Hogyan teremts magadnak több időt és pénzt? Akár angyalokkal is kísérve ;-)

Szeretnél több időt és pénzt magadnak?

Szeretnéd tudni a válaszokat megoldatlan anyagi problémáidra, az időzavaraidra?

Sokat fejlődtél, változtál már velünk, a 2008 május végén indult a GazdagNők segítségével, de szeretnél előrébb jutni a netán újra meg újra előbukkanó kihívásaid esetében?

Fogékony vagy a racionalitáson túl a lélektani és a spirituális megközelítésekre egyaránt?

Esetleg szívesen húznál Angyal kártyát is jól feltett, éppen aktuális kérdésedre a pénz- és/vagy időgazdálkodás terén? És használnád Angyalod ;) támogató erejét, inspirálását további, női teremtésedben?

Ha legalább 3 kérdésre igen a válaszod, és a GazdagNők régi ügyfelei közé tartozol, akkor

ott a helyed a 2011. június 4-én, szombaton tartandó “Hogyan teremts magadnak több időt és pénzt? Akár angyalokkal is kísérve ;-)?” című  GazdagNők szülinapi programunkon – várunk szeretettel! :-)

A hármasság jegyében készülünk az ünneplésre, és hívunk téged is mint a GazdagNők régi ügyfelét: tarts velünk – épüljünk együtt, fejlődjünk közösen továbbra is (még sokszor 3 évig ;-)).

Mire számíthatsz, miről lesz szó?

3 fő témánk lesz:

 • * Hogyan nyerjünk időt és pénzt is egyszerre? Azaz az idő- és pénzgazdálkodás szoros kapcsolatáról ún. női pénz és idő kerekasztalokat hozunk létre a téma “átbeszélésére”
 • * Hogyan szeret a pénz , hogyan szereted a pénzt? No, és az idő? ;-)
 • Hogyan kérdezzünk jól, és hogyan találjuk meg rá a megfelelő válaszokat, a megfelelő útmutatást (elsősorban a fenti témákban, de úgy megtanulva a módszert, hogy később bármilyen kérdésed estében, bármilyen témában ügyesen használni tudd te magad is, vagy gazdagnőkös társakkal)

3 fő különlegesség lesz:

 • Angyal kártya húzása – ezúttal először élőben, személyesen megbeszélve (virtuálisan többször húztunk már Angyal kártyát a GazdagNők hagyományai szerint Szilveszter környékén az Új Esztendőre), mégpedig arra kérdésere, amit a nap folyamán már feltettél,
 • magaddal hozhatod tizenéves korú lányodat jelképes áron, akit érdekelhet a nők és pénz téma, akinél szintén fontos lesz a saját anyagi függetlensége kiépítése és a pénzügyi intelligenciája fejlesztése, hogy minél inkább tele legyen a női pénztárcája ;-),
 • falatozhatsz a szülinapi GazdagNők tortából, és meghívunk egy ünnepi ebédre is! :-)

3-as szemléletben történik változatlanul mindez:

 • * racionális,
 • * lelki,
 • * spirituális szemszögből is.

Ezzel a hármassággal közelítjük meg  az összes, fentiekben leírt témánkat, és a GazdagNők 3. évfordulójának ünneplése is ennek fényében zajlik.

Tudod, nem véletlenül ez a szlogenünk:
Gazdag nők – lelkiekben, anyagiakban, és szellemiekben :-)

Miért gyere el? Mi lesz az eredménye annak, ha eljössz?

Nem úgy fogsz távozni, ahogy érkeztél – ez biztos. Szinte elcsépelt már ezt leírnom, de mégis mindig így van, számtalan visszajelzés igazolja.

Nagyobb barátságban leszel az idővel és a pénzzel, jobban érteni fogod a köztük lévő legalapvetőbb összefüggéseket, és főleg túl látsz “az idő pénz” mondás felszínes megközelítésén.

Megtanulsz igazán jól kérdést feltenni, és erre olyan spirituális üzenetet találni = választ kapni  Angyal kártya segítségével, ami tovább kísér téged a mindennapjaidban, az idő- és pénzgazdálkodásod sikeresebbé tétele terén is.

Női teremtő erődet mozgósítva ügyesebb leszel a teremtésben – legyen szó az idődről, a pénzedről, vagy életed más fontos területeiről.

És veled is megtörténhetnek ezek – figyelj csak!

A magam útját járni elindítottatok… Boldog vagyok, hogy megismerhettelek Titeket, közel két éve egy gödöllői ingyenes rendezvényen vettem részt a nővéremmel egy barátnőm ajánlására.  Azóta is hálás vagyok neki!!
Abban az időszakban határoztam el, hogy ki kell lépnem a mindennapi taposómalomból, az unokáim is már oviba, iskolába mentek, nem kellett a mindennapos segítségem.
Az útmutatásotok alapján “beleástam” magam az önfejlesztésbe – mondjuk az ismeretszerzés, ezotéria, egészséges életód, mások segítése mindig közel állt hozzám. Elindítottatok a magam útját járni, a saját erőmből az anyagi biztonságomat megteremteni. Sokat segített a G-mail Suli is, számomra eddig ismeretlen “fortélyokat” ismertem meg.
Az önbizalmam megerősödött, és magam is képes lettem a lelkesedésemmel lelket önteni a közelemben lévő rászorultakba.
Remélem, még sokszor találkozunk!
És még egy: több kedves barátnőt, sőt üzlettársat is szereztem, ez odavissza működik!
További sikeres munkát, sok résztvevőt a rendezvényeitekre, kurzusaitokra!
Baráti öleléssel: Melihercsik Jánosné Marika

***

…teljesen átlendített egy másik életstílusba; gyakorlatilag minden megvalósult… 2009 februárjában került a Gazdagnők a látóterembe, akkor hirdetted, Ida, a március 8-i konferenciát (Mitől dől a lé?). Ez a hirdetés válasz volt a kb. két hónappal azelőtti nagy kérdésemre, amikor is rátaláltam a valódi hivatásomra, ami egyelőre az otthonoktatás (ha a gyerekeim már elég nagyok lesznek, lehet ebből még sok minden :)). Csak az izgatott, hogy megélni hogy fogok belőle.

Így nem volt kérdés, hogy megyek :) És ezzel elindult a “lavina” önképzés, önfejlesztés terén, amelyben a legtöbbet Tőled kaptam, Ida :) A Kincstár volt az, ami teljesen átlendített egy másik életstílusba, egymás után léptem ki a mindenféle komfortzónából.

1. Megváltozott az életem, a pénzhez való hozzáállásom. Érdekes módon amire kell, amikorra kell, mindig lesz pénz :)
2. Tudom, hogy a helyemen vagyok, és hogy merre kell továbblépnem, még akkor is, amikor úgy érzem, állóvízben vagyok.
3. Nagyon sok értékes ismeretséget kaptam, női támogató kört.
4. Rengeteg hasznos irodalmat, hitet, energiát, kitartást.

2 éven keresztül már magam sem tudom, hány programon vettem részt. Érdekes módon mindig megkaptam azt a “lökést”, amire éppen szükségem volt. Aztán jött a telítődés, emésztés, “szellemi diéta”, most május beköszöntével érzem, hogy újra befogadóképes vagyok :)

Az azért érdekes, hogy kb. két hete olvastam újra a 2009-es Kincstár idején összeírt szokásátalakító programot (3 teleírt füzet), valamint a célfüzetemet. Gyakorlatilag két év alatt jócskán felülmúlva minden megvalósult, kivéve azt a párat, ami időközben úgy alakult, hogy már nem célom :)

Szeretettel, köszönettel: Kováts-Szőcs Anita

***

Ennyi gyakorlati tanácsot sehol nem kaptam a pénzzel kapcsolatban… Az EZOtér magazin 2009. októberi számában olvastam a “Pénzügyeid is gyógyíthatók” című cikkedet és ezután kerestem meg a honlapodat. Amit ott találtam, az számomra kinyitotta a pénzügyi világot. Egycsapásra annyi pénzzel kapcsolatos ismeretanyag “zúdult” rám, hogy csak kapkodtam a fejemet. Középiskolát és nagyon sok szakmai tanfolyamot elvégeztem, de ennyi gyakorlati tanácsot sehol nem kaptam a pénzzel kapcsolatban. Ingyenes online kurzusod következményeként megtanultam, hogy nagyon fontos vezetni a bevétel-kiadás naplót, hogy nem kell görcsölni, miből lesz mindig pénzem, amire kell, mert igen is bevonzom a megfelelő időben, ha erősen akarom és teszek is érte.

2010-ben nagy örömömre személyesen is találkoztunk a “Mitől dől a lé?” női pénzügyi konferencián. Kedves ölelésed azóta is kísér és nagyon jó érzést kelt bennem. Olyan volt, mintha sok éve ismertük volna egymást.

Egész életemben nem kaptam annyi jókívánságot, szeretetet, áldást, mint ezalatt a két év alatt. amióta kapom Tőled az e-maileket. Hálás vagyok a sorsnak és persze Neked ezekért. Kívánom, hogy még sok-sok éven át tanítsd a nőket a pénzzel kapcsolatos jó dolgokra,a belőled kisugárzó szeretet segítsen nekik is a nehéz helyzetek megoldásában. További munkádhoz/ munkátokhoz/ jó egészséget és sok sikert kívánok szeretettel: Kisné Zsuzsa

Megerősítés a gazdagságtudat felé vezető úton… Ami engem illet, a kezdetektől veletek vagyok. Te jó ég, már három éve? Akkor született a lányom. :) Még meg sem volt a GazdagNők honlap, amikor az Elixír magazinban cikket olvastam Idától, és vártam, hogy elinduljatok.

Amiken részt vettem többek között: Kincstár 1., néhány rendezvény (CashFlow játék, Mitől dől a lé stb.), A pénz: szeretet című könyv olvasása

Amit kaptam:

  • Megerősítést a gazdagságtudat felé vezető úton, a családiból hozott szegénységtudat alapos megrengetését.
  • Fantasztikus barátnőket és új ismerősöket, elfogadó és támogató közösséget, kiváló tanárokat.
  • Lökéseket a hivatásom megtalálása és elkezdése felé, vállalkozás indításához biztatást és tudást.

KÖSZÖNÖM. – Szalkai Titi

***

Többet kaptam, mint amennyit vártam… Hálával gondolok Rátok, mert egy igazán jó női közösséget tudtatok teremteni virtuálisan! Hálás vagyok azért is, mert sokat tanultam a KincsTár online tanfolyam anyagából, változott a pénzhez fűződő viszonyom, gondolkodásom. Hálás vagyok a társak őszinte véleményéért és egyéni történeteiért, tapasztalataiért. Többet kaptam, mint amennyit vártam!

És végül hálás vagyok azért a lehetőségért, amihez ennek a tanfolyamnak a tapasztalatai, élménye is hozzájárult: hogy az általam korábban meg nem értett, félreismert network marketingnek ma már én is lelkes építője vagyok – mert tőletek inspirálódva kerestem a lehetőséget, hogyan juthatnék passzív jövedelemhez. KÖSZÖNÖM! – Sváb Csilla

Miben lesz különleges ez a GazdagNők-program, aminek címe: Hogyan teremts magadnak több időt és pénzt? Akár angyalokkal is kísérve ;-)?

Elsősorban a GazdagNők régi ügyfeleit várjuk a 2011. június 4-i, szombati, szülinapi partival egybekötött rendezvényünkre – tehát azokat, akik már igénybe vettek tőlünk fizetős szolgáltatást: ott voltak élő rendezvényen és/vagy online kurzuson, illetve infoterméket vásároltak tőlünk (PénzTükör, PénzTündér, Halogatás Sepregető).

Statisztikákat elemeztünk nagy intenzitással az elmúlt napokban, és kiderült számunkra, hogy milyen remek ügyfeleink vannak! Hogy ki hányszor vett igénybe szolgáltatást, mennyit költött sajátmaga fejlesztésére, ennek alapján kialakítottuk a GazdagNők ügyfél rendszerét, és a mostani részvétel díjakat is.

No, de mennyibe kerül a “Hogyan teremts magadnak több időt és pénzt? Akár angyalokkal is kísérve ;-)?” című  GazdagNők szülinapi rendezvény?

