjon ülni a bőség áramlására, és egyre inkább gazdagságtudatú legyen. Ezt újabb különleges gyakorlat segítségével megerősítjük, amikor is az ÚjHoldhoz kapcsolódó egyik Istennő mítoszát és szimbólumait is használjuk majd.

A gyakorlatokat otthon is tudod majd alkalmazni, hogy ki tudd tessékelni sorban a többi pénz-téveszmédet, hogy át tudd alakítani a szegénységtudat-részeidet, és egyre inkább megerősödjön a gazdagságtudatod.

Az ÚjHoldhoz kötődünk közben – logikusan :-). Remek alkalom lesz arra, hogy egy olyan Hold Istennőhöz kapcsolódjunk, aki a női lét Leány oldalát képviseli, és támogatja energiájával, szimbolikájával az elindulást, az új kibontakoztatását. Tehát megidézzük az ehhez az időszakhoz kapcsolható Hold Istennőt, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként – azzal a céllal, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal is támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiséghez. Ez eleinte számodra tán újszerű lehet, de aztán egyre természetesebbé válik mint női szempontú megközelítés.

A találkozó során a rituális gyakorlatok, a szertartáselemek, a közös tapasztalatok, a mágikus kézműveskedés mély átélést, elmélyülést tesznek lehetővé – kinek-kinek a nyitottsága szerint. Az egyes programok során változó, hogy az előbb felsoroltak közül mit használunk.

Hogyan hat mindez? Az együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejtszintű élmények ott helyben hatnak, de felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik, mivel gazdagodsz! A korábbi Bölcs Hold Bőség Kör találkozók résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak (ahogy erről be is számolnak visszajelzéseikben – most 2 videót láthatsz hamarosan itt alább).

Ez az önismereti folyamat járhat feszültségekkel, érhetnek kellemetlen dolgok, hiszen nem az eddig megszokott úton haladsz. Mindez változásodat jelzi, annak kísérő jelensége lehet, bár nem törvényszerű mindenkinél és minden esetben. Minél rugalmasabb vagy és elfogadóbb magaddal, másokkal és az új impulzusokkal, annál örömtelibb lehet a változásod, és a fejlődésed folyamata is. Sosem leszel magadra hagyva, és támogató légkör, feltétel nélküli szeretet vesz körül, minősítések és elvárások nélkül.

Hold-kártyát is húzunk minden alkalommal – ezúttal is. Ilyenkor ki-ki megnézheti, hogy milyen üzenetet kap (nem véletlenül ;-)), és mi lehet számára annak jelentése.

Támogató női körben teheted mindezt, amikor is az lehetsz, aki vagy… És az elfogadás talaján, egy bizalommal teli női körben képes leszel elindítani a változásodat, gazdagítani belső fejlődésedet.

A bensőségességet a kiscsoportos létszám biztosítja – 17, maximum 20 fő részvételét/befizetését tudjuk fogadni!

A megközelítés a GazdagNőknél megszokott módon hármas, mert az anyagi, lelki és szellemi gyarapodás lehetőségét egyaránt felkínálja a Bölcs Hold Bőség Kör a résztvevőknek. A hétköznapok világába hozzuk be a spiritualitás igazán női oldalát ily módon majd, tehát a Hold kísérte női energiáinkat.

Mindez az életünkben jelenlévő gazdagságot szolgálja (ha tudunk erről a gazdagságról, ha nem). És kapcsolódunk a pénzhez, ami szintén jön-megy, fogy-nő, egyszóval: áramlik – miközben ugyanúgy bejár egy ciklikusságot.

Kiket várunk a Bölcs Hold Bőség Kör résztvevői közé?

Azokat, akik

 • ° készek változni, változtatni,
 • ° elkötelezettek saját belső fejlődésük mellett,
 • ° nyitottak az újfajta megközelítésre,
 • ° igazán érdekli őket a spirituális nőiség sajátos megközelítése a Hold-ciklusokhoz kapcsolódva,
 • ° készek arra, hogy új szokásokat vegyenek fel, a tanult rítusokat, gyakorlatokat beépítsék a hétköznapjaikba,
 • ° hajlandóak másokat elfogadó módon támogatni őket is pozitív rezgésükkel, ítélkezések nélkül stb.

Igen, én is ilyen vagyok, máris jelentkezem!

Nem való neked ez a program,

 • ° ha túlságosan az agyadban, a fejedben, az elmédben élsz,
 • ° ha a világ racionális megközelítése az egyetlen mérvadó számodra,
 • ° ha úgy érzed és gondolod, nálad minden rendben van: semmin nem kell változtatnod,
 • ° ha idegen számodra a nőiség spirituális megközelítés,
 • ° és ha nem érted, hogy miért szükségesek csak nőknek szóló programok.

Ki lesz a vezetőd?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Második évemet kezdtem el 2010 novemberében Veres Kriszta Papnő iskolájában – sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.

Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

A 2010 szeptemberében indított Bölcs Hold Bőség Kör program eddigi 10 kis csoportos találkozóján már 90 nő vett részt. Nézd meg, hallgasd a résztvevők véleményét…

… ezek veled is megtörténhetnek!

