Kreatív hétvége a textildekoráció jegyében! Várlak 2013. június 15-16-án!

 FONTOS:  maximum 3×8 főt tudok fogadni a 2013. június 15-én szombaton, illetve június 16-án vasárnap tartandó Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolám 2 kezdő kurzusára, illetve a középhaladó programra! Tájékozódj mihamarabb, mert nagyon gyorsan szoktak fogyni a helyek a kreatív programjaimra! Jelenleg a szombat délelőtti program várok további jelentkezőket!

A Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolámat 2013 májusában indítottam, és máris itt a folytatás! Mégpedig 2013. június 15-én szombaton, illetve június 16-án vasárnap: szombaton 2 kezdő kurzust tartok (jöhetsz mindkettőre, de választhatod csak az egyiket), vasárnap pedig középhaladó kurzus lesz (ennek előzetes feltétele minimum egy kezdő paverpol tanfolyamon való részvétel lehetőleg nálam, ill. ha nem voltál ilyenen, de mégis nagyon szeretnél jönni, akkor írj ide egy e-mailt, h. egyeztessünk róla: chi-kreativ – kukac – gazdagnok.hu). Azonnal el is árulom, hogy mit tudsz készíteni:

 • paverpol Chi kreativ ezust lany teljes adj 1 feliratos szignos kisebb meret DSC09328a szombat délelőtti programon egy arcot ábrázoló textildekorációs képet alkothatsz, ill. egy kis befőttes üveget varázsolunk újjá,
 • a szombat délutáni programon egy üveg vagy műanyag flakont öltöztetünk textilbe, amit utána akár vázának is használhatsz, illetve egy poharat vagy mécses tartót dekorálunk textillel, de kövesítjük is!
 • a vasárnapi középhaladó tanfolyamon pedig egész alakos textil szobrot fogunk készíteni.

A lényeg mindhárom nagyon gyakorlatias kurzus esetében ez: alkotni fogunk a Paverpol Kreatív Művészet jegyében… A Paverpol technika forradalmian új még Magyarországon, és az elsők között lehetsz, aki elsajátítja. Meg ne ijedj: semmilyen előzetes tudás nem szükséges. Sőt! Bármilyen hihetetlennek tűnik számodra fényképen láthatóhoz hasonló alkotást te is elkészíthetsz (ehhez használjuk a Paverpol textil keményítő-ragasztót).  És te is képes vagy ilyen alkotásra, nekem elhiheted! Ráadásul sokszor hasznavehetetlennek ítélt, vagy otthon heverő dolgok (maradék ruhaanyagok, bizsuk, gyöngyök, kagylók stb.) felhasználásával, azaz ökotudatos újrahasznosításával. Folytatásként nézzük meg a következőt:

Mi az a Paverpol?

A Paverpol termékcsalád újdonságként került Magyarországra, s ezzel forradalmosította a kreativitásban rejlő lehetőségeket mindenki (!) számára. Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag. Ezt textil, papír, selyem, puha bőr, gipsz és más természetese anyagokkal lehet felhasználni. A Paverpol azért is örvend nagy népszerűségnek, ahol elterjedt vagy már terjedőben van, mert megunt ruhanemű, már nem használt kiegészítők, otthon heverő lim-lomok, kacatok nyernek új értelmet, tehát a Paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja a kreativitás mellett. Adott esetben még drót, alufólia az, ami segíti egyedi műalkotások, ajándék-, illetve dísztárgyak létrehozását alkotójuknak. Készíthetünk vele domborműveket, ékszereket, kül- és beltéri szobrokat, és a már említett ajándéktárgyakat is – csak a képzeletünk szab határt a kreatív felhasználásának. De többnyire az a tapasztalat, hogy a Paverpol inkább felszabadítja a képzeletet, és árad a kreativitásunk miközben önfeledten alkotunk. A termék maga is öko termék, ugyanis emberre, állatra és a környezetre teljesen ártalmatlan.

Kiket várok  a 2013.  június 15-16-án, szombat-vasárnap tartandó Paverpol Kreatív Művészeti hétvégére?

 1. paverpol_teas_doboz_csukva_chi_kez_kreativ_adj_1_1368660744Elsősorban azokat várom, akik voltak már nálam paverpol, illetve kreatív kurzuson,
 2. tovább azokat, akik el akarnak sajátítani egy új technikát egy új alapanyag-család segítségével, és már kreatív késztetésűek, hobbiként vagy fő hivatásként alkotó életstílust élnek, és szívesen bővítenék a palettájukat (lehet, h. annyi kísérletezés után MOST fogsz rá találni arra a technikára, kreatív alapanyagra, amit mindig is kerestél, még ez is könnyen megeshet, ahogy másokkal is megtörtént ez már – pl. velem is :-))
 3. Kimondottan várok olyanokat, akik kétbalkezesnek hiszik/tudják magukat. Hogy miért? Hogy áttörjük meglévő hiedelmeidet, mert ez biztosan megtörténhet, garantálom!
 4. Várom azokat is, akiknek a kézzel fogható kreativitás jelen volt valaha/valamikor a hétköznapjaikban, és immáron újra elővennék. Hogy miért? Mert itt egy ragyogó új lehetőség: új módszert kipróbálni már ismert anyagokon/anyagokkal, tárgyakon/tárgyakkal. Garantálom neked is, hogy nagyon fogod élvezni, és újra a hétköznapjaid része lehet a kreatív ténykedés a Pavarpol Kreatív Művészet révén!

Kiknek nem való?

Azoknak nem való,

 • akiknek a saját kézügyességéről alkotott hitrendszere megingathatatlan,
 • akik nehezen fognak bele bármilyen új dologba,
 • akik tisztaságmániásak, és ódzkódnak attól, hogy a kezük ragacsos legyen bármilyen anyagtól (bár kesztyűt használni lehet természetesen, de vannak munkafolyamatok, amikor jobb enélkül dolgoznod, és óhatatlanul festékes, ragasztós, paverpolos lehetsz :-)),
 • akik nem szívesen osztoznak az alkotás folyamatában másokkal, s a saját ötleteiket mindenhatónak vélik, így nem szívesen merítenek mások tippjeiből,
 • akik nehezen fogadják el a vezetést olyan területen, amit még sosem próbáltak, v. ha próbálták már, akkor kevésbé nyitottak új megoldásokra, lehetőségekre, ötletekre, tippekre stb.

Mi a 2013. június 15-16-án (szombat-vasárnap) tartandó  Paverpol  Kreatív Művészeti Hétvége részletesebb programja?

Ez a hétvége folytatása a már májusban elindított saját Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolámnak. Ha most eljössz, akkor még mindig úttörőként vehetsz részt a Paverpol textildekorációs programjaimon. Nézzük a részleteket!

 • 2013. június 15-én  szombaton délelőtt 10 és 14 óra között egy arcot ábrázoló textildekorációs képet alkothatsz, ill. egy kis befőttes üveget varázsolunk újjá,
 • 2013. június 15-én  szombaton délután 2 és 6 óra között egy üveg vagy műanyag flakont öltöztetünk textilbe, amit utána akár vázának is használhatsz, illetve egy poharat vagy mécsestartót dekorálunk textillel, de kövesítjük is! A kövesítés  megtanulásával egy új fortéllyal gazdagodsz (ha már voltál nálam paverpol tanfolyamon, akkor ezt tudom neked ajánlani a szombati programok közül),
 • 2013. június 16-án vasárnap 10 és 14 óra között a középhaladó paverpolos tanfolyamon  egész alakos textil szobrot fogunk készíteni.

A lényeg mindhárom nagyon gyakorlatias kurzus esetében ez: alkotni fogunk a Paverpol Kreatív Művészet jegyében… FONTOS: jelentkezhetsz a 3 közül bármelyik paverpolos program, de akár mind a 3-ra is! EZ utóbbi esetben elmondhatod magadról, hogy nagyon fontos dolgokat megtanultál a Paverpol Kreatív Művészet kapcsán, és megvannak a stabil alapjaid.

Mi a helyzet, ha több program is érdekel a Paverpol Kreatív Művészeti Hétvége kínálatából?

Aki 2 programra jelentkezik az ajándékba 1000,- Ft, aki mindhárom programra (tehát mindkét napra jelentkezik) az 2.000, – Ft értékű paverpolos-textildekorációs csomagot kap ajándékba. Az ajándékcsomag tartalma biztosítja számodra, hogy odahaza néhány textildekorációt már el tudj készíteni magad is (terveim szerint lesz benne Paverpol textilkeményítő-ragasztó, gipsz figura, egyéb díszítő kellék stb.)

 Mi az a többlet, amit még kapsz?

Átadok némi elméleti tudást is attól függően milyen tárgyak készülnek éppen (színekről, formákról, kompozícióról stb.), bár a gyakorlaton van a hangsúly természetesen.
FONTOS! Az általam tartott paverpol kezdő kurzusokon nem egy, hanem KÉT textildekorációs tárgyat készíthetsz el a 4 óra alatt, illetve a középhaladó kurzuson is lesz még bónusz ajándékként egy mini paverpolos ajándék készítésének megtanulása is (ennek lényeg, h. gyorsan tudj alkotni valami kreatívat és kedveset, ha hirtelen kellene valakit megajándékoznod, vagy kevés időd van, de mégis alkotnál a Paverpollal). Amit mindenképpen kapsz még, mert a Paverpol Kreatív Művészet alapvetően erre épül: ökotudatos újrahasznosítást.Ez alkalommal is látni fogod, hogy szinte bármi lehet e módszer/technika alapja: bármilyen tárgy, sokféle anyag, bár a természetes alapanyagok a legjobbak.

Jómagam számára a kreativitás és a spiritualitás mellett az ökotudatosság rendkívül fontos, ezért is lettem azonnal a Paverpol rajongója. És nem utolsó sorban igazán szeretettel várunk családias, bensőséges légkörben, támogató női térben, hogy elkezdd vagy folytasd kreatív életedet. A kreativitás senkinek nem kiváltsága! Ráadásul a Paverpol Kreatív Művészet magyarországi képviselői azt hangsúlyozzák, hogy mindenki művész! Jómagam ezzel maximálisan egyetértek: hiszen mindenkiben lakozik egy művész – kérdés: ki mennyire engedi ezt kibontakozni?
A tapasztalat szerint a Paverpol Kreatív Művészet még azokra is nagyon felszabadítóan hat, akik magukat ügyetlennek, kétbalkezesnek tartják. paverpol Pandi Ani kollazs 3. Kikelet Kreativ Kor 2013 apr. 18 Vas adj 1 feliratosOlvasd csak el mit mond az  egyik paverpolos résztvevőm, aki a Magyarországon még mindig forradalmian újnak számító Paverol segítségével alkotott:

Nem hittem el, hogy előképzettség nélkül csodálatos dolgokat tudok alkotni, ezzel önbizalmamat erősíteni. Hihetetlennek tűnt, hogy kidobásra szánt dolgokból, csodákat lehet készíteni! A Paverpol módszer új lehetőség az alkotni vágyó kreatív emberek körében……., de ha nem kreatív, akkor is pillanatokon belül azzá válik. A hatás nem maradt el, aki látta “műveimet”, attól elismerésben részesültem.  Ajánlom minden alkotó kedvű Nő-társnak, hiszen a sikert a nap végére foghatóan a kezünkben tarthatjuk, köszönhetően magunknak, és nem utolsó sorban Idának, aki a rejtelmek tudója és átadója! Köszönöm, hogy részt vehettem a “Kikelet Kreatív Kör” c. csoportodban, amely a mai napig hatással van rám. Szeretetteljes üdvözlettel: Pándi Ani (Bp.)
~ A fotón Anit láthatjátok az alkotásaival.


Ki alapította a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolát, és ki vezeti az egyes kurzusokat? 

paverpol oktatoi oklevelellel Chi Katonane Toth Judit kepzok oktatoja Tata 2013 apr 17 szerda vagva DSC09080 Chi*** Csapó Ida Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskoláját értelemszerűen jómagam alapítottam, és vezetem ennek keretében a kezdő, középhaladó és haladó kurzusokat. Teszem ezt kreatív lelki egészségőr, azaz mentálhigiénés szakember, illetve az Istennő ökotudatos papnőjeként. A Paverpol technikáról, amikor először hallottam azonnal utánanéztem, és rögtön beleszerettem. Nagyon rövid időn belül ki is próbáltam, és azonnal feltett szándékom lett, hogy EZT tanítani akarom másoknak is! Elvégeztem a Paverpol Oktatói Tanfolyamot, és immáron hivatalosan is oktathatom Paverpol Kreatív Művészetet.  (A mellékelt fotón az oktatói tanfolyam elvégzése után a kapott oklevéllel Katonáné Tóth Judit társaságában láthatsz, aki hazánkban nemcsak a Paverpol márkaképviseletet látja el, hanem ő jogosult a Paverpol Kreatív Művészet oktatóinak képzésére is.) Hogy miért akartam azonnal és miért akarom változatlan elszántsággal tanítani a Paverpolt (nevezzük most egyszerűen csak így)? Nézzük tehát, hogy

mi a Paverpol Kreatív Művészet gyakorlásának eredménye?

