Mit jósol a TeliHold Kártya Neked? Még 2016-ra, de akár már 2017-re is?

FONTOS:  a létszám limitált, már csak 3 főt tudok fogadni a 2016. november 13-án, vasárnap délután tartandó Hold Kártyavetés-húzásra és mini önismereti tréningre!  DE előtte spirituális vásár, ahol természetesen nincs létszámkorlátozás!
AMÍG látod ennek az oldalnak az alján a jelentkezési űrlapot, addig tudsz jelentkezni, ill. az aktuális létszámállásról itt is folyamatosan információt kapsz. (A délelőtti csoport pár nap alatt BETELT, a nagy érdeklődésre való tekintettel indul a délutáni csoport!)

TELIHold kártyavetés és -jóslásra várlak TELIHold  idején 2016. november 13-án vasárnap 15 és 18 óra között!

Elkészült a Hold mind a 4 fázisához a Hold Kártyacsomag általam (= Chi*** Csapó Ida). Ezt önismereted fejlesztéséhez, spirituális életedhez útmutatónak tudod használni, afféle “jóslásként”, illetve megerősítésként. A Hold Kártyavetésen-húzáson ezúttal az éppen aktuális TeliHold kártyát fogjuk elsősorban használni meditációval, vizuális gyakorlattal egybekötött mini tréningen, ahol mint az Istennő papnője vezetlek, illetve támogatlak téged.

Tibeti éneklő tálakat is fogok használni: élvezheted megnyugtató, összerendeződésedet segítő hangjukat.
Megtanítalak több kártyavetési módra
, és ezek közül egyet teljes mélységében kipróbálunk. Tapasztalatom szerint kiscsoportban ez a legerőteljesebb kártyavetési mód, ráadásul kevéssé ismert – most neked is feltárulnak a titkai! ;-)

Különböző kártyákat (amik általában nem túl ismertek) jómagam nagyon régóta használok. A lányommal most már 9 éve minden évben Szilveszter utolsó délutánján együtt töltünk pár órát, ahol visszanézünk az előző évre, és előre az érkező ÚjEsztendőre. És mindig kártyát is húzunk. De ötletszerűen is szoktam magamnak kártyát húzni, amikor van valamilyen kérdésem, amiben a tovább lépéshez segítséget szeretnék kapni nem racionális síkról.

Online kártyahúzást is tartottunk már többször a GazdagNőkkel, illetve élőben 2011-ben a GazdagNők 3. szülinapi partiján, és Karácsony előtt, továbbá 2012-ben 6 kis csoportos, kártyahúzással egybekötött mini tréninget, spirituális önismereti gyakorlatot vezettem nagy sikerrel, a résztvevők megelégedettségére. Sikerült ezt a gyakorlatot 2015 elejétől ismét felfrissíteni, s legtöbbször nagyon gyorsan beteltek a helyek!

Mi vár rád a TeliHold kártyavetésen, mini önismereti spirituális tréningen  2016. november 13-án vasárnap 15 és 18 óra között?

A TeliHoldhoz kötődünk – logikusan :-). Remek alkalom lesz arra, hogy a TeliHoldhoz kötődő Hold Istennőhöz kapcsolódjunk, aki a női lét anyai oldalát képviseli. Nemcsak megidézzük fontos aspektusait, hanem praktikákat kapsz arra, hogy aztán ezen holdciklus teremtő erejét a gyakorlati életünkben, a hétköznapokban is tudd használni.

Fő témánaz életünkben kiteljesedésre váró dolgok még inkább “kigömbölyítése”, a számba vehető akadályok elengedése után hangsúlyozottan a kiteljesítés támogatása ~  a kinek-kinek saját maga által kiválasztott életterületen a női teremtő erő  inspirálása.

Lesznek különleges gyakorlatok ezúttal is (varázsolni fogunk most is ;-)),  megidézzük (ahogy említettem már) az ehhez az időszakhoz kapcsolható Hold Istennőt, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal is támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiség számodra tán az újszerűségén túl egyre természetesebbé váló megközelítését.

A találkozó során a rituális gyakorlatok, a szertartás elemek, a közös tapasztalatok, a mágikus kézműveskedés/alkotás mély átélést, elmélyülést tesznek lehetővé – kinek-kinek a nyitottsága szerint.  Az együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejtszintű élmények ott helyben hatnak, és felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik mivel gazdagodsz! A korábbi találkozók résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak (olvashatod hamarosan alább a résztvevők beszámolóját).

Vannak álmaink, vágyaink és megérzéseink is azzal kapcsolatban, mit teljesítsünk ki, milyen dologok megteremtésének engedjünk nagyobb teret. De időnként megtorpanunk, és/vagy jó volna a megerősítés is. Erre kínálhat neked egy különleges lehetőséget ez az TELIHold időszakában zajló Holdkártyavetés és -jóslás, spirituális mini önismereti tréning.