Dr. Ruczek Éva orvos, kineziológus 2011. március 20-án vett részt Bölcs Hold Bőség Körön. Ezt követően mesélte el, milyen élményekkel és tapasztalatokkal lett gazdagabb – itt láthatod a felvételt:

Kisiván Krisztina ékszerész azt mesélte el, milyen élményekben volt része a nyári napfordulós GazdagNők Bölcs Hold Bőség Kör találkozón.

Hol lesz pontosan?

sziddharta-andrassy_latkep Helyszín: Sziddhárta Közösségi Ház – Árnika terem (földszint jobbra). Cím: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

A tervezett újholdas Bölcs Hold Bőség Kör csoportos spirituális és személyiségfejlesztő lehetőség.

Ha komolyan gondolod a részvételedet, foglald le a helyedet minél előbb!

Igen, komolyan gondolom, jelentkezem! –>>

Ha bármi kérdeznivalód lenne e téren, akkor tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen! Vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket: 30 – 584-39-75

Mikor lesz pontosan és milyen időtartamban a júliusi újholdas Bölcs Hold Bőség Kör?

 

2011. július 30-án, szombaton 13.30 és 16.30 között Budapesten várunk. Időbeosztás tekintetében azért így alakítottuk ki a programot, hogy a vidékiek, alkalmazottak és vállalkozók egyaránt be tudjanak kapcsolódni a programba.

Regisztráció: 13 órától, tehát nyugodtan érkezhetsz fél órával korábban. A program végeztével még kötetlenül együtt lehet maradni.

A regisztráció idejétől, illetve a program után a helyszínen a végleges zárásig vásárolni is lehet. Mert viszünk témába vágó termékeket (bőséghez és Holdhoz kötődő kristály csomagokat, Hold Istennő szobrot, PénzVonzó BőségKendőt, mágikus ékszereket stb.), illetve személyiségfejlesztő könyveket.

Mennyi a részvételi díj? Hogyan kell kifizetni?

A mintegy 3 órás program díja bruttó 4.600,- Ft, ha banki utalással teljesíted.

4.700,- Ft az ára, ha bankfiókban készpénzben fizeted be vagy rózsaszínű postai csekken adod fel.

A régi ügyfeleink ajándékot kapnak. Hogy mit, ez hadd legyen még meglepetés! ;-)

Régi ügyfélnek az számít, aki a GazdagNőknél igénybe vett már fizetős szolgáltatást (a termékeladások, tehát a könyv- és magazin megrendelések, kristály- és ékszervásárlások stb. nem számítanak ide).

A jogosultságot a régi ügyfél státuszra mindenkinél leellenőrizzük, és az esetleges eltérést e-mailben jelezzük. Ha bármiben bizonytalan lennél írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

A jelentkezési díj tartalmazza

 • ° a találkozó programján a részvételt,
 • ° ÚjHold istennő színesben kinyomtatott képét,
 • ° a kihúzott Hold-kártyát, amely elvihető,
 • ° a helyszínen esetlegesen használt további anyagokat.

Nem tartalmazza a jelentkezési díj az utazási és étkezési költséget.

Szeretnék részt venni a Bölcs Hold programon, jelentkezem!

Fizetési mód:

 • ° Kérjük, hogy a bruttó 4.600 forintos részvételi díjadat lehetőleg utalással egyenlítsd ki. A visszaigazoló e-mailben megkapod a megfelelő bankszámlaszámot.
 • ° Amennyiben bankfiókban készpénzben fizetnél be, vagy rózsaszínű postai csekken postán adnád fel az e-mailben számodra eljuttatott bankszámlaszámra, akkor a részvételi díjhoz szíveskedjél hozzáadni +100 forintot, ugyanis még ennyivel több banki költség terheli – ezért is célszerű inkább utalnod. Köszönjük a megértésedet… Ezekben az esetekben tehát a részvételi díj: bruttó 4.700,- Ft.

FONTOS: számlát kiállítani csak arra a névre tudunk, ahonnan az utalásod érkezik – kérünk, hogy erre nagyon figyelj!

Ajándékcsomag a Fürgén Fizetőknek!

Akik a megrendelésüket követően 3 banki napon belül kifizetik részvételi díjukat, ajándékcsomaggal örvendeztetjük meg.

Az ajándékcsomag tartalma:

 • ° Hold füstölő,
 • ° Gazdagság Vonzó szalag karkötő, ami kimondottan erre az alkalomra készül és a program során tovább energetizálódik.

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várlak szeretettel!

Ha érdekel a Bölcs Hold Bőség Kör 2011. július 30-i, szombat délutáni, Új Holdhoz kötődő gazdagság-szegénységtudat programja, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot!

 

Név:*
Keresztneved:*
E-mail:*
E-mail még egyszer:*
Mobil telefonszámod (szervezési okokból):*
Ezt a részvételi díjat választom az általam vállalt befizetési mód  alapján:* banki utalással bruttó 4.600 forint
készpénzben bankban befizetve, illetve rózsaszínű postai csekken feladva bruttó 4.700 forint
Számlázási név és pontos számlázási cím:*
Megjegyzés:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Bölcs Hold Bőség Körrel kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen!