Kiszállsz a pénzügyi mókuskerékből? Cashflow játék támogató női körben!

Új játékidőpont: 2016. március 19-e szombat! Az idén először!
Még 8 főnek, és férfiak is jelentkezhetnek!

Célszerű mielőbb jelentkezni és az előleggel lefoglalni a részvételhez a helyet! (A jelentkezési űrlap ezen ismertető szöveg legalján található, ha máris jelentkeznél… FONTOS: amíg látod a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni!)

Bennünket, nőket nem tanítanak meg kislánykorunktól a pénzkezelésre, az anyagi önállóságra, és egy végig szolgált, egy végig dolgozott élet után ott állhatunk anyagilag kiszolgáltatottan. Hogy ezt elkerüld, ebben is segíthet az igazán szemfelnyitó, szemléletváltozás elindító CASHFLOW játék játszása.

Ha velünk játszod a CASHFLOW pénzügyi intelligenciát fejlesztő oktatójátékot, akkor támogató női körben komoly pénzügyekről, az anyagi függetlenséged megalapozásáról szerezhetsz alapismereteket. Nekem szemléletformáló, döbbenetes élmény volt először játszani – soha nem felejtem el! FONTOS: a támogató női kör egyáltalán nem zárja ki, hogy férfiak is jöhessenek, sőt! Hozd magaddal párodat, vagy akár 12 év feletti fiadat!

Mi is az a CASHFLOW játék?

EZ egy táblajáték – ezt rögtön itt az elején szeretném leszögezni, a tévedések elkerülése végett. Viszont kereskedelmi forgalomban nem kapható, és tapasztalatom szerint hiába veszi meg valaki, útmutatóból érdemben nem lehet megtanulni, főleg nem elsőre! Ha így lenne, akkor szerte a világon nem csoportos oktatás formájában bonyolódna a tanítása, hanem mindenki otthon “molyolgatna” vele egyedül vagy a maga társaságában!

A játék a pénzügyi intelligenciát fejleszti, s megtanít arra, hogy a 21. század elején hogyan éljél ezzel miközben formálod a saját szemléletedet – azzal a céllal elsősorban, hogy ne kelljen végig robotolnod az egész életedet, képes legyél a mókuskerékből kiszállni, megismerve a passzív jövedelem különböző formáit, a befektetések világát, azok alapszabályait.

FONTOS: a létszám limitált! Még 8 főt várunk.
FONTOS: férfiak is jöhetnek!

Jelentkezz mielőbb, ha megszólít ez a pénzügyi intelligenciádat fejlesztő program! Amíg látod a lap alján a jelentkezési űrlapot, addig tudsz jelentkezni.

Kiknek ajánlott a CASHFLOW játék?

Ha továbbra is érdekel a lehetőség, abban az esetben érdemes még ezt a tájékoztatót továbbolvasnod,

 • ha úgy érzed, eleged van a napi mókuskerékből, mert nem jutsz ötről hatra a pénzügyek terén sem,
 • ha úgy érzed nőként, hogy nem rendelkezel elég saját jövedelemmel,
 • ha felkiáltottál már valaha legalább egyszer életedben és legalább magadban: “Jesszusom, mi lesz velem, ha nyugdíjas leszek? Elég lesz a nyugdíjam egyáltalán, vagy muszájból kell tovább robotolnom?”,
 • ha aggódtál már amiatt, hogy miből futja kiskorú gyerekek taníttatására,
 • ha úgy érzed nem érted eléggé, vagy kellő mélységben a befektetések világát,
 • ha érzed, hogy a meglévő pénzügyi szemléleted akadályoz, és másfajtára kellene váltanod, de mégsem tudod, hogy mi lenne az voltaképpen,
 • ha nyitott vagy új dolgok tanulására, új felfogás és új készséges elsajátítására,
 • ha szívesen tanulsz döntően női társaságban,
 • ha vállalod a saját (pénzügyi) sorsodért a felelősséget,
 • ha a panaszkodás nem kenyered, és a megoldásokat keresed.

Kitűnő “edzőprogram” a CASHFLOW oktatójáték, mert minél többet játszol vele, annál biztosabban elérheted az anyagi függetlenséget a való életben. Kezdd hát el!

Ezek veled is megtörténhetnek – olvasd el!

Részletek a játékot játszó nők visszajelzéseiből:

 • “Megvilágosodtam”. Rájöttem, amire évek óta törekszem, hogy kevesebb munkával több pénzt keressek, hogy erre milyen módszerek vannak.
 • Alapvetően változtatta meg a szemléletemet a játék – felfogtam, hogy mennyire fontos a nők anyagi függetlensége, és láttam ehhez vezető utakat.
 • Nagyon jó társaságban, egy igazán kellemes személyiségű, szakmailag felkészült játékvezető segítségével rengeteget tanultam pénzügyekről.
 • Megértettem, hogy mi az a passzív jövedelem, és úgy érzem, meg fogom találni ehhez a saját módszeremet.

De nézzünk azoktól is, akik a teljes nevüket adták a véleményükhöz – mindketten 2011 márciusában játszottak:

“…azt láttam, hogy az én megrögzött szemléletem a pénzzel kapcsolatban nem vezet jóra” – 2 és fél éve vagyok nyugdíjas, előtte gyógyszergyárban voltam minőségbiztosító, auditor. Hogy mi volt az indíttatásom a Cashflow játékra jelentkezéssel?

A kezdeti nyugdíjas hónapokban a mindennapos robot utáni lehiggadás vezetett el oda, hogy annyi energiát, szellemi kapacitást éreztem/érzek magamban, hogy ezt hasznosítani akartam és nézegettem a neten a lehetőségeket – kevés pénzből hogyan tudnám a szakmai (vegyész) tudásomat pénzzé váltani. A kutakodás csak apró munkákhoz vezetett, de azt láttam, hogy az én megrögzött szemléletem a pénzzel kapcsolatban nem vezet jóra (mind a számmisztikai elemzés a nevemre és a születési adataimra spirituális fejlődést sugalltak), és tanulnom kell. Így találtam a “gazdagnők” csapatához is és ezen belül a Cash Flow játékhoz. Mivel az élettapasztalatom azt sugallta, hogy a gyakorlat előtt hasznos az elméletet is megismernem, ezért a Cash Flow négyszög című könyvet is beszereztem, és akkora rádöbbenés volt számomra! Mégpedig az, hogy én is a nagy tömeggel együtt vélekedem a pénzről, gazdagokról stb. Mire a játékra került a sor már igazán izgatott voltam.

A játék helyszíne, Sallay Kati vendéglátása már eleve olyan meghittséget adott, mint egy családi társasjátékozás. És Kati személyisége is egyből oldotta a hangulatot. A sok ismeretlenből egyből társak lettünk, mert a játék során nem az “ellenségeskedés”, hanem az egymásnak segítés, a figyelemfelhívás, megmagyarázás volt a fontos, és örülni a másik sikerének is.

A csapatszellem Kati irányítása alatt nagyon kellemes volt. Az a tény, hogy a játékot hamar megnyertem, azt hiszem bennem egy új erőt adott és biztos, hogy a könyv elolvasásának is köszönhető…

Mindenkinek ajánlom, aki keresi a mókuskerékből való kikerülést és a szürke hétköznapokat napos, jókedvű ünnepnapokká akarja átváltoztatni. – Pálfiné Ledniczky Mária budapesti nyugdíjas, 2 felnőtt gyermek édesanyja

A játék, ha valaki segít játszani, már nem olyan ijesztő és “nehéz”. Sallay Katit csodáltam, ahogy 8 emberre odafigyelt. Otthon édesanyámmal játszottuk a Cash Flow játékot, de sajna nem minden kérdésére tudtam válaszolni. Sőt, a kisebbik öcsém is játszott anyuval (én mint súgó voltam kéznél), de édesanyámat is szeretném “beíratni” egy ilyen játékra… –Peszmeg Anna szedő-tördelő, Nagykovácsi

A fenti vélemények azért születhettek meg, mert a teljes személyiség részvételével történik az interaktív tanulás, és ez gyorsabb, egyszerűbb, továbbá az átélt saját élmény erejének köszönhetően hatékonyabb is.

Egyedül is kisilabizálhatod alkalmasint a játékszabályokat, de sokkal jobban élvezhető a pénzügyi oktatójáték egy lelkes csoportban, ahol szakavatott játékvezető irányításával gyorsabban túljuthatsz a nehézségeken, és közvetlenül érzékelheted a játék pozitív szellemiségét. Mi több: elindulhatsz a szemléletváltásban a saját anyagi függetlenséged megalapozásához.

FONTOS: a létszám limitált! Még 8 főnek, és férfiak is jelentkezhetnek!  
Jelentkezz mielőbb, ha megszólít ez a pénzügyi intelligenciádat fejlesztő program! Amíg látod a lap alján a jelentkezési űrlapot, addig tudsz jelentkezni.

Játékvezetőd Sallay Katalin különleges egyéniség!

A “pálya” a vendégváró játékasztal, ahol az oktató tábla játék mellett “edződ” segít abban, hogy egyre jobb legyél. Remek játékvezetőt kapsz! Egy olyan nőt, aki Magyarországon először kezdte a többi CASHFlOW játékvezető képzését.
Sallay Katalin a CASHFLOW játék vezetője a játék magyar fordítója, eredetileg mérnök-közgazdász, volt főiskolai tanár. Türelme, odafigyelése, szakértelme, empátiája nagyban meghatározza a női tanuló csoportok kellemes légkörét, ahol mindenki sokat fejlődhet, és lehetnek fontos “aha-pillanatai”, felismerései.

Nálunk nem nagy tömegben kapsz néhány órás képzést – ez jelentős különbség más játszási lehetőségekhez képest!

Nézd meg azt a közel 10 perces videót, amit Sallay Katival készítettünk:

Elragadtatott résztvevői vélemények Sallay Katalinról:

MEGVILÁGOSÍTÓ volt játszani a Cash-flow-t! Tükröt tartott felém önmagamról – arról, ahogyan ZSIGERBŐL viszonyulok a pénzhez és a bőséghez.
Sallay Katalin vezetése nélkül a végtelenségig bolyongtunk volna, vele viszont hamar láttuk, MI A LÉNYEGES a döntéseinknél, és hogy végül MINDENKI NYER.
Aki teheti, próbálja ki a játékot Sallay Katalinnal. Kovács Magdolna angol nyelvtanár, Budapest (GazdagNők blogban hozzászólás:2008. december 14. @ 14:24)

Fantasztikus volt Sallay Katival a játék! Egy nagyon vagány kis csapat jött össze, jó kedvünk volt, és megértettük a játék célját. Én előtte még kiolvastam Kiyosaki Cashflow négyszög című könyvét. Többet ért a játék, mint néhány unalmas előadás az egyetemen. – Mester Ágota irodavezető, Budapest (2011 tavasza).

Sallay Katalin, a játék fordítója és a Cashflow játékvezetők egyik elismert hazai képzője valójában egy egész napos pénzügyi intelligenciát fejlesztő, játékos, ugyanakkor nagyon gyakorlatias tanácsadás során tanít ezen alkalmakkor.

Már a helyszínen sok elismerést kaptunk a GazdagNők által korábban szervezett játékok során, de a képzés után is érkeztek még az e-mailek a játszóktól.  Az egyiket Tihanyi Gabriella, az egyik résztvevő küldte.

Kedves Ida!

Még egyszer nagyon köszönöm, hogy lehetőséget teremtettél arra, hogy létrejöhessen ez a nap! Amúgy sem vagyok a körmondatok híve, de a Cashflow-nappal kapcsolatban tényleg csak azt tudom mondani, hogy gyökeresen megváltoztatta az életemet.

Olvastam a Gazdag Papa könyveket, valamelyiket nem is egyszer, mégsem jelentettek akkora felismerést, mint a játék. Ezt megélni – még ha csak „játékból” is -, teljesen más élmény, mint beszélni róla.

Nagyon fontosnak tartom, hogy ez a szemlélet minél több emberhez eljusson.

Ami extra volt még a játékélmény mellé, amit nem lehet webáruházban megvenni, az Sallay Kati terelgetése, kérdései és kiemelkedő szaktudása és intelmei. Így nem eszetlenül rohanok majd az anyagi függetlenség felé vezető úton, hanem előbb felfegyverkezem a megfelelő tudással, ismerettel, ami szükséges ahhoz, hogy lehetőleg minél kevesebb csapdába lépjek bele.

De mindez csak egy kellemes nap lenne, ha nem álltam volna neki még aznap este a tanultak életbe való átültetésének.
Köszönöm – és további sok sikert kívánok Neked!
Tihanyi Gabi

2016. március 19-én, szombaton még 8 főnek – kérdés: elég gyors leszel-e a jelentkezésben? Férfiak is jöhetnek! 

Mennyibe kerül? Ki vele! :-)

Az egynapos oktatójátékon a részvétel értéke legalább 26.000 Ft/fő/nap a kis létszám, a személyesség, a legprofesszionálisabb magyar Cashflow játékvezető miatt is,  de ha csak néhány dolgot megvalósítasz a felmerülő ötleteidből, akkor ezen összeg többszöröse megtérül számodra.

Az oktató játékon való részvételt számodra most azonban csupán bruttó 10.900 Ft/fő/nap áron nyújtjuk – használd ki a lehetőséget, hogy támogató női körben, profi környezetben fejleszthesd pénzügyi intelligenciádat!
A helyedet 5.800,- Ft előleg befizetésével tudod lefoglalni! A részvételi díj többi részét a helyszínen kell fizetned (5.100,- Ft).

A fenti részvételi díj tartalmazza a játékhoz szükséges írásos anyagot is. Megkapod azt a munkafüzetet, amit Sallay Kati fejlesztett ki a magyar tapasztalatok alapján, hogy a játékosok mind inkább fejlődhessenek.

A részvételi díj viszont nem tartalmazza az utazás és az étkezés költségét. Kérjük, hogy egyénileg gondoskodjatok magatokról, köszönjük… Hozzatok szendvicset, amit a helyszínen el tudtok fogyasztani – Sallay Kati azt szereti, és ez vált be eddigi gyakorlata szerint, ha a játék folyamatosan tart.

FONTOS! Átutalás esetén csak arra a névre tudjuk kiállítani a számlát, ahonnan az átutalás történt. Készpénzes, bankban történő befizetés vagy rózsaszínű postai utalványon történő feladás esetén pedig szintén annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a neve a befizetési bizonylaton szerepel! Kérjük tehát, hogy arról a számláról utaljatok, arról a névről fizessetek be, amelyikre a számlát szeretnétek, hogy kiállítsuk (számlát ki kell állítanunk, ha kéritek, ha nem :-)).

Mikor játszhatsz?

Időpont: 2016. március 19-e szombat. A játék 11 órától kb. 17 óráig tart, hogy a vidéki érdeklődők is részt tudjanak venni.

A játékidő, azaz  a program időtartama az alapelvek, fogalmak magyarázatával, a kérdések megválaszolásával – 5-7 óra lehet.

 Hol játszhatsz?

Helyszín: 1048 Budapest, Óceán-árok u. 7., 10/39.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: 3-as metró Lehel téri v. Újpest-Városközpont (végállomás) megállójától a 14-es villamossal az Óceánárok utcáig.

Jelentkezz mielőbb, ha megszólít ez a pénzügyi intelligenciádat fejlesztő program!
Amíg látod a lap alján a jelentkezési űrlapot, addig tudsz jelentkezni.

5.800 forint előleg befizetésével tudod a helyedet lefoglalni – a megrendelésed megerősítése után e-mailben megírjuk neked, hogy pontosan hova kell utalnod. A maradék 5.100 forintot a helyszínen kell kifizetned készpénzben. Az előleg befizetésének sorrendje dönt arról, hogy befértél-e az első max. 12 főbe – amint megvan a létszám, azonnal jelezzük ezt a hírlevélben, ill. ezen az oldalon. Ha úgy alakul, hogy nem tudsz részt venni/eljönni az általad megjelölt időpontban, akkor a befizetett előleged egy későbbi játékba beszámítható értelemszerűen.

Egy alkalommal 10-12 fő játszik együtt, és tanul Sallay Katalin vezetésével. Helyedet a befizetéseddel tudod lefoglalni.  Megrendeléseddel tudomásul veszed, hogy a részvétel kizárólag az adott napra első 12 előleget befizető számára biztosított, és ha nem jutsz be abba az első 12 jelentkezőbe, akik ki is fizették a játék díját, további ajánlatot kapsz újabb Cashflow játék időpontokra.

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát a mostani jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Kapcsolattartás

Ha bármi kérdésed, jelezni valód lenne a megrendeléssel kapcsolatban, írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu, vagy hívd nagyon sürgős esetben a következő mobilszámot: 30 – 9561-566.

VEGYÉL RÉSZT a játékon MOST – a saját anyagi függetlenséged megteremtése érdekében!

Jelentkezési és megrendelő lap a GazdagNők által 2016. március 19-e, szombatra szervezett Cashflow játékra:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím (irányítószámmal):*
Ezt az időpontot és részvételi díjat választom:* 2016. március 19-e szombat (bruttó 10.900 Ft ~ 5.800,- Ft előleg!)
Megjegyzés:

Köszönjük a bizalmadat! Jól döntesz, ha részt veszel programon!

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát a mostani jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Utóirat: Ha bármi kérdésed, jelezni valód lenne a megrendeléssel kapcsolatban, írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu, vagy hívd a következő mobilszámot: 30 – 9561-566.