Miért szórod a pénzt feleslegesen intim higiéniás termékekre? Közel 1 milliót másra is költhetnél!

Az információ pénz – szerintem ennek a mondatnak legalább olyan elterjedtnek kéne lennie, mint a szinte unalomig ismert “Az információ hatalom” mondásnak. Mert valójában információk és ismeretek hiányában sok millió forintot költhetünk el feleslegesen.

Miért szórod a pénzt feleslegesen intim higiéniás termékekre?

Joggal teszi fel ezt a kérdést Asztalos Ildikó, az IntimTölcsér.hu tulajdonosa. Az általa forgalmazott Mooncup Intimtölcsér rendkívül közkedvelt immáron több ezer magyar nő esetében – többek között azért, mert akár tíz évig is használható, és így segítségével egy kisebb vagyon megspórolható.

– Rengeteg egyszer használatos kacatot veszünk, holott sok esetben van már alternatív megoldás, ami egyrészt egészségesebb, másrészt környezetkímélőbb, harmadrészt pénztárcabarátabb – mondja Ildi. – Izzók, napelemes ház, különböző energiaforrások például, amik iszonyatosan nagy összegeket takarítanának meg nekünk. Ráadásul még egészségesebb is lenne, és tényleg csak egyszer kell beruházni egy nagyobb összeget, ami hamar megtérül. Nekünk nőknek is rendelkezésre áll egy ilyen lehetőség, vétek nem élni vele! Egy nő az életében átlagosan 40 évig menstruál, és ha nem a hagyományos intimhigiéniás eszközöket használná, még anyagilag is jobban járna.

Ez annyira fontos Ildi szerint – amivel maximálisan egyet értek -, hogy készítettek egy videót is. Ennek a lényege:  Miért szórod a pénzt feleslegesen intim higiéniás termékekre? Közel 1 milliót másra is költhetnél! Nézd meg itt a 3.47 perces videót: klikkelj az alábbi képre! –>>

A jó döntéshez – tudod az információ pénz! ;-) – Javaslom, hogy tájékozódj még tovább erről az elsőre talán szokatlannak tűnő, ugyanakkor egyaránt környezet-, pénztárca- és nőbarát intim higiéniás eszközről. Mert…

Mi szól még az Intim Tölcsér mellett az anyagiakon kívül?

  1. Kifejezetten környezetbarát. Nem egy újabb egyszer használatos termék – óriási tehertől mentjük meg a Földet azzal, ha legalább a havi tampon-, betét- és vattamennyiségtől megkíméljük.
  2. Hüvelybarát, ugyanis az Intim Tölcsértnem fehérítik különböző vegyszerekkel. 100%-os orvosi szilikonból készült, a bypass szívműtétekhez is ezt az anyagot használják.
  3. Használata egyszerűbb és higiénikusabb: akár 3x több folyadékot fog fel, mint egy betét, tehát 3x tovább maradhat fent. Ez azt jelenti, hogy reggel felhelyezésre került otthon tiszta környezetben, majd munka után újra otthon, tehát rendkívül higiénikus.
  4. Praktikus: nem kell többé egy fél táskányi kellék.
  5. Semmilyen “macera” nincs vele: egyszerűen kifőzi vagy sterilizálja a használója, és máris újra használható.
  6. Semmilyen negatív hatással nincsen a hüvelyflórára, hiszen kemikáliamentes.
  7. Azáltal, hogy nem nedvszívó, nem okoz hüvelyszárazságot, sem hüvelyirritációt.
  8. Az egyetlen intimhigiéniás eszköz,  amivel bátran lehet uszodába menni anélkül, hogy félni kéne attól, hogy megfertőződünk, vagy megfertőzünk másokat.

Ma 10-ből 7,85 potenciális nő megveszi az intimtölcsért. Mind a külföldi, mind az itthoni tapasztalatok azt mutatják, hogy nem térnek vissza többé a betét és a tampon használatához.

Egy elégedett nő visszajelzését olvashatod itt:

Én már megrendeltem és elégedett vagyok – bánom is, hogy nem korábban találkoztam a lehetőséggel… Érdekes módon – ez számomra, mint dysmenorrhoeas-nak, irtó nagy előnye – megrövidült a ciklus időtartama. Ezt a levelemet közzéteheted mint pozitív visszajelzést, mert nem csupán engem érint a nehéz menzesz (még 2 gyerkőc születése után is kellemetlen, bár mértéke elviselhetőbb)…

A dysmenorrhoea nálam azt takarta, hogy olykor még lábra is alig tudtam állni, voltaképpen fájdalomcsillapító-görcsoldó szereken éltem közel 20 éven át (ezek egyébként nem mellesleg számos negatív mellékhatással bírnak, szerencsére magam megúsztam súlyos problémák nélkül). Erős hátfájás kísérte ezeket a sokszor elviselhetetlen alhasi görcsöket, a vérnyomásom is lezuhant, így szédültem is… A mindennapi életben bizony rengeteg szenvedést jelentettek a “piros napok”. Melegítőpárna segített egyedül, a régi orosz típusú, ami valóban fűtött, így a folyamat is rövidebb lett, és irodai munkáimat melegítőpárnával a hasamon tudtam elvégezni. (Ezt tessék szó szerint érteni, begyűrve a nadrágba s felette póló, vagyis lógott ki belőlem a zsinór.) Hazajutáshoz többször segítséget kellett kérnem (röhej, igaz?).

Alig vártam ilyen értelemben a szülést, mert azzal bódítottak, hogy majd utána könnyebb lesz. És mit ad Ég? 31 évesen lettem Anya, alig 4 hónap múlva újra „nagylány” lettem, bár igény szerint szoptattam s valóban könnyebb lett a menzeszem. Hurrá, gondoltam! Majd szopi mellett is gyönyörűen tervszerűen indult útjára fiunk. Érdekes módon vele is hamar „nagylány” lettem, de a menzesz az 1. gyermekünk érkezése utáni időszakhoz viszonyítva rosszabb lett.

No, ezek után találkoztam az intimtölcsérrel, amire abszolút nyitott voltam. És bár többen szkeptikusak a dologgal kapcsolatban, nekem bevált, és az erős vérzés most csupán 2 nap az eddigi 5-7 nap helyett (ez már az én állapotommal önmagában is áldás!).

Mi lehet rá a magyarázat orvosi szempontból? Ezt szerintem senki meg nem mondja. Sőt, tuti van, aki kételkedne ebben és amolyan “placebo” hatásnak vélné, én mindenesetre örülök neki, hogy gyengébb a fájdalom és rövidebb periódusú a menstruáció lefolyása. Melegítőpárnát azért még használok, de csak éjszaka :-)

Takács Noémi B.

FONTOS még: 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal az IntimTölcsér.hu