Megteheted azt, hogy egy különleges délután során

 • ránéznél az idei évedre: a 2016-os  esztendőre olyan szempontból, h. milyen dolgok valósultak meg, vagy mi teljesedik éppen ki,
 • a pillanatnyi jelened hogyan viszonyul ehhez,
 • a születőben lévő újdonság(ok) kiteljesedéséhez mire van szükséged,
 • miközben életed bármilyen, általad fontosnak tartott életterületére (pénz/bőség, EGÉSZség, emberi kapcsolatok, munka/hivatás/vállalkozás stb.) vethetsz kártyát. Az általam megálmodott, egyedi készítésű Hold Kártyák segítségével tudunk mindezen időszakokra ránézni, DE már 2017-re is! Hogy jövőre mit szeretnél még inkább kiteljesíteni, megvalósítani. Ehhez hívjuk hatványozottan Női Teremtő Erőnket is a TeliHold energetikája segítségével is megtámogatva.Teheted mindezt egy ehhez kötődő kis csoportos, önismereti mini tréning keretében, amely szertartásos elemeket is tartalmaz 2016. november 13-án vasárnap 15 és 18 óra között.

FONTOS: a létszám limitált! Már csak 3 főt tudok fogadni a teliholdas programra. (A délelőtti program pár nap alatt betelt, így javaslom, h. mielőbb hozz egy jó döntést! ;-))

Amíg látod alább a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni.

Milyen tapasztalatokat szereztek az eddigi résztvevők?
Ehhez hasonlók veled is megtörténhetnek, ha velünk tartasz!

Köszönöm ezt a kellemes vasárnap délutánt, amit a Holdkártyavetésen együtt tölthettünk.

Elkötelezett önfejlesztő lévén minden alkalmat igyekszem megragadni, ami segít tisztábban látni önmagam. Szeretem az egyszerűen és gyorsan megvalósítható módszereket, és Nálad Ida,  minden programon vannak ilyenek.
Vasárnap ismét kaptam egy gyöngyszemet, ami nem kis meglepetést okozott. Egy kérdés, négy egyszerű lépés, és az elsőre meglepő válasz. Először csak részben értettem meg, aztán már itthon, kicsit átgondolva, egyértelmű és kerek lett az egész, szinte csodálkoztam hogy nem láttam addig.
Sokat segített az is, hogy megoszthattuk egymással gondolatainkat, hiszen sokszor nem látjuk a fától az erdőt.
Tiszta szívvel tudom ajánlani mindenkinek, akinek vannak kérdései, de eddig nem találta a válaszait, kicsit elbizonytalanodott és megerősítést szeretne, esetleg elakadt, és nem tudja hogyan tovább.
Sokáig én is egyedül lépegettem előre, de az ilyen alkalmak mindig megerősítenek abban, hogy mennyivel könnyebb egy-egy lépést megtenni támogató, segítő környezetben.
… a Holdkártyát… most már bármikor használhatom a Tőled kapott útmutató alapján.

Szeretettel:
Filipidisz Ildikó
a komfortzóna elhagyók támogatója, változás coach

Ida nagyon ért ahhoz, hogy hogyan hangolja rá az embereket a… kártyahúzásra. Igen fontos az előkészület, a megfelelő hangulat, mert a kihúzott kártya csak ellazult állapotban kihúzva mutatja meg azokat a szükséges lépéseket, amelyek a Gazdag Élethez vezetnek.

Rendkívül lényeges a kártyák helyes értelmezése – még akkor is, ha az általuk mutatott lépések első látásra frusztrálóak… A saját történetem ebben: a Gazdagnők 3. születésnapon a többiekkel együtt angyalkártyákat húztunk, én a munkahelyem kérdésére. Azért erre, mert bizonytalan voltam, hogy a GYES-em lejárta után visszamenjek-e, vagy kilépjek. Rossz emlékeim az ott töltött utolsó időkről, amiket még csak részben sikerült megemésztenem… És nem féltem attól, hogy nem találok jobb helyet, vagy hogy nem tudom tovább építeni a vállalkozásomat, hiszen soha nem voltam munka nélkül.

Érdekes kártyák jöttek ki, az egyik az Elengedés angyala volt. Akkor én úgy értelmeztem, hogy amikor lejár a GYES-em, el kellene engednem a munkahelyemet, hogy azt csinálhassam, amit szeretek: gyógyítani embereket ÉFT-vel és tanítani őket öngyógyításra minden lehetséges módon.

Ehhez képest az események végül visszacsábítottak a munkahelyre, ahol most igen jól érzem magamat. Ugyanis előnyére változott a hely, és vannak olyan lehetőségeim is, amelyben csinálhatom a számomra kedves munkákat, és mellette még tudom a saját ügyeimet is intézni. A főnökök minden kérésemet teljesítették, amit csak tudtak: például beleegyeztek a részmunkaidőbe.

Ezért újra és együtt értelmezve az összes angyalkártyát, arra jutottam, hogy nem a munkahelyet kellett elengednem, hanem a vele és a munkával kapcsolatos megmaradt rossz érzéseimet!