 • Nagyon gyorsan sikerélményt ad bárkinek is, ezáltal önbizalomnövelő.
 • Látványos, aminek ráadásul gyorsan érzékeled a kézzelfogható eredményét.
 • Lelkessé tesz, felvillanyozza az egész lényedet (az előbbiek hatására is).
 • És mindezek révén az élet elevenségét magát tapasztalod meg azonnal és a saját bőrödön.
 • Boldog órákat adhat neked a Paverpol technika, amikor engeded a saját kreativitásodat áramolni, hagyod hogy a Benned Élő Művész megnyilvánuljon. Csak rajtad múlik!

A lényeg tehát az, hogy örömtelibb, és alkotóbb lehet az életed a korábbiakhoz képest, bővül ugyanis egy új technikával, az ökotudatos és 3dimenziós Paverpol Kreatív Művészettel. Érdemes kipróbálnod a textilplasztikát (és majd a textilszobrászatot is), ezt nyugodtan és jó szívvel ajánlom neked!

A kézzel végzett tevékenység bizonyítottan nagyobb kiegyensúlyozottságot, megelégedettebb életet, több harmóniát, boldog és kreatív pillanatokat hoz neked,  és mindezt teheted ráadásul jó társaságban, támogató légkörben… Ráadásul most az úttörők között lehetsz, ugyanis az első között vehetsz részt az épp induló Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolám programjain. Ha mindezt te is szeretnéd, akkor tarts velem a 2013. június 15-16-án (szombat-vasárnap) tartandó Paverpol Kreatív Művészeti Hétvégére!

Teremtsük újra, teremtsük meg az együttlét örömét, a kreatív alkotás közös élményét, még ha ki-ki maga is dolgozik saját tárgyán, másnak vagy magának készítendő ajándékán, hiszen mindig vannak közös találkozási pontok, tapasztalatok és élmények az előzőek tekintetében is. Gyere tarts hát velünk, hogy a fentieket, vagy azok egy részét te is átélhesd.

Várlak szeretettel 2013. június 15-16-án (szombat-vasánrap) a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti iskolám hétvégéjére az ökotudatosság jegyében is.

FONTOS: csak 8-8 résztvevőt tudok fogadni csoportonként! Így érdemes mielőbb tájékozódnod, és döntened a jelentkezésedről! Jelenleg szombat délelőttre várok további jelentkezőket!

Mikor lesz pontosan és hol?

ajto-belepo-no_tudatvaltasA Paverpol 2 kezdő kurzus 2013. június 15-én szombaton 10 és 14 óra (arcot is tartalmazó textildekorációs kép készítése, befőttes üveg újjávarázsolása), illetve 15 és 19 óra között lesz (üveg v. műanyag palackból váza készítése, pohár vagy mécses textildekorálása).
A paverpol középhaladó kurzus 2013. június 16-án vasárnap 10 és 14 óra között lesz (teljes alakos textilszobor készítése).
A regisztrációra érkezz negyed órával előbb! Köszönöm…

Helyszín a szombat délelőtti program esetében: Magnet Ház (Sziddhárta néven volt korábban ismert), földszinten jobbra: Pipacs terem ~  Budapest, VI. kerület  Andrássy u. 98.
Megközelíthetőség: tömegközlekedéssel a kismetró, ill. a 105-ös busz megállójához van közel.

A másik 2 program (szombat délutáni és vasárnap délelőtti) esetében a jelentkezőknek e-mailben, ill. telefonon adom meg a helyszínt.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran a chi-kreativ- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Ez mind szép, de mennyibe kerül? 

A részvételi díj a szombati paverpolos kezdő kurzusokon bruttó 5.950,- Ft, a vasárnapi középhaladó paverpolos kurzuson pedig 6.100 Ft a 4 óra hosszára. Azért  ennyi,  mert szükség van megfelelő mennyiségű Paverpolra, többféle kellékre, mint  amit a szokásos Kreatív Körökön használtunk eddig. A helyedet a teljes összeg előzetes utalásával tudod foglalni, ha egy programrészre jelentkezel.

FONTOS! Ha jönnél egész szombatra, vagy szombat-vasárnapra is, akkor lehetőség van, hogy előleggel foglald le a helyedet, azaz a részvételi díj felét utald, és a többit a helyszínen fizesd ki. Szükség esetén erről is egyeztethetünk a chi-kreativ – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, illetve írd be a Megjegyzés rovatba itt alább a jelentkezési űrlapnál, hogy előlegként fél árat utalsz (nyugodtan számold ki, és írd be ezt az összeget – köszönöm…).

Az ár tartalmazza a helyszínen felhasznált anyagokat, illetve magam is több mindent biztosítok számodra az alkotásodhoz, és amit elkészítesz, azt természetesen magaddal viheted. Hozhatsz magaddal otthonról díszítéshez, amit te szeretnél használni,  illetve maradék ruhaanyagot, csipkét – minden olyasmit, amire amúgy nem kell költened, és szívesen újrahasznosítanád. Természetesen én magam is szolgálok ezekkel, hogy legyen elegendő választék (egyébként is az a tapasztalat, hogy a másé sokszor izgalmasabb, érdekesebb, ezért is érdemes alkalmasint bedobni a közösbe, amit feleslegesnek ítélünk/gondolunk, mert gyakran “kincseket” kapunk/lelünk cserében ;-)). Hogy még mi lehet a hozandó, erről a részvételi díj utalásával a helyüket lefoglaló résztvevőknek még részletesebb e-mailt küldök. Teára vendégem vagy – ha kedved van: többféléből tudsz majd választani. Ha hozol magaddal ennivalót, azt el tudod fogyasztani a helyszínen…

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran a chi-kreativ – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Hányan jöhetnek?

paverpol 3. kikelet kreativ kor 2013. apr. 28 Vas csoportkep DSC09444FONTOS tudnod, hogy a létszám limitált! Maximum 8-8 főt tudok fogadni csoportonként! A létszám állásáról itt a honlapon folyamatosan informálódhatsz, illetve a hírlevélből is. A lényeg: amíg itt alább látod a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni. Ezek az alkalmak családias hangulatban, afféle “lakás-tréningként” zajlanak, és csak a kis létszám biztosítja a szükséges meghittséget. Javaslom, ha úgy érzed megérintett ez a lehetőség, akkor mielőbb foglald le a részvételi díj előre utalásával a helyedet. (A mellékelt fotón egy korábbi paverpolos csoportomat láthatod, hasonlóan kis létszámban és a mostani kurzus helyszínén egyébként.) Most úttörő lehetsz, mert még mindig az elsők között tanulhatod meg a Magyarországon még forradalmian újnak számító Paverpol technikát – csatlakozz hát hozzánk a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskola kezdeténél! Ezúttal is egy új izgalmas folyamat része lehetsz, amit együtt élünk át. Remélem, hogy hamarosan találkozunk személyesen :-)

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran a chi-kreativ – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566. A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted a programra való feliratkozásodat.

Ha megszólítva érzed magad, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és tarts velem a Kikelet Paverpol Művészeti Iskola hétvégéjén 2013. június 15-16-án!

Teljes név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod/Skype-od (szintén szervezés miatt kérjük – ha nincs, akkor írd be ezt):
Részvételi díjad a választott program nevével, idejével (jelöl, amelyikre jönnél – többet is tudsz jelölni):* Délelőtti kezdő paverpol csoport: 5.900,- (2013. június 15. szombat 10-14 óra) Délutáni kezdő paverpol csoport: 5.900,- (2013. június 15. szombat 15-19 óra) Középhaladó paverpol csoport: 6150,- Ft (2013. június 16. vasárnap 10-14 óra)
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Megjegyzés/üzenet:

Ha ezt elküldted a jelentkezésedet, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted a programra való feliratkozásodat.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran a chi-kreativ- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566