Hogyan ismerheted meg önmagadat – saját számaid segítségével? Kiscsoportos számmisztikai tanácsadás: 2011. május 28., szombat

Amikor a harmadik házszám volt 15-ös az életemben, szinte meg sem lepődtem volna, ha jön a negyedik hasonló eset, azaz egy újabb 15-ös házszám a költözködéseknek köszönhetően.

Vagy ott vannak a kettesek. Zalaegerszegen a családi házunk házszáma, ahol életemben a leghosszabb időszakot töltöttem gyerekként, bakfisként, aztán fiatal felnőtt nőként, 22-es volt – a budapesti lakásunk 2. emelet 22., és a házszámban is szerepel a 2-es, sőt a házszámban benne van az ún. Sorsút-számom is. Mert azt ne is említsem, hogy a születési évszámom is tele van 2-esekkel. Az ilyen “véletlenekre” még a legracionálisabban gondolkodó elme is felkapja előbb, vagy utóbb :-) a fejét.

A születési évszámnak jelentése lehet – emlékszem, hogy ez annak idején először kicsit megdöbbentett, ugyanakkor a számok titokzatos világa el is bűvölt, ahogy sokakat.  Úgy érzékelem, látom, hogy a nők körében érdeklődést vált ki a számmisztika, így a GazdagNők olvasói körében is. Három olyan rendezvényünk volt, ahol rövidebb-hosszabb előadás hangzott el a számmisztikáról, és a résztvevő nők jelezték, hogy mélyebben is érdekelné őket ez a téma.  Legyen! :-) Tehát nem véletlenül szervezünk kiscsoportos számmisztikai tanácsadást a GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémiája keretében 2011. május 28-án szombatra, Budapesten 10 és 17 óra között a Sziddhárta Közösségi Házba.

Önmagam jobb megértésében nekem sokat segített a számmisztika – választ kaptam egy sor kérdésre, amit ösztönösen éreztem, de immáron a numerológia segítségével tudatosíthattam. Eligazítást jelent a hétköznapjaim során, egy-egy örömömnél, de holtpontoknál is. Ha te is nyitott vagy a számok misztikus világára, akkor számodra is egy ragyogó önismereti kulcsot adhat a kezedbe a kiscsoportos számmisztikai tanácsadásunk – kiscsoportos, mert csak 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni befizetési sorrendben.

Pithagorászt híres tételéről szoktuk ismerni, és matematika óráink emlékeként ködlik fel a távoli, vagy közelibb múltból életkorunktól függően. Hogy mi mindennel foglalkozott még, azt sokan nem is sejtjük. Nos, az egyik legrégebbi számmisztikai rendszer az övé, és sok magyar numerológus használja az ő elveit is.

Miről szól a kiscsoportos számmisztikai tanácsadás 2011. május 28-án?

A csoportos tanácsadáson a résztvevőket Zemlényi-Kovács Erika numerológus bevezeti a számok mint szimbólumok izgalmas világába.

A következő témakörökkel ismerkednek a jelentkezők:

 1. Mi és mire jó a számmisztika?
 2. Eredete, története, irányzatok
 3. A számok alapenergiái
 4. A születési dátum: hogyan nézzünk rá, mi az, ami kiemelt jelentőségű?
 5. A számmisztika önismereti rendszer: ahogyan megismerjük számaink jelentését, minőségét, önmagunkkal kapcsolatos információkhoz jutunk: erősségek, gyengeségek, lehetőségek: mire érdemes odafigyelni?
 6. Személyes karakterszámunk: ezek vagyunk mi, szabad akaratunkból, emiatt vagyunk betegek vagy egészségesek, boldogok vagy boldogtalanok – ez az, amin tudunk változtatni!
 7. Sorsút, Életfeladat, Hivatás: a megfelelő életterület kiválasztása, tanulandó helyzetek, leckék felismerése, célok meghatározása – mi segít, hogy a helyeden légy?
 8. Szó lesz a pár- és egyéb kapcsolataink elemzéséről – hogy jobban értsük és érezzük magunkat együtt, és ne akarjunk a cseresznyefáról almát szedni :-)
 9. Időnumerológia: életciklusok, személyes év – alkalmas időpontban cselekszel?
 10. Beszélgetünk még a számmisztika mélységeiről, lehetőségeiről (betegséghajlamok, gyermeknumerológia)
 11. …és arról, miért különböznek még az „egy az egyben” ugyanazon számokkal rendelkező emberek is, illetve miért ne irigyeljünk senkit a számai miatt (a mi „csomagunkban” is minden benne van, amire szükségünk van)

Mennyire lesz gyakorlatias a kiscsoportos számmisztikai tanácsadás?

A fentiekre Erika példákat fog mutatni, illetve kérdések alapján megbeszélés és gyakorlati útmutató következik.

Mi lesz az eredménye, ha részt veszel a csoportos számmisztikai tanácsadáson?

A nap végére mindenki sok ismerettel gazdagodik a számmisztika témakörében, aminek alapján elkezdheti felfedezni „kincseit”, azaz a saját számaiban rejlő lehetőségeit.

Elindul egy folyamat, amit érdemes továbbgondolni, illetve beépíteni a mindennapi életbe.

Hogyan lesznek igazán hatásosak számodra a számmisztikai tanácsadáson tanultak?

A tanácsadásról önmagában mit sem ér, tehát itt is érvényes, hogy „ketten kellünk hozzá”. Azaz a tanácsadón kívül ott az egyén, a résztvevő felelőssége is.

De ha nyilván eljössz, jelentkezel egy ilyen rendezvényre, akkor az önismeret mélyítésén túl a változtatás is a célod, a saját életed jobbá-boldogabbá-harmónikusabbá tétele, és ehhez be kell dobnod magadat is :-). Nyilván magad is tudod, hogy mennyire fontos a saját felelősség is, hiszen ez visz előre. Számítunk hát ebben is rád jelentkezésed esetén. Mi csak elindítani tudunk, de a további lépéseket neked kell megtenned :-)

A kiscsoportos számmisztikai tanácsadást tartó Zemlényi-Kovács Erika numerológus mottója nem véletlenül ez:

„Aki tudja, hová indul, a legrögösebb úton is halad; aki nem, az a legjobb úton is botladozva jár.”

Hogy kevésbé kelljen botladoznod, azt segíti Erika.

Ki lesz a vezetőd, a kiscsoportos számmisztikai tanácsadód?

Zemlényi-Kovács Erika numerológus, Bach-virágterapeuta tartja a GazdagNők által szervezett kis csoportos számmisztikai tanácsadást. Erikát meginvitáltam egy rövid beszélgetésre, hogy Te magad is jobban megismerd a témát, őt magát is kicsit, és mindezek fényében tudjál dönteni a jelentkezésedről.

– Mit csinál a numerológus voltaképpen?

– A numerológus a születési dátumot elemzi. Születési dátumunkkal egy „energiacsomagot” kapunk, amelyet útmutatóul használhatunk – többek között – személyiségünkkel, Sorsunkkal kapcsolatban is. Előadásomban megmutatom, mely számainkból kaphatunk információt ahhoz, hogy valódi hivatásunkra rátaláljunk, és valóban Sorsunk útját járjuk.

– Mi vonzott téged a numerológiához, mit jelent számodra?

– Engem eredetileg az alternatív gyógymódok vonzottak évek óta, végül úgy éreztem, a Bach-virágterápiában találtam meg az „igazit”. Ennek tanulása során találkoztam egy olyan tanárnővel, aki együtt alkalmazta ezt a gyógymódot a számmisztikával, és nagyon megfogott a lelkesedése, egyénisége, a téma iránti elkötelezettsége. Úgy gondoltam, mint önismereti módszert, érdemes lenne megtanulnom, ezért elvégeztem az 1 éves numerológus képzést is.

Most már olyan fontosnak tartom, hogy ha valaki nem számmisztikai elemzést kér, hanem csak Bach-virág tanácsadást, akkor is el szoktam kérni a születési dátumát, mert ez máris segít nekem, merre érdemes elindulni a terápiában.

– Mit adott neked, és mit adhat bárkinek is a számmisztika, aki fogékony csak kicsit is erre?

– Nekem személy szerint igencsak alaposan felforgatta az életemet… A saját számaimat az egy év alatt, amikor tanultam, „agyonelemezve”, rájöttem, hogy miért érzem nagyon rosszul magam az életemben. Ennek többek között az lett a vége, hogy 26 évi alkalmazotti lét után a magam útjára léptem.

Amit adhat bárki számára: elsősorban önismeretet, rálátást tetteinek mozgatórugóira, mi az, amit például nem érdemes erőltetni. A gyermekek neveléséhez is komoly támogatást nyújt, az időnumerológia segítségével pedig jobban ki tudjuk használni egy-egy időszak, életciklus energiáját.

– És valóban olyan misztikusak a számok? ;-)

– Úgy gondolom, igen. A számmisztika ősi tudomány, az asztrológiával párhuzamosan fejlődött, eredete homályba vész. Időszámításunk előtt kb. 500 évvel Pythagoras (aki filozófus és matematikus is volt) fejlesztette tovább a rendszert, az ő nevével vált ismertté. Iskolájában együtt élt a tanítványaival, a tanításokat nem engedte leírni és tanítványainak 5 éves hallgatási fogadalmat kellett tenniük.

A számok szimbólumok, titkokat rejtenek, mögöttük bolygóenergiák vannak, ezért mondhatjuk, hogy születési dátumunkkal egy „energiacsomagot” is kapunk, amit jól vagy rosszul használunk életünk során.

– Úgy vettem észre, hogy a numerológia kifejezést használod inkább a számmisztika helyett – van ennek valamilyen oka?

– Amikor magáról a témáról beszélek, felváltva használom a numerológia és számmisztika kifejezéseket. Tapasztalatom szerint egyformán elterjedt mindkettő. Amikor a saját tevékenységemet kellett meghatároznom, kiválasztottam a “numerológus”-t , egyszerűen ez volt a szimpatikusabb. A másik ok, hogy a tanulmányaim végeztével kapott hivatalos tanúsítvány is erre “jogosít”, úgy értem: ez a kifejezés szerepel ott is .

– Milyen többletet kapnak a résztvevők a kiscsoportos számmisztikai tanácsadás során?

– Elmondok konkrét, megtörtént eseteket, az átadott elmélethez példákat fogok mutatni, illetve mindenképpen interaktív lesz, hiszen ezért is tanácsadás, a program. Az átadott információ utána a résztvevői kérdések alapján megbeszélés és gyakorlati útmutató lesz. És a nap végére valóban mindenki olyan ismeretekkel gazdagodik a számmisztika témakörében, aminek alapján elkezdheti felfedezni „kincseit”, azaz a saját számaiban rejlő lehetőségeit. És a helyszínen elindult folyamatot nemcsak érdemes továbbgondolni, hanem javasolt beépíteni a mindennapi életbe.

Miért hallgass Zemlényi-Kovács Erika numerológusra, miért ajánlják őt az ügyfelei?

Takácsné Sólyom Ágnes Budapest: “…nem hittem, hogy a születési dátumból olyan rejtett információk kerülhetnek napvilágra…”

Önszántamból őszintén szólval valószínűleg soha nem jelentkeztem volna numerológiai elemzésre, de Csapó Ida egyik konferenciáján nyertem az elemést, ahol a 8-as számról tartottál előadást. Persze a z így kínálkozó alkalmat nagy örömmel használtam ki. Addig nem hittem, hogy a születési dátumból olyan rejtett információk kerülhetnek napvilágra, amiket csak az tudhat, aki engem ismer. Azóta viszont sokat gondolok arra az elemzésre, amit akkor kaptam tőled, mert néhány részlete különösen hátborzongató volt.

…számomra hiteles személyiség és numerológus, komoly odaadással, kellő rálátással és gazdag kifejezőerővel.”

M. Barbara, Budapest: „…az akadályok nem véglegesek, és legyőzhetőek”

Ha numerológia, akkor én Zemlényi-Kovács Erika mellett teszem le a voksomat.