Nagyon köszönöm Idának, hogy így segített ebben a döntésben! Az helyzet, amiben most vagyok, valóban igazi Áldás nekem!

Szalkai Titi – Dunakeszi
ÉFT terapeuta, honlapszerkesztő (alapban közgazdász-informatikus)

Ki lesz a vezetőd a “holdas” programon?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Két év után Veres Kriszta Papnő iskolájának befejeztével az Istennő papnője lettem – ez az iskola sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.
Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

Hol lesz at újholdas kártyavetés-jóslás, spirituális mini önismereti tréning 2016. november 13-án, vasárnap délután?

kikelet Chi kreativ vilagom tavasszal reszlet ablak kozeli adj 1 Chi szignos DSC07698Helyszín: Budapest, VI. kerület (közel a Hősök teréhez)
A pontos címet a jelentkezőknek megadjuk e-mailben a bejutási lehetőséggel együtt. Előzetesen annyit, hogy a megközelíthetőség tömegközlekedéssel legegyszerűbben a Bajza utcai kismetró vagy 72-es troli szintén Bajza utcai megállójától lehetséges.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566
A bejutáshoz a jelentkezőknek megadjuk a kapukódot.

Mennyibe kerül a TeliHold kártyavetés-jóslás és mini önismereti tréning?

2 féle ár van minimális különbséggel:

 • amennyiben banki utalással fizetsz csupán bruttó 4.800,- Ft számodra a program,
 • ha közvetlenül bankfiókban készpénzben fizeted be, vagy rózsaszínű postai csekken utalsz, akkor 5.000,- Ft számodra a program.

Helyedet a részvételi díjad előre befizetésével tudod lefoglalni!

Ha velünk/velem tartsz a 2016. november 13-án vasárnap délutáni spirituális és önismereti programra, akkor kedvezményes áron, csupán bruttó 3.000,- Ft-ért meg tudod vásárolni a teljes TELIHold Kártyacsomagot, amit a program során amúgy is használunk.

A program helyszínén előtte, illetve utána önismereti és spirituális vásár is lesz a témához kötődő ezoterikus és/vagy kézműves tárgyakból, illetve könyvekből.

A Hold Kártyavetéskor spirituális vásárt is tartunk, tehát 2016. november 13-án szombaton!

13 óra után 14 óráig ugyanazon a helyszínen tudsz vásárolni, ahol a Hold Kártyavetés-húzás lesz. Kérünk, hogy szintén jelentkezz be, ha ez a lehetőség érdekel. A budapesti helyszínről a jelentkezők szintén pontos értesítést kapnak a megközelíthetőséggel együtt.

Milyen választékkal várunk, miből választhatsz a spirituális vásár során, amik mind akár   karácsonyi ajándékok is lehetnek – saját magad vagy mások számára:

 • mágikus ékszerek (általam = Chi*** Csapó Ida egyedileg összeállítva),
 • Artemisz istennő szobor (céljaid megvalósítását segíti),
 • egyedi mécsestartók (általam készítve paverpolos textildekorációs kézművességgel)
 • spirituális, relaxációs zenés CD-k stb.
 • önismereti könyvek
  ÉS természetesen a 4 féle HOLDkártya-csomagokból is vásárolhatsz!

Gyere tarts velünk, töltsünk együtt pár kellemes órát TeliHold idején, mi nők együtt 2016. november 13-án vasárnap délután Budapesten, kiszakadva a hétköznapok rohanásából! Az alábbi űrlapban tudod jelölni ha a Holdkártyavetés és mini önismereti tréning és/vagy a spirituális vásárlás érdekel.

Mikor és hol lesz a különleges spirituális vásár (nézzük ezt még egyszer)?

A vásár 2016. november 13-án, vasárnap 13-14 óra között ~ jelentkezésed után kapod meg a pontos budapesti VI. kerületi címet (könnyen megközelíthető helyszínen van, közel a Hősök teréhez).

 Ha bármilyen kérdésed lenne a fenti programunkkal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd a 30–9561-566-os mobilszámot.

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet. A délelőtti csoport pár nap alatt betelt! Délután is már csak 3 főt tudok fogadni!

Ha érdekel a Hold Kártyavetés-húzás a mini önismereti tréninggel, illetve a spirituális vásárlási lehetőség, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobil telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):
Ekkor megyek kis csoportos önismereti tréninggel egybekötött Hold Kártya bemutatóra és jóslásra (4.800, Ft, ill. 5.000,- Ft az utalás mikéntjétől függően)):* 2016. november 13-a 15 és 18 óra között (díja 4.800,-, illetve 5.000,- Ft az előrefizetés mikéntjétől függően))nem élek ezzel a lehetőséggel most
Számlázási név és pontos számlázási cím:*
Érdekel a vásárlási lehetőség:* 13 és 14 óra között megyeknem élek ezzel a lehetőséggel
Megjegyzés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a programmal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy ezt a mobilszámot: 30 ~ 9561-566