Hogyan találd meg az arany (közép) utat a pénzügyi EGÉSZségedhez?

5. Mitől dől a lé? női pénzügyi konferencia a GazdagNőknél:

2010. december 12., vasárnap (10-17 óra között) – Budapest

 • Felkapott divat a (befektetési) arany vásárlása, vagy valóban fontos lépés lehet pénzügyi biztonságom érdekében?
 • Egyáltalán mitől lett hirtelen téma az arany?
 • Honnan tudom, hogy kinek az ajánlatát fogadjam el, ha (befektetési) arany vásárlásában kezdenék gondolkodni?
 • Hogyan tudom megállapítani ki lehet hiteles a pénzügyi piac szereplői között általában, illetve a konkrétan a befektetési arany esetében?

Lehet, hogy ismerősek számodra is a fenti kérdések, ha hozzád is elért napjaink “arany láza”. De talán ezek is foglalkoztatnak:

 • Vajon melyik pénzügyi személyiségtípusba tartozom? És ez hogyan befolyásolja a pénzügyimet?
 • Hogyan tudom megállapítani egy ajánlóról, egy cégről, hogy mennyire hiteles, azaz hogyan szűrjem ki a szélhámos ajánlatokat, egyáltalán: mit és mennyire kockáztassak?
 • Hogyan tudnék sikeresebb lenni a pénzteremtésben, a pénzvonzásban? Miért nincs elég/még több pénzem… pedig én szeretném… Mit csináljak másképp, jobban?
 • Egyáltalán: mi az, hogy a pénz = szeretet? Szeretni a pénzt? Naa, neee!

Ha a fenti kérdések közül csak egynél magadra ismersz, akkor ott a helyed a GazdagNők 5. Mitől dől a lé? című női pénzügyi konferenciáján.

Készülj fel rá, hosszabb olvasmány következik – egyetlen oka van: alaposan informálni akarunk, hogy megalapozottan tudjál döntést hozni a jelentkezésedről, a részvételedről!

4 nagy sikerű konferenciát tartottunk tavaly óta már ezzel a címmel: Mitől dől a lé? Ráadásul egyre nagyobb érdeklődés,  egyre nagyobb létszám mellett – mintegy 70-en voltunk együtt 2010 tavaszán (akkor készült a mellékelt felvétel). Ezek a kimondottan női találkozók ráadásul egyre emelkedő energetikai és rezgés szint mellett zajlottak – most te is részese lehetsz először, vagy ismét ennek! Attól függően, hogy most jössz először ilyen találkozóra, vagy már jártál GazdagNők-rendezvényen.

2010-ben ez az a 3., és egyben idei évi utolsó “Mitől dől a lé?” című pénzügyi konferenciánk: 2010. december 12-én, vasárnap 10 és 17 óra között tartjuk Budapesten.

Azért hétvégi napot választottunk, mert így alkalmazottak, vállalkozónők egyaránt részt tudnak venni. Biztosak vagyunk benne, hogy érdemes feláldoznod – ha jó szó ez egyáltalán – ezt a vasárnapodat. Mert olyan ismeretekre, információkra, tudásra, új kapcsolatokra tehetsz szert, amik változtatni fognak az életeden, és pénzügyi EGÉSZségeden is.

Ha máris döntöttél részvételed mellett, itt a jelentkezési űrlap –>>>

Mire kínál számodra megoldást az 5. Mitől dől a lé? konferencia? Mi a cél(unk)?

Voltál már összezavarodva, és érezted úgy, hogy elveszel az információk tengerében? Nos, egy napjainkban sláger téma, a befektetési arany kapcsán mutatjuk meg, hogyan gyűjts információk, és tanulj meg dönteni. Azt is megmutatom neked, hogyan tudod leellenőrizni egy cég hitelességét az internet segítségével.

Célunk, hogy segítsük megérteni a döntési mechanizmusokat, azok lélektani hátterét, ugyanis a pénzügyi intelligenciánk fejlesztése, az újabb pénzügyi ismertek birtokbavétele sok-sok érzelmet felkavarhat, és tudnod kell ezeket jól kezelni. Tisztában kell lenned a befolyásolás lélektani hátterével, és jó, ha észreveszed, ha manipulálni akarnak. Fontos az is, hogy tudd, hogyan tudod kiszűrni a szélhámos ajánlatokat, és ismerd, mik tesznek egy céget, egy szakértőt hitelessé – megmutatom, bemutatom ezt neked.

Képtelen voltál lépni, vagy vaciláltál sokáig, mert bizonytalan voltál, a szorongás, az ismeretlentől való félelem leblokkolt? De még számtalan más egyéni tényező akadályozhatja a pénz vonzását – például a pénzügyi személyiségtípusod: túl könnyen költöd a pénzt, vagy nagyon is a fogadhoz vered, netán menekülsz a pénzzel való foglalkozás elől stb.

Sokan nem értik, miért sikertelenek a pénzteremtésben, a pénzvonzásban –  ahogy legutóbbi felmérésünk is jelezte. Válaszokat kívánunk adni ezekre a kérdések jó tanácsokkal, gyakorlatban bevált praktikákkal, változásodat támogató komplett lélektani és spirituális portfólióval = megoldás csomaggal az 5. Mitől dől a lé? konferenciánkon. Ha ugyanis a saját pénzügyi személyiségtípusodat tudod, ha  pénz-szeretet áramát, energiáját megismered, felismered, akkor könnyebben tudsz a tettek mezejére is lépni, mitöbb: kevesebb cselekvéssel érhetsz célba pénzügyi EGÉSZséged terén, sikeresen tudod magadhoz vonzani a pénzt.

Célunk, hogy megmutassuk a sikeres pénz-vonzást: a pénz spirituális, tisztán energetikai megközelítését – racionálison, a lelkin túl, illetve azok mellett. Ehhez kíváló alapot ad Barbara Wilder A pénz: szeretet című könyve. Otthon is tudsz gyakorolni természetesen, de amikor sok ember, sok nő van együtt, sokkal magasabb energetikai rezgés szintre juthatsz, és olyan impulzusokat kaphatsz, amelyek elindítanak, vagy tovább lendítenek a megkezdett belső utadon.

Miről lesz szó az 5. Mitől dől a lé? konferencián?

Két fontos témánk lesz, és a GazdagNőknél már megszokott hármas megközelítéssel: racionálisan és lélektani vonatkozásokkal a befektetési aranyról lesz szó délelőtt, délután pedig a pénz lélektani és spirituális oldalát nézzük meg, hogy minden résztvevő az eddiginél sikeresebb legyen a pénzteremtésben, és jó döntéseket tudjon hozni.

1. AranyLáz – ezt a címet is adhatnánk, és adjuk is :-) a konferencia délelőtti blokkjának, ugyanis a befektetési aranyról lesz szó.

Többen megkerestek már bennünket, engem is személy szerint, és előfordulhat, hogy téged is az arany befektetésekkel kapcsolatban. Hogy ez milyen jó üzlet, ki ne hagyd, mert az arany még mindig a legbiztosabb, a legstabilabb.  És aztán ideális esetben legalább elkezdesz tájékozódni – azért, hogy utána nézzél vajon mi igaz abból, amit hallottál, és hogy mit is tegyél. Ilyenkor általában az történik, ami a legtöbb esetben, amikor új terepre tévedünk: csak gyűlnek az információk, és ahogy egyre több lesz, úgy kezdesz összezavarodni… Nem látod át a helyzetet, és talán gyanakodni kezdesz: vajon kinek mi is az érdeke, és egyáltalán: most minek alapján is döntsél? És olyan káosz alakulhat ki benned, hogy úgy érezed, képtelenek vagy jól dönteni, és inkább menekülőre vennéd, vagy veszed is a dolgot.

A befektetési arannyal kapcsolatban különböző cégek képviselői tartanak előadást majd, amiben bemutatják az ő kínálatukat: szolgáltatásaikat és termékeiket. Mind meghallgatjuk őket, aztán közösen átbeszéljük, vajon hogyan célszerű, minek alapján dönteni, azaz szimuláljuk azt a helyzetet, ami a valóságban is gyakran előáll, de ezúttal támaszkodhatunk a jelenlévő résztvevők kollektív, közös bölcsességére. Hogy az eligazodás még sikeresebb legyen, szakértőt hallgatunk meg arról, hogy milyen szempontokat fontos figyelembe venni konkrétan a befektetési arany esetében. Kérdés-feleletre is lesz lehetőség természetesen, és aztán ki-ki végig gondolhatja, hogy az elhangzottak alapján mi lehet a teendője (igen, nem? ha igen, akkor mit és miért válasszon? stb.)

Fontos: a GazdagNők nem elkötelezett sehova, senki felé sem befektetési arany témában, viszont elkötelezettek vagyunk abban, hogy megmutassuk hogyan zajlik egy döntési mechanizmus, és hogyan lehet jó döntéseket hozni. E téren jómagam fogok a délelőtti racionális előadások után fontos szempontokat ismertetni, mégpedig lélektani oldalról.

A délelőtti előadók és előadásaik:

Miért fektessünk “kézzel fogható” aranyba?

Balogh Brigitta nemesfémtanácsadó (“ECG” EUROPEAN CAPITAL GROUP) válasza: mert egyet jelent a felülmúlhatatlan biztonsággal és értékállósággal.

Elődásában a következőkről beszél:

 • A nemesfém inflációnak ellenálló befektetés
 • Minden értkékpapír-portfolió egy részének nemesfémnek kell lennie
 • A nemesfém vagyonbiztonsági erővel rendelkezik
 • A nemesfém közép-és hosszú távon hoz hasznot

Mottója: ” Aranyakat nem gyűjt, ki a fillért nem becsüli.”

A befektetési arany szerepe egy ideális befektetési portfólióban

Király Norbert ingatlanbefektető, a Royalwell Befektetői Klub ügyvezetője a Solar Gold Zrt. hivatalos partnereként tartja előadását.

Előadásában szó lesz a következőkről:

 • Milyen az ideális befektetési portfólió és miért ideális befektetési eszköz az arany
 • Mi az az ún. Aranyszámla befektetés, mi ennek a lelke, és mitől rendkívül rugalmas, rendszeres befektetési forma
 • Miért építi ingatlanbefektetései mellett ő maga is tudatosan a saját befektetési arany portfólióját is
 • Miért tartja különleges és izgalmas befektetési eszköznek az aranyat

“Az aranyos nő”

Szabó Olga, az Arteus Capital Hungary értékesítési igazgatója ezzel a címmel tartja előadását, és beszélni fog arról, miért fektessünk nemesfémbe, s főként aranyba. Előadásában várhatóan szóba kerül

 • Az arany, mint pénz
 • Az arany, mint áru
 • Az arany, mint befektetés
 • Az arany, mint megtakarítás

Az arany a múlt és a jelen jövője

Borovi Szofi, az Eurogold Trading Gmbh. marketing vezetője előadásában beszél

 • franchise rendszerben működő cége arany befektetési lehetőségeiről,
 • különleges és egyedi emlékékszereikről,
 • és kapcsolódó szolgáltatásaikról.


Úri hóbort, vagy realitás?

Ezt a kérdést teszi fel Frojda Ida regisztrált pénzügyi tervező, a Magyar Pénzügyi Tervezők Szövetségnek alapító tagja.

Előadásában a következőkről lesz szó:

 • Milyen szempontokat vegyünk figyelembe, ha befektetési aranyat szeretnénk vásárolni?
 • Egyáltalán mi minősül befektetési aranynak…
 • Ha a vásárlás mellett döntünk, mire nagyon fontos figyelnünk…
 • …és milyen “apróságokra” figyeljünk még?

Új előadókkal is meg lehet ismerkedni ezúttal is – mint látod. Ez voltaképpen folytatása az eddigi hagyományoknak, mert mindig voltak új és új előadóink az immáron hagyományossá vált “Mitől dől a lé?”GazdagNők konferenciákon.