Két kérdéssel fordultam hozzá: munka, párkapcsolat.

A párkapcsolatomra vonatkozóan – bár már voltam előtte asztrológusnál, illetve más ezoterikus tanácsadónál is ,– ő adott igazán megerősítést, már hazafelé más (jobb :-)) színben láttam a világot és a páromat…

A munkámmal kapcsolatban volt már sejtésem, elképzelésem, nála kaptam egy gyakorlati tanácsot, hogyan pontosíthatom ezt. Ami még fontosabb, hogy bíztatott, lelkesített a megvalósításra, amihez eddig nem volt merszem, most már magam is el tudom képzelni, hogy az ezzel kapcsolatos akadályok nem véglegesek, és legyőzhetőek.

Összességében: új szempontokat kaptam, önismereti tudást, rávilágítást a bennem rejlő értékekre, és olyan tanácsokat, amelyeket úgy érzem, az életem több területén is tudok hasznosítani.

A szaktudásán túl, éreztem azt a mély empátiát és szeretetet, amivel a munkáját végzi.

Éva, Göd: „…megerősített abban, hogy az elkezdett utam jó felé halad”

Erikával 2010 szeptemberében találkoztam egy Gazdag nők konferencián. Tulajdonképpen én őt “megnyertem”.   Születésnapom előtt pár nappal találkoztunk. Semmit nem kérdezett tőlem, inkább ő mondta el születési dátumom alapján, hogy mi az én életfeladatom, erősségeim és gyengeségeim, vagyis ahogy Erika fogalmazott, energia többlet és hiány, mint egy pénzügyi mérleg, illetve ezekkel kapcsolatban mire érdemes odafigyelnem. Személyes évemről is megtudtam, mire számíthatok.

Mondatai odafigyelésről, tudásról, hitelességről vallottak. Segített abban, hogy türelmes legyek, megerősített abban, hogy az elkezdett utam jó felé halad, de figyelmeztetett, hogy  a választott út hozhat „próbatételeket” is. Kérdéseimre hasznos tanácsokat kaptam, ami az előrejutásomat segítette.

Kiket várunk?

Azokat a nőket az egész országból, akik úgy érzik, hogy mélyebb önismeretre vágynak, mégpedig a számmisztika segítségével. És akiknek ez az időpont MOST alkalmas – a Belső Hangjuk is azt súgja: itt a helyük a GazdagNők  kiscsoportos számmisztikai tanácsadásán.

Azokat, akik nyitottak, és örömmel töltenek el egy napot támogató női körben, ahol mindenki lehet az, aki, mert feltételek nélküli elfogadásra talál nálunk.

Ami nem lesz:

* egyéni, személyre szabott számmisztikai tanácsadás,
* pszichoterápia,
* tréning munka stb.

Ez az alkalom egy számmisztikához kötődő önismereti folyamat kezdete lehet számodra, vagy tovább folytatása, ha foglalkoztál már hasonló témákkal.

Mi történik majd a kis csoportos számmisztikai tanácsadáson?

 • * elméleti tudást kapsz a fentebb jelzett témákban,
 • * kérdezhetsz az elhangzott elmélettel kapcsolatban, és kérdéseidre a helyszínen választ kapsz,
 • * az egyes elméleti részekhez gyakorlatok, feladatok kapcsolódnak a helyszínen, amik a jobb megértést segítik,
 • * új kapcsolatokkal gazdagíthatod magadat, vagy régi ismerősökkel találkozhatsz,
 • * támogató női körben eltölthetsz tanulással úgy kellemesen egy napot, hogy az élményt jelent számodra,
 • * az energia szinted a fentiek fényében megemelkedik, és feltöltekezve mégy el – nagy eséllyel sokkal jobban fogod magad érezni, mint ahogyan jöttél. :-)

Összegezve: önismereted gazdagodik miközben nőkkel töltesz el közösen egy inspiráló napot! Úgy legyen – Áldás! ;-)

Mi a helyzet a létszámmal?

A létszám limitált! Kizárólag 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni! A kiscsoportos tanácsadás ennyi résztvevővel hatékony.

Helyedet a mielőbbi jelentkezéssel és a teljes részvételi díj előzetes befizetésével tudod biztosítani.

A létszám állásáról, azaz mennyi szabad hely van még, itt jelezni fogjuk, illetve a GazdagNők hírlevél olvasóit is rendszeresen tájékoztatjuk erről.

Amint a 20 befizetési díj megérkezik, lezárjuk a jelentkezéseket!

 

Mikor és hol lesz pontosan a kiscsoportos számmisztikai tanácsadás?

Az egész napos program időpontja és időtartama: 2011. május 28-a, szombat 10 és 17 óra között.

Azért így tartjuk a GazdagNők egész napos programjait, hogy vidékről is bárki időben meg tudjon érkezni, illetve haza tudjon indulni – bármilyen távol is lakjon. :-)

A pontos budapesti helyszínről a résztvevőket a jelentkezésük után  e-mailben értesítjük.

Mennyibe kerül a kis csoportos számmisztikai tanácsadás?

Az ár attól függ, hogy mikor jelentkezel, és vettél-e már részt a GazdagNők fizetős programján – lássuk:

Május 20-a, péntek éjfélig történő jelentkezéssel:

 • * régi ügyfeleinknek bruttó 13.750,- Ft
 • * új ügyfeleinknek bruttó 15.000,- Ft

Május 21-e, szombattól jelentkezve, illetve helyszínen fizetve:

 • régi ügyfeleinknek bruttó 15.000,- Ft
 • új ügyfeleinknek bruttó 16.250,- Ft

Régi ügyfélnek az számít, aki részt vett már a GazdagNőknél fizetős rendezvényen (a könyvrendelés nem tartozik ide).

A részvételi díj nem tartalmazza a helyszínre jutási utazási költséget, és étkezési díjat sem. Igény esetében jelezzük a résztvevők számára, hogy hol tudnak és milyen áron ízletes meleg ételt igénybe venni.

Hogyan tudsz jelentkezni, illetve részvételi díjat fizetni?

Előre fizetéssel tudod a részvételedet biztosítani 2 formában:

 • * jelentkezésed után e-mailben megadjuk neked azt a bankszámlaszámot, ahova a részvételi díjadat előre utalással továbbíthatod,
 • ** vagy személyesen is befizetheted a részvételi díjadat – ez esetben időpontot kell egyeztetned Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünkkel. E-mail cím: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu , mobilszám: 30 – 58-43-975.

 

A jelentkezést az alább található megrendelési űrlap segítségével tudod megtenni.

Fürgén Fizetőknek ajándék!

Akik a jelentkezésüket követően úgy utalják el a részvételi díjukat, hogy az 3 banki napon belül megérkezik hozzánk, ők mint Fürgén Fizetők ajándékot kapnak, nevezetesen: beavatott GazdagNők szerencse-pénzes szalag karkötőt, továbbá Laksmi Bőség Istennő füstölőszálat bőség- és pénzvonzáshoz.

Zemlényi-Kovács Erikával a GazdagNők női stábja szeretettel vár ezen a különleges, számodra megoldásokat kínáló, gyakorlatias női önismereti kiscsoportos tanácsadáson. Biztosak vagyunk benne, hogy nem úgy mégy el, ahogy jöttél. :-)

Érdekel a GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémiája keretében a kiscsoportos számmisztikai tanácsadás?

Ha igen, ne habozz jelentkezni! Azért, hogy megoldásokat találj, jobban megértsd önmagadat, és elindulhass azon a szükséges változtatási úton, amire belülről késztetést érzel – hogy sikeresebb, kiegyensúlyozottabb legyen az életed.

Igen, érdekel a kiscsoportos számmisztikai tanácsadás – benne szeretnék lenni a 20 résztvevőben! Máris kitöltöm a jelentkezési lapot:

Név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail:*
E-mail még egyszer:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom jogosultságom alapján:* Május 21-e, szombattól, illetve helyszínen régi ügyfeleinknek bruttó 15.000,- FtMájus 21-e, szombattól, illetve helyszínen új ügyfeleinknek bruttó 16.250,- Ft
Megjegyzés:


A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975.