Minél többen tudjatok eljönni, “tovább-tanulni” :-) – az árak kialakításánál ez vezérelt bennünket. Továbbá az, hogy a GazdagNők 3. születésnapja alkalmából tudjunk nektek ajándékot adni, köszönetet és elismerést a részvételi díjak kialakításával is.

 • Arany ügyfeleknek ingyenes a részvétel!
 • Ezüst ügyfeleknek bruttó 4.400 Ft
 • Platina ügyfeleknek bruttó 6.200 Ft
 • Bronz ügyfeleknek bruttó 8.000 Ft
 • Tizenéves lányainknak bruttó 2.600 Ft

Szeretnéd tudni, hogy te hova tartozol: arany, ezüst, platina, bronz? Nos, ez a nagy nyilvánosság felé egyelőre titok, de abból a hírlevélből megtudod, amit meghívóként küldeni fogunk neked, amikor ezeket az információk GazdagNők honlapon közzétesszük. Így az alábbi jelentkezési űrlapon ki tudod választani azt a részvételi díjat, ami rád vonatkozik.

A részvételi díj tartalmazza a szakmai programon való részvételt, továbbá egy szerény ünnepi ebédet tortával.

Figyelem! Fürgén Fizetők, azaz akiknek a jelentkezésüket követően 3 munkanapon belül megérkezik a részvételi díja, nos ők 2.600 Ft értékű Ajándék Kupont válthatnak be egy általuk kiválasztott idei évi, 2011-ben tartandó GazdagNők-rendezvényre vagy online szolgáltatásunkra.

Mit veszítesz, ha nem jössz?

Minden marad, ahogy eddig volt – idő- és pénzgazdálkodásod terén is.

Továbbfejlődési és tanulási lehetőségtől fosztod meg magadat – lehet, hogy pont olyantól, amire éppen most van szükséged.

Inspiratív, energiát és erőt adó női együttlétről maradsz le, noha rezgés szintedet közösen, velünk együtt emelhetnéd meg, és sikeresebben működhetnének a bevonzásaid.

Egy hagyományteremtő GazdagNők rendezvény különleges élménye – ez az, amit még kihagyhatsz, mert a jövőben hasonló módon kívánjuk ünnepelni a GazdagNők születésnapját: némi tanulással, és igazi női együttléttel.

Kiválasztott körhöz tartozást – mert most elsősorban a GazdagNők régi ügyfeleit várjuk: nektek hirdetjük meg most ezt a programot.

Tehát a lényeg:

gyere, és tarts velünk 2011. június 4-én, szombaton 10 és 15 óra között Budapesten a “Hogyan teremts magadnak több időt és pénzt? Akár angyalokkal is kísérve ;-)?” című GazdagNők szülinapi rendezvényre!

Rezegje át a szeretet, a pozitív bevonzás 3. születésnapi GazdagNők-együttlétét!  És tanuljunk együtt időről, pénzről, és szeljük fel együtt a szülinapi tortát!

A pontos helyszínről a jelentkezők számának függvényében tudunk dönteni – ami biztos: Budapesten központilag könnyen megközelíthető helyszínen lesz.  Jelentkezz mielőbb, hogy erről is mihamarabb küldhessük az értesítést neked! :-)

Mikor lesz a program pontosan?

2011. június 4-én, szombaton Budapesten 10 és 15 óra között.

Regisztráció 9.30-tól.

Igen, érdekel a GazdagNők különleges szülinapi programja, ahol időről és pénzről tanulhatok, Angyal kártyát húzhatok, ünnepi ebédelhetek… Máris jelentkezem! :-)

Név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk)*
E-mail:*
E-mail még egyszer:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom
jogosultságom alapján:*
Arany ügyfeleknek ingyenes
Ezüst ügyfeleknek (bruttó 4.400 Ft)
Platina ügyfeleknek (bruttó 6.200 Ft)
Bronz ügyfeleknek (bruttó 8.000 Ft)
Hozom tizenéves leányom/leányaim is:* Köszönöm, nem
Egy tizenéves lányt (bruttó 2600 Ft)
Két tizenéves lányt (bruttó 5200 Ft)
Három tizenéves lányt (bruttó 7800 Ft)
Megjegyzés:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat!

A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 06–30/584-39-75.