Ha úgy érzed, már a délelőtti program alapján is megéri részt venned, itt találod a jelentkezési űrlapot —>>

2. A pénz: szeretet – a délutánnak nyugodtan adhatnánk, és adjuk is :-) ezt a címet.

Az 5. Mitől dől a lé? női pénzügyi konferencia délutáni programrészének apropóját ugyanis többek között Barbara Wilder “A pénz: szeretet” című könyv adja. Ez a könyv mélyen spirituális megközelítésű, és alapjaiban változtatja meg a pénzzel kapcsolatos szemléletedet – érdemes sokat forgatni, ha már megvan, illetve beszerezni, ha még nincs meg. A rendezvényen is kapható lesz. A pénz: szeretet című könyv valóban kihagyhatatlan, és egyben nagyon gyakorlatias is —>>>

A délutáni részt vezeti és tartja:

Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista, a GazdagNők.hu honlap tulajdonosa és blogírója

A résztvevők pénzügyi önismereti tesztet töltenek ki, feladatokat végeznek egyénileg, vagy párosan, megosztják élményeiket (ami természetesen nem kötelező, tehát abszolút önkéntes alapon zajlik), vizualizációs, illetve rituális teremtő gyakorlatokban lesz részük, hogy a pénzvonzásuk ezek réven valóban sikeres lehessen. A tréningrészt szertartás-elemek is erősítik, amelyek mélyrehatolóbbak, és ezáltal mélyrehatóbb változásokat indítanak el, mint a hagyományos módszerek és eszközök.

Témák lesznek a délután folyamán:

 • Melyik pénzügyi személyiségtípusba tartozol, ez hogyan befolyásol téged, a döntéseidet?
 • Hogyan zajlanak a döntéseink, mi ezek, és a befolyásolás lélektani háttere?
 • Hogyan tudod megállapítani egy cég hitelességét – bemutatom neked, hogy az internet segítségével hogyan tudod kiszűrni a gyanús ajánlatokat, mire nagyon fontos figyelned.
 • Hogyan találd meg az arany középutat az anyagiak terén is belső fejlődésed során azért, hogy képes legyél (több) pénz teremteni, sikeresen pénzt vonzani és pénzt áramoltatni?
 • Az arany és ezüst szentsége, szakralitása hogyan és miért veszett el? Hogyan hozhatjuk vissza a pénz igazi spiritualitását azért, hogy az anyagiakhoz ne a negatív energiák, azaz ne a félelem, a düh, a kapzsiság, a birtoklásvágy kötődjön. Milyen tisztító gyakorlat és hogyan segítheti ezt?

“Célom, hogy segítsem a nőket az anyagi függetlenségük kialakításában, pénzügyi önismeretük elmélyítésében, pénzügyi intelligenciájuk fejlesztésében. Mélyen hiszek a gondolat teremtő erejében, a rezgés és vonzás, az érlelés és az intuítiv cselekvés törvényében, a támogató női körök inpiráló hatásában. Megközelítésem hármas: lélektani, racionális és spirituális oldalról közelítek meg minden témát, és ezek együttes szemléletőből igyekszem átadni a tudást, s juttatni saját élményekhez, felismerésekhez azokat, akik velem, az én támogatásom mellett készek erre.”

A racionális és lelki síkon egyaránt megoldásokat nyújtó, a spirituális tovább fejlődést segítő női pénzügyi önismereti konferencia célja 2010. december 12-én, vasárnap az is, hogy tovább segítsük nőtársainkat abban, hogy eligazodjanak a napi hírek, a befektetési ajánlatok között, megértsék azok hatását, felismerjék a saját lélektani mozgató rugóikat – egyáltalán: ismét együtt lehessünk egy inspiratív, felemelő napot közösen átélve miközben új információkat, ismereteket szerzünk, s tanulunk magunkról, másokról.

4 női pénzügyi konferenciát is tartottunk már az elmúlt 1.5 évben abban a témában, hogy vajon mitől is dől a lé több mint 200 nő részvételével. Az idei évben utolsó alkalommal lesz ilyen rendezvényünk – használd ki a lehetőséget! Várunk, ha most jössz először ilyen programra, de akkor is, ha már jártál nálunk hasonló rendezvényen, vagy más szolgáltatást igénybe vettél tőlünk!

Mikor lesz pontosan, milyen időtartamban az 5. Mitől dől a lé? női pénzügyi konferencia?

2010. december 12-én, vasárnap várunk 10 és 17 óra között Budapesten (pontos címet, helyszínt alább találsz).

Alkalmas az időpont, és jönnél? Jelentkezési űrlaprész itt —>>>

Mit ajánlanak, mit mondanak a korábbi konferencia-résztvevők?

Olvasd el azok véleményét, gondolatait és érzéseit, akik részt vettek “Mitől dől a lé?” konferencián idén tavasszal – ezek veled is megtörténhetnek, te is érezheted így magad! :-)

Balasi Eszter, Budapest:

A “Mitől dő a lé?” konferencia után három nappal egy munkatárgyalásra mentem, ami már másfél éve (!) húzódik (nem a pénz volt a gond, hanem a feladat).

Új stratégiával készültem, a következő recept alapján:

1. koncentrálj az erősségeidre (Ida előadása) – írtam listát 20 jó tulajdonságomról= nagyobb önbizalommal mentem, és hajlandó voltam kilépni a szűkebb komfortzónámból,

2. mi a fontos? (Eszter előadása) – pontosan leírtam, hogy az adott munka hogyan illeszkedik a távlati terveimbe = ettől könnyebb volt a célra koncentrálni a kételyek helyett,

3. kérdezzük a “főnököt” a saját céljairól (így végre arra is rájöttem, hogy valójában mit akar tőlem), illetve amiről nincs tudásunk, azt “tálaljuk” mint fejlődőképességet (Kata előadása )= megszületett a közös érdek definíciója, és konkrét képzési ajánlatot is kaptam,

4. meséljünk egy új valóságot (Kriszta előadása) – reggel felkeltem egy órával előbb, kipróbálni a “táncos mesélést”, amiről Kriszta beszélt = a megbeszélés alatt nyugodtabb voltam, jobban a központomban tudtam maradni.

Eredmény: konkrét munkaajánlatot kaptam és végre el is vállaltam.

Azt érzem a rendezvény egyik fő erősségének, miután leülepedtek bennem az élmények a konferencia után, hogy nagyon jó arányban voltak az azonnal hasznosítható praktikus tanácsok, a szemléletmódosító hosszútávú módszerek, és az érzelmi megerősítések. Úgy érzem, hogy ez elég nagy lökést adott, konkrétan átlökött (löktetek :)) egy akadályon.

Fehér Zsófia, Debrecen:

Amikor elmentem a bankba befizetni a pénzt a konferenciára, azt vettem észre, hogy az ügyintéző nő, akinél az átutalást csináltam, hogy mosolyog, amikor megnézte az általam kitöltött adatokat. És aztán visszakérdezett Ida nevére, és pontosan tudta, hogy én most egy GazdagNők konferenciára megyek. Azt mondta, Ő is nagyon szeretne elmenni, csak… idő, pénz, de nagyon érdekli, meg rendszeres olvasója a hírleveleidnek. Ezt jelnek vettem, hogy nagyon is jó helyre megy a pénzem. Mert hát…

Nagyon nehezen szántam rá magamat, hogy elmenjek a konferenciára, hogy mitől lesz nekem jobb, de nagyon sokat motoszkált bennem a dolog. Fontos tudni rólam, hogy hamarosan diplomás pályakezdő leszek, és elhatároztam, hogy nem szeretném elhagyni Magyarországot a biztosabb megélhetés reményében. De közben úgy éreztem , hogy fogalmam sincs, hogy igazán mivel szeretnék foglalkozni és hogy miből éljek meg. Teljes káosz volt bennem.

Amiben segített a konferencia az az, hogy gyakorlatilag eszközöket adott arra, hogyan fókuszáljak a céljaimra. Na és persze, hogy mi a célom, abban megerősített:  mi az, ami a legnagyobb örömet adja az életemben. És hogy PRÓBÁLKOZNI kell, egyik kis lépés a másik után, és a FÉLELMEINKEN keresztül megyünk. Az a legjobb ebben, hogy nem vagyok egyedül ebben a folyamatban. Hanem megtudjuk osztani egymással a tapasztalatokat.

Minden olyan nőtársunknak ajánlom a konferenciát, akik egy kicsit is úgy érzik, hogy de jó lenne elmenni, csak… Azon a “csak”-on át kell lépni, ez a titok. Nekem megérte, és javaslom másoknak is.

Ha Eszter és Zsófi meggyőzött, és máris jelentkeznél, klikkelj ide a megrendelési űrlapért! —>>

Garantált, hogy nem úgy távozol, ahogy jöttél!

Nagy az esélyed rá, hogy energiaszinted magasabb lesz, s rezgés szinted pozitívabb, mint ahogy érkeztél. Az előadások interaktívak lesznek, amikor is nemcsak kérdezhetsz, de saját élményeidet és tapasztalataidat is megoszthatod a többiekkel, ha gondolod…

Gyakorlatias megoldásokat kapsz majd, a helyszínen lesznek téged segítő feladatok, és “hazavihető”, energiaszintedet növelő, szemléletváltásodat segítő gyakorlatok, pénzügyi önismereti teszt stb.

Amiben biztosak vagyunk, hogy ez a női pénzügyi önismereti konferencia is remek keveréke lesz a racionalitásnak és a spiritualitásnak, a lélektani megközelítésnek.

Ne feledd, hogy a Gazdagnők.hu honlap és blog, az egész projekt szlogenje nem véletlenül ez: Gazdag nők – lelkiekben, anyagiakban, és szellemiekben.

Ne gyere el,

 • ha azt gondolod pénzügyi ismereteid a magán pénzügyekkel kapcsolatban úgy jók, ahogy vannak,
 • ha nem érdekel milyen a pénzügyi személyiségtípusod,
 • ha úgy érzed mindent tudsz a befektetésekről, és különösen tisztában vagy a nemesfém, és elsősorban az arany befektetésekkel,
 • ha minden pénzügyekkel blokkodat, hiedelmedet nemcsak ismered, hanem fel is oldottad már,
 • ha nem kívánsz változtatni a jelenlegi helyzeteden, hangulatodon, állapotodon,
 • ha a változás, a változtatás mindig zökkenőmentesen ment és megy neked,
 • ha nem érdekel az, hogy megértsd a döntési mechanizmusok lélektani menetét,
 • ha úgy véled a pénz és a spiritualitás nem fér össze,
 • ha azt gondolod, hogy nincs szükséged támogató női körre,
 • ha úgy véled mindenki más felelős a jelenlegi helyzetedért, csak te nem,
 • egyszóval semmiképpen se gyere el, ha nem akarsz fejlődni, változni, az önismeretedet mélyíteni, a saját női önbizalmadat erősíteni.

De ha mindezek ellenkezője igaz a fentiekből rád és a szándékaidra nézve, akkor nagy szeretettel várunk – GYERE! :-)

Mennyibe kerül? Meddig jelentkezhetsz, hogyan fizetheted be a részvételi díjat?

Minél előbb jelentkezel, s érvényesíted befizetéssel a díjadat, annál kedvezőbbek a lehetőségek számodra. Jelenleg ez érvényes:

 • 2010. december 10-ig régi ügyfél bruttó 14.300 Ft
 • 2010. december 10-ig új ügyfél bruttó 15.200 Ft
 • 2010. december 10-e után egységesen bruttó 16.100 Ft

FONTOS: régi ügyfélnek az számít, aki a GazdagNőktől fizetős szolgáltatást már igénybe vett (a könyvrendelés nem tartozik ide). Minden jelentkezést ellenőrzünk, és aki szerintünk nem tartozik régi, visszatérő ügyfeleink közé, vele egyeztetjük e-mailben a téves jelentkezését, és tisztázzuk a helyzetet.

Az átutalási bankszámlaszám adatait a jelentkezők a további részletekkel együtt jelentkezésük után e-mailben kapják meg.

Az ár tartalmazza a részvételi lehetőséget az egész napos konferencián, nem tartalmazza az utazási és étkezési költséget.

Kérjük, hogy jegyzetfüzetet és tollat hozzatok magatokkal… És esetleg számíthattok még további meglepetésekre is a helyszínen! :-) Amennyiben felvétel készül a konferenciáról, ki-ki eldöntheti majd utólag, hogy ezt megvásárolja-e.

A helyszínen a témákhoz kötődő könyvekből, CD-kből, kristályokból, ékszerekből árusítás is lesz, így célszerű némi pénzmagot ;-) majd magatokkal hozni. A kínálatról  még tájékoztatunk benneteket itt, illetve a jelentkezőket e-mailben.

Ajándék, nyeremények a résztvevőknek!

A rendezvényen elképzelhető, hogy ajándék kuponokat kapnak majd a résztvevők. Ami már most biztos, hogy sorsolás is lesz, és a szerencsés nyertes a GazdagNők 3 online szolgáltatás csomagja közül választhat (PénzTündér, PénzTükör 1., Halogatás Sepregető), illetve Idától az első 35 részvételi díját befizető meglepetés ajándékban részesül. Kérdés: te benne leszel az első 35 jelentkezőben?

Tarts velünk te is – a szerencsések, a nyertesek, a kedvezményezettek között lehetsz! Jelentkezés itt —>>

Hol lesz az 5. “Mitől dől a lé?” női pénzügyi önismereti konferencia?

Az 5. Mitől dől a lé? konferencia Budapesten a Benczúr Hotel Margaréta termében lesz 2010 december 12-én, vasárnap 10 és 17 óra között. A Hotel Budapesten a VI. kerületben, a városligeti Időkeréktől 2 perc sétányira található, a Hősök tere és a Bajza utca metrómegálló között.

Pontos cím: 1068 Budapest, Benczúr utca 35. Margaréta terem TÉRKÉP

Megközelíthetőség helyi tömegközlekedéssel:

 • 20E, 30, 30A buszokkal valamint 75, 79-es trolikkal a Hősök terétől, ill. ellenkező irányból a Benczúr utca megállótól
 • kisföldalattival a Bajza utcai megállótól
 • 70, 78-as trolikkal a Bajza utcai megállótól, ill. ellenkező irányból a Damjanich utcai megállóból

Megközelíthetőség távolsági közlekedés esetén:

 • Déli pályaudvartól: Piros, 2-es metróval a Deák térig, onnan kisföldalattival a Bajza utcáig, majd kis séta
 • Nyugati Pályaudvartól: 4-es, 6-os villamossal az Oktogonig, onnan kisföldalattival a Bajza utcáig, majd kis séta
 • Keleti Pályaudvartól: 20E, 30 vagy 30A buszokkal a Hősök teréig, majd kis séta visszafelé

Nem úgy mégy el, ahogy jöttél…

Biztos vagyok benne, hogy nem úgy mégy el, ahogy jöttél. Nagy esélyünk van arra, hogy új ismeretekben és önismeret mélyítésben is gazdag napot töltünk együtt 2010. december 12-én, vasárnap 10 és 17 óra közöttremek hangulatban, támogató női körben. Ha pozitív energiák rezgésére vágysz, akkor különösen gyere –  várunk szeretettel!

Ha elégedetlen lennél, és ezt a helyszínen jelzed, visszatérítjük a részvételi díjadat – az ajándékodat megtarthatod. Tehát semmit nem veszíthetsz, csak nyersz azzal, ha eljössz.

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Igen, jelentkezem az 5.“Mitől dől a lé?” női pénzügyi önismereti konferenciára! Máris kitöltöm a jelentkezési lapot:

Név:*
E-mail:*
E-mail még egyszer:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom jogosultságom alapján:* 2010. december 10-ig befizetés régi ügyfeleknek 14.300 Ft

2010. december 10-ig befizetés új ügyfeleknek 15.200 Ft

2010. december 10-e után befizetve egységesen 16.100 Ft

Megjegyzés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: ha bármilyen mondandód, kérdésed lenne ide írjál